SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.998
- Πόντοι
- 3.796
Τι θα λεγατε για σημερινη ομαδικη?Η αλλη μερα αρκει να ειναι ομαδικη
Πολύ ωραίο σώμα, σφιχτό δέρμα κ ο κωλος της πέτρα. Καταδεκτικη κ σε σφυροκόπημα στα 4 δν ξινισε.Ναι η Ταρα ειναι η πιο αποδοτικη κ αλλες το πολυ 2 αναφερονται ετσι οπως λες σωματικα αν οχι αποδοτικα γτ ειναι ξεπετε.Ταρα εχει κ τηλ κ τωρα το απαντα αλλος που δε παιζει το οτιδηποτε,ερχεται η κορασιδα.Αυτη που πηρες τι ελεγε?
Ωραια.Χαιρομαι που συνεχιζει χωρις να χαλασε υπηρεσιεςΠολύ ωραίο σώμα, σφιχτό δέρμα κ ο κωλος της πέτρα. Καταδεκτικη κ σε σφυροκόπημα στα 4 δν ξινισε.
Η Μαριαλένα αν εννοείς αυτή με την σημαδεμένη μύτη....είναι μεγάλη φόλα.... βιάζεται και δεν πλένεται ούτε βγάζει όλα τα ρούχα ....Απο ενημερωσεις φιλων οι καλυτερες vfm ως τωρα ειναι Βερονικα-Μαριαλενα σε αποδοση-κοστος-διαθεση-διαθεσιμοτητα
Οχι καμια σχεση.Προσεξε,υπαρχει Μαριλενα κ υπαρχει κ Μαριαλενα.Φυσικα παιζει να υπαρχουν αλλες συνωνοματες ειτε τις ξερουμε ειτε οχι.Η Μαριαλενα αλλα κ η Βερονικα δεν πολυεμφανιζονται εως κ καθολου.Στα κανονισμενα πανε 100% οπως κ η Ροζαλια που ενω εκανε πιατσα τωρα κανονιζει για να κατεβει/κατεβαινει.Υπηρχαν ηδη καποιες που δε φαινονταν αλλα υπαρχουν κ αλλες που το γυρισαν σε ραντεβου.Εγω πχ γνωρισα μια Μαρια απο Ιλιον τελευταια στιγμη που πηγε μια χαρα κ μου πε να βρισκομαστε κ Ιλιον παρα Ομονοια.Συμβαινουν κ αυτα γτ αν δε τις βρισκουμε εστω κ τυχαια που χουν ραντεβου ειναι σαν να μην ερχονται.Ειδικα αν εχουν καλυτερη λυση εννοειται δε πανε ομονοια οπως κ μεις αλλωστε αν τις εχουμε πιο κοντα η κοντα δε παμε ομονοια,τις βλεπουμε σε αλλες πολιτειες.Καπως ετσι χανονταιΗ Μαριαλένα αν εννοείς αυτή με την σημαδεμένη μύτη....είναι μεγάλη φόλα.... βιάζεται και δεν πλένεται ούτε βγάζει όλα τα ρούχα ....
Ποτε λες?Να γινει ομως,οχι να κρυβομαστε η να κρυβουμε ονοματα ενω ειμαστε εκει χαχαΠότε θα κανονίσουμε όλοι μαζί ? xi xi
Οχι κι ασχημα αλλα πιστευω οτι ειμαστε χωρισμενοι σε καθημερινες vs σκ ειτε δε ξερουμε απλα ποιο απ τα δυο προτιμαμε μαζικα γτ καποιοι ισως κοιτουν ωρες κ οχι μερες η το αναποδοΑύριο 5-8 δείχνει οκ ο καιρός και σαν μέρα και ώρα είναι καλά θεωρώ. Τι λέτε?
Χόρτο μαγικόΣημερα?Αλλα εχει τελικο κυπελλου μπασκετ 8.15
Χόρτο μαγικό
3 τα μεσανυχτα ετσι?ονομα μαγαζιου?Το Σάββατο μετά από έξοδο γύρω στις 3 πέρασα μια βόλτα με έναν φίλο μου, ήταν μονο 2 κοπέλες στο τρίγωνο και 2 τραβέλια έξω από τον Ορφέα. Είπα του φίλου μου να πίναμε μια μπύρα εκεί στο μαγαζί που σας έλεγα πιο πάνω, δε το έψηνε με τίποτα γιατί φαινόνταν τρολλ, όντως ήταν τρόλλ. Εγώ πήγα μόνος μετά για μια μπύρα, δε γαμιέται λέω, να δω τί παίζει. Είχε μέσα 5-6 μόνους άντρες και 2-3 αντοπαρέες, 2-3 ζευγάρια και 2 μόνες γυναίκες, η μία ήταν ωραίο μουνί, αλλά δε κατάλαβα αν ήταν του μαγαζιού ή όχι ή καμμιά που εκδίδεται γιατί μιλούσε με έναν τυπά που έκανε για νταβάς. Το χειρότερο του μαγαζιού ήταν η μουσική που έπαιζε κάτι πακιστάνικα, μουσουλμανικά, δε ξέρω τί σκατά ήταν και έγινε καζάνι το κεφάλι μου στο μισάωρο που έμεινα εκεί πριν αποφασίσω να τελειώσω τη βραδιά με κάτι φαγώσιμο.