Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.331
Πόντοι
2.546

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
1

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
1
δώσε περισσότερες πληροφορίες. Εθνικότητα, που πιατσάρει, χρώμα μαλλί, αν δίνει κώλο
Καστανό μαλλί. Φαίνεται να έχει ψυχολογικά θέματα. Εγώ την πλησιάζω αυτή μόνο στήνεται και περιμένει να την πάρει κανείς ..... Δεν ντύνεται προκλητικά..... Μάλλον φορά αγοριστικα ρούχα λίγο βρώμικα. Την βάζω και κάνει μπάνιο. Δεκτική σε ότι της ζητήσω. Με έχει μάθει . Δεν ξέρω αν παίρνει και ουσίες.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.331
Πόντοι
2.546
Ελληνίδα. Νεαρή Δεν δίνει κωλο.
Και Ελληνιδα και νεαρη?Καινουρια φαινεται η απλα καποια που ανηκει στην επιμαχη περιοχη κ αποφασισε να πιατσαρει.Πες μας λεπτομερειες,εμφανιση?Ωρα?Μερος πιατσαρισματος?Συμπεριφορα?Τηλεφωνο ειχε? (Αυτο ειναι το πιο δυσκολο).Οσα πεις θα μας βοηθησουν να τη βρουμε γιατι εγω παω παντου κ θα ρωτησω να τη βρω η θα υποψιαστω ποια θα ναι απο οσα πεις

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.331
Πόντοι
2.546
Καστανό μαλλί. Φαίνεται να έχει ψυχολογικά θέματα. Εγώ την πλησιάζω αυτή μόνο στήνεται και περιμένει να την πάρει κανείς ..... Δεν ντύνεται προκλητικά..... Μάλλον φορά αγοριστικα ρούχα λίγο βρώμικα. Την βάζω και κάνει μπάνιο. Δεκτική σε ότι της ζητήσω. Με έχει μάθει . Δεν ξέρω αν παίρνει και ουσίες.
Ψυχολογικα=παιρνει ουσιες πιθανον

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.331
Πόντοι
2.546
Αγόρια μου γλυκα καλημέρα..αρχικά με αναφερετε σε λάθος νήμα.. μα εντελώς άσχετο..!!!
Πέραν τούτου ,δεν δέχομαι νέους πελάτες, (πλην κάποιων εξαιρέσεων), το εχω γράψει πολλάκις στο νήμα μου,αρα δεν υφίσταται λογος να πολύ συζητιέμαι..επίσης το Μάντισον είναι 35€ για 3 ώρες, και ουδεμία έκπτωση υφίσταται γιατί ΔΕΝ κλείνω εγώ δωμάτιο αλλά ο εκάστοτε κύριος.. σενάρια επιστημονικής φαντασίας διαβάζω πρωί πρωί ..
Μα τιποτα δε σου ξεφευγει χαχα.Μιλησες εσυ σε αυτο το νημα,κρατα το screenshot να το θυμομαστε χαχα.Ενα παλικαρι ρωτησε για σενα πιο πανω,εγω αναρωτιομουν για τη ποιοτητα του ξενοδοχειου διοτι ειναι απ τα ακριβοτερα,οσοι σε παμε τα ξερουμε μην ανησυχεις.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
155
Πόντοι
1
Και Ελληνιδα και νεαρη?Καινουρια φαινεται η απλα καποια που ανηκει στην επιμαχη περιοχη κ αποφασισε να πιατσαρει.Πες μας λεπτομερειες,εμφανιση?Ωρα?Μερος πιατσαρισματος?Συμπεριφορα?Τηλεφωνο ειχε? (Αυτο ειναι το πιο δυσκολο).Οσα πεις θα μας βοηθησουν να τη βρουμε γιατι εγω παω παντου κ θα ρωτησω να τη βρω η θα υποψιαστω ποια θα ναι απο οσα πεις
Δεν δίνει τηλέφωνο. Δεν έχει σταθερό ωράριο

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.331
Πόντοι
2.546

vaggelisk84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πέτυχα το Σάββατο στην γωνια στο καφέ πορτοκάλι μια κοντούλα μαυρομάλλα γυαλιά ηλίου άσπρο μπουφάν
δυστυχώς δεν πρόλαβα να της μιλήσω και μετα την έχασα
ξέρουμε κατι για γι αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom