Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
ο Λαός μας λέει ....Μην πιστεύεις Πούστη Λόγια, και πουτάνας Μοιρολόγια.....
Όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λέει την αλήθεια. Και βρήκε και κάποιον να την έχει σπιτώσει. Αχ αυτή η Πατριαρχία, πόσο δύσκολα περνάνε οι Γυναίκες
Επέμενε και μου έδειχνε φωτογραφίες από την Αντίπαρο με αυτήν, αυτόν, την κόρη του από από πρώτο γάμο κλπ. Μου είπε τα πάντα!!! Επάγγελμα, όνομα, οικονομική κατάσταση κλπ :cheesy::cheesy::cheesy:
Μέχρι και για την υγεία του μου είπε!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Επέμενε και μου έδειχνε φωτογραφίες από την Αντίπαρο με αυτήν, αυτόν, την κόρη του από από πρώτο γάμο κλπ. Μου είπε τα πάντα!!! Επάγγελμα, όνομα, οικονομική κατάσταση κλπ :cheesy::cheesy::cheesy:
Μέχρι και για την υγεία του μου είπε!!!
Τελικά τα πράγματα είναι όπως είπες αρχικά. Είχε την ανάγκη να μιλήσει, λέει την αλήθεια

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
όπως έγραψε το παραπάνω μέλος. Η Φαν- Φαν επανήλθε σήμερα, μετά από διακοπές. Έχει σημάδια μαυρίσματος από μαγιό. Την τίμησα και την ρώτησα και πάλι για το ωράριό της. Επανέλαβε ότι δουλεύει 12.00 - 17.00 καθημερινά εκτός Κυριακής
Ισχύει εξω απ το Ορφέας; Καλησπέρα

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
...Στα υπόλοιπα, η Φαν Φαν έκανε 1 μήνα διακοπές στην Αντίπαρο κι εμείς δε βρέξαμε τον κώλο μας ούτε 5 φορές στη θάλασσα!!! .......

Αυτή η πρόταση λύνει τις απορίες για το αν είναι κερδοφόρα η Πορνεία. Η Φαν Φαν δουλεύει αυστηρά λιγότερο από 5 ώρες καθημερινά πλην Κυριακής, σίγουρα στέλνει λεφτά στην Πατρίδα της, περνάει καλά εδώ, κι έχει και την άνεση να κάνει κι ένα μήνα Διακοπές
Που την πετυχαίνεις την κοπέλα αυτή;;εννοώ Φαν Φαν;

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Πρώτη φορά χθες "ψώνισα" από την περιοχή.ενα μιλφ με καρέ μαλλί ονόματι Ελένη όπως είπε.ωραιο σώμα για την ηλικία της.πηγαμε στο liberty.αξιολογο σαν ξενοδοχείο.το σώμα της πολύ καλη κ δεκτική.εκανε μπάνιο πριν κ μετά.εδωσε κ κωλαρακι.30 σύνολο συνάντησης κ 10 ξενοδοχείο
δωσε πληροφοριες αν θες ωρες που πιατσαρει κτλ

I_21

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια. Δύο φορές που την είδα φόραγε σκούρα μπλε ρούχα, όμορφο θλιμμένο πρόσωπο και φουσκωτά χείλη, αλλά κάλυπτε το κεφάλι της με μακριά Μουσουλμανική μαντήλα και δεν είδα το μήκος των μαλλιών της. Πηγαινοερχόταν στη διαδρομή Γ΄ Σεπτεμβρίου, Χαλκοκονδύλη με τον τρόπο που ξέρουμε από τις άλλες σεξεργάτριες. Καμία απλή κοπέλα ή τουρίστρια δεν κινείται με τον τρόπο αυτό
Είναι αυτή που έχω γράψει παραπάνω σχόλιο

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
μια ξανθια με καρε μαλλι που πιατσαρει στην πλατεια Λαυριου συνηθως την βλεπω στο περιπτερο το μεσαιο στην Λαυριου την εχω δει να μιλαει με Ατζελα την αλβανιδοκωλαρα μηπως ειναι και αυτη αλβανιδα την ξερει κανεις?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μεσημεριανή Καταδρομική στο τρίγωνο. Πάρα πολλές γυναίκες, ελάχιστες αξιόλογες. Η πιο αξιόλογη Κινέζα, η Σίσσυ, δεν επέστρεψε, είναι σε άλλη χώρα πια, μου είπε η Σόσσα, η στρογγυλοπρόσωπη. Αν μου είπε αλήθεια θα φανεί. Μπροστά από τον Ορφέα πανέμορφη νεαρή λεπτή αλλοδαπή, κοντούλα αλλά με μεγάλο στήθος σχετικά με την υπόλοιπη εμφάνιση. Με ρώτησε η ίδια
- Πάμε;
- Τι κάνεις στο κρεβάτι, πόσα ζητάς
- Τι θέλεις να σου κάνω;
- Εσύ πες μου τι κάνεις, άσε τι θέλω εγώ
- Κώλο, μουνί, πίπα, 50€

Εφάρμοσα την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, έσκασα στα γέλια, της γύρισα την πλάτη κι έφυγα. Φώναζε από πίσω μου...είναι πολλά;…. Αλλά εγώ είχα πάρει την απόφασή μου. Με εξυπηρέτησε το Best Value For Money στανταράκι μου, η Ντόρα. Μέτριο ύψος, κοντό μαλλί, πολύ λεπτό σώμα, μαγκιόρικη φωνή, τατού, αξιοπρεπής πίπα, μουνί, κώλο, 10€.

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Απογευματινό πέρασμα από το τρίγωνο, μήπως και έχει σκάσει τίποτα καινούργιο πριν πάω περιοχή Φυλής.
Στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη/3ης Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Λαυρίου, εκεί που έχει και μικρό κουβούκλιο σταθμαρχείου στην αφετηρία των λεωφορείων, βλέπω νεαρή πολύ υποσχόμενη, με τσαντάκι και κινητό στο χέρι να στέκεται πολλή ώρα στο ίδιο σημείο και να κοιτάει γύρω-γύρω ερευνητικά. Κοκκινωπό κατσαρό μακρύ μαλλί, κορμάρα. Εχει γούστο λέω, να είναι του επαγγέλματος. Ηταν τόσο καυλωτική η γκόμενα που πήγα εν ψυχρώ και τη ρωτάω "κάνεις παρέα εδώ?". Γυρίζει και με κοιτάζει λίγο ξαφνιασμένη, με κάτι απίστευτα πρασινωπά μάτια, και με ρωτάει "τι εννοείς". Εκεί κατάλαβα οτι είχα βγεί off-side. Κι επειδή είχε γύρω αρκετό κόσμο, την ξαναρωτάω "είσαι εδώ της περιοχής?". Εκεί πρέπει να κατάλαβε τι ψάχνω και μου απάντησε αρνητικά. Την απόχαιρέτησα και κατέβηκα ευθεία περνώντας μπροστά από τις Σοβιετογιαγιάδες.
Ξεφτυλίστηκα, αλλά η κοπέλα άξιζε και μόνο που μου μίλησε και με κοίταξε με αυτά τα μάτια. Ε, τι να κάνω κι εγώ, πήγα Φυλής και έριξα ένα απίστευτο γαμήσι με μία αλόγα από Μολδαβία, για να ξεχάσω...

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Απογευματινό πέρασμα από το τρίγωνο, μήπως και έχει σκάσει τίποτα καινούργιο πριν πάω περιοχή Φυλής.
Στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη/3ης Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Λαυρίου, εκεί που έχει και μικρό κουβούκλιο σταθμαρχείου στην αφετηρία των λεωφορείων, βλέπω νεαρή πολύ υποσχόμενη, με τσαντάκι και κινητό στο χέρι να στέκεται πολλή ώρα στο ίδιο σημείο και να κοιτάει γύρω-γύρω ερευνητικά. Κοκκινωπό κατσαρό μακρύ μαλλί, κορμάρα. Εχει γούστο λέω, να είναι του επαγγέλματος. Ηταν τόσο καυλωτική η γκόμενα που πήγα εν ψυχρώ και τη ρωτάω "κάνεις παρέα εδώ?". Γυρίζει και με κοιτάζει λίγο ξαφνιασμένη, με κάτι απίστευτα πρασινωπά μάτια, και με ρωτάει "τι εννοείς". Εκεί κατάλαβα οτι είχα βγεί off-side. Κι επειδή είχε γύρω αρκετό κόσμο, την ξαναρωτάω "είσαι εδώ της περιοχής?". Εκεί πρέπει να κατάλαβε τι ψάχνω και μου απάντησε αρνητικά. Την απόχαιρέτησα και κατέβηκα ευθεία περνώντας μπροστά από τις Σοβιετογιαγιάδες.
Ξεφτυλίστηκα, αλλά η κοπέλα άξιζε και μόνο που μου μίλησε και με κοίταξε με αυτά τα μάτια. Ε, τι να κάνω κι εγώ, πήγα Φυλής και έριξα ένα απίστευτο γαμήσι με μία αλόγα από Μολδαβία, για να ξεχάσω...
Εγώ τους λέω : Είσαι της δουλειάς;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εγώ τους λέω : Είσαι της δουλειάς;;;
Πολύ σωστή προσέγγιση. Ακόμα κι αν προσπαθήσει να σε βρίσει, ζητάς συγνώμη και την πληροφορείς ότι σε αυτή την περιοχή κυκλοφοράνε κοπέλες του επαγγέλματος Εγώ δεν κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση, πηγαινοέρχομαι κοιτώντας ολόγυρα και περιμένω να δω είτε συμπεριφορά, είτε να μου μιλήσει η ίδια

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Σημερινή κατάθεση στο τρίγωνο μετά την δουλειά κατά της 5 το απόγευμα πείρα μια Άννα(λ) Ελληνίδα ηλικία 45 μου είπε μέτριο Υψος χαλαρή κοιλιά και φορούσε ραστα περούκα, την πέτυχα έξω από το κριστιανα hotel και πήγαμε εκεί να πω Ότι το hotel είναι το χειρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα του τριγώνου. 15 και 5 έδωσα και την πήρα από παντού φυσικά και της έβαλα λάδι στον κωλο για να γλιστράει από πίσω και μετά της έβαλα και το μπουκαλάκι durex στο κωλο με προφυλακτικό μην πάθει και τίποτα η κοπέλα.
Στην αρχή την πήρα από μουνι καλή αίσθηση και παράλληλα το μπουκαλάκι στον κωλο προσπάθησα να τις τα βάλω και τα δύο απο πισω αλλά δεν μπορούσε , με άλλη σεξεργατια το έχω κάνει δύο πουτσες στο κωλο.
Μια χαρά μπορώ να πω. Να τονίσω υπάρχει και άλλη μια Αννα λεπτή Ελληνίδα που κάνει πιάτσα στην γωνία Σωκράτους απέναντι από το κριστιανα δεν είναι αυτή και αν την δει κανένας να μου στείλει μνμ γιατί και αυτή κάνει full πρόγραμμα και την ψάχνω , σε αυτή είχα βάλει και τα δυο , το μπουκαλάκι και την πουτσα στον κωλο.

Συνημμένα

• 20230918_171147(0).jpg
    20230918_171147(0).jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 146
  • 20230918_170520.jpg
    20230918_170520.jpg
    734,2 KB · Εμφανίσεις: 155
Τελευταία τροποποίηση:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Σημερινή κατάθεση στο τρίγωνο μετά την δουλειά κατά της 5 το απόγευμα πείρα μια Άννα(λ) Ελληνίδα ηλικία 45 μου είπε μέτριο Υψος χαλαρή κοιλιά και φορούσε ραστα περούκα, την πέτυχα έξω από το κριστιανα hotel και πήγαμε εκεί να πω Ότι το hotel είναι το χειρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα του τριγώνου. 15 και 5 έδωσα και την πήρα από παντού φυσικά και της έβαλα λάδι στον κωλο για να γλιστράει από πίσω και μετά της έβαλα και το μπουκαλάκι durex στο κωλο με προφυλακτικό μην πάθει και τίποτα η κοπέλα.
Στην αρχή την πήρα από μουνι καλή αίσθηση και παράλληλα το μπουκαλάκι στον κωλο προσπάθησα να τις τα βάλω και τα δύο απο πισω αλλά δεν μπορούσε , με άλλη σεξεργατια το έχω κάνει δύο πουτσες στο κωλο.
Μια χαρά μπορώ να πω. Να τονίσω υπάρχει και άλλη μια Αννα λεπτή Ελληνίδα που κάνει πιάτσα στην γωνία Σωκράτους απέναντι από το κριστιανα δεν είναι αυτή και αν την δει κανένας να μου στείλει μνμ γιατί και αυτή κάνει full πρόγραμμα και την ψάχνω , σε αυτή είχα βάλει και τα δυο , το μπουκαλάκι και την πουτσα στον κωλο.
Αντρική τριχοφυΐα έχει στην πλάτη η καριόλα :vomit:

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201

Συνημμένα

• 20230918_172209.jpg
    20230918_172209.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 169

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Επειδή βλέπω ότι σου άρεσε πολύ και δεν θα την εσπρωχνες , πάρε άλλη μία.
Έχω σπρώξει και χειρότερες μύστη μου!!! Δεν ήταν μομφή για εσένα, σόρρυ, απλά οι τρίχες στην πλάτη της με χάλασαν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom