You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
εχει μαυρουλα η πατησιων.....Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από μαυρούλα στην Πατησίων? Ευχαριστώ
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Στο νημα αραπακια στη πατησιωνΈχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από μαυρούλα στην Πατησίων? Ευχαριστώ
τοχασα που ειναιΣτο νημα αραπακια στη πατησιων
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Εχει 5-6εχει μαυρουλα η πατησιων.....
ευχαριστω παιχτηΕχει 5-6
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Googlaρετοχασα που ειναι
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Παρκο Φιξ κ Ζαμπελιου παιχτη κ μπορει να κρυβονται η να καθονται καπουευχαριστω παιχτη
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Παιδες θα παω για Ειρηνη,τη βρηκα τηλεφωνικα,θελετε να κατεβετε να τη δοκιμασετε,κατα τις 5 θα ξεκινησω της ειπα κ ως να φτασω κτλ να γινει δουλεια εχετε χρονο,να μη την αφησω να φυγει,αν δε συνδεομαι θα μαστε η Ορφεα η Easy γτ ο Ορφεας μ τη σπαει που δεν εχει νερο ζεστο αλλα εκει εχω καλυτερο κονε,κ στα 2 καθομαι περισσοτερη ωρα,θα προσπαθησω να θυμηθω να συνδεθω για απαντησεις κτλ αλλιως μη βαρατε απλα παρατηρηστε
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Ειμαι κατω
Μπράβο φίλε που ενημερώνεις πάντα ..είναι καλή ε; Είναι χρήστης ουσιών η όχι ;Βερονικα.Δουλευει εντος Αθηνων αλλα μετα απο οικειοτητα και εμπιστοσυνη εχει χωρο.Δεν εχει κολλημα με Ομονοια,πατε οπου θελετε η κανονιζετε για Ομονοια κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 μισαωρο νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 456
Εγω θελω και τα 2 σε π μ , μπραβο για τις ενημερωσεις σου !!!Σε μηνυμα ζητησες Αλεξανδρας,εχω κ της Στελλας
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
Ειναι κ δε πολυφαινεται,βασικα ειμαι τουμπανο κ γαμω τα παιδιαΜπράβο φίλε που ενημερώνεις πάντα ..είναι καλή ε; Είναι χρήστης ουσιών η όχι ;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 456
Αυτα να τα λες πιο νωρις γιατι και την αλλη φορα εγινε κακη συνεννοηση εαν θυμασε .!!!!Ειμαι κατω
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
ΜισοΕγω θελω και τα 2 σε π μ , μπραβο για τις ενημερωσεις σου !!!
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
ΠροκυπτουνΑυτα να τα λες πιο νωρις γιατι και την αλλη φορα εγινε κακη συνεννοηση εαν θυμασε .!!!!
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
6 παρα δεκα με 8 παρα δεκα
Lito
Βιολεττα,Μαρια,Ομπενα
Easy
Κινεζα,Ινδες,Ρανια,Μεγαλη κυρια,Μικρη Βουλγαρα το τουμπανακι,μικρη Βουλγαρα τουμπανακι κοκκινομαλλικο,Σονια κ βγηκε απ το Easy η αλλη με τα ψευτικα μακρια χρωματιστα ραστα δηλαδη αυτη που χει ωραιο σωμα αλλα κοιλια,με φουστα ητα κ γραφαν πολυ ωραια τα ποδια της κ φαινονταν κωλομερια της
Σωκρατους
Η μικρη κωλαρου (αυτη με το αγορι η οποια τελικα ηταν με τη μινι φουστα την προηγουμενη)
Επισης η κωλαρου η μικρη μελαχρινη η κοκκινομαλλα καθως ειναι συνορο και επανεμφανιση Σονιας που εχω να δω παρα πολυ καιρο,ολιγον αλλαγμενη.Ρανια επισης εκατσε σε δυο διαφορετικα κομματια και η Τανια
Χαλκοκονδυλη
Δυο μιλφογκιλφ,Βερονικα και η αλλη η σταθεροτατη,παιζει να ταν κι αλλη
Πλατεια Λαυριου
Ελενη
Ορφεας
Χριστινα κοντη,Ουγγαρεζα,Λενα,Αννα Μαρια,Μελεκ,Μικη,Μαρια Ιλιον,δηλαδη Μαρια Ιλιον επανεμφανιση.Πηρα Ειρηνη διοτι κανονισαμε να βρεθουμε,μιλησα για εσας ειπε οχι ακομα,τυπου σιγα σιγα,τη βλεπω θελει να εμπιστευεται,ειναι πολυ καλη,εχυσε,στεγνωνε δε διαρμαρτυροταν,ερχονται αρχεια οσα αφησε γτ δε θελει ακομα φουλ αλλα ειπε οτι θα αφησει κι αλλο,μου δωσε κ δικο της νεο τηλεφωνο,δουλευει σε κανονικη δουλεια,επιβεβαιωνω το Vfm της περιστασης των 10€
Liberty
Δημητρα,Βανεσσα και μαγκακι
Μενανδρου
Ελενη απ το πουθενα ολομοναχη,αρνηθηκε σε γερο,κ σε μενα δε μιλησε καν.Εγω ομως εχω αυτο που τις σκοτωνει,ξερω κ οταν λεω αληθινο ονομα σου λεει ωπα μακρια αυτος χαχα,δε μου φανηκε να δουλευει κ δε το χρειαζεται,θα καταλαβετε απο τα αρχεια
Οκανα
Παιδια ειδα ολοκληρωμενη γυναικα τυπου Αννας αλλα σε μελαχρινη.Εκφυλο μελαχρινο,τα ειχε ολα,πως δεν επιτεθηκα γαμησε τα,εννοειται ελειπε,πιθανως μπηκε οκανα η εφυγε,δε την ειδα πουθενα αλλα δε κατεβηκα πρεζοπεριοχη που αν η Αννα εχει ενα ψεγαδι αυτη δεν ειχε!Δε ξερω αν σας ετυχε,μελαχρινη γυναικαρα γλυκου βλεμματος και καυλε ταυτοχρονα με γεματα κιλα χωρις διαλυση κ ειχε eyeliners που την εκαναν υπερκαυλα!Παρακαλω τα φωτα σας!
Lito
Βιολεττα,Μαρια,Ομπενα
Easy
Κινεζα,Ινδες,Ρανια,Μεγαλη κυρια,Μικρη Βουλγαρα το τουμπανακι,μικρη Βουλγαρα τουμπανακι κοκκινομαλλικο,Σονια κ βγηκε απ το Easy η αλλη με τα ψευτικα μακρια χρωματιστα ραστα δηλαδη αυτη που χει ωραιο σωμα αλλα κοιλια,με φουστα ητα κ γραφαν πολυ ωραια τα ποδια της κ φαινονταν κωλομερια της
Σωκρατους
Η μικρη κωλαρου (αυτη με το αγορι η οποια τελικα ηταν με τη μινι φουστα την προηγουμενη)
Επισης η κωλαρου η μικρη μελαχρινη η κοκκινομαλλα καθως ειναι συνορο και επανεμφανιση Σονιας που εχω να δω παρα πολυ καιρο,ολιγον αλλαγμενη.Ρανια επισης εκατσε σε δυο διαφορετικα κομματια και η Τανια
Χαλκοκονδυλη
Δυο μιλφογκιλφ,Βερονικα και η αλλη η σταθεροτατη,παιζει να ταν κι αλλη
Πλατεια Λαυριου
Ελενη
Ορφεας
Χριστινα κοντη,Ουγγαρεζα,Λενα,Αννα Μαρια,Μελεκ,Μικη,Μαρια Ιλιον,δηλαδη Μαρια Ιλιον επανεμφανιση.Πηρα Ειρηνη διοτι κανονισαμε να βρεθουμε,μιλησα για εσας ειπε οχι ακομα,τυπου σιγα σιγα,τη βλεπω θελει να εμπιστευεται,ειναι πολυ καλη,εχυσε,στεγνωνε δε διαρμαρτυροταν,ερχονται αρχεια οσα αφησε γτ δε θελει ακομα φουλ αλλα ειπε οτι θα αφησει κι αλλο,μου δωσε κ δικο της νεο τηλεφωνο,δουλευει σε κανονικη δουλεια,επιβεβαιωνω το Vfm της περιστασης των 10€
Liberty
Δημητρα,Βανεσσα και μαγκακι
Μενανδρου
Ελενη απ το πουθενα ολομοναχη,αρνηθηκε σε γερο,κ σε μενα δε μιλησε καν.Εγω ομως εχω αυτο που τις σκοτωνει,ξερω κ οταν λεω αληθινο ονομα σου λεει ωπα μακρια αυτος χαχα,δε μου φανηκε να δουλευει κ δε το χρειαζεται,θα καταλαβετε απο τα αρχεια
Οκανα
Παιδια ειδα ολοκληρωμενη γυναικα τυπου Αννας αλλα σε μελαχρινη.Εκφυλο μελαχρινο,τα ειχε ολα,πως δεν επιτεθηκα γαμησε τα,εννοειται ελειπε,πιθανως μπηκε οκανα η εφυγε,δε την ειδα πουθενα αλλα δε κατεβηκα πρεζοπεριοχη που αν η Αννα εχει ενα ψεγαδι αυτη δεν ειχε!Δε ξερω αν σας ετυχε,μελαχρινη γυναικαρα γλυκου βλεμματος και καυλε ταυτοχρονα με γεματα κιλα χωρις διαλυση κ ειχε eyeliners που την εκαναν υπερκαυλα!Παρακαλω τα φωτα σας!
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.332
- Πόντοι
- 3.796
SpermCountry
Μέγας