You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Στον Ορφέα έχει πρωινές με μεσημέρι μια πολύ όμορφη κοπέλα Ρουμάνα μελαχρινή μικρή, Αναμαρια μου είχε πει παλιά ότι την λένε έχει και τατουάζ στο ώμο στον αγώνα αρκετά καλή αλλά το σπαστικό είναι ότι κλαίγεται για τη μοιρα της μπας και πάρει τίποτα παραπάνω. Για αυτό διστάζω να την ξαναπάρω
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Εισαι σιγουρος?Δεν ειναι η Ρουμανα αυτη.Αυτη ειναι οι ψυχροτερη απο ολες τις νεοτερες.Μαίρη Ρουμάνα ζητάει 50€
Τελευταία τροποποίηση:
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Σωστος!Τατουαζ φτερα εχει μονο αυτη και τωρα τελευταια εχει βελτιωση την εμφανιση της με αποτελεσμα να ξεχωρισει και ελπιζω να ξεχωρισει κ στο δωματιο χαχα.Εισαι σιγουρος για το 777 στο ποδι?Εγω εχψ δει συνολικα 4.Αυτην με τα φτερα,αυτην με το 777,αυτην με την κοτσιδα την πολυ γλυκια και μια ακομη με καρε και τατου στα ποδια με σωματακι,βασικα ολες σωματακια εχουν αλλα η τελευταια δεν τις εχω μιλησει ποτε (εξαιτιας της).Υπηρχε κ μια ακομη που δεν προλαβα να μαθω αν ειναι βουλγαρα η οτιδηποτε και ηταν πιο ωραια και απο αυτες με γυαλια ηλιου κοκκινομαλλα κοντη η πιο ωραια συνολικα που χω δει στη πιατσα του ορφεα.Αυτη με το 777 ειναι ευγενικη σωστα?Εχω μιλησει με νταβα προμοτορα χαβαλε εκανα βγαινει παντα αυτη οπως κ η αλλη εμ τα φτερα σταθερες.Βασικα ολες τους.Αλλα ιδιες τιμες νομιζω και πρεπει να σκοπρισουμε χρημα να δουμε ποιες αξιζουν.Εδω μια φορα καθοταν χαλαρα στα παγκακια κ μου λεει εμενα δε θα με παρεις χαχαχα απο την αλλη θλιβομαι διοτι φτανουν εκει για λεφτα.Σε ηρεμες στιγμες εγινε αυτο.Για ξεπετες μου φαινονται παντως.Ναι νομίζω έχει τατουάζ φτερά.
Έχω δει και μια άλλη για τσιγγάνα τη κόβω που έχει τατουάζ 777 στο ποδι
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Πω το κλαμα δεν αντεχεται,το καλο της οτι ειναι σταθερη,στον αγωνα ειναι οντως καλη?Πες λεπτομερειες για τα βασικα να μαστε προετοιμασμενοι,ειχε κοφτες ειχε μη?Στον Ορφέα έχει πρωινές με μεσημέρι μια πολύ όμορφη κοπέλα Ρουμάνα μελαχρινή μικρή, Αναμαρια μου είχε πει παλιά ότι την λένε έχει και τατουάζ στο ώμο στον αγώνα αρκετά καλή αλλά το σπαστικό είναι ότι κλαίγεται για τη μοιρα της μπας και πάρει τίποτα παραπάνω. Για αυτό διστάζω να την ξαναπάρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλοπροσαλη!Ειδες καμια αλλη?καμια πρωτοεμφανιζομενη?Η Μαρία η Ρουμάνα το πήγε 30 ευρώ. Οπότε φίλος από εδώ είχε δίκαιο ότι κρυβόταν από παλιούς πελάτες γιατί ανέβασε την τιμή.
Είχε μια μαύρη απέναντι από γαλαξία , πρόσωπο μέτριο αλλά ωραίο κολοΑλλοπροσαλη!Ειδες καμια αλλη?καμια πρωτοεμφανιζομενη?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Της μιλησες?Ειχα αναφερθει σε μια μαυρη που περναει το φαναρι της λαυριου κ καθεται απεναντι στις στασεις σαν φυσιολογικη δεν μου δειξε σοβαρα σημαδια αλαλ την ξαναπετυχα ακριβως η ιδια και εκανε ακριβως την ιδια διαδρομη που και παλι δεν εχω σοβαρο σημαδι.Εσυ που την ειδες να στεκεται?Ηταν ''δικια μας''?Είχε μια μαύρη απέναντι από γαλαξία , πρόσωπο μέτριο αλλά ωραίο κολο
Οχι δεν μίλησα. Δεν με τρελενουν μαύρες γιατί συνήθως είναι κομοδίνα.Αυτή ήταν στη ποιατσα απέναντι στο ξενοδοχείο που το έχουν Βούλγαροι δεν ξέρω πως λέγετε, ήταν με σορτσάκι αδύνατη με δυάρι βυζιΤης μιλησες?Ειχα αναφερθει σε μια μαυρη που περναει το φαναρι της λαυριου κ καθεται απεναντι στις στασεις σαν φυσιολογικη δεν μου δειξε σοβαρα σημαδια αλαλ την ξαναπετυχα ακριβως η ιδια και εκανε ακριβως την ιδια διαδρομη που και παλι δεν εχω σοβαρο σημαδι.Εσυ που την ειδες να στεκεται?Ηταν ''δικια μας''?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Ειδες να στεκεται μαζι με αλλες?Το ξενοδοχειο Lito εννοεις λογικα.Πρωτη φορα μου λεει καποιος για μαυρη εκει περα,ολο λευκες βλεπω επι μηνες αν εννοεις το Λιτο.Η περιγραφη σου ταιριαζει παντως,επρεπε να ρωτησεις.Προσεχε ομως γιατι μερικες φορες πανε εκει καθημερινες γυναικες η στεκονται γενικα γωνιακα κ μπερδευομαστε,την εχω πατησει εννοειται χαχα.Την τελευταια απεναντι γαλαξια με στασεις περπατουσε αδυνατη μελαχρινη με τατου ωμολατες νομιζω που δε μου βγηκε,της εκανε προταση τουριστας χαχα κ δεν προχωρησε,ετσι δεν ρωτησα,βασικα εμεινα εκει μπαστακας κοντα της μετα ηρθε αλλος κ πηγαινοερχοταν σαν μαλακες οι δυο τους λεω καταλαβα λαθος ωρα.Καποια φαση με ρωτησε ο τυπος τον εγραψα ουτε απαντησα κ δεν εγινε τιποτα παρολο που συνεχιζε να με βλεπει απο μακρια απο κοντα αλαλ κε γω πουταναρας παντα κινητο ιστοριες κινησεις και μπαστακας,δεν θα δινουμε λογαριασμο!Αυτη τη μαυρη την αναγνωριζω αλλα δεν αναφερθηκε κανεις,με ενδιαφερει αν κανει επειδη εχει οντως καλο σωμα.Πιο παλια πιο πανω στις διασταυρωσεις προς του δελικαρη απο τους δρομους τηου σταθμου αττικης προς τα εξω στα φαναρια εβλεπα μαυρες να κινουνται,εμεναν εκει λογικα.Στο λιτο χρειαζεται γερη αναβαθμιση της πιατσας γιατι εχει ποικιλια αλαλ ειναι ιδιες και απο αυτες σωζουν την κατασταση μερικες γτ προφανως ειναι συννενοημενες για τις κινησεις τους.Αν την ξαναδεις ρωτησε την με επιφυλαξη,εγω πχ λεω γεια σας ειστε της δουλειας η καμια σχεση και χαχανιζω η λεω γεια σας,δουλευεις η καμια σχεση?Κ λεω πχ εδω ερχονται κοριτσια που δουλευουν κτλ για ψαρωμα σε δυσκολες συνθηκες.Μηπως ειδες καποια μιλφ κοκκονομαλλα γλυκου βλεμματος?Αν κ ευχομαι η μαυρη να ειναι νεα αφιξη!Αυτή ήταν στη ποιατσα απέναντι στο ξενοδοχείο που το έχουν Βούλγαροι δεν ξέρω πως λέγετε, ήταν με σορτσάκι αδύνατη με δυάρι βυζι
Οχ
Στεκόταν πολύ ώρα εκεί, και εγώ πρώτη φορά την είδα εκεί , μισή ώρα που βόλταρα ήταν εκεί ακριβώς στη γωνιαΕιδες να στεκεται μαζι με αλλες?Το ξενοδοχειο Lito εννοεις λογικα.Πρωτη φορα μου λεει καποιος για μαυρη εκει περα,ολο λευκες βλεπω επι μηνες αν εννοεις το Λιτο.Η περιγραφη σου ταιριαζει παντως,επρεπε να ρωτησεις.Προσεχε ομως γιατι μερικες φορες πανε εκει καθημερινες γυναικες η στεκονται γενικα γωνιακα κ μπερδευομαστε,την εχω πατησει εννοειται χαχα.Την τελευταια απεναντι γαλαξια με στασεις περπατουσε αδυνατη μελαχρινη με τατου ωμολατες νομιζω που δε μου βγηκε,της εκανε προταση τουριστας χαχα κ δεν προχωρησε,ετσι δεν ρωτησα,βασικα εμεινα εκει μπαστακας κοντα της μετα ηρθε αλλος κ πηγαινοερχοταν σαν μαλακες οι δυο τους λεω καταλαβα λαθος ωρα.Καποια φαση με ρωτησε ο τυπος τον εγραψα ουτε απαντησα κ δεν εγινε τιποτα παρολο που συνεχιζε να με βλεπει απο μακρια απο κοντα αλαλ κε γω πουταναρας παντα κινητο ιστοριες κινησεις και μπαστακας,δεν θα δινουμε λογαριασμο!Αυτη τη μαυρη την αναγνωριζω αλλα δεν αναφερθηκε κανεις,με ενδιαφερει αν κανει επειδη εχει οντως καλο σωμα.Πιο παλια πιο πανω στις διασταυρωσεις προς του δελικαρη απο τους δρομους τηου σταθμου αττικης προς τα εξω στα φαναρια εβλεπα μαυρες να κινουνται,εμεναν εκει λογικα.Στο λιτο χρειαζεται γερη αναβαθμιση της πιατσας γιατι εχει ποικιλια αλαλ ειναι ιδιες και απο αυτες σωζουν την κατασταση μερικες γτ προφανως ειναι συννενοημενες για τις κινησεις τους.Αν την ξαναδεις ρωτησε την με επιφυλαξη,εγω πχ λεω γεια σας ειστε της δουλειας η καμια σχεση και χαχανιζω η λεω γεια σας,δουλευεις η καμια σχεση?Κ λεω πχ εδω ερχονται κοριτσια που δουλευουν κτλ για ψαρωμα σε δυσκολες συνθηκες.Μηπως ειδες καποια μιλφ κοκκονομαλλα γλυκου βλεμματος?Αν κ ευχομαι η μαυρη να ειναι νεα αφιξη!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Ωραια αρα η ειναι αυτη που εβλεπα η ειναι νεο αιμα,επιτελους!Αλλη φορα ρωτα τηΟχ
Στεκόταν πολύ ώρα εκεί, και εγώ πρώτη φορά την είδα εκεί , μισή ώρα που βόλταρα ήταν εκεί ακριβώς στη γωνια
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Εγώ πέρασαμα 12-1 από Ορφέα, ήρεμα τα πράγματα, ψιλονέκρα. Είχε 2 νέες φάτσες αλλά χοντρούλες, από αυτές που πρέπει να μας πληρώνουν αυτές για να τις πηδάμε. Κασσάνδρα κλασσικά σταθερή, η άλλη η γυφτοβουλγάρα κλασσικά και μία μελαχρινή με άσπρο ριγέ φουστάνι, η οποία ήθελε 30 + 5 ξενοδοχείο αλλά όχι αγγίγματα, οπότε έφαγε άκυρο. Θα τους λέω άλλη φορά, οκ, χωρίς αγγίγματα αλλά αν δε με καυλώσεις, δε πληρώνεσαι, οκ;; Ελεος πια. Τί νομίζουν ότι ψάχνουμε; Ψυχολόγο ή να μας το παίξουν και να πληρωθούν; Για μένα όποιες από τις πιάτσες είναι έτσι, πούλο πλέον, καλύτερα να πληρώνω 80-100 για μια πιο γκόμενα που θα τα κάνει όλα, παρά να εκνευρίζομαι με δευτερότριτες.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Να μας ενημερωσεις!Την άλλη εβδομάδα που θα περάσω αν είναι εκεί θα ρωτήσω
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Βασικα ουτε στις αλλες αξιζουν τα 80 100 κι ας τα κανουν ολα επειδη ειναι πολλα κ επειδη δε τις ευχαριστιομαστε αφου βαζουν συνεχομενα ραντεβου κ μας λενε τις μαλακιες κ τις πονηριες τους.Νεες αλλα χοντρουλες κακο για μας καλο για αλλους.Ναι ρε Κασσανδρα χαχα,ποια απ ολες τις γυφτοβουλγαρες λες?Με τα φτερα?Μελαχρινη με ριγε ασπρο,πες περισσοτερα,ονομα?Εννοειται καλα εκανες,κοφτες να βαλουν στα ψεμματα τους!Κι ομως υπαρχει κ το παιξιμο για να μας τα κλεψουν!Γκομενα που προσπαθει να χυσω πριν τα κανω ολα μπαινει μαυρη λιστα!Αλλο να θελησω κι αλλο να το προσπαθησει.Συμφωνω σε οσα μας ειπες.Αντε γτ πολυ ντιβες την ειδαν.Μονο μια παραδεχομουν,λεγοταν Ειρηνη ελληνιδα λατινοκωλα απο Ροδο ηταν εδω κ ηθελε να φυγε και οντως εφυγε,ολες οι αλλες μονο λογια εκτος Κασσανδρας Ροζ Χριστινας ορφεα Σοφιας ελληνιδας.Μηπως πετυχες καποια Ελλη (κοκκινομαλλα) στο Lito?Αυτη βαζει κ ασπρα φορεματα οπως περιεγραψες αλλα σε μιλφ.Εσυ ποια λες?Δε ξερω ονοματα τις αποφευγω αυτες.Μονο απο τα τατουαζ τις ξεχωριζω μια μια.Εγώ πέρασαμα 12-1 από Ορφέα, ήρεμα τα πράγματα, ψιλονέκρα. Είχε 2 νέες φάτσες αλλά χοντρούλες, από αυτές που πρέπει να μας πληρώνουν αυτές για να τις πηδάμε. Κασσάνδρα κλασσικά σταθερή, η άλλη η γυφτοβουλγάρα κλασσικά και μία μελαχρινή με άσπρο ριγέ φουστάνι, η οποία ήθελε 30 + 5 ξενοδοχείο αλλά όχι αγγίγματα, οπότε έφαγε άκυρο. Θα τους λέω άλλη φορά, οκ, χωρίς αγγίγματα αλλά αν δε με καυλώσεις, δε πληρώνεσαι, οκ;; Ελεος πια. Τί νομίζουν ότι ψάχνουμε; Ψυχολόγο ή να μας το παίξουν και να πληρωθούν; Για μένα όποιες από τις πιάτσες είναι έτσι, πούλο πλέον, καλύτερα να πληρώνω 80-100 για μια πιο γκόμενα που θα τα κάνει όλα, παρά να εκνευρίζομαι με δευτερότριτες.
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Πάντως παιδιά μου κάνει εντύπωση που δεν σκάνε μύτη από ανατολικό μπλοκ γκόμενες στο κέντρο για πιάτσα.ολο κάτι γυφτισσες βλέπω και μαύρες τι διάλο τις πλακώνουν στο ξύλο οι άλλες και δεν σκάνε μύτη?Βασικα ουτε στις αλλες αξιζουν τα 80 100 κι ας τα κανουν ολα επειδη ειναι πολλα κ επειδη δε τις ευχαριστιομαστε αφου βαζουν συνεχομενα ραντεβου κ μας λενε τις μαλακιες κ τις πονηριες τους.Νεες αλλα χοντρουλες κακο για μας καλο για αλλους.Ναι ρε Κασσανδρα χαχα,ποια απ ολες τις γυφτοβουλγαρες λες?Με τα φτερα?Μελαχρινη με ριγε ασπρο,πες περισσοτερα,ονομα?Εννοειται καλα εκανες,κοφτες να βαλουν στα ψεμματα τους!Κι ομως υπαρχει κ το παιξιμο για να μας τα κλεψουν!Γκομενα που προσπαθει να χυσω πριν τα κανω ολα μπαινει μαυρη λιστα!Αλλο να θελησω κι αλλο να το προσπαθησει.Συμφωνω σε οσα μας ειπες.Αντε γτ πολυ ντιβες την ειδαν.Μονο μια παραδεχομουν,λεγοταν Ειρηνη ελληνιδα λατινοκωλα απο Ροδο ηταν εδω κ ηθελε να φυγε και οντως εφυγε,ολες οι αλλες μονο λογια εκτος Κασσανδρας Ροζ Χριστινας ορφεα Σοφιας ελληνιδας.Μηπως πετυχες καποια Ελλη (κοκκινομαλλα) στο Lito?Αυτη βαζει κ ασπρα φορεματα οπως περιεγραψες αλλα σε μιλφ.Εσυ ποια λες?Δε ξερω ονοματα τις αποφευγω αυτες.Μονο απο τα τατουαζ τις ξεχωριζω μια μια.
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Αφού έχει γίνει συγκεκριμένο γκέτο εκεί, ελεγχόμενη περιοχή.Πάντως παιδιά μου κάνει εντύπωση που δεν σκάνε μύτη από ανατολικό μπλοκ γκόμενες στο κέντρο για πιάτσα.ολο κάτι γυφτισσες βλέπω και μαύρες τι διάλο τις πλακώνουν στο ξύλο οι άλλες και δεν σκάνε μύτη?
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Οχι, κοκκκινομάλα δεν είχε χθες. Η κλασσική γυφτοβουλγάρα είναι μια κοντούλα, γύρω στα 25 να είναι, με τατουάζ στο πόδι σίγουρα, αδυνατούλα, ενίοτε φοράει και γυαλιά για πιο γυφτοκιριλέ στυλ. Πως βγαίνουν τώρα κάτι τύποι που κάνουν μαθήματα και συμβουλευτική πως να φλερτάρεις, έτσι πρέπει να γίνει και για τις επαγγελματίες του χώρου, για να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, να πετύχουν το mouth to mouth marketing και loyalty πελατώνΒασικα ουτε στις αλλες αξιζουν τα 80 100 κι ας τα κανουν ολα επειδη ειναι πολλα κ επειδη δε τις ευχαριστιομαστε αφου βαζουν συνεχομενα ραντεβου κ μας λενε τις μαλακιες κ τις πονηριες τους.Νεες αλλα χοντρουλες κακο για μας καλο για αλλους.Ναι ρε Κασσανδρα χαχα,ποια απ ολες τις γυφτοβουλγαρες λες?Με τα φτερα?Μελαχρινη με ριγε ασπρο,πες περισσοτερα,ονομα?Εννοειται καλα εκανες,κοφτες να βαλουν στα ψεμματα τους!Κι ομως υπαρχει κ το παιξιμο για να μας τα κλεψουν!Γκομενα που προσπαθει να χυσω πριν τα κανω ολα μπαινει μαυρη λιστα!Αλλο να θελησω κι αλλο να το προσπαθησει.Συμφωνω σε οσα μας ειπες.Αντε γτ πολυ ντιβες την ειδαν.Μονο μια παραδεχομουν,λεγοταν Ειρηνη ελληνιδα λατινοκωλα απο Ροδο ηταν εδω κ ηθελε να φυγε και οντως εφυγε,ολες οι αλλες μονο λογια εκτος Κασσανδρας Ροζ Χριστινας ορφεα Σοφιας ελληνιδας.Μηπως πετυχες καποια Ελλη (κοκκινομαλλα) στο Lito?Αυτη βαζει κ ασπρα φορεματα οπως περιεγραψες αλλα σε μιλφ.Εσυ ποια λες?Δε ξερω ονοματα τις αποφευγω αυτες.Μονο απο τα τατουαζ τις ξεχωριζω μια μια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495