Οχι ρε σχεδον αριστη ειναι,αν ηταν χωμα δε θα μπορουσε να τα κανει χαχα,την εχω βρει σε Ορφεα-Μενανδρου-Καποδιστριου στις σκαλες απεναντι απο οκανα-καρολου κ παντα βραδυ/νυχτα,μερα ποτε,ειναι παρα πολυ καλη.Αυτη κ η Αλεξανδρα ειναι οι καλυτερες σε ολα με τη διαφορα η μια ηρεμη η αλλη αγριεμενη κ δε τις βρισκω ευκολα κ παντα,ισως επειδη δε γαμιουνται αβερτα εχουν ενεργεια!Εχω την εντυπωση οτι δουλευουν οταν χρειαζεται κ οχι ασταματητα,παιζει να βγαζουν οσα χρειαζονται κ φευγουν γιατι ειναι κ περαστικες χωρις να αραξουν απλα εγω τις ξερω κ τις κοβω,γι αυτο σας λεω περιγραφες λεπτομερεστατες να μη τις χασετε κ αν επιτρεψουν θα σας δειξω εικονες βιντεο να χετε εικονα.Εχω πολυ καιρο να τις δω αλλα κ οταν ρωταω κατω τις καταλαβαινουν,τριγυρνουν απλα μπορει να μη δουλεψουν με "αγνωστους",υποψιαστηκα οτι κρατανε μικρους κυκλους κ αυτο τις κανει αποδοτικες,οσα κ αν λενε πανε κ αυτες Ορφεα με καθε επισημοτητα,δε λιωνουν καθε μερα ολη μερα,μακαρι να χαν τηλεφωνο,θα τους δωσω συσκευες στο τελος να τις βρισκουμε γιατι δεν εχουν καταλαβει τι πελατες θα μαζεψουν χαχαχα,την Αννα μπορει να τη δεις να περναει τη Καρολου περα δωθε η να ναι καπου κ να μιλαει ασταματητα δινωντας την εντυπωση οτι ειναι λιωμα η οτι δεν δουλευει,πιθανως τις εχετε πετυχει απλως σας μπερδεψανε οπως εμενα,αφου να φανταστεις κ την Αλεξανδρα την ειχα περασει για πελατισσα του ξενοδοχειου,δε της φαινοταν,στο βλεμμα δε φαινεται χρηστρια,η Αννα φαινεται ελαφρως χρηστρια