Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546

καλησπερα στην ομαδα ανεβασε ενας τουριστας βιντεο απο τι πιατσα πριν λιγες μερες
Ακυρο.Κ απλα για καποιες προβολες.Να δειξουμε κ εμεις τη σαπια πλευρα της χωρας του.Βεβαια το βιντεο δειχνει αληθειες.Αλλα βαρετο,ηταν κ ασχετος.Που τα μαθε ομως,απο Ελληνα?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένας μαλακας ανέβασε βίντεο που δείχνει τα πρόσωπα από ανθρώπους που είναι εκεί και μιλάνε με γυναίκες,αυτός λοιπόν είναι που αν το δει κανένας μέσα στο βίντεο πρέπει να φάει τρελή μήνυση
Τους ειδα γτ ηθελα να δω αν ειμουν εγω.Επρεπε να θολωσει γτ φανηκαν κ οι γυναικες.Ασχετος.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Ρε παιδες υπαρχει καποιος που να εχει φωτογραφια την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΤΥ εστω απο πισω?εχω φαει κολλημα αν ειναι αυτη που περασα πριν καποιο καιρο οταν βρισκομουν Αθηνα
Στο βιντεο ειναι

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Ρε παιδια στο βιντεο αυτη με το μαυρο φορεμα η μαυρη φουστα ποια ειναι?Αυτη που περναει απο πορτοκαλι κ παει απεναντι απο τη μια γωνια στην αλλη (χαλκοκονδυλη με σωκρατους).Αντζελα?Μαρια Ρουμανα?Ελενη?Τραβελι?Καποια αλλη?Μοιαζει με αυτη που χε τη κοκκινη φουστα που σας ελεγα,τα φωτα σας?

valentios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο...?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Από αύριο αρχίζουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου που πιάνουν και το τρίγωνο....προς ενημέρωση

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Από αύριο αρχίζουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου που πιάνουν και το τρίγωνο....προς ενημέρωση
Ευχαριστουμε γιατι το σκεφτομαι,για λεωφορεια-μετρο-ηλεκτρικο ξερεις κατι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Συνήθως πόσο είναι το ποσό που ζητάνε τα κορίτσια...? Ξενοδοχείο κάθονται μια ώρα ή μόνο ξεπέτα για ένα τέταρτο...?
Γύρω στα 20€, μισή ώρα. Αν σε δούνε νεοφερμένο, ίσως προσπαθήσουν να ανεβάσουν την τιμή. Η διαδικασία είναι απλή. Αν σου γυαλίσει κάποια, την πλησιάζεις αργά χαμογελώντας. Τη ρωτάς ...Τι κάνεις;.... Θα σου απαντήσει συνήθως ....Καλά... επανέρχεσαι και ρωτάς ....Στο κρεββάτι τι κάνεις;.... Αν σου πει ότι κάνει τα πάντα, μην μασήσεις. Της λες ..πες μου ακριβώς τι κάνεις, όποια ντρέπεται να πει τι κάνει. συνήθως δεν κάνει τίποτα..... Αν σε καλύψουν όσα πει, της ξεκαθαρίζεις ότι θες το μισάωρο, ότι πρέπει να κάνει ντουσάκι, και να βγάλει τα ρούχα της. Μη σου φανεί περίεργο, πολλές δεν κάνουν και ζητάνε εξτρά χρήματα για να βγάλουν σουτιέν. Μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Ξεκαθάρισε από την αρχή τι ακριβώς θέλεις. Καλή επιτυχία

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ακυρο.Κ απλα για καποιες προβολες.Να δειξουμε κ εμεις τη σαπια πλευρα της χωρας του.Βεβαια το βιντεο δειχνει αληθειες.Αλλα βαρετο,ηταν κ ασχετος.Που τα μαθε ομως,απο Ελληνα?!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους ειδα γτ ηθελα να δω αν ειμουν εγω.Επρεπε να θολωσει γτ φανηκαν κ οι γυναικες.Ασχετος.
Σαν να κουτσενε ο τυπος 2 ωρες ηθελε να αλλαξει ποδι μου ηθελε και βιντεο χαχα
Η χριστινα ειναι αυτη που παιζει με τις 2 ψηλες η λαθος καταλαβα??
Και αυτη με το κοκκινο γυναικα ηταν η τραβελι? Αυτη με το μινι πολυ καυλα

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
76
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα ανεβασε ενας τουριστας βιντεο απο τι πιατσα πριν λιγες μερες

Ο τύπος έχει κάψει πολλοι κόσμο! Πόσο ανόητος να ανεβαζει βίντεο με φάτσες, πινακιδες κτλ? Αν έδειχνε εμέναν να φορτώνω ή να μιλάω σε καμια θα έπεφτε σίγουρα μήνυση. Παρόλο ελεύθερος θεωρώ οτι η προσωπική ζωη όλων και τα προσωπικα δεδομένα δεν τα ανεβαζουμε χωρις αδεια για κανεναν λόγο!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Σαν να κουτσενε ο τυπος 2 ωρες ηθελε να αλλαξει ποδι μου ηθελε και βιντεο χαχα
Η χριστινα ειναι αυτη που παιζει με τις 2 ψηλες η λαθος καταλαβα??
Και αυτη με το κοκκινο γυναικα ηταν η τραβελι? Αυτη με το μινι πολυ καυλα
Πρεπει να κατσω να το ξαναδω να σου γραψω χρονους με ακριβεια.Σαν βιντεο ναι συμφωνω ειναι κακιστο αλλα καπως ετσι θα ταν απο οποιονδηποτε γτ δεν ειναι συνεχως εκει οι γυναικες και ειδικα οι καλες.Δεν επρεπε να το κανει σε καμια περιπτωση αλλα ειναι η πικρη μας αληθεια.Τα υπολοιπα ειναι θεμα κινδυνων,εκανε μαλακια.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Ο τύπος έχει κάψει πολλοι κόσμο! Πόσο ανόητος να ανεβαζει βίντεο με φάτσες, πινακιδες κτλ? Αν έδειχνε εμέναν να φορτώνω ή να μιλάω σε καμια θα έπεφτε σίγουρα μήνυση. Παρόλο ελεύθερος θεωρώ οτι η προσωπική ζωη όλων και τα προσωπικα δεδομένα δεν τα ανεβαζουμε χωρις αδεια για κανεναν λόγο!
Το κοιταξα μονο κ μονο για να τις δω και για να δω αν ειμαι εντος βιντεο.Ισως οι ανθρωποι που ειναι να μη το γνωριζουν.Τα κοριτσια επισης δε θα γνωριζουν που δε ξερω αν μαθουν τι θα μπορεσουν να κανουν σε τουριστα νομικως.Μαλακια εκανε.Κινδυνος και κακιστο.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Ολα θα τα διαπραγματευσαι.Ολες λενε τα δικα τους οποτε εσυ θα κρινεις.Μην ντρεπεσαι μιλα τους στη ψυχρα και δημιουργησε τακτικες που θα σε ευνοησουν.Δεν εχεις να χασεις και τιποτα,αυτες αντιθετως θα χασουν.Ε τωρα αμα δεις καποια που το μεσα σου τη θελει οτι κ αν πει εννοειται θα ναι επιλογη σου κ δε θα σαι ο και ο μονος.Το νου σου στους νταβαδες,μην τους φοβηθεις,κανε τη δουλιτσα σου,καλη αρχη.

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
22
Πόντοι
0
Πρεπει να κατσω να το ξαναδω να σου γραψω χρονους με ακριβεια.Σαν βιντεο ναι συμφωνω ειναι κακιστο αλλα καπως ετσι θα ταν απο οποιονδηποτε γτ δεν ειναι συνεχως εκει οι γυναικες και ειδικα οι καλες.Δεν επρεπε να το κανει σε καμια περιπτωση αλλα ειναι η πικρη μας αληθεια.Τα υπολοιπα ειναι θεμα κινδυνων,εκανε μαλακια.
Να σαι καλα φιλε μου
Δεν φαινονται πολυ οι Φατσες εκτος εκεινου που ηταν με τα γυαλια διπλα στην μιλφαρα με το μινι να το δει η γυναικα του να παθει σοκ χαχα

Triton edo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2024
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα καταδρομικη σημερα κατα της 7 στο τριγωνο απο το βιντεο που κακως παρθηκε φαινεται μια ξανθια με μια κοντη φουστα εξω απο το liberty οποτε ειπα να την δοκιμασω το πρωτο λαθος μου θεωροντσας πως ηταν καινουργια στην περιοχη σημφωνησα στα 30 ευρω την μιση ωρα αλλα με το που μπήκαμε στο ξενοδοχειο χαιρερτησε τον υπαλληλο με το μικρο του οποτε καταλαβα οτι δεν ηταν καινουργια ... στα του αγωνα η συνάντηση κρατησε στα 15 λεπτα βυζι μέτριο πεσμένο κοιλιά αρκετή που δεν φαινόταν με τα ρουχα ναι αρκετα βιάστικη αν και εγω λογω κουρασεις δεν αντεχα παραπανω αλλα οταν την ρωτησα για μασαζ μου ειπε 10 ευρω παραπανω για 69 20 οποτε δεν ξερω για εσας αλλα για μενα αυτα ειναι πολλα στα του αγωνα ρομποτικες κινήσεις πιπα πολυ μετρια και στης στασεις αγαλμα.

ερωτηση ειδα μια ξανθια με σκουρα που καθοτανε με το κινητο στο ορφεας αλλα δεν φανηκε κινεζα αυτη ειναι η φαν φαν?
Οσο για την "δημητρα " ετσι συστήθηκε οπως λενε και κατι παλιοί απαξίωση και αποχη μεχρι να ρίξει τιμές!!!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
Να σαι καλα φιλε μου
Δεν φαινονται πολυ οι Φατσες εκτος εκεινου που ηταν με τα γυαλια διπλα στην μιλφαρα με το μινι να το δει η γυναικα του να παθει σοκ χαχα
Οντως δε φαινονται ολες οι φατσες.παλι καλα.Ναι συμφωνω χαχα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.248
Πόντοι
2.546
καλησπερα στην ομαδα καταδρομικη σημερα κατα της 7 στο τριγωνο απο το βιντεο που κακως παρθηκε φαινεται μια ξανθια με μια κοντη φουστα εξω απο το liberty οποτε ειπα να την δοκιμασω το πρωτο λαθος μου θεωροντσας πως ηταν καινουργια στην περιοχη σημφωνησα στα 30 ευρω την μιση ωρα αλλα με το που μπήκαμε στο ξενοδοχειο χαιρερτησε τον υπαλληλο με το μικρο του οποτε καταλαβα οτι δεν ηταν καινουργια ... στα του αγωνα η συνάντηση κρατησε στα 15 λεπτα βυζι μέτριο πεσμένο κοιλιά αρκετή που δεν φαινόταν με τα ρουχα ναι αρκετα βιάστικη αν και εγω λογω κουρασεις δεν αντεχα παραπανω αλλα οταν την ρωτησα για μασαζ μου ειπε 10 ευρω παραπανω για 69 20 οποτε δεν ξερω για εσας αλλα για μενα αυτα ειναι πολλα στα του αγωνα ρομποτικες κινήσεις πιπα πολυ μετρια και στης στασεις αγαλμα.

ερωτηση ειδα μια ξανθια με σκουρα που καθοτανε με το κινητο στο ορφεας αλλα δεν φανηκε κινεζα αυτη ειναι η φαν φαν?
Οσο για την "δημητρα " ετσι συστήθηκε οπως λενε και κατι παλιοί απαξίωση και αποχη μεχρι να ρίξει τιμές!!!
Η ''δημητρα'' ειναι παρα πολυ καιρο εκει.Καλομιλητη εξω μα με αυτα που ειπες θα φαει μαυρο.Κ δεν ειναι και τοπ σωμα που κ να ναι παλι μαυρο σε τετοια περιστατικα.Ξανθια με σκουρα?Γινε πιο σαφης.Κινεζες στεκονται στα μαγαζακια ενα κλικ μετα τον ορφεα και ειναι μεγαλουτσικες.Ξανθια με κινητο συνηθως ειναι η Κασσανδρα που φοραει περουκες κ λιωνει στο κιν αλλα εσυ λες οτι δε φανηκε Κινεζα αρα δεν εννοεις μαυρη.Μπορει να λες οποιαδηποτε γνωριμη και μη γτ σκανε σπανιως μερικες και ξαναχανονται,οποις ξερει ας παρει θεση.Γενικα στα περιχωρα βρηκες κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom