Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.177
Πόντοι
2.546
μια φορα καταφερα να παρω πρεζακι εξω απο οσε
αλλα ηταν πρωι 10
την βιολετα ειχα παρει τοτε
Ε τοτε ολα ειναι ιδια,Οσε μπροστα-πισω-πλαγια-απεναντι βρισκονται,αδειασαν την ακομινατου κ ειναι μεταξυ νικηφορου-καρολου κ περιξ,οπως τα θυμασαι ειναι αφου απλωνονται κ φαινονται

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Μπας κ ειναι αυτη με τις χρωματιστες φουστες μπλε κοκκινη που χουμε ανεφερει η ολιγομιλητη?
Αυτήν όσες φορές την έχω δει φοράει σκουρόχρωμες μίνι φούστες κ σούπερ κολλητά παντελόνια, τζιν. Με μπλε κ κόκκινο δν την έχω δει ποτε. Μιλάμε ο κωλος στον Θεό απίστευτη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.134
Πόντοι
3.656
Παιδια στα φαναρια Λιοσιων-Μαρνης ξαναπετυχα την καλουτσικη γυναικα που ζητιανευει,της λεω οχι κ μετα τη φωναξα κ της λεω για κατω,με μπερδεψε η την μπερδεψα,την επομενη θα παω πεζος να της μιλησω
....,την επομενη θα παω πεζος να της μιλησω.......

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, αυτό που εσύ ο ίδιος έγραψες. Θα πλησιάσεις γύφτισσα, η οποία δεν είσαι σίγουρος ότι εκδίδεται, πεζός; Μα αν δεν εκδίδεται, σε απόσταση αναπνοής θα παραμονεύει γύφτος, για να της πάρει οτιδήποτε μαζεύει από τη ζητιανιά. Εγώ στη θέση σου θα την πλησίαζα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, και θα τη ρωτούσα αν γνωρίζει κάποια κοπέλα που θέλει να βγάλει 20 ευρώ σε μισή ώρα. Με συμπλέκτη και έτοιμος να γκαζώσω, αν έβλεπα κίνδυνο

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.177
Πόντοι
2.546
Αυτήν όσες φορές την έχω δει φοράει σκουρόχρωμες μίνι φούστες κ σούπερ κολλητά παντελόνια, τζιν. Με μπλε κ κόκκινο δν την έχω δει ποτε. Μιλάμε ο κωλος στον Θεό απίστευτη.
Την βλεπεις να μιλα με κανενα?Παιζει αν ρχεται συγκεκριμενη μερα η να χει κανονισμενα (με περισσοτερα λεφτα) γι αυτο να μην ανταποκρινεται

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.177
Πόντοι
2.546
....,την επομενη θα παω πεζος να της μιλησω.......

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, αυτό που εσύ ο ίδιος έγραψες. Θα πλησιάσεις γύφτισσα, η οποία δεν είσαι σίγουρος ότι εκδίδεται, πεζός; Μα αν δεν εκδίδεται, σε απόσταση αναπνοής θα παραμονεύει γύφτος, για να της πάρει οτιδήποτε μαζεύει από τη ζητιανιά. Εγώ στη θέση σου θα την πλησίαζα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, και θα τη ρωτούσα αν γνωρίζει κάποια κοπέλα που θέλει να βγάλει 20 ευρώ σε μισή ώρα. Με συμπλέκτη και έτοιμος να γκαζώσω, αν έβλεπα κίνδυνο
Την εχω ξαναδει,εχουμε ξαναμιλησει,ειχα ξεχασει να παω να ρωτησω ετσι οπως συνεχιζα.Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι γυφτισσα,γυναικα ειπα κ ειπα μηπως ξερει κανεις γτ βγαινει τωρα τελευταια στα φαναρια.Ειναι αδυνατη νορμαλ σωματος και μοιαζει Ελληνιδα απο εμφανιση και απο ομιλια.Της ανεφερα για προς τα κατω κ παιζει να μη καταλαβε.Περαστικος με το αμαξι αρχικα.Γι αυτο ειπα την επομενη πεζος να ρωτησω.Οταν λεω ρωτησω δε θα της πω γαμιεσαι,θα της πω οσα χρειαζονται με την τακτικη μου κ θα μαθετε γτ ειναι αξιολογου σωματος.Μιας κ το φερε η κουβεντα,στα ιδια φαναρια και πριν απο αυτα κατα καιρους βλεπω δυνατες που μαλλον εχουν κανονισει η μενουν γυρω η πανε να φανε κτλ,δεν ξερω αν σας τυχαινει,απ τα ντυσιματα υποπτευομαι και απ το στυλ που κινουνται χωρις κατι προφανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom