Λοιπόν περνώντας μεσημέρι για δουλειά από την περιοχή τις προάλλες είπα να δω επιτέλους τί παίζει με την πιάτσα.
Δεν είχα σκοπό να πάρω κάποια αλλά λέω ας συνεισφέρω εδώ με μίνι ενημέρωση.
Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη πήγα όπου εκτός από κάτι ατσούμπαλες σωματικά φιγούρες πιο μακρυά είχε:
Σε μία γωνία έξω από μαγαζί με ρούχα (;) όπου κάθονταν κάτι τζιχαντοειδείς, πιο δίπλα 3 Κινέζες μίας κάποιας ηλικίας.
Δεν είμαι σίγουρος αν εργάζονταν αλλά έτσι φαντάζομαι..
Στο καφέ ήταν μία με μαύρο κολάν κ μπλουζάκι, κόκκινο μαλλί τουρλωτό κώλο αλλά και λίγο κοιλιά. Μάλλον γυφτοβουλγάρα, με μικρό τατουάζ γράμματα ψηλά στο στήθος.
Έκανε χειρονομία σε περαστικό οδηγό πως θα του έπαιρνε πίπα ενώ αφού σηκώθηκε από το τραπεζάκι σουλατσάριζε την γωνία χορεύοντας και τραγουδώντας...
Πλησίασα διακριτικά, "μωράκι θέλεις σεξ; 20 εγώ και 5 το ξενοδοχείο".
Στο απέναντι πεζοδρόμιο πάνω στα κωλονάκια δίπλα στον ΟΠΑΠ κάθονταν δύο βουλγαρο - γυφτοειδείς με καλά σώματα ειδικά η μία.
Λεπτή μελαχροινή, μαύρο μπλουζάκι, μπορντώ κόκκινο δερμάτινο παντελόνι η μία, πιο κοντή με τσουπωτό τουρλωτό κωλαράκι μέσα σε παραλλαγή παντελόνι και κοντό τοπάκι με ωραία βυζόμπαλα και νοστιμούλα η άλλη.
Κάθομαι πιο δίπλα, με βλέπει η πρώτη και χαιρετάει. Της κάνω νόημα για την φίλη της αλλά έρχεται η ίδια. χαμόγελο, πώς είσαι κτλπ.
Της είπα για την φίλη της, δεν ξέρω αν κατάλαβε, 40 ευρώ μου λέει "τσιμπούκι, κανονικό σεξ".
Τώρα η φίλη της, η ίδια και οι δυο μαζί δεν ξέρω, ούτε αν το ξενοδοχείο είναι έξτρα.
Δεν ρώτησα παραπάνω μιας κ δεν πρόκειται να πήγαινα αλλά η φίλη της (και η ίδια) καλή. 40 λίγο πολλά μου φαίνονται αλλά εμφανισιακά ήταν σίγουρα καλύτερη ό,τι άλλης πήρε το μάτι μου.
Αυτά, καλή συνέχεια!