Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
174
Πόντοι
1
Ο @SpermCountry από εμένα έχει το απόλυτο ρισπέκτ. Από τους κορυφαίους πορνορεπόρτερ. Αλλά, ναι, είναι αλήθεια ότι όταν βλέπω σεντόνια δεν τα διαβάζω. Τα προσπερνώ. Γιωργάρα, έβαλα από περιέργεια στον καταμετρητή λέξεων πόσες έγραψες παραπάνω και έβγαλε 1717! Αυτό νομίζω σημαίνει δύο σελίδες εφημερίδας!!! Χαχα.

Για να μην πλατειάζεις αδερφέ, σου δίνω δύο συμβουλές. Πρώτον, θα είσαι λιτός. Πήγα εκεί, ξεχώρισα εκείνη, της μίλησα ή δεν της μίλησα, την πήρα ή δεν την πήρα γι'αυτό το λόγο και τέλος. Περιεκτικά όλα. Δεν γράφεις έκθεση. Απλά μεταφέρεις τι είδες. Τα πιο σημαντικά. Όχι είδα ένα καφέ σκύλο να χέζει στη γωνία Σωκράτους και Βερανζέρου. Στα παπάρια μας. Το να παρακολουθείς πως γράφει ο Σμύρνης, στο νήμα με τα μπουρδέλα, ίσως σε βοηθήσει.

Επίσης να το σπας σε κομμάτια. Πχ έγραψες όταν γύρισες ένα κομμάτι γράψε το δεύτερο μέρος αύριο το μεσημέρι και το τρίτο το βράδυ ας πούμε. Έτσι και το νήμα έχει ροή κι εσύ κόβεις τα σεντόνια σου κι εμείς ενημερωνόμαστε σωστά και διαβάζουμε με προσοχή και ευχάριστα.

Αυτά από εμένα φίλε μου και ότι γράφω το γράφω πάντα με σεβασμό. Συνέχισε τις βόλτες σου και τις ενημερώσεις σου! Καλή Χρονιά να έχεις!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Γαμήσια στα Μέλη και στους Επισκέπτες του Σάιτ. Κατέβηκα τρίγωνο, για να ξεκινήσει η Χρονιά με Γαμήσι, να πάει όλη έτσι. Λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ, στο σημείο όπου μαζεύονται όλοι οι Πρεζάκηδες, υπήρχαν 5 - 6 κορίτσια, καθισμένα όλα μαζί και κουτσομπόλευαν. Κανένα δεν έριξε την παραμικρή ματιά, ούτε και φάνηκε από τη συνολική εικόνα / στάση τους να εκπορνεύονται. Οι τρεις Κινέζες στη θέση τους, ελάχιστες παρουσίες στον Ορφέα, 1 - 2 στην Σωκράτους απέναντι και λίγο παραπάνω από το Κριστιάνα. Τέλος πάντων, με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι, αφιερώνω το βίντεο με το φιστάρισμα σε όλους σας, να πάει η Χρονιά Γαμιστερά

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.825
Πόντοι
2.546
Ο @SpermCountry από εμένα έχει το απόλυτο ρισπέκτ. Από τους κορυφαίους πορνορεπόρτερ. Αλλά, ναι, είναι αλήθεια ότι όταν βλέπω σεντόνια δεν τα διαβάζω. Τα προσπερνώ. Γιωργάρα, έβαλα από περιέργεια στον καταμετρητή λέξεων πόσες έγραψες παραπάνω και έβγαλε 1717! Αυτό νομίζω σημαίνει δύο σελίδες εφημερίδας!!! Χαχα.

Για να μην πλατειάζεις αδερφέ, σου δίνω δύο συμβουλές. Πρώτον, θα είσαι λιτός. Πήγα εκεί, ξεχώρισα εκείνη, της μίλησα ή δεν της μίλησα, την πήρα ή δεν την πήρα γι'αυτό το λόγο και τέλος. Περιεκτικά όλα. Δεν γράφεις έκθεση. Απλά μεταφέρεις τι είδες. Τα πιο σημαντικά. Όχι είδα ένα καφέ σκύλο να χέζει στη γωνία Σωκράτους και Βερανζέρου. Στα παπάρια μας. Το να παρακολουθείς πως γράφει ο Σμύρνης, στο νήμα με τα μπουρδέλα, ίσως σε βοηθήσει.

Επίσης να το σπας σε κομμάτια. Πχ έγραψες όταν γύρισες ένα κομμάτι γράψε το δεύτερο μέρος αύριο το μεσημέρι και το τρίτο το βράδυ ας πούμε. Έτσι και το νήμα έχει ροή κι εσύ κόβεις τα σεντόνια σου κι εμείς ενημερωνόμαστε σωστά και διαβάζουμε με προσοχή και ευχάριστα.

Αυτά από εμένα φίλε μου και ότι γράφω το γράφω πάντα με σεβασμό. Συνέχισε τις βόλτες σου και τις ενημερώσεις σου! Καλή Χρονιά να έχεις!
Γραφω οπως μου ρχεται.Καλη χρονια!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.825
Πόντοι
2.546
Καλή (ερωτική) χρονιά αλάνια :angel:
Καλη χρονια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Γαμήσια στα Μέλη και στους Επισκέπτες του Σάιτ. Κατέβηκα τρίγωνο, για να ξεκινήσει η Χρονιά με Γαμήσι, να πάει όλη έτσι. Λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ, στο σημείο όπου μαζεύονται όλοι οι Πρεζάκηδες, υπήρχαν 5 - 6 κορίτσια, καθισμένα όλα μαζί και κουτσομπόλευαν. Κανένα δεν έριξε την παραμικρή ματιά, ούτε και φάνηκε από τη συνολική εικόνα / στάση τους να εκπορνεύονται. Οι τρεις Κινέζες στη θέση τους, ελάχιστες παρουσίες στον Ορφέα, 1 - 2 στην Σωκράτους απέναντι και λίγο παραπάνω από το Κριστιάνα. Τέλος πάντων, με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι, αφιερώνω το βίντεο με το φιστάρισμα σε όλους σας, να πάει η Χρονιά Γαμιστερά
Καλη χρονια

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Ωραία μπήκε η Χρονια
Ποιο στανταρακι ήταν αυτό..
Μελαμψο το βλέπω
.πάει κάπου το μυαλό μου

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.797
Πόντοι
3.246
ε εντάξει Κασσάνδρα κάνει μπαμ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Ωραία μπήκε η Χρονια
Ποιο στανταρακι ήταν αυτό..
Μελαμψο το βλέπω
.πάει κάπου το μυαλό μου
όχι, δεν είναι η Κασσάνδρα, γύφτισσα είναι

ε εντάξει Κασσάνδρα κάνει μπαμ
όχι, απάντησα σε άλλο μέλος

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.579
Πόντοι
201
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Είχα πάει σένα sexshop και το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα πρωκτοσκόπιο οπως καταλαβαίνετε το πήρα, είχα στο νου μου κάποια στανταράκια απο το τρίγωνο και είπα να το δοκιμάσω να δω άμα είναι καλό και βρήκα μια από αυτές που αντέχουν και δύο πουτσες στον κώλο. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα την ευκαιρία να το δοκιμάσω, το άνοιγα σιγά σιγά στην κωλότρυπα μέχρι που το τερμάτισα, την δουλειά του την κάνει πολύ καλά σε συνδυασμό με αλοιφή για anal καταστάσεις.

Συνημμένα

• 195635_Gallery.jpg
    195635_Gallery.jpg
    322,6 KB · Εμφανίσεις: 13
Τελευταία τροποποίηση:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.600
Πόντοι
456
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Είχα πάει σένα sexshop και το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα πρωκτοσκόπιο οπως καταλαβαίνετε το πήρα, είχα στο νου μου κάποια στανταράκια απο το τρίγωνο και είπα να το δοκιμάσω να δω άμα είναι καλό και βρήκα μια από αυτές που αντέχουν και δύο πουτσες στον κώλο. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα την ευκαιρία να το δοκιμάσω, το άνοιγα σιγά σιγά στην κωλότρυπα μέχρι που το τερμάτισα, την δουλειά του την κάνει πολύ καλά σε συνδυασμό με αλοιφή για anal καταστάσεις.
Kαλη χρονια φιλε !! εχεις διευθυνση μαγαζιου για το εργαλειο που αγορασες και ποσο ?? εαν θελεις πες το μου σε π μ. ευχαριστω.!!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.825
Πόντοι
2.546
ποια ειναι?

Καλή χρονιά σε όλους!!!
Ποια ειναι?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ρε 'συ Γιώργο μ145, γράφεις με φωνητική;;;; Παραδέχομαι ότι είσαι ενημερωτής αλλά αυτά που γράφεις είναι εντελώς ακατάληπτα!!!
Ειλικρινά από τότε που εμφανίστηκες σταμάτησα να ακολουθώ το νήμα!!
εγω απλα τον εκανα ignor γιατι γραφει σεντονια χωρις αρχη και τελος..

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους!!!
με ποια το δοκιμασες;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Είναι η Άννα με τα μπλε μάτια;
όχι, άλλο στανταράκι, έχω καιρό να τη δω. Μια Άννα πάντως που έχω πάρει παλιά, δεν είχε μπλε μάτια, πράσινα είχε. Κι αυτήν έχω πολύ καιρό να τη δω στην πιάτσα. Κοπέλα με μπλε μάτια έχω καιρό να δω (τα βράδυα που κατεβαίνω), συμπλήρωσε περιγραφή να έχω το νου μου

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.825
Πόντοι
2.546
όχι, άλλο στανταράκι, έχω καιρό να τη δω. Μια Άννα πάντως που έχω πάρει παλιά, δεν είχε μπλε μάτια, πράσινα είχε. Κι αυτήν έχω πολύ καιρό να τη δω στην πιάτσα. Κοπέλα με μπλε μάτια έχω καιρό να δω (τα βράδυα που κατεβαίνω), συμπλήρωσε περιγραφή να έχω το νου μου
Τη βλεπω εγω την Αννα και 2 φορες κιολας,στον πλανητη της.Οι -ματες σπανιζουν και δεν πολυεμφανιζονται ειδικα οχι συνεχομενα,καλα λες περι εξαφανισης διοτι ειναι αληθεια οτι εχουν τασεις εξαφανισεων που πρεπει να μαστε πραγματικα 24ωρες σε ολες τις μεριες για να βγαζουμε ακρη,αδυνατον.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.825
Πόντοι
2.546
Παιδια να προτεινω το προφανες.Να ενωθουμε.Οσο γινεται να ενωνομαστε ωστε να γινονται αποφυγες/συστασεις εκει που πρεπει και σωσιμο χρονου.Ετσι θα προσεγγιζουμε ακουραστα και αφοβα.Πχ θα μαστε 2-3+ ατομα ταυτοχρονα και με ανταλλαγη πληροφοριων εφοσον ξερουμε ποιες ειναι και αναγνωρισουμε εμφανισεις.Επιτοπου θα σωζομαστε γλυτωντας χρηματα.Πχ αν καποια αλλαξει κατι επανω της θα ναι χρησιμο να σωσω καποιους η να με σωσουν καποιοι.Η αλλο κλασσικο,να πει πχ σε εναν 20 ευρω κ σε αλλον 30.Χαρη στην αμεση πληροφορηση θα αλλαξει η διαπραγματευση και φυσικα θα ειναι πιο γερα τα κονεδακια οταν προκειται για περιπτωσεις που μειναμε ευχαριστημενοι.Ουτε θα σκορπαμε χρονο ουτε θα κοπιαζουμε.Εγω πχ κραταω πληροφοριες που γραφουμε κ απο κοντα ρωτω ''εισαι η Ευλαμπια?" η ''Μηπως εισαι η Ευτερπη?'' και πιστεψτε με ακομα κι αν δεν ειναι κατα 99.9 βγαινει σε καλο.Που να παμε και μαζεμενοι,φανταστειτε!Οταν θα ξερουν οτι ολοι μας εχουμε χρημα και ψαχνουμε την καλυτερη επιλογη αλλιως λεφτα δεν εχει,θα υποχωρουν.Διοτι πολυ απλα ειμαστε αριστοι μπροστα στη μαζα και το λενε απο μονες.Απο μονες τους λενε και δειχνουν ποσο γουσταρουν που τις επιλεξαμε οι ''καθαροι''.Προσωπικα μονο κερδισμενος βγηκα μιλωντας ευθεως και λεγοντας αληθειες.Σκεφτειτε τωρα να βλεπουν συνεχως μαζεμενα ατομα που θα εχουμε την τακτικη win-win,διαφορετικα θα πηγαινουν με την πλειοψηφια της περιοχης,αλλοδαπους που ζαλιζουν μπαλες και παζαρευουν παρακαλω.Παζαρευουν αυτοι και οχι εμεις?!Δε θα ναι ιδιαιτερως δυσκολο να τα καταφερνουμε οταν σκαμε με ατομικη περιποιηση και αλφα εμφανιση χωρις κατι το ιδιαιτερο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Τη βλεπω εγω την Αννα και 2 φορες κιολας,στον πλανητη της.Οι -ματες σπανιζουν και δεν πολυεμφανιζονται ειδικα οχι συνεχομενα,καλα λες περι εξαφανισης διοτι ειναι αληθεια οτι εχουν τασεις εξαφανισεων που πρεπει να μαστε πραγματικα 24ωρες σε ολες τις μεριες για να βγαζουμε ακρη,αδυνατον.
Από ότι γράφεις, περνάς αρκετή ώρα κάνοντας αναγνώριση, και πολύ καλά κάνεις αφού το να είσαι μεθοδικός αργά ή γρήγορα αποδίδει. Εγώ δεν έχω και πολύ υπομονή. Θα περάσω από όλα τα πορνοστέκια με τη σειρά (Καποδιστρίου, Νικηφόρου, Χαλκοκονδύλη, Σωκράτους, Σατωβριάνδου) και όποια μου γυαλίσει. Άντε να περιμένω κανένα 20λεπτο, μήπως κι εμφανιστεί κάποια καινούρια, μέχρι εκεί όμως. Ο καθένας μας έχει διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης

Patriarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
0
εχω να τη δω απο το2016....ηταν μια ομορφη ξανθια με κοντα μαλλια και τσιμπουκλοχειλα...σιγουρα ολοι οι παλιοι μυστες την γνωριζαν γιατι ηταν ομορφη και εκανε τα παντα...!
μπορουσες να κανεις οτι γουστα ηθελες μαζι της
δεν κανω ομως και πολλές βολτες κι εγω τωρα πια στο τριγωνο οπως παλιοτερα
....σιγουρα η πολύ πρέζα δεν θα την βοηθησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom