SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.470
- Πόντοι
- 3.796
Αν μπορείς φίλε μου και σε εμάς τηλ σε ευχαριστω
Αλεξανδρας η Στελλας?Αν μπορείς φίλε μου και σε εμάς τηλ
Και τα δύο αν είναι εύκολο ευχαριστωΑλεξανδρας η Στελλας?
ΤσεκαρεΚαι τα δύο αν είναι εύκολο ευχαριστω
Ευχαριστώ πολυΤσεκαρε
ΠαρακαλωΕυχαριστώ πολυ
Δε το χω κ δε τη βλεπω ποτεεχει κανεις το τηλ απο αυτη την φαν φαν την κινεζα ;
Κι εγώ έχω καιρό να την δω, όπως και την Κασσάνδρα. Μήπως τις έχει δει κάποιος άλλος Συναγωνιστής; Επίσης αυτή την Άννα την πρασινομάτα δεν την έχω βρει ποτέ, μου έχει μείνει απωθημένο από τις περιγραφές σουΔε το χω κ δε τη βλεπω ποτε
Την Καλημερα μου Chic......λες να του ηταν απωθημενο?![]()
Πράγματι... Μπορεί να είναι παιδικό απωθημένο από την ταινία...Την Καλημερα μου Chic......λες να του ηταν απωθημενο?![]()
Όπου Ειρήνη ποια είναι; Λοκατζή - κομάντο αυτοκτονίας (μιας και συνεχίζεις το επικίνδυνο σπορ)...Πιπα της Ειρηνης 1
Κι εγω την εχω απωθημενο αλλα για να βγαλουμε αρχεια.Κ φυσικα να μαθω οσα περισσοτερα περι επικοινωνιας,οχι μονο τηλεφωνικα αλαλ και πρακτικα,οπως το που κινειται,αν παει σε αλλη περιοχη κτλ.Δε τη βλεπω κ δε τη βλεπουν και τα κοριτσια.Η Αλεξανδρα επιβεβαιωσε πως εχει καιρο να τη δει.Κασσανδρα χαθηκε κ δε μπορω να θυμηθω αν μου λεγε οτι θα την εκανε για Γαλλια.Πιθανως πηγε να δει τα παιδια της.Κι εγώ έχω καιρό να την δω, όπως και την Κασσάνδρα. Μήπως τις έχει δει κάποιος άλλος Συναγωνιστής; Επίσης αυτή την Άννα την πρασινομάτα δεν την έχω βρει ποτέ, μου έχει μείνει απωθημένο από τις περιγραφές σου
Ειναι καινουρια ανακαλυψη που με καλυπτει.Με καλυψε συνεχομενες με 10E και δε κκωλωσε ηρθε.Ειναι πανω απ το μεσο ορο και σε εμφανιση και σε δυνατοτητα και σαν ατομο το πως ζει κτλ.Μιση απο Πολωνια.Για το αλλο που λες σιγα το πραγμα,πιπα ακαποτη για μενα διαφορα δεν εχει χτυπα ξυλοΌπου Ειρήνη ποια είναι; Λοκατζή - κομάντο αυτοκτονίας (μιας και συνεχίζεις το επικίνδυνο σπορ)...