Έχει άλλα τι να τις κάνεις σου ζητάνε για όλα έξτρα, στο δεκάλεπτο σε κόβειΈχει γυφτισσες η πιάτσα του τριγώνου; παλιά είχε και μάλιστα πολύ καλά κομμάτια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Παιδιά έχω ακούσει για μια σάρα..πιατσαρει ακόμα; Και που;
Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 201
Mαζι με τη ΜάραΠαιδιά έχω ακούσει για μια σάρα..πιατσαρει ακόμα; Και που;
Στο κακό συναπάντημα
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
αν λες μια βουλγαρα εκει στο Μινιον και Βαθης γυριζει. Ομορφη αλλα σε ξενερωνει ο τροπος της. αρχιζει τα αντε τελειωνε κτλ. Υπο αυτες τις συνθηκες δε μου εκανε κουκουΠαιδιά έχω ακούσει για μια σάρα..πιατσαρει ακόμα; Και που;
Crystal blueΤο alfa είναι στο στενό. Ο τύπος λέει φάτσα απέναντι από το Γλάρο
Frozenmac
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση κύριοι μου .
Μήπως θυμάται κανείς πριν μια 6αρα χρόνια σωστό petite ολόλευκο με κόκκινα μαλλιά μάλλον περούκα που έκανε πιάτσα στην Τατοΐου στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης ?? Αν θυμάμαι καλά αλβανικής καταγωγής. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να την βρω , αν μπορει να βοηθήσει κανένας συναγωνιστής....
Μήπως θυμάται κανείς πριν μια 6αρα χρόνια σωστό petite ολόλευκο με κόκκινα μαλλιά μάλλον περούκα που έκανε πιάτσα στην Τατοΐου στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης ?? Αν θυμάμαι καλά αλβανικής καταγωγής. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να την βρω , αν μπορει να βοηθήσει κανένας συναγωνιστής....
wiser
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 237
- Πόντοι
- 31
Υπάρχει σχετικό thread.Ερώτηση κύριοι μου .
Μεταφέρθηκε παραλιακή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει σχετικό thread.
Μεταφέρθηκε παραλιακή.
Κοκκινομάλλα πρώην στη γέφυρα Μεταμόρφωσης τώρα Αργυρούπολη
Την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα μια ψιλή κοκκινομάλλα κοντά και απέναντι απο τα τοπικά ξενοδοχεία στη γέφυρα της μεταμόρφωσης δεν κατάφερα να σταματήσω μόλις παρω πληροφορίες θα ενημερώσω...παντως απο κορμί λαμπάδα...
www.bourdela.com
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά αυτές στην Χαλκοκονδύλη έξω από το ξενοδοχείο τραβελακια είναι;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
δεν είναι φανερό δηλαδή; η περιοχή γίνεται σιγά - σιγά παράρτημα της ΣυγγρούΡε παιδιά αυτές στην Χαλκοκονδύλη έξω από το ξενοδοχείο τραβελακια είναι;
Παραλιακη στο παλιό νεκροταφείο νέο αίμα . Νίκη - Άντα ξανά μαζί μετά από απουσίες επάνοδος της χριστινας που έλειπε 4 μήνες Αλβανία και εμφάνιση μαζί τους μιας Έλενας καινούργιας . Θα τιμηθεί σύντομα πήγα με νίκη που είναι η αγαπημένη μου εκεί
Πέρασμα από το τρίγωνο χτες το μεσημεράκι μήπως βρω την μελαχρινή με τις μπουταρες και το tattoo φιόγκο αλλά ήμουν άτυχος.Δεν την βρήκα.Ηταν η Πολωνεζα στο φανάρι απεναντι από το Lito που δεν την προτιμώ και η αλβανιδοκωλαρα εξω από το κατάστημα με τα κλιματιστικά που φορούσε ένα καρώ μίνι.Την έχω πάρει κάποιες φορές πριν χρόνια αλλά πλέον με έχει επηρεάσει αρνητικά ο Ιωάννης Κ δεν την προτιμώ.
Adrikos13124
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΔηλαδήΠέρασμα από το τρίγωνο χτες το μεσημεράκι μήπως βρω την μελαχρινή με τις μπουταρες και το tattoo φιόγκο αλλά ήμουν άτυχος.Δεν την βρήκα.Ηταν η Πολωνεζα στο φανάρι απεναντι από το Lito που δεν την προτιμώ και η αλβανιδοκωλαρα εξω από το κατάστημα με τα κλιματιστικά που φορούσε ένα καρώ μίνι.Την έχω πάρει κάποιες φορές πριν χρόνια αλλά πλέον με έχει επηρεάσει αρνητικά ο Ιωάννης Κ δεν την προτιμώ.
trelos poutaniarhs
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Βλέπω αυτή τη περιοχή την αναφέρουν συχνά εδώ. Από τιμές σε κοπέλες και ξενοδοχεία ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Θα ήθελα και μια μικρή ενημέρωση για την εγγληματικοτητα σε αυτό το μέρος. Είναι ασφαλές κυκλοφορώ ελεύθερα η' θα πρέπει να είμαι περισσότερο αλερτιντ σε αυτούς τους δρόμους. Δε μένω Αθήνα για αυτό ροταω.Πέρασμα από το τρίγωνο χτες το μεσημεράκι μήπως βρω την μελαχρινή με τις μπουταρες και το tattoo φιόγκο αλλά ήμουν άτυχος.Δεν την βρήκα.Ηταν η Πολωνεζα στο φανάρι απεναντι από το Lito που δεν την προτιμώ και η αλβανιδοκωλαρα εξω από το κατάστημα με τα κλιματιστικά που φορούσε ένα καρώ μίνι.Την έχω πάρει κάποιες φορές πριν χρόνια αλλά πλέον με έχει επηρεάσει αρνητικά ο Ιωάννης Κ δεν την προτιμώ.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Εγώ προσωπικά με κατσαβίδι στο τσαντάκι πάω..Βλέπω αυτή τη περιοχή την αναφέρουν συχνά εδώ. Από τιμές σε κοπέλες και ξενοδοχεία ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Θα ήθελα και μια μικρή ενημέρωση για την εγγληματικοτητα σε αυτό το μέρος. Είναι ασφαλές κυκλοφορώ ελεύθερα η' θα πρέπει να είμαι περισσότερο αλερτιντ σε αυτούς τους δρόμους. Δε μένω Αθήνα για αυτό ροταω.
Πολύ ασφαλές όπως κατάλαβες τρελέ πουτανιάρηΕγώ προσωπικά με κατσαβίδι στο τσαντάκι πάω..
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Το καλύτερο είναι να κυκλοφορείς με μηχανάκι για να είσαι ευέλικτος κια για την προσέγγιση των κοριτσιών και για το παρκάρισμα προφανώς κλειδωμένο το μηχανάκι με κάποιο πέταλο η κάτι στην ρόδα για να μην στο ψιρισουν όταν θα πας στο χοτελι. Πάντα κουβαλάω και κάτι επάνω μου για την προστασία.
Εμένα για να καταλάβω ποιες αξίζουν μου πείρε κάποιους μήνες έχω φάει και φόλες αλλά τώρα ξέρω και είναι εύκολη η προσέγγιση , οι επιλογές οι καλές για μένα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μου.
Εμένα για να καταλάβω ποιες αξίζουν μου πείρε κάποιους μήνες έχω φάει και φόλες αλλά τώρα ξέρω και είναι εύκολη η προσέγγιση , οι επιλογές οι καλές για μένα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μου.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.773
- Πόντοι
- 3.506
Αν διαβάσεις το νήμα προς τα πίσω έχει και φωτογραφίες της. Τον χιλιοτρυπημένο κώλο της δεν τον δίνει πάντως εδώ και μερικά χρόνια.Καλησπέρα μάγκες ποια είναι αυτή η αλβανιδα με την κωλαρα,τι ώρες πιατσαρει και πόσο;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Συνηθως μετα τις 9 το πρωι, πλ Λαυριου κοντα στη σταση του τρολευ 6 ή μπροστα απ το SM Γαλαξιας. 20 + HotelΚαλησπέρα μάγκες ποια είναι αυτή η αλβανιδα με την κωλαρα,τι ώρες πιατσαρει και πόσο;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495