Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
60
Πόντοι
0
Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από μαυρούλα στην Πατησίων? Ευχαριστώ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.332
Πόντοι
3.796
Παιδες θα παω για Ειρηνη,τη βρηκα τηλεφωνικα,θελετε να κατεβετε να τη δοκιμασετε,κατα τις 5 θα ξεκινησω της ειπα κ ως να φτασω κτλ να γινει δουλεια εχετε χρονο,να μη την αφησω να φυγει,αν δε συνδεομαι θα μαστε η Ορφεα η Easy γτ ο Ορφεας μ τη σπαει που δεν εχει νερο ζεστο αλλα εκει εχω καλυτερο κονε,κ στα 2 καθομαι περισσοτερη ωρα,θα προσπαθησω να θυμηθω να συνδεθω για απαντησεις κτλ αλλιως μη βαρατε απλα παρατηρηστε

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
881
Πόντοι
86
Βερονικα.Δουλευει εντος Αθηνων αλλα μετα απο οικειοτητα και εμπιστοσυνη εχει χωρο.Δεν εχει κολλημα με Ομονοια,πατε οπου θελετε η κανονιζετε για Ομονοια κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 μισαωρο νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Μπράβο φίλε που ενημερώνεις πάντα ..είναι καλή ε; Είναι χρήστης ουσιών η όχι ;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.332
Πόντοι
3.796
6 παρα δεκα με 8 παρα δεκα

Lito
Βιολεττα,Μαρια,Ομπενα

Easy
Κινεζα,Ινδες,Ρανια,Μεγαλη κυρια,Μικρη Βουλγαρα το τουμπανακι,μικρη Βουλγαρα τουμπανακι κοκκινομαλλικο,Σονια κ βγηκε απ το Easy η αλλη με τα ψευτικα μακρια χρωματιστα ραστα δηλαδη αυτη που χει ωραιο σωμα αλλα κοιλια,με φουστα ητα κ γραφαν πολυ ωραια τα ποδια της κ φαινονταν κωλομερια της

Σωκρατους
Η μικρη κωλαρου (αυτη με το αγορι η οποια τελικα ηταν με τη μινι φουστα την προηγουμενη)
Επισης η κωλαρου η μικρη μελαχρινη η κοκκινομαλλα καθως ειναι συνορο και επανεμφανιση Σονιας που εχω να δω παρα πολυ καιρο,ολιγον αλλαγμενη.Ρανια επισης εκατσε σε δυο διαφορετικα κομματια και η Τανια

Χαλκοκονδυλη
Δυο μιλφογκιλφ,Βερονικα και η αλλη η σταθεροτατη,παιζει να ταν κι αλλη

Πλατεια Λαυριου
Ελενη

Ορφεας
Χριστινα κοντη,Ουγγαρεζα,Λενα,Αννα Μαρια,Μελεκ,Μικη,Μαρια Ιλιον,δηλαδη Μαρια Ιλιον επανεμφανιση.Πηρα Ειρηνη διοτι κανονισαμε να βρεθουμε,μιλησα για εσας ειπε οχι ακομα,τυπου σιγα σιγα,τη βλεπω θελει να εμπιστευεται,ειναι πολυ καλη,εχυσε,στεγνωνε δε διαρμαρτυροταν,ερχονται αρχεια οσα αφησε γτ δε θελει ακομα φουλ αλλα ειπε οτι θα αφησει κι αλλο,μου δωσε κ δικο της νεο τηλεφωνο,δουλευει σε κανονικη δουλεια,επιβεβαιωνω το Vfm της περιστασης των 10€

Liberty
Δημητρα,Βανεσσα και μαγκακι

Μενανδρου
Ελενη απ το πουθενα ολομοναχη,αρνηθηκε σε γερο,κ σε μενα δε μιλησε καν.Εγω ομως εχω αυτο που τις σκοτωνει,ξερω κ οταν λεω αληθινο ονομα σου λεει ωπα μακρια αυτος χαχα,δε μου φανηκε να δουλευει κ δε το χρειαζεται,θα καταλαβετε απο τα αρχεια

Οκανα
Παιδια ειδα ολοκληρωμενη γυναικα τυπου Αννας αλλα σε μελαχρινη.Εκφυλο μελαχρινο,τα ειχε ολα,πως δεν επιτεθηκα γαμησε τα,εννοειται ελειπε,πιθανως μπηκε οκανα η εφυγε,δε την ειδα πουθενα αλλα δε κατεβηκα πρεζοπεριοχη που αν η Αννα εχει ενα ψεγαδι αυτη δεν ειχε!Δε ξερω αν σας ετυχε,μελαχρινη γυναικαρα γλυκου βλεμματος και καυλε ταυτοχρονα με γεματα κιλα χωρις διαλυση κ ειχε eyeliners που την εκαναν υπερκαυλα!Παρακαλω τα φωτα σας!

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.332
Πόντοι
3.796
Τσιμπουκοδρομια

Συνημμένα