Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
Αν ειναι κατω η Μαρια Ερυθραια ενημερωστε με και πειτε της να μη φυγει οπως και Ρανια με μικρη κοτσιδα.Αν με ενηρωσετε θα κατεβω να το ξερουν δε θα τις καψω.Οποια απ τις δυο αν βρεθει κατεβαινω αρκει να ενημερωθω και να ενημερωθουν να μη φυγουν,αξιοπιστια 100% δε σας καιω δε με καιτε,το λεω γτ κ Ρανια κ η μαρια Ερυθραια αρκετες φορες εθεαθησαν.Η Ρανια μπορει να αραζει Βερανζερου απεναντι της πλατειας Ξουθου η εντος πλατειας η Βερανζερου προς Μαρνης εχει σκαλια απο μαγαζια καθεται κι εκει.Επισης μπορει να περασει απο Χαλκοκονδυλη απο Ορφεα γτ παει στις στασεις της 3η Σεπτεμβριου.Η Μαρια Ερυθραια μπορει να βρισκεται Ορφεα και μπορει να βρισκεται Σωκρατους.Η Ρανια εχει καθημερινο στυλ τυπου τζινακι,η Μαρια εχει συνηθως ιδιο στυλ με μαυρα και κουκουλα συχνα-πυκνα.Η Ρανια ειναι παντα μονη η Μαρια ειναι μονη της αλλα και με αλλη.Κ οι 2 καθονται αρκετες φορες στα σημεια που σας ειπα,καθιστες στηη κυριολεξια.Και Αλεξανδρα με περουκα αν θεαθεθκ θα κατεβω.Πολυ καλλιγραμο σωμα.καθεται Σωκρατους η γωνια Σωκρατους με Χαλκοκονδυλη,μπορει να τη δειτε να περναει απο Μενανδρου Βερανζερου Μαρνης μονη η με αλλες.Μπορει να μη σας αρεσουν αλλα εγω κατεβαινω να δοκιμασω αν ενημερωθω ειτε τωρα ειτε μετα αν εχω ενημερωθει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.531
Πόντοι
3.656
Αν ειναι κατω η Μαρια Ερυθραια ενημερωστε με και πειτε της να μη φυγει οπως και Ρανια με μικρη κοτσιδα.Αν με ενηρωσετε θα κατεβω να το ξερουν δε θα τις καψω.Οποια απ τις δυο αν βρεθει κατεβαινω αρκει να ενημερωθω και να ενημερωθουν να μη φυγουν,αξιοπιστια 100% δε σας καιω δε με καιτε,το λεω γτ κ Ρανια κ η μαρια Ερυθραια αρκετες φορες εθεαθησαν.Η Ρανια μπορει να αραζει Βερανζερου απεναντι της πλατειας Ξουθου η εντος πλατειας η Βερανζερου προς Μαρνης εχει σκαλια απο μαγαζια καθεται κι εκει.Επισης μπορει να περασει απο Χαλκοκονδυλη απο Ορφεα γτ παει στις στασεις της 3η Σεπτεμβριου.Η Μαρια Ερυθραια μπορει να βρισκεται Ορφεα και μπορει να βρισκεται Σωκρατους.Η Ρανια εχει καθημερινο στυλ τυπου τζινακι,η Μαρια εχει συνηθως ιδιο στυλ με μαυρα και κουκουλα συχνα-πυκνα.Η Ρανια ειναι παντα μονη η Μαρια ειναι μονη της αλλα και με αλλη.Κ οι 2 καθονται αρκετες φορες στα σημεια που σας ειπα,καθιστες στηη κυριολεξια.Και Αλεξανδρα με περουκα αν θεαθεθκ θα κατεβω.Πολυ καλλιγραμο σωμα.καθεται Σωκρατους η γωνια Σωκρατους με Χαλκοκονδυλη,μπορει να τη δειτε να περναει απο Μενανδρου Βερανζερου Μαρνης μονη η με αλλες.Μπορει να μη σας αρεσουν αλλα εγω κατεβαινω να δοκιμασω αν ενημερωθω ειτε τωρα ειτε μετα αν εχω ενημερωθει
πριν από λίγο γύρισα. Ναι, η Μαρία από την Ερυθραία ήταν έξω από τον Ορφέα. Η Ντόρα έφευγε, και δεν την πρόλαβα. Με εξυπηρέτησε αυτή που δηλώνει Λέλα με καταγωγή από Αίγυπτο (μάλλον μούφα), έχει στραβώσει. Αλλά έχει καλό δέρμα, κάνει καλή πίπα, ο κώλος της δεν μπορεί να παραβιαστεί, τα αξίζει τα 15€

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
πριν από λίγο γύρισα. Ναι, η Μαρία από την Ερυθραία ήταν έξω από τον Ορφέα. Η Ντόρα έφευγε, και δεν την πρόλαβα. Με εξυπηρέτησε αυτή που δηλώνει Λέλα με καταγωγή από Αίγυπτο (μάλλον μούφα), έχει στραβώσει. Αλλά έχει καλό δέρμα, κάνει καλή πίπα, ο κώλος της δεν μπορεί να παραβιαστεί, τα αξίζει τα 15€
Πω ρε αργησα 1 ωρα,λες να ναι κατω?Μη ρισκαρω.Μηπως τη ρωτησες για τηλ?Αν ειμουν μεσα θα σου λεγα να της πεις να παραμεινει (!) Η Ντορα ποια ειναι?Η Λελα μονο 15?Εχω ακουσει οτι ειναι βιαστικη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.531
Πόντοι
3.656
Πω ρε αργησα 1 ωρα,λες να ναι κατω?Μη ρισκαρω.Μηπως τη ρωτησες για τηλ?Αν ειμουν μεσα θα σου λεγα να της πεις να παραμεινει (!) Η Ντορα ποια ειναι?Η Λελα μονο 15?Εχω ακουσει οτι ειναι βιαστικη
Η Ντόρα είναι μια πρεζού, κοντό ξανθό μαλλί, ύψος 1,65, βάρος 50 κιλά, μικρό στήθος, μάγκικη φωνή. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, κάνει πολύ θερμό γαμήσι, την παίρνω πολλά χρόνια. Η Λέλα μου παίρνει 15, δεν ξέρω για άλλους, κι αυτήν την παίρνω καιρό. Αν πηγαίνεις για τη Μαρία από την Ερυθραία, να ξέρεις ότι φεύγει πάντα πριν από τις 23.00 (κι ίσως και νωρίτερα) τις περισσότερες φορές, λόγω του ότι θέλει να προλάβει το τραίνο.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
Η Ντόρα είναι μια πρεζού, κοντό ξανθό μαλλί, ύψος 1,65, βάρος 50 κιλά, μικρό στήθος, μάγκικη φωνή. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, κάνει πολύ θερμό γαμήσι, την παίρνω πολλά χρόνια. Η Λέλα μου παίρνει 15, δεν ξέρω για άλλους, κι αυτήν την παίρνω καιρό. Αν πηγαίνεις για τη Μαρία από την Ερυθραία, να ξέρεις ότι φεύγει πάντα πριν από τις 23.00 (κι ίσως και νωρίτερα) τις περισσότερες φορές, λόγω του ότι θέλει να προλάβει το τραίνο.
Αρα δεν ξερω τη Ντορα,μηπως κυκλοφορει γενικα κ οχι σταθερα?Η Λελα μου φαινεται λεει περισσοτερα.Κι ομως εχω δει Μαρια να καθεται μετα τις 11 κ κοντα 12 κ εχει κοπανησει οντως αλλα πριν η μετα τις 12.Ισως βρηκε καβατζα πχ τη πηγαν σπιτι οπως θα κανω κι γω αν τελικα μενει Μενιδι.Αλλες φορες πανε σε αλλα σπιτια φιλων η φιλες,μου το λενε επιτοπου.Κι αλλες δε τηρουν οτι λενε.Θα τη βρω αργα η γρηγορα αλλα κι αυτη να σταθεροποιηθει,κοβει βολτες κιολας.Την προ-προηγουμενη εκανα μαλακια που δε της ειπα να μεινει αν γινεται.Αλεξανδρα κοντομαλλα μια βλεπω μια δε βλεπω κ Ρανια εξαφανιστηκε λες κ μου το κανουν επιτηδες,αυτες θελω να κλεισω τις δοκιμες με οτι αλλο προκυπτει ενδιαμεσα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
Μαρια Ερυθραια-Αλεξανδρα κοντομαλλα (η με περουκα)-Ειρηνη πρωην αθλητικο σωμα-Ρανια (κοντη κοτσιδα) παρακαλω ενημερωση αν θεαθουν κ να ενημερωθουν κ αυτες οτι θα παω,αξιοπιστα

vaggelisk84

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια
εχει κανεις αποψη για στελλα και μιχαελα εξω απο το λιτο?
τις εχει παρει κανεις μαζι?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
Μιχαελα δε θυμαμαι να εχει γραφτει,για Στελλα γραφτηκε παρα πολυ προσφατα και εχω γραψει εγω για αλλη Στελλα που τη ξεχωριζουμε ως φοιτητρια,ωαξε προηγουμενα μηνυματα να ρεις που γραφτηκε για Στελλα που λες

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
1
λελα ειναι πρεεζου σαν ντορα?

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
1
εγω προτιμω πρεζουδες
οποτε ερχομαι αθηνα παιρνω ντορα ή στελλα
εχεις να προτεινεις καμια σε αυτο το στυλ που κανει τα παντα μπς και την τιμησω μολις ξαναερθω αθηνα?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
εγω προτιμω πρεζουδες
οποτε ερχομαι αθηνα παιρνω ντορα ή στελλα
εχεις να προτεινεις καμια σε αυτο το στυλ που κανει τα παντα μπς και την τιμησω μολις ξαναερθω αθηνα?
Πρεζου ειναι αλλα οχι διαλυμενη,προτεινω πολλες,να τις βρουμε ειναι η αμφιβολια.Ποια Στελλα λες εσυ?Υπαρχει και τριτη?

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
1
Πρεζου ειναι αλλα οχι διαλυμενη,προτεινω πολλες,να τις βρουμε ειναι η αμφιβολια.Ποια Στελλα λες εσυ?Υπαρχει και τριτη?
ποσες ωρες να εχω περπατησει πρεζοπεριοχη και να μν βρισκω καμια ελεος
αυτη π εχεςι γαμησει και ο μποκολος ξανθια αδυνατη

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
52
Πόντοι
1
Ενημερωση:Διαθετω τηλεφωνακι Στελλας γνωστης φοιτητριας εκ 3ης Σεπτεμβριου,μιση ωρα 50αρικο και 1 ωρα 120 αν θυμαμαι σωστα,ηλικια 28 και μικροδειχνει,Ελληνιδα που χρησιμοποιει το Lito,η γνωστη
P καλησπέρα μπορείς να δώσεις τηλέφωνο τησ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.531
Πόντοι
3.656
λελα ειναι πρεεζου σαν ντορα?
Δεν το γνωρίζω. Είμαι όμως σίγουρος ότι το 99% των Σεξεργατριών κάτι παίρνει, προκειμένου να αντέξει τη δουλειά που κάνει

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
1

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
ποσες ωρες να εχω περπατησει πρεζοπεριοχη και να μν βρισκω καμια ελεος
αυτη π εχεςι γαμησει και ο μποκολος ξανθια αδυνατη
Βρισκεις αλλα δε ξερεις ποιες γαμιουνται κι αν γαμιουνται κ ποτε θα γαμηθουνε γτ μπορει να μη γαμηθουνε.Ολοι τα ιδια περναμε,εγω δε τη ξερω αν κ πιθανοτατα θα την εχω δει

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!