φίλε θα ήταν καλύτερα να μην έβαζες τις φωτογραφίες .Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Βρήκα καινούρια παρουσία. Σχεδόν σίγουρα πρεζού (της έλειπαν κάποια δόντια), ψιλόλιγνη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος. Απέναντι από το Κριστιάνα, φόραγε μπαντάνα (όταν την έβγαλε είχε πολύ κοντό μαλλί). Ρώτησα πρώτα αν εργάζεται, απάντησε καταφατικά, τη ρώτησα τι υπηρεσίες προσφέρει (έχω καταλήξει ότι αυτή η ερώτηση είναι η πλέον δόκιμη). Απάντησε με το στερεοτυπικό ...Τα πάντα….. Άρχισα κι εγώ να λέω το ποίημά μου. – Τα πάντα δεν σημαίνουν τίποτα. Όποια ντρέπεται να πει ευθέως τι κάνει, κατά κανόνα ντρέπεται και στο κρεββάτι. Τότε άρχισε τη διαπραγμάτευση – Τα κάνω όλα εκτός ΣΥΝΉΘΩΣ από πίσω - Τότε δεν τα κάνεις όλα - Δεν πρόσεξες το συνήθως. Με κάποιους τα κάνω, όταν μου αρέσουν. Με σένα θα το κάνω.
Για άλλη μια φορά έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό που, που κατάφερα να κρατηθώ σοβαρός. ΟΚ, η γυναίκα εργάζεται και προσπαθεί να κάνει τον πελάτη να νιώσει καλύτερα, δεν είναι κακό αυτό. Συνέχισα να παίζω το ρόλο που παίζω κατά πάγια τακτική. ….Αν περάσουμε καλά θα σε παίρνω συνέχεια, θα σε διαφημίσω στους φίλους μου, αν θέλεις θα σε διαφημίσω σε κάποια ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχουμε, κλπ ώστε να δώσει όσο το δυνατόν καλύτερη παράσταση…….
Στο δωμάτιο έκανε ντουσάκι πριν τον αγώνα, και επακολούθησε πολύ θερμό σεξ. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, έχω βάλει ΚΥ στο δάχτυλο και προσπαθώ να μπω πολύ σιγά μήπως την πονέσω, ΧΛΑΤΣ, όλο μέσα με τη μία. Κατά τα άλλα γαμιέται πολύ σπάνια από πίσω, και μόνο με όσους της αρέσουν. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι αυτές τις σκέψεις τις κράτησα για τον εαυτό μου. Μου συστήθηκε ως Έμυ, της συστήθηκα με το πορνοόνομα που έχω εφεύρει για το τρίγωνο, την τράβηξα δύο φωτογραφίες τις οποίες επισυνάπτω. Δεν θεώρησα από άποψη τακτικής να ρωτήσω τι εννοούσε όταν μου είπε ότι κάνει και εξτραδάκια, θα χάλαγαν την εικόνα του Συναισθηματικού Άντρα την οποία καλλιέργησα. Στυλ ….Πρώτα οι κυρίες μπαίνοντας και βγαίνοντας από το ασανσέρ και το δωμάτιο, η Αύρα σου δείχνει πολύ καλό και ευγενικό άτομο και τέτοιες πίπες……. Εργάζεται όλη τη μέρα, σταματάει μόνο για φαγητό συνήθως στο Πακιστανικό, πάντως δεν την είχα ξαναδεί. Άξιζε τα 15€ που πήρε για πλήρες πρόγραμμα.
Αυτονόητο πως μόλις γύρισα άρχισα τη θεραπεία με C χιλιάρια, ανά δύο ώρες, όπως κάνω πάντα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
μα η ίδια συμφώνησε. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικόφίλε θα ήταν καλύτερα να μην έβαζες τις φωτογραφίες .
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Αν είναι σαν αυτήν που περιέγραψα τότε ναι. Δν υπάρχει άλλη με λευκό μάτι.
Την έχεις πάρει?
Εννοώ ότι όπως είναι γεμάτη μελανιές, αυτές οι φωτογραφίες δεν την διαφημίζουν.μα η ίδια συμφώνησε. Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
ΟΚ. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μην επιλέξετε οποιαδήποτε έχει μελανιές ή σημάδια. Η δικιά μου άποψη είναι ότι, βάζοντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι την ωραιοποίησα, ότι είμαι προμότορας, παίρνω προμήθεια, ή οτιδήποτε άλλοΕννοώ ότι όπως είναι γεμάτη μελανιές, αυτές οι φωτογραφίες δεν την διαφημίζουν.
nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστή μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλ τής;Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Βρήκα καινούρια παρουσία. Σχεδόν σίγουρα πρεζού (της έλειπαν κάποια δόντια), ψιλόλιγνη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος. Απέναντι από το Κριστιάνα, φόραγε μπαντάνα (όταν την έβγαλε είχε πολύ κοντό μαλλί). Ρώτησα πρώτα αν εργάζεται, απάντησε καταφατικά, τη ρώτησα τι υπηρεσίες προσφέρει (έχω καταλήξει ότι αυτή η ερώτηση είναι η πλέον δόκιμη). Απάντησε με το στερεοτυπικό ...Τα πάντα….. Άρχισα κι εγώ να λέω το ποίημά μου. – Τα πάντα δεν σημαίνουν τίποτα. Όποια ντρέπεται να πει ευθέως τι κάνει, κατά κανόνα ντρέπεται και στο κρεββάτι. Τότε άρχισε τη διαπραγμάτευση – Τα κάνω όλα εκτός ΣΥΝΉΘΩΣ από πίσω - Τότε δεν τα κάνεις όλα - Δεν πρόσεξες το συνήθως. Με κάποιους τα κάνω, όταν μου αρέσουν. Με σένα θα το κάνω.
Για άλλη μια φορά έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό που, που κατάφερα να κρατηθώ σοβαρός. ΟΚ, η γυναίκα εργάζεται και προσπαθεί να κάνει τον πελάτη να νιώσει καλύτερα, δεν είναι κακό αυτό. Συνέχισα να παίζω το ρόλο που παίζω κατά πάγια τακτική. ….Αν περάσουμε καλά θα σε παίρνω συνέχεια, θα σε διαφημίσω στους φίλους μου, αν θέλεις θα σε διαφημίσω σε κάποια ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχουμε, κλπ ώστε να δώσει όσο το δυνατόν καλύτερη παράσταση…….
Στο δωμάτιο έκανε ντουσάκι πριν τον αγώνα, και επακολούθησε πολύ θερμό σεξ. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, έχω βάλει ΚΥ στο δάχτυλο και προσπαθώ να μπω πολύ σιγά μήπως την πονέσω, ΧΛΑΤΣ, όλο μέσα με τη μία. Κατά τα άλλα γαμιέται πολύ σπάνια από πίσω, και μόνο με όσους της αρέσουν. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι αυτές τις σκέψεις τις κράτησα για τον εαυτό μου. Μου συστήθηκε ως Έμυ, της συστήθηκα με το πορνοόνομα που έχω εφεύρει για το τρίγωνο, την τράβηξα δύο φωτογραφίες τις οποίες επισυνάπτω. Δεν θεώρησα από άποψη τακτικής να ρωτήσω τι εννοούσε όταν μου είπε ότι κάνει και εξτραδάκια, θα χάλαγαν την εικόνα του Συναισθηματικού Άντρα την οποία καλλιέργησα. Στυλ ….Πρώτα οι κυρίες μπαίνοντας και βγαίνοντας από το ασανσέρ και το δωμάτιο, η Αύρα σου δείχνει πολύ καλό και ευγενικό άτομο και τέτοιες πίπες……. Εργάζεται όλη τη μέρα, σταματάει μόνο για φαγητό συνήθως στο Πακιστανικό, πάντως δεν την είχα ξαναδεί. Άξιζε τα 15€ που πήρε για πλήρες πρόγραμμα.
Αυτονόητο πως μόλις γύρισα άρχισα τη θεραπεία με C χιλιάρια, ανά δύο ώρες, όπως κάνω πάντα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
Καλημέρα και σε σένα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν παίρνω τηλέφωνα από σεξεργάτριες, λόγω του ότι με ενοχλούσαν όταν δεν είχαν δουλειάΚαλημέρα συναγωνιστή μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλ τής;
nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Οκ σορυ δεν το είχα δειΚαλημέρα και σε σένα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν παίρνω τηλέφωνα από σεξεργάτριες, λόγω του ότι με ενοχλούσαν όταν δεν είχαν δουλειά
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Ναι,πολυ καλη,δεκτικη.Αν είναι σαν αυτήν που περιέγραψα τότε ναι. Δν υπάρχει άλλη με λευκό μάτι.
Την έχεις πάρει?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Ονομα?Αυτό το μιλφ/γκολφ που αράζει απογεύματα εξω από το Λητώ με το κοντό μαύρο μαλλί
Για τσιγγάνα την κοβω ,ρωτάω αν έχει δοκιμαστει για τα 30 που ζητάει είναι πολλά..
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Και πολυ σωστα κανεις,λιγες δεν ενοχλουνΚαλημέρα και σε σένα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν παίρνω τηλέφωνα από σεξεργάτριες, λόγω του ότι με ενοχλούσαν όταν δεν είχαν δουλειά
Αν ειναι αυτη που νομιζω αφηνει να βγαλεις φωτογραφια αλλα εγω μενω εκτος Αθηνας οποτε δεν μπορω να κατεβωΠαιζει καμια φωτο απο το χρηστινάκι???Δεν μπορω να ξεχασω αυτην την μέση-κοιλίτσα...
Ωραιο μουνακι παντως ηλικια ??Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Βρήκα καινούρια παρουσία. Σχεδόν σίγουρα πρεζού (της έλειπαν κάποια δόντια), ψιλόλιγνη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος. Απέναντι από το Κριστιάνα, φόραγε μπαντάνα (όταν την έβγαλε είχε πολύ κοντό μαλλί). Ρώτησα πρώτα αν εργάζεται, απάντησε καταφατικά, τη ρώτησα τι υπηρεσίες προσφέρει (έχω καταλήξει ότι αυτή η ερώτηση είναι η πλέον δόκιμη). Απάντησε με το στερεοτυπικό ...Τα πάντα….. Άρχισα κι εγώ να λέω το ποίημά μου. – Τα πάντα δεν σημαίνουν τίποτα. Όποια ντρέπεται να πει ευθέως τι κάνει, κατά κανόνα ντρέπεται και στο κρεββάτι. Τότε άρχισε τη διαπραγμάτευση – Τα κάνω όλα εκτός ΣΥΝΉΘΩΣ από πίσω - Τότε δεν τα κάνεις όλα - Δεν πρόσεξες το συνήθως. Με κάποιους τα κάνω, όταν μου αρέσουν. Με σένα θα το κάνω.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
πάνω από τριάνταΑν ειναι αυτη που νομιζω αφηνει να βγαλεις φωτογραφια αλλα εγω μενω εκτος Αθηνας οποτε δεν μπορω να κατεβω
Ωραιο μουνακι παντως ηλικια ??
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.476
- Πόντοι
- 456
Καλημερα φιλε μου !! Συγνωμην που παρενβενω το να παρεις ενα τηλεφωνο απο μια σεξεργατρια δεν νομιζω οτι απαιτη και υποχρεωτικη συνφωνια να δωσεις και το δικο σου , καντω ομως για τους αλλους ,εαν και εφοσον θελεις να βοηθησεις και τις κοποελες να εχουν πιο πολυ δουλεια και συναμα εναν φιλο για να την βρει γιατι την γουστερει , φιλικοτατα παντα !!!!! ευχαριστω .Καλημέρα και σε σένα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν παίρνω τηλέφωνα από σεξεργάτριες, λόγω του ότι με ενοχλούσαν όταν δεν είχαν δουλειά
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!Ναι,πολυ καλη,δεκτικη.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Παρακαλω!Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Περασμα απο τριγωνο, το γυρισα 5 φορες, τιποτα το ιδιαιτερο, αριστοτελους 2 βουλγαρες μετριες τιμη στα 50 ευρω συν 5 το ξενοδοχειο, ουτε 5 ευρω δεν αξιζανε για μενα, καποδιστριου ενα γκιλφ με κοντο καστανο μαλλι εθνικοτητα δεν ξερω μου ζητησε 20 +5. Σωκρατους 5 πρεζουδες δεν ασχοληθηκα καν. Μετα πηγα ορφεα η γνωστη κασανδρα ειχε μπει μεσα στο κινητο 30+5, η χριστινα 30+5και αλλες 3 βουλγαρες 20+5. Εγω περασα 5 φορες απο ορφεα περιμενοντας να συναντησω την ανα μαρια τη βουλγαρα που με χε φτιαξει πριν 2 βδομαδες, δεν τη βρηκα, τζιφος σηκωθηκα εφυγα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Αριστοτελους το παραγαμησανε οπως το παραγαμανε κ στον Ορφεα κ στην Καποδιστριου.Θελουν μαυρισμα οι Βουλγαρες.Κασσανδρα 30+5 κ Χριστινα 30+5?Δε παμε καλα.Θυμασαι ποιες ηταν αυτες με τα 20+5?Τελικα καλυτερα με τηλεφωνα οσες ειναι οπως τις θελουμε.Κοινη γραμμη αυτες,κοινη γραμμη εμεις.Περασμα απο τριγωνο, το γυρισα 5 φορες, τιποτα το ιδιαιτερο, αριστοτελους 2 βουλγαρες μετριες τιμη στα 50 ευρω συν 5 το ξενοδοχειο, ουτε 5 ευρω δεν αξιζανε για μενα, καποδιστριου ενα γκιλφ με κοντο καστανο μαλλι εθνικοτητα δεν ξερω μου ζητησε 20 +5. Σωκρατους 5 πρεζουδες δεν ασχοληθηκα καν. Μετα πηγα ορφεα η γνωστη κασανδρα ειχε μπει μεσα στο κινητο 30+5, η χριστινα 30+5και αλλες 3 βουλγαρες 20+5. Εγω περασα 5 φορες απο ορφεα περιμενοντας να συναντησω την ανα μαρια τη βουλγαρα που με χε φτιαξει πριν 2 βδομαδες, δεν τη βρηκα, τζιφος σηκωθηκα εφυγα.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Μια gilf στο lido μου πε 20+5 με καστανο κοντο μαλλι.Αριστοτελους το παραγαμησανε οπως το παραγαμανε κ στον Ορφεα κ στην Καποδιστριου.Θελουν μαυρισμα οι Βουλγαρες.Κασσανδρα 30+5 κ Χριστινα 30+5?Δε παμε καλα.Θυμασαι ποιες ηταν αυτες με τα 20+5?Τελικα καλυτερα με τηλεφωνα οσες ειναι οπως τις θελουμε.Κοινη γραμμη αυτες,κοινη γραμμη εμεις.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495