Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.715
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα παιδιά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. Μήπως γνωρίζει κανείς από τι ώρα πιάνει πόστο η κασανδρα?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
συνήθως 18:00-22:00
θα την βρεις εκεί

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.300
Πόντοι
2.546
Καλησπέρα παιδιά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. Μήπως γνωρίζει κανείς από τι ώρα πιάνει πόστο η κασανδρα?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Βγαινει και μεσημερια αλλα το στανταρ της ειναι απογευματινο κ καθεται αρκετα εως πολυ,και μεσανυχτα την εχω δει να βρισκεται στη θεση της.Σιγουρα απογευματα βρισκεται στο ποστο της.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.300
Πόντοι
2.546
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο.

Ξενοδοχείο που πάνε στα άθλια ξενοδοχεία της περιοχής σε ξενοδοχείο επιλογής του πελάτη...?
Σου λενε κι αυτες.Μπορει να σου πουν σε οποιο θες.Σου προτεινω Liberty Lito Δωδωνη αλλα ειναι του 10αρικου.Αν θες φθηνοτερο για μενα ενα ειναι,το Access.Ορφεα αποφευγω.Γενικα οτι σου πουν αν εσυ θες κατι αλλο να τους το λες κ δεν θα χουν προβλημα αλλα αν επιμενουν επεμενε κ εσυ,συνηθως δεχονται.Αν θες ακομη καλυτερο πες το επιτοπου,πχ αν πας εντελως αλλου με αυτοκινητο γτ μπορει να μη ψηθουν να απομακρυθουν.Μακρια απο Christianna,θα σε ξενερωσει.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.300
Πόντοι
2.546
Λοιπόν περνώντας μεσημέρι για δουλειά από την περιοχή τις προάλλες είπα να δω επιτέλους τί παίζει με την πιάτσα.
Δεν είχα σκοπό να πάρω κάποια αλλά λέω ας συνεισφέρω εδώ με μίνι ενημέρωση.

Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη πήγα όπου εκτός από κάτι ατσούμπαλες σωματικά φιγούρες πιο μακρυά είχε:

Σε μία γωνία έξω από μαγαζί με ρούχα (;) όπου κάθονταν κάτι τζιχαντοειδείς, πιο δίπλα 3 Κινέζες μίας κάποιας ηλικίας.
Δεν είμαι σίγουρος αν εργάζονταν αλλά έτσι φαντάζομαι..

Στο καφέ ήταν μία με μαύρο κολάν κ μπλουζάκι, κόκκινο μαλλί τουρλωτό κώλο αλλά και λίγο κοιλιά. Μάλλον γυφτοβουλγάρα, με μικρό τατουάζ γράμματα ψηλά στο στήθος.
Έκανε χειρονομία σε περαστικό οδηγό πως θα του έπαιρνε πίπα ενώ αφού σηκώθηκε από το τραπεζάκι σουλατσάριζε την γωνία χορεύοντας και τραγουδώντας...
Πλησίασα διακριτικά, "μωράκι θέλεις σεξ; 20 εγώ και 5 το ξενοδοχείο".

Στο απέναντι πεζοδρόμιο πάνω στα κωλονάκια δίπλα στον ΟΠΑΠ κάθονταν δύο βουλγαρο - γυφτοειδείς με καλά σώματα ειδικά η μία.
Λεπτή μελαχροινή, μαύρο μπλουζάκι, μπορντώ κόκκινο δερμάτινο παντελόνι η μία, πιο κοντή με τσουπωτό τουρλωτό κωλαράκι μέσα σε παραλλαγή παντελόνι και κοντό τοπάκι με ωραία βυζόμπαλα και νοστιμούλα η άλλη. :erection:

Κάθομαι πιο δίπλα, με βλέπει η πρώτη και χαιρετάει. Της κάνω νόημα για την φίλη της αλλά έρχεται η ίδια. χαμόγελο, πώς είσαι κτλπ.
Της είπα για την φίλη της, δεν ξέρω αν κατάλαβε, 40 ευρώ μου λέει "τσιμπούκι, κανονικό σεξ".
Τώρα η φίλη της, η ίδια και οι δυο μαζί δεν ξέρω, ούτε αν το ξενοδοχείο είναι έξτρα.
Δεν ρώτησα παραπάνω μιας κ δεν πρόκειται να πήγαινα αλλά η φίλη της (και η ίδια) καλή. 40 λίγο πολλά μου φαίνονται αλλά εμφανισιακά ήταν σίγουρα καλύτερη ό,τι άλλης πήρε το μάτι μου.

Αυτά, καλή συνέχεια!
Οι 3 κινεζες εργαζονται γτ εμφανιζονται συνεχεια στο ιδιο μερος.Ινδες εχει συνεχεια.Οι Βουλγαρες παιρνουν πανω κατω τα ιδια.Τωρα ποιες ηταν δυσκολο να καταλαβουμε γτ εχει γεμισει ο τοπος.Στην κυριολεξια γεμισε ο τοπος.Οντως εχει νοστιμες.Αυτη με το τουρλωτο κωλο μαλλον ειναι απ τις καλες,επειδη η τιμη διαφοροποιειται κ ισως πετυχες κατι απ τα λαβρακια.Τι ωρα ακριβως θυμασαι?Αυριο ισως παω μεσημερι αλλιως απογευμα.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
Οι 3 κινεζες εργαζονται γτ εμφανιζονται συνεχεια στο ιδιο μερος.Ινδες εχει συνεχεια.Οι Βουλγαρες παιρνουν πανω κατω τα ιδια.Τωρα ποιες ηταν δυσκολο να καταλαβουμε γτ εχει γεμισει ο τοπος.Στην κυριολεξια γεμισε ο τοπος.Οντως εχει νοστιμες.Αυτη με το τουρλωτο κωλο μαλλον ειναι απ τις καλες,επειδη η τιμη διαφοροποιειται κ ισως πετυχες κατι απ τα λαβρακια.Τι ωρα ακριβως θυμασαι?Αυριο ισως παω μεσημερι αλλιως απογευμα.
Μεσημέρι 1 περίπου, τέτοια ώρα. Δύο μαζί κάθονταν, ήταν φίλες.

Τελευταία τροποποίηση:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.300
Πόντοι
2.546
Όντως, η Χριστίνα φαίνεται από το 04.10 και για ένα λεπτό περίπου

Η κοντή μελαχροινή με το μπλουτζην, το μαύρο μπουφάν και τη κοιλίτσα έξω
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μεσημέρι 1 περίπου, τέτοια ώρα. Δύο μαζί κάθονταν, ήταν φίλες.
Οκ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο.

Ξενοδοχείο που πάνε στα άθλια ξενοδοχεία της περιοχής σε ξενοδοχείο επιλογής του πελάτη...?
μπορείς να ρωτήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom