Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
482
Πόντοι
301
νταβατζηδες αλλαζουν ονομα χωρες......

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Δε με νοιαζουν,το μωρο ειναι αξιο,κ φαινεται να ξεκινα ατομικη με η χωρις βοηθεια χαχα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Που ειδες 150 μονη?Αυτο στο γραφειο.Κ μονη μια χαρα ειναι γιατι αν επαναλαβεις θα παζαρεψεις και για τετοιους κωλους τα δινω αμα μου κανει κεφι με στοχο να μου γνωρισει φιλες!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Μαρια απο Ιλιον ειπε αν ερχεται ειναι νωρις,κατα προσεγγιση το διατυπωνω,θα τη καταλαβετε 100% δεν εχει καμια τα χαρακτηριστικα της

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Ειναι καινουρια ανακαλυψη που με καλυπτει.Με καλυψε συνεχομενες με 10E και δε κκωλωσε ηρθε.Ειναι πανω απ το μεσο ορο και σε εμφανιση και σε δυνατοτητα και σαν ατομο το πως ζει κτλ.Μιση απο Πολωνια.Για το αλλο που λες σιγα το πραγμα,πιπα ακαποτη για μενα διαφορα δεν εχει χτυπα ξυλο
Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Τι ώρες την βρίσκει κάποιος και που ακριβώς στο τρίγωνο των Βερμούδων; Εννοώ σε ποιο σημείο... Δεν εννοώ την ακάποτη πίπα ρε φίλε (και εγώ δίνω τέτοια, που πάλι έχει κίνδυνο)... Εννοώ το ακάποτο γ@μ@σι...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Τι ώρες την βρίσκει κάποιος και που ακριβώς στο τρίγωνο των Βερμούδων; Εννοώ σε ποιο σημείο... Δεν εννοώ την ακάποτη πίπα ρε φίλε (και εγώ δίνω τέτοια, που πάλι έχει κίνδυνο)... Εννοώ το ακάποτο γ@μ@σι...
Παρακατω.Τη πρωτη φορα τη βρηκα βραδυ.Ορφεα.Τη δευτερη κανονισμενη.Απο τα γραφομενα θα δεις τις ωρες γτ δεν επαιξε ρολο αφου ηταν κανονισμενο.Πηγε νωριτερα.Το θεμα ειναι να την ξεχωρισετε,αφηνει τα ποδια να φαινονται,ειναι απο Ελλαδα και απο Πολωνια

Venduza

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Βερονικα.Δουλευει εντος Αθηνων αλλα μετα απο οικειοτητα και εμπιστοσυνη εχει χωρο.Δεν εχει κολλημα με Ομονοια,πατε οπου θελετε η κανονιζετε για Ομονοια κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 μισαωρο νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Καλησπέρα φίλε μου.
Σου είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνο της συγκεκριμένης;
Ευχαριστώ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Παιδια εκτακτο,μου εστειλε sms Η Ειρηνη κ μου λεει σε 15 λεπτα θα ναι Ορφεα,οποιος μπορει μου λεει να την ειδοποιησω μη φυγει,θα κατσει φανταζομαι ουτως η αλλως οποτε το χετε,αλλα εμ ειδοποιηση θα ναι και σιγουρο,με ενημερωνετε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Νεα ενημερωση απο Ειρηνη,θα κατσει λεει ως 12-12.30 Ορφεα,αμα εμενα πιο κοντα θα πηγαινα,βλεπω Ολυμπιακο αλλα οσοι ειστε κοντα η θα περασετε απο κει να ξερετε ειναι διαθεσιμη και αν θελετε πιο σιγουρα πειτε μου να την ειδοποιησω κ να σα ςπω πως θα την αναγνωρισετε η θα πω σε εκεινη να εχει το νου της για σας μιας κ θα κατσει τοση ωρες σερι κατι που δε συνηθιζει,σκεφτομαι κ εγω να κατεβω πιο μετα,αν θελετε πειτε μου να την ενημερωσω να ναι 100%,δεν εχει προβλημα στο αριθμο ατομων,καυλωνει χυνει αντεχει,ναι ξεχασα να σας πω οτι χυνει!Αν δε τη βρειτε Ορφεα δεν εχει φυγει,ειναι στη περιοχη και με ειδοποιηση θα ερθει Ορφεα γιατι δεν εχει φυγει,ετσι κανει κ μαζι μου,παμε απο δω απο κει,την αφηνω φευγω περιμενει,δε χανεται.Οποιος το ψηνει να μου πει γτ το ψηνω κ εγω μετα το ντερμπι αλλα κ μονοι σας πατε κ της λεω να βρεθειτε,no problem

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.837
Πόντοι
3.656
Κι εγω την εχω απωθημενο αλλα για να βγαλουμε αρχεια.Κ φυσικα να μαθω οσα περισσοτερα περι επικοινωνιας,οχι μονο τηλεφωνικα αλαλ και πρακτικα,οπως το που κινειται,αν παει σε αλλη περιοχη κτλ.Δε τη βλεπω κ δε τη βλεπουν και τα κοριτσια.Η Αλεξανδρα επιβεβαιωσε πως εχει καιρο να τη δει.Κασσανδρα χαθηκε κ δε μπορω να θυμηθω αν μου λεγε οτι θα την εκανε για Γαλλια.Πιθανως πηγε να δει τα παιδια της.
....Κι εγω την εχω απωθημενο αλλα για να βγαλουμε αρχεια..... χαρακτήρισέ με μειωμένης αντίληψης. Τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις για να βγάλετε αρχεία; κάπου σε έχασα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
....Κι εγω την εχω απωθημενο αλλα για να βγαλουμε αρχεια..... χαρακτήρισέ με μειωμένης αντίληψης. Τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις για να βγάλετε αρχεία; κάπου σε έχασα
Δε σε χαρακτηριζω μειωμενης αντιληψης,αρχεια φωτογραφιες βιντεο διοτι εχω μαθει οτι η Αννα εβγαζε ανετα και σε τριο,επιβεβαιωμενο

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Πέρασα χτες 11:30-12:30 από τρίγωνο να δω τι παίζει. Τα καλα γκρανια άφαντα,μόνο 2 ήταν. Ούτε η Ελληνίδα η Άντζελα ούτε η αλβανιδοκωλαρα. Στο λιτό η ακαταδεκτη κωλαρα, Access κ Ορφέα άδεια. Να πω κ εγώ πως έχω καιρό να δω την Κασσάνδρα κ την Φαν Φαν.

SpermCountry έχεις πάρει καθόλου ή έχεις μιλήσει με μια που κάθετε σταυροπόδι με κοντές φούστες στην Σωκράτους ψηλά, εκεί που ενώνεται με το Access. Είναι ελάχιστα σκουρόχρωμη με μελαχρινά μαλλιά γύρω στα 45-50.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Ξαναμιλησα με Ειρηνη και ειπε Φοραει ΜΠΛΕ ΦΟΡΕΜΑ ΧΑΚΙ ΤΖΑΚΕΤ ΤΣΑΝΤΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΠΑΓΟΥΡΙ τωρα μου τα ειπε τηλεφωνικα,θα πει λεει σε λιγο Ορφεα,ειναι κοντα οπως ελεγε,γενικα η Ειρηνη οτι λεει το κανει αυτο μαρεσει σαυτη,κ χωρις να ναι μαστουρωμενη κανει κανονικα σεξ,το τηλ νομιζω ειπε σε 15-25 λεπτα θα παει Ορφεα να αραξει κ θα ανοιξει το τζακετ να φαινεται το φορεμα να τη καταλαβετε,τα παιδια που ενδιαφερθηκαν ξερουν το ιδιο για να μη μπερδευεστε,θα κατσει αρκετη ωρα κ το καλο ειναι οτι δεν απομακρυνεται ακομα κ κι αν δεν ειναι Ορφεα με το που ενημερωθει ξαναπαει δε κρεμαει παλι καλα,αδυνατη καλλιγραμη ωραια ποδια να θυμαστε

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Πέρασα χτες 11:30-12:30 από τρίγωνο να δω τι παίζει. Τα καλα γκρανια άφαντα,μόνο 2 ήταν. Ούτε η Ελληνίδα η Άντζελα ούτε η αλβανιδοκωλαρα. Στο λιτό η ακαταδεκτη κωλαρα, Access κ Ορφέα άδεια. Να πω κ εγώ πως έχω καιρό να δω την Κασσάνδρα κ την Φαν Φαν.

SpermCountry έχεις πάρει καθόλου ή έχεις μιλήσει με μια που κάθετε σταυροπόδι με κοντές φούστες στην Σωκράτους ψηλά, εκεί που ενώνεται με το Access. Είναι ελάχιστα σκουρόχρωμη με μελαχρινά μαλλιά γύρω στα 45-50.
Αυτη που λες ειναι μαζι με τα αλλα δυο τα νεορερα κοριτσια η την ειδες απομονωμενη?Βασικα η ιδια απομονωνεται κιολας.ΕΙναι η μεγαλυτερη?Εισια σιγουρος οτι δε μπερδευτηκες περι ηλικιας?Ποια λες ακαταδεκτη κωλαρα Lito?Κασσανδρα και Φαν μαλλον την εχουν κανει.Επισης σκεφτομαι αλλη μια περιπτωση που ταιριαζει ε αυτη που λες ε ανοιχτα ποδια,μηπως της ελειπαν καποια δοντια?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Η Ειρηνη ειναι Ορφεα τωρα,με ενημερωσε για να σας το πω,με τη περιγραφη που εγραψα,οτι μου ειπε αυτα ακριβως σας εγραψα,κοιταξτε και απεναντι του Ορφεα

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: f21

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Αυτη που λες ειναι μαζι με τα αλλα δυο τα νεορερα κοριτσια η την ειδες απομονωμενη?Βασικα η ιδια απομονωνεται κιολας.ΕΙναι η μεγαλυτερη?Εισια σιγουρος οτι δε μπερδευτηκες περι ηλικιας?Ποια λες ακαταδεκτη κωλαρα Lito?Κασσανδρα και Φαν μαλλον την εχουν κανει.Επισης σκεφτομαι αλλη μια περιπτωση που ταιριαζει ε αυτη που λες ε ανοιχτα ποδια,μηπως της ελειπαν καποια δοντια?
Ναι φίλε είναι η μεγαλυτερη. Αδύνατη, μελαχρινή σκουρόχρωμη λίγο, 45-50, κ φοράει συνήθως φούστα με τακούνια.Ασχημουλα στο πρόσωπο. Είναι εκει σχεδόν πάντα, στο φανάρι στην Σωκράτους, σταυροποδι.
Η ακαταδεκτη κωλαρα είναι μια που είναι πρωινές ώρες πάντα στο Λιτό, 25-35 εκεί την κάνω, φωβερη κωλαρα πεταχτή αλλά αυτή κ άλλες 2 είναι όλα και όλα τα άκυρα που έχω φάει. Έχουν γράψει κ άλλα παιδιά για αυτήν. Κωλαρα φίλε αλλά δν ξέρω τι τρέχει με αυτήν, σίγουρα είναι της δουλειάς.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.411
Πόντοι
6.196
Ναι φίλε είναι η μεγαλυτερη. Αδύνατη, μελαχρινή σκουρόχρωμη λίγο, 45-50, κ φοράει συνήθως φούστα με τακούνια.Ασχημουλα στο πρόσωπο. Είναι εκει σχεδόν πάντα, στο φανάρι στην Σωκράτους, σταυροποδι.
Η ακαταδεκτη κωλαρα είναι μια που είναι πρωινές ώρες πάντα στο Λιτό, 25-35 εκεί την κάνω, φωβερη κωλαρα πεταχτή αλλά αυτή κ άλλες 2 είναι όλα και όλα τα άκυρα που έχω φάει. Έχουν γράψει κ άλλα παιδιά για αυτήν. Κωλαρα φίλε αλλά δν ξέρω τι τρέχει με αυτήν, σίγουρα είναι της δουλειάς.
Καλα λες,εχω φαει ακυρα.Στη Σωκρατους δεν εχεις αδικο,τα ιδια κ τα ιδια βλεπουμε.Αν θες ειναι η Ειρηνη τωρα Ορφεα οπως ηδη ενημερωσα

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
84
Πόντοι
0
Screenshot_20250402-231608~2.png

Αυτή εδώ είναι φίλε, όσοι περνάνε από εκεί πρωί την έχουν δει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom