Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

HellasPalicarry

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα!! Παλιός στον αγώνα νέος στις πιάτσες…

Τι συμβουλές έχετε ;; Τι να προσέχω , με τι ποσά παίζουν ,, ξενοδοχεία κλπ ; Είμαι 27

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.251
Πόντοι
7.195

Τι συμβουλές έχετε ;; Τι να προσέχω , με τι ποσά παίζουν ,, ξενοδοχεία κλπ ; Είμαι 27
συμβουλές ? για κέντρο, μακριά απ τα πρεζόνια και τις εξαθλιωμένες.
Πήγαινε με όποια ηλικιωμένη σοβιετική σου φαίνεται κυρία και μετά ζήτα της να σου γνωρίσει και καμμιά νεώτερη.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
475
Πόντοι
21

το κεντρο ειναι για σκληροπυρηνικους υποψιασμενους χυστες. επικινδινη περιοχη δεν ειναι για ολους.
θα προτεινα να ψαξεις αλλου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από Καταδρομική στο τρίγωνο. Στην πρεζόπιατσα πάνω από τον ΟΣΕ καμιά 40ριά άντρες, ίσως 5 γυναίκες μέσα τους, οι οποίες δεν φαίνονταν να εκδίδονται. Πολλές νεαρές αλλοδαπές μπροστά στον Ορφέα, στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου οι συνηθισμένοι Τράβελοι και η Ασιάτισσα που μοιάζει με Κινέζα. Καμία δεν μου γέμιζε το μάτι. Ευτυχώς είδα τη μοναδική σεξεργάτρια με ευγενικό και σχεδόν χαμογελαστό πρόσωπο, τη Στέλλα. Μου είπε ότι ξανάρχισε να δουλεύει βράδια, μερικές φορές το συνεχίζει μέχρι το πρωί. Ψηλόλιγνη, κοντό ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, 15€. Ο Κώλος της είναι τρομερά σφιχτός, μετά βίας έμπαινε ο δείχτης μου, οπότε την άφησα. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω για την πλατφόρμα μας, οπότε βουαλά

Συνημμένα

• IMG_20250404_220219.jpg
    IMG_20250404_220219.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656

Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, τουλάχιστον παλιότερα, κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty (10 ευρώ), πάντα έχει κοπέλες. Στην αριστερή μεριά της, πριν τη διασταύρωση με τη Χαλκοκονδύλη έχει ένα προπατζίδικο, συνήθως κάποιες κάθονται εκεί. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει, συνήθως εκεί πιατσάρουν κάποιες νεαρές αλλοδαπές. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις ανεβαίνοντας τη Σωκράτους, σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Τα περισσότερα ξενοδοχεία ζητάνε 5€ για μισή ώρα. Στο φανάρι με τη Σατωβριάνδου συνήθως υπάρχει κάποια στην αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις. Στρίβεις δεξιά στη Σατωβριάνδου, πριν το Ξενοδοχείο Easy Acces πάντα υπάρχουν κάποιες. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να ξοδέψεις. Οι περισσότερες παίρνουν γύρω στα 20€ για μισή ώρα. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι, και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Όποτε μου απαντήσουν τα κάνω όλα, τους απαντάω πες μου ακριβώς τι κάνεις, όσες ντρέπονται να μου που τι κάνουν, συνήθως δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Ξεκαθάρισέ της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Αφήνεις το πορτοφόλι σου κι οτιδήποτε άλλο ΠΑΝΤΑ πολύ μακρύτερα από όσο φτάνει το χέρι της, και το παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο. Ελπίζω να βοήθησα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796

Ποιες πιατσες?Εχει κι αλλες.Δυο πραγματα απο μενα,βαλε ορια στο που κινεισαι κ ορια στα χρηματα,μην σε παρασερνει το συναισθημα και μπονους οταν δεις κατι που σαρεσει ισαξια με το να ταν εκτος πιατσας μην το αφησεις,σε ολα αυτα βαλε κοινο παρονομαστη τα δικα σου ορια στο τι αντεχεις. ηλικιακα και εμφανισιακα κ αν κατασταλαξεις οριο χαρακτηρων,ξενοδοχεια παιζουν κ λεγονται Liberty,Lito,Ορφεας,Easy,Δωδωνη,Minion,Cosmopolit ,εκτος των πρωτων δυο τα αλλα ειναι το ενα χειροτερο απ τα αλλο γι αυτο κ τα 2 πρωτα κοστιζουν 10 ευρω την ωρα ενω τα αλλα εχουν κ 5 το μισαωρο.Ποσα εκδιδομενω ποικιλουν,απο 10 εως 50-100+ και καταλαβαινεις γιατι,προσεχεις τα παντα ως να εξοικειωθεις με το μερος ωστε να βλεπεις κ να σε βλεπουν ολοι κ ολες διοτι ειναι κ το παρασκηνιο.Αν θες ηρεμια κινεισαι μονο μεταξυ των δρομων των ξενοδοχειων,αν εισαι καταδρομεας κινεισαι σε οτι δρομο εχουμε πει.Αν βρεις καποια που θα αποκτησετε εμπιστοσυνη θα σε καθοδηγησει κ θα σου γνωρισει η θα σε πληροφορησει.Αλλιως παρακαλουθεις τι γραφουμε κ εισαι προετοιμασμενος εμω φυσικα μας ενημερωνεις για να μαστε κι εμεις προετοιμασμενοι

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796
συμβουλές ? για κέντρο, μακριά απ τα πρεζόνια και τις εξαθλιωμένες.
Πήγαινε με όποια ηλικιωμένη σοβιετική σου φαίνεται κυρία και μετά ζήτα της να σου γνωρίσει και καμμιά νεώτερη.
Υπαρχουν πρεζουδες κ χρηστριες ελαφρες η με ελεγχομενη χρηση που ναι μια χαρα,πχ στη προσφατα ειδα μωρο που τα χε ολα στον Οκανα,βασικα εκει βλεπω τις δυνατοτερες (!)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796
Μόλις επέστρεψα από Καταδρομική στο τρίγωνο. Στην πρεζόπιατσα πάνω από τον ΟΣΕ καμιά 40ριά άντρες, ίσως 5 γυναίκες μέσα τους, οι οποίες δεν φαίνονταν να εκδίδονται. Πολλές νεαρές αλλοδαπές μπροστά στον Ορφέα, στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου οι συνηθισμένοι Τράβελοι και η Ασιάτισσα που μοιάζει με Κινέζα. Καμία δεν μου γέμιζε το μάτι. Ευτυχώς είδα τη μοναδική σεξεργάτρια με ευγενικό και σχεδόν χαμογελαστό πρόσωπο, τη Στέλλα. Μου είπε ότι ξανάρχισε να δουλεύει βράδια, μερικές φορές το συνεχίζει μέχρι το πρωί. Ψηλόλιγνη, κοντό ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, 15€. Ο Κώλος της είναι τρομερά σφιχτός, μετά βίας έμπαινε ο δείχτης μου, οπότε την άφησα. Συμφώνησε να τη φωτογραφίσω για την πλατφόρμα μας, οπότε βουαλά
Με μπερδεψες,ειμαι 50-50 για το αν ειναι η Στελλα που δε περασα καλα διοτι δε περνουσε το πουλι στο μουνι με τιποτα λες κ γινοταν επιτηδες.Παρομοια σωματικα με παρομοια περιγραφη,μονο τα μαλλια διαφερουν που χε μακρυ,αν τα κοψε ειναι το θεμα.Ειχε γκομενο κ μετα μου χε αρχισει τα μηπως ξαναπαρθουμε πλαγια.Πρεπει να πεις περισσοτερα που ισως δε θες εδω χυμα,στειλε μου προσωπικο για να σιγουρευτουμε ολοι αν προκειται για κατι νεο να παμε να δοκιμασουμε αλλιως να συμβουλεψουμε διοτι η φωτο ειναι αρκετα καλη κ δε θυμαμαι αν ηταν της φασης αυτη που δε καλοπερασα,υπαρχει αντιφαση που πρεπει να ανακαλυψω τι και πως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656
Με μπερδεψες,ειμαι 50-50 για το αν ειναι η Στελλα που δε περασα καλα διοτι δε περνουσε το πουλι στο μουνι με τιποτα λες κ γινοταν επιτηδες.Παρομοια σωματικα με παρομοια περιγραφη,μονο τα μαλλια διαφερουν που χε μακρυ,αν τα κοψε ειναι το θεμα.Ειχε γκομενο κ μετα μου χε αρχισει τα μηπως ξαναπαρθουμε πλαγια.Πρεπει να πεις περισσοτερα που ισως δε θες εδω χυμα,στειλε μου προσωπικο για να σιγουρευτουμε ολοι αν προκειται για κατι νεο να παμε να δοκιμασουμε αλλιως να συμβουλεψουμε διοτι η φωτο ειναι αρκετα καλη κ δε θυμαμαι αν ηταν της φασης αυτη που δε καλοπερασα,υπαρχει αντιφαση που πρεπει να ανακαλυψω τι και πως
Την έχω πάρει αρκετές φορές, εδώ και χρόνια. Πάντα γελαστή, ευγενική, χαμηλή φωνή, χαμηλών τόνων άτομο. Ποτέ δεν τη θυμάμαι με μακριά μαλλιά. Πάντα στήνεται ακριβώς όπως θέλω, χωρίς μα μου, με ρωτάει τι ακριβώς θέλω να κάνει, και με ποια σειρά. Μέχρι αν θέλω ή όχι να σβήσω τα φώτα ρωτάει. Πρόθυμη, και πάντα μου λέει ευχαριστώ, όταν τελειώνουμε. Ναι, το μουνί της είναι πολύ στενό, κι ας είναι σεξεργάτρια. Ποτέ δεν είχα παράπονο από τη συμπεριφορά της

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796
Την έχω πάρει αρκετές φορές, εδώ και χρόνια. Πάντα γελαστή, ευγενική, χαμηλή φωνή, χαμηλών τόνων άτομο. Ποτέ δεν τη θυμάμαι με μακριά μαλλιά. Πάντα στήνεται ακριβώς όπως θέλω, χωρίς μα μου, με ρωτάει τι ακριβώς θέλω να κάνει, και με ποια σειρά. Μέχρι αν θέλω ή όχι να σβήσω τα φώτα ρωτάει. Πρόθυμη, και πάντα μου λέει ευχαριστώ, όταν τελειώνουμε. Ναι, το μουνί της είναι πολύ στενό, κι ας είναι σεξεργάτρια. Ποτέ δεν είχα παράπονο από τη συμπεριφορά της
Ισως ειναι αλλη,μονο απ τα μαλλια εχω ελπιδα να μην ειναι.Η δικια μου δε δουλευε επειδη τα ειχε.Εχεις τετοια πληροφορηση?Η συμπεριφορα επισης 50-50,το μουνι αλλο πολυ στενο κι αλλο δε μπαινει με τιποτα με κανενα τροπο,αυτο ειναι το υποπτο,μηπως εχει σκληρη φατσα?Α κ δεν ηθελε απο πανω.Ηλικια?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656
Ισως ειναι αλλη,μονο απ τα μαλλια εχω ελπιδα να μην ειναι.Η δικια μου δε δουλευε επειδη τα ειχε.Εχεις τετοια πληροφορηση?Η συμπεριφορα επισης 50-50,το μουνι αλλο πολυ στενο κι αλλο δε μπαινει με τιποτα με κανενα τροπο,αυτο ειναι το υποπτο,μηπως εχει σκληρη φατσα?Α κ δεν ηθελε απο πανω.Ηλικια?
Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι η πιο ευγενική σεξεργάτρια που έχω γνωρίσει, και δεν έχει καθόλου σκληρό πρόσωπο. Αναδίδει μια αύρα ευγενικού ατόμου, αυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξα πάνω της από την πρώτη στιγμή που την πήρα. Μου απηύθυνε το λόγο ρωτώντας ...Καλησπέρα σας, τι κάνετε;..... κι όχι ....θέλεις παρέα;,,,,, όπως οι περισσότερες του συναφιού. Και υποστηρίζεται από τον τρόπο που με κοιτάει κατάματα και το χαμηλό τόνο της φωνής της. Η Δήμητρα με το παράξενο στόμα μου μιλάει στον πληθυντικό, αλλά δεν μου δίνει την αίσθηση της ευγένειας, μάλλον της φαίνομαι σεβάσμιος παππούς. Αν δεν δούλευε κάποια στιγμή επειδή είχε σχέση, δεν το γνωρίζω, αποφεύγω να συζητάω τέτοιες λεπτομέρειες. Το μουνί της είναι στενό, για Σεξεργάτρια πάντα, μην τρελαθούμε, και βέβαια έμπαινε. Δεν αφήνω τις σεξεργάτριες να ανεβαίνουν από πάνω, ελάχιστες είναι ικανές να κινηθούν και να οδηγήσουν με σωστό τρόπο. Η Κασσάνδρα ήταν ικανή να το κάνει, κι από τις Ελληνίδες μια Δέσποινα, η οποία μάλλον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Ηλικία μου δήλωσε 47 χρονών, αλλά δεν έχει τις γνωστές ραγάδες, και το στήθος της είναι εξαιρετικό, αν κι έχει θηλάσει. Αν θυμάμαι καλά (με επιφύλαξη), εργαζόταν στην Eurobank κάποιο φεγγάρι

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι η πιο ευγενική σεξεργάτρια που έχω γνωρίσει, και δεν έχει καθόλου σκληρό πρόσωπο. Αναδίδει μια αύρα ευγενικού ατόμου, αυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξα πάνω της από την πρώτη στιγμή που την πήρα. Μου απηύθυνε το λόγο ρωτώντας ...Καλησπέρα σας, τι κάνετε;..... κι όχι ....θέλεις παρέα;,,,,, όπως οι περισσότερες του συναφιού. Και υποστηρίζεται από τον τρόπο που με κοιτάει κατάματα και το χαμηλό τόνο της φωνής της. Η Δήμητρα με το παράξενο στόμα μου μιλάει στον πληθυντικό, αλλά δεν μου δίνει την αίσθηση της ευγένειας, μάλλον της φαίνομαι σεβάσμιος παππούς. Αν δεν δούλευε κάποια στιγμή επειδή είχε σχέση, δεν το γνωρίζω, αποφεύγω να συζητάω τέτοιες λεπτομέρειες. Το μουνί της είναι στενό, για Σεξεργάτρια πάντα, μην τρελαθούμε, και βέβαια έμπαινε. Δεν αφήνω τις σεξεργάτριες να ανεβαίνουν από πάνω, ελάχιστες είναι ικανές να κινηθούν και να οδηγήσουν με σωστό τρόπο. Η Κασσάνδρα ήταν ικανή να το κάνει, κι από τις Ελληνίδες μια Δέσποινα, η οποία μάλλον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Ηλικία μου δήλωσε 47 χρονών, αλλά δεν έχει τις γνωστές ραγάδες, και το στήθος της είναι εξαιρετικό, αν κι έχει θηλάσει. Αν θυμάμαι καλά (με επιφύλαξη), εργαζόταν στην Eurobank κάποιο φεγγάρι
Η Δέσποινα που λές μήπως ήταν μια ξανθιά αδύνατη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656
Η Δέσποινα που λές μήπως ήταν μια ξανθιά αδύνατη;
Ναι. Καταπράσινα μάτια, φοβερά τσιμπουκόχειλα, τατουάζ από Ταϊλάνδη μεριά. Ύστερα από καιρό, κι αφού είχα βρει τα κουμπιά της, γέμιζε μουνόχυμα τα σεντόνια, βόγκαγε, φώναζε. Το πιο vfm 20ευρω που έχω πληρώσει. Αλλά όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης. Τουλάχιστον το έζησα

Συνημμένα

• 27072014_004.jpg
    27072014_004.jpg
    263,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ2.jpg
    ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ2.jpg
    513,7 KB · Εμφανίσεις: 20

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796
Οκ εχω τα στοιχεια να ανακαλυψω,αμα τη βρω θα σου επιβεβαιωσω,ειπες νυχτα,για να δουμε.Η Δημητρα ειναι καλη σε μενα δεν εχω παραπονο.Η Στελλα που λες ειναι για ανακαλυψη

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.466
Πόντοι
3.796
Ναι. Καταπράσινα μάτια, φοβερά τσιμπουκόχειλα, τατουάζ από Ταϊλάνδη μεριά. Ύστερα από καιρό, κι αφού είχα βρει τα κουμπιά της, γέμιζε μουνόχυμα τα σεντόνια, βόγκαγε, φώναζε. Το πιο vfm 20ευρω που έχω πληρώσει. Αλλά όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης. Τουλάχιστον το έζησα
Αυτη δε ζει?Η εκοψε επι χρονια?Μπορει να αλλαζε μερος ζωη κτλ

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Τήν ίδια λέμε ποτέ τήν πήρες τελευταία φορά θυμάσαι;Εγώ έχω να τήν δω καμία 10αρια χρόνια πάντως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.604
Πόντοι
3.656
Οκ εχω τα στοιχεια να ανακαλυψω,αμα τη βρω θα σου επιβεβαιωσω,ειπες νυχτα,για να δουμε.Η Δημητρα ειναι καλη σε μενα δεν εχω παραπονο.Η Στελλα που λες ειναι για ανακαλυψη
μα ούτε κι εγώ έχω παράπονο από τη Δήμητρα. Σαν παράδειγμα για την προσφώνηση την ανέφερα, είναι στανταράκι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom