Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι η πιο ευγενική σεξεργάτρια που έχω γνωρίσει, και δεν έχει καθόλου σκληρό πρόσωπο. Αναδίδει μια αύρα ευγενικού ατόμου, αυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξα πάνω της από την πρώτη στιγμή που την πήρα. Μου απηύθυνε το λόγο ρωτώντας ...Καλησπέρα σας, τι κάνετε;..... κι όχι ....θέλεις παρέα;,,,,, όπως οι περισσότερες του συναφιού. Και υποστηρίζεται από τον τρόπο που με κοιτάει κατάματα και το χαμηλό τόνο της φωνής της. Η Δήμητρα με το παράξενο στόμα μου μιλάει στον πληθυντικό, αλλά δεν μου δίνει την αίσθηση της ευγένειας, μάλλον της φαίνομαι σεβάσμιος παππούς. Αν δεν δούλευε κάποια στιγμή επειδή είχε σχέση, δεν το γνωρίζω, αποφεύγω να συζητάω τέτοιες λεπτομέρειες. Το μουνί της είναι στενό, για Σεξεργάτρια πάντα, μην τρελαθούμε, και βέβαια έμπαινε. Δεν αφήνω τις σεξεργάτριες να ανεβαίνουν από πάνω, ελάχιστες είναι ικανές να κινηθούν και να οδηγήσουν με σωστό τρόπο. Η Κασσάνδρα ήταν ικανή να το κάνει, κι από τις Ελληνίδες μια Δέσποινα, η οποία μάλλον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Ηλικία μου δήλωσε 47 χρονών, αλλά δεν έχει τις γνωστές ραγάδες, και το στήθος της είναι εξαιρετικό, αν κι έχει θηλάσει. Αν θυμάμαι καλά (με επιφύλαξη), εργαζόταν στην Eurobank κάποιο φεγγάρι