GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.968
- Πόντοι
- 2.546
Ηρθε κ η Ροζαλια μολις
Εμένα πάντως δεν απαντά στο τηλ, απαντά στο viber και μου τα έπρηξε ποιος είμαι και που βρήκα το κινητό!! Λες και στέλνω σε καμμιά παντρεμένη. Η' μαστούρα είναι ή θεόχαζη ή φοβάται και τη σκιά της.Παιδια για οσους μου στειλατε θελωντας το τηλεφωνο της Χριστινας (της μικρης-εχει και viber) του Liberty και σας ειπα οτι ειχα 2 τηλεφωνα η περισσοτερα να ξερετε εχω το σωστο τηλεφωνο,εχει επιβεβαιωθει,σας το λεω για να μην ψαχνεστε και να σας στελνω με τη σειρα,για να σας γλυτωσω απο δυσαρεστες εκπληξεις ξαναστειλτε μου αν δεν σας εχω ξαναστειλει ηδη.Δεν εχω χρονο για να ξαναγραψω σε ολους γι αυτο το λεω εδω δημοσιως ωστε να εχετε το νου σας.Θα προσπαθησω να παω τριγωνο μεταξυ 3 με 6 να δω τι παιζει σε αυτες τις ωρες,οσοι θα στε κατω ενημερωστε,κ αν πηγατε πρωι ενημερωστε να ξερουμε τι επαιζε,με τη βροχη επικυνδυνα μα εχω ευκαιρια,οσοι θα περασετε στελτε μου,καλη σας συνεχεια.
Εννοειται οτι φοβουνται γιατι εννοειται μαλακιζονται.Μαστουρωμενη δεν την ειδα,οταν τη γνωρισα ειπε οτι ειναι μακρια απο αυτα,τωρα η που δε κανει η που εκανε και εκοψε.Φυσιολογικη ηταν γιατι την παρακολουθησα και δεν παραπατουσε η οτιδηποτε υποπτο κανονικη συζητησιμη δεν πεταξε μαλακιες.Απλως εγω παρατηρησα (και) σημερα οτι δεν καθεται σε ενα σημειο να μπορεις να τη βρεις για πολυ ωρα,εξαφανιζεται και κινειται μεταξυ αριστοτελους-καματερου ολη την ωρα και φυσιλα Λιμπερτι.Μιλαει με ρεσεψιον και συγκεκριμενο κοσμο.Την παρατηρησα.Μου φαινεται οτι εμφανιζεται μονο οταν ειναι σιγουρη οτι θα συναντηθει και λογικα κοιταζει να βρεθει με οσους δωσουν τα πολλα.Αλλα αν δεν την πιαστεις τη στιγμη που τη βλεπεις μετα παει θα τη ξαναδεις κατα τυχη παλι.Μονο οταν ειχε στηθει πανω στην αριστοτελους ηταν σωστη που ακομη κ εκει στην επιστροφη δεν υπηρχε.Μαλλον χτυπαει 2-3 πελατες και ειναι οκ απο λεφτα και δε ξαναβγαινει.Την εχω δει και τοπ ντυμενη και απλα ντυμενη και καθημερινα ντυμενη και σε διαφορες ωρες.Πολυ μπερδεμα η τυπισσα.Αυτη θελει αρκετες φορες να ειναι ας πουμε ντομπρα αυτο εχω καταλαβει.επισης φαινεται χεσμενη πανω της με αυτα που εχουμε ως σημαδια να το πω ετσι.Απο την αλλη ειναι παντα μονιμως στο οτι κανει κατι αλλιως δεν κυκλοφορει αυτο βλεπω απο αυτην.Καυλακι παντως.Ελπιζω να ειναι αξια των χρηματων γτ εχει ολα τα φοντα,θα ναι παρα πολυ ακυρη αν δεν φτιαξει ονομα εκει κατω απο τις υπηρεσιες της.Εμενα μια χαρα συμπεριφερθηκε κ δεν μου εκανε πουτανιες περιεργως,ισως επειδη με ειδε απο κοντα κ ηταν σιγουρη δε ξερω.Ο αλλος φιλος μας που χε ραντεβουδακι σημερα ας μας πει πως ηταν τι εγινε κτλ να δουμε τι παιχτηκε.Εμένα πάντως δεν απαντά στο τηλ, απαντά στο viber και μου τα έπρηξε ποιος είμαι και που βρήκα το κινητό!! Λες και στέλνω σε καμμιά παντρεμένη. Η' μαστούρα είναι ή θεόχαζη ή φοβάται και τη σκιά της.
Παρακληση λογο αποστασεως μπορω να το εχω σε π μ , ευχαριστω και θα χαρω πολυ εαν μου το στειλεις !!! .Παιδια για οσους μου στειλατε θελωντας το τηλεφωνο της Χριστινας (της μικρης-εχει και viber) του Liberty και σας ειπα οτι ειχα 2 τηλεφωνα η περισσοτερα να ξερετε εχω το σωστο τηλεφωνο,εχει επιβεβαιωθει,σας το λεω για να μην ψαχνεστε και να σας στελνω με τη σειρα,για να σας γλυτωσω απο δυσαρεστες εκπληξεις ξαναστειλτε μου αν δεν σας εχω ξαναστειλει ηδη.Δεν εχω χρονο για να ξαναγραψω σε ολους γι αυτο το λεω εδω δημοσιως ωστε να εχετε το νου σας.Θα προσπαθησω να παω τριγωνο μεταξυ 3 με 6 να δω τι παιζει σε αυτες τις ωρες,οσοι θα στε κατω ενημερωστε,κ αν πηγατε πρωι ενημερωστε να ξερουμε τι επαιζε,με τη βροχη επικυνδυνα μα εχω ευκαιρια,οσοι θα περασετε στελτε μου,καλη σας συνεχεια.
Εληφθη οβερΠαρακληση λογο αποστασεως μπορω να το εχω σε π μ , ευχαριστω και θα χαρω πολυ εαν μου το στειλεις !!! .
Τι ώρα είναι εκεί και πως φαίνεταιΓια οσους βαριουνται να διαβασουν το μεγαλο να πω τα σημαντικοτερο δηλαδη για το πως ειναι η Χριστινα του Ορφεα αυτη με το γκομενο
Εχει πιο καλυτερο σωμα γυμνη απ οτι βλεπουμε εξω,μοιρασμενα κιλα αδυνατη οχι σκελετος μοντελε η κοντα σε μοντελε.Εχει σημαδια πανω της,παρατηρησα στον κορμο της απο το στηθος και ανω και απο θωρακα κατι σαν μελανιες.Πολυ ευκολη πολυ συννενοησημη δεν κουραζει δε χρονοτριβει και την κανεις οτι θελεις δεν λεει μα μου υγραινεται συμμετεχει δεν σπαει τα αρχιδια.Πιπα εως πολυ καλη διοτι ειναι ρουφιχτρα και το κανει ανετα αλλα το χανει λιγο οποτε θελει διορθωση.Στα του σεξ τη πηρα cow μετ αυτη απο κατω μετα doggy τη ρωτησα για reverse cow μου πε δεν το αντεχει βεβαια ηδη καναμε τα αλλα.Την ξαναεβαλα ξαπλωτη ανεβηκα και συνεχισα ωσπου τα βγηκαν ολα στη κοιλια της.Δεν με εκοψε πουθενα δεν νευριασε πουθενα δεν εκανε πουθενα αρνητικο.Εξαιρετικη συμπεριφορα και συμμετοχη ως το τελος σε ολα δεν θα σας απογοητευσει.Ηλικια 23 μιλαει πεντακαθαρα Ελληνικα και γενικα εχει παντα το ιδιο στυλ παρα πολυ φιλικη.Καναμε τα μπανακια μας και την καναμε.Τιμη 20+5 vfm το λιγοτερο.Ισως κολλησαμε δεν ξερω.Τον γκομενο να μην τον φοβαστε μου το πε οτι δεν ενοχλει κανεναν και υπαρχουν παιδια που μιλανε κιολας.Εγω την γνωρισα οταν ειχε ξεκινησει την πρωτη της μερα και σας επιβεβαιωνω οτι απο τοτε εως τωρα ειναι ακριβως οπως τη γνωρισα δεν αλλαξε δεν χαλασε και το παιδι ειναι ολοιδιος δεν ενοχλει.Σας την συνιστω εαν θελετε καποια καλλιγραμη που να συμπεριφερεται αψογα γιατι ηταν αψογη.Και αντεχει.Αισθηση απο τις καλυτερες στην περιοχη.Τηλ δεν ανταλλαξαμε γτ μου πε να τη βρω κατω αλλα οταν βγηκε ειχαν φυγει δεν πειραζει.την εχω πετυχει πολλες φορες εχουμε μιλησει καθε φορα και ξερω ερχεται απογευματα το Χριστινακι.Μην την μπερδεψετε με την αλλη Χριστινα του Liberty,αυτη ειναι στον Ορφεα.Πολυ καλυτερη απο τις βουλγαρες και δεν κολλαει πουθενα συμμετεχει σε ολα βοηθαει να γινουν καλυτερα και δεν ειναι αρνητικη.Πολυ επικοινωνιακη και μπραβο της.
Παντα απογευμα τη βρισκω.Φαινεται επειδη ειναι αδυνατη καλλιγραμη συνηθως φοραει καυλε ρουχα και το μεγαλο της σημαδι ειναι ο γκομενος της που ειναι μαζι ειτε καθεται ειτε στεκεται στο σημειο θα την δεις να τον προσεγγιζει η εκεινον να την προσεγγιζει.Γενικα ειναι φιλικη και ειναι απο τις μικρες,δεν εχει τατου.Συνηθως φοραει φουστες πολυ μινι η κοντα/πολυ κοντα σορτς/σορτσακια.Μπορει να τη δεις να παραπατει,εγω προσωπικα δεν την πηρα ποτε ετσι,σημερα που περπατουσε κανονικα την πηρα.Βγαινει σχεδον παντα εκει.Τι ώρα είναι εκεί και πως φαίνεται
υπάρχει Ελληνική Παροιμία. Μην πιστεύεις Πούστη Λόγια, και Πουτάνας ΜοιρολόγιαΠαιδες ξεχασα να αναφερω ενα μιλφονακι ξανθο κοντο μαλλι που βγηκε απο Ορφεα πηγε απεναντι με πελατη περασε τη μαρνης ακολουθω εγω ειχαν χωριστει τη φωναζε μαρια πανε απεναντι παω κ εγω,μιλανε χωριζονται ξαναπερναει τη μαρνης παει προς ορφεα ξαναπερνω κ εγω παει καποδιτριου απο πισω εγω παει καματερου απο πισω εγω,να τη φωναζω στον κοσμο της,σταματει αγκαλιαζει εναν πρεζα μιλανε κανονιζουν να κατσουν πανω στη καποδιστριου παω κι εγω ηταν ηδη σε μια σκαλα με αλλον κ περιμενε τον πρεζα παρακολουθω εγω,αποτελεσμα?να μοιρολογαει στον πρεζα και οπως εχουμε ξαναπει οταν μοιρολογουν δεν υποφερονται.Εκανα τοση ωρα βαδην για να φερθει ετσι ενω μπορουσε.Σουπερ μινι αρκετα καλο σωμα αδυνατο που ομως με φουστα εγινε καυλε για υτο εκνευριστικα,μιλουσε ελληνικα αλαλ στο κλαμα πρωτη,καλα στα κλαματα ειναι πρωτες!Παραδειγμα προς αποφυγην επειδη μας διαλεγει ενω σε λιγο θα παει κατω με γιαγιουλες λογω ηλικιας.Εχω ακουσει απιστευτα κλαψουρισματα ειτε εγιναν σε εμενα ειτε μπροστα μου αλλα δεν συμβαδισαν με τις συμπερφορες τους για αυτο τελος η υπομονη σε κλαψιαρες.Αν ειναι να γαμαμε αφου ανεχτουμε κλαμματα δεν τους αξιζει γιατι μετα δεν μας μιλανε επειδη δεν χρειαζονται τα λεφτα μας ωσπου να μας ξαναχρειαστουν.Οποιος τη δει να ξερει οτι ακομη κ αν προσωπικα ειναι ολα οκ μαζικα δεν θα ειναι,αποφασιζετε και κανετε.Επειδη ειχε αρκετα καλη εμφανιση αλλα συμπεριφορα lidl.Μην παρακαλαμε για να χασουμε τα λεφτα μας,καπου ωπα!Το καλο ηταν οτι εκανα αθλητικο ζεσταμα για οτι ακολουθησε.Μα ξαναλεω καπου ωπα.
Σωστουπάρχει Ελληνική Παροιμία. Μην πιστεύεις Πούστη Λόγια, και Πουτάνας Μοιρολόγια
Έτσι .... Η πουτανα με τα κλάματα και ο πουστης με τους όρκους.....υπάρχει Ελληνική Παροιμία. Μην πιστεύεις Πούστη Λόγια, και Πουτάνας Μοιρολόγια
Βλέπεις νταβά αυτοκόλλητο, ντρόγκα και φάπες είναι φυσικό ακόλουθο..Τελικα σκαει η Χριστινα η μικρη του ορφεα .............περπατουσε σαν ανθρωπος γτ παραπατει οταν μαστοπυρωνει......Οσον αφορα τη κοιλια σε εμνα δεν ειχε σπυρια,προσεξα ομως οτι ειχε κατι σαν μωλωπες προς τα πανω στο κορμο της μεταξυ στηθους προς λαιμο προς θωρακα ........... για τηλ μου πε κατω το χε ο γκομενος της ........... Μου πε ο γκομενος της με καποις παιδια μιλαει κιολας και να μη κομπλαρουμε που ειναι εκει δεν εχει θεμα. .........Οποτε μαγκες πηρα Χριστινα απο Ορφεα αυτην με το γκομενο.
Μην το λες.Οτιδηποτε μπορει να ειναι αλλα εννοειται δεν ασχολουμαι.ΕΙπε καποια ατομα καθονται και συζητουν,αν ειναι εδω ας μας μιλησουν.Δεν μου φανηκε να τρωει ξυλο,εχω δει μια αλλη να δεχεται βια πανω στην διασταυρωση των δρομων στην μαρνης (Μπετυ) ενω πριν ειμασταν μαζι και δεν καναμε και κατι!Και υστερα βλεπω αυτο το περιστατικο (παραπονιοταν που ζητουσα λεφτα πισω).Υστερα απο μερες ξανα τη βλεπω λοξα μετα τον ορφεα πανω στη μαρνης κατω καθιστη χαμογελαστη να με χαιρετα.Ειναι τοσο παρταλες που πραγματικα δεν ειναι να ασχοληθεις περαν του δωματιου.Η Ελενη (Ουκρανη) μου πε καποιον σκοτωσαν και συνεχιζεται το θανατικο,της λεω εμαθα για κοπελες ειπα Χαρα,Κατερινα αναφωνησε,μεσα στη γενικη σαπιλα δε μπορουμε να ξερουμε,αστα να πανε σε τοσο μικρη διαφορα αποστασεως ειναι δυο διαφορετικες περιοχες και αν προσθεσω καιτ ον φυσιολογικο κοσμο συν τουριστων ειναι λες και εχει 3 διαφορετικους κοσμους σε τοσο μικρη διαφορα αποστασης.Οσοι και οσες ζουν εκει πραγματικα τα ειδαν ολα.Βλέπεις νταβά αυτοκόλλητο, ντρόγκα και φάπες είναι φυσικό ακόλουθο.
χαχαΈτσι .... Η πουτανα με τα κλάματα και ο πουστης με τους όρκους.....
Δεν την γνώριζα αυτή την παροιμία. ΕυχαριστώΈτσι .... Η πουτανα με τα κλάματα και ο πουστης με τους όρκους.....
Εχουν αναφερθει οι συναγωνιστες δεν θυμαμαι ακριβως,υπαρχει και αλλο νημα χωρις νεες πληροφοριες,γραψε και εκει να συγκεντρωθουν πληροφοριες και δες τις πισω σελιδες και εδω νομιζω εχουν γραψει,ας βοηθησουν οσοι θυμουνται και οσοι ξερουν,το αλλο νημα ειναι αυτο αν θες να το ξαναζωντανεψεις για να μαθουμε κατι νεοΚαλησπέρα,στα ΚΤΕΛ τι παίζει;;Περνάω τις τελευταίες μέρες και βλέπω 1 η 2 κοπέλες μόνο,θυμάμαι πριν λίγο καιρό βγαίνανε πάνω από 4…