Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
tps://www.slang.gr/lemma/918-fermaro
Δεν έχω και μεγάλη τριβή με Ασιάτισσες αλλά δεν τις έχω για τέτοιες ρε αδερφέ!!! Αντίθετα, φοβάμαι πολύ τις Ρουμάνες!!!!tps://www.slang.gr/lemma/918-fermaro
Όχι δεν σχολίασα ότι οι Ασιάτισσες το κάνουν. Αντιθέτως ότι στις γυφτισσες ναι μεν υπάρχει μια έφεση αλλά όλες μπορούν να βάλουν χέρι. Έχω εμπειρία από κοπέλα που δεν της φαινόταν και την έπιασα στην ζούλαΔεν έχω και μεγάλη τριβή με Ασιάτισσες αλλά δεν τις έχω για τέτοιες ρε αδερφέ!!! Αντίθετα, φοβάμαι πολύ τις Ρουμάνες!!!!
οτι το θήραμα για μια σεξεργάτρια είναι το πορτοφόλι σου. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει που το έχεις, ώστε να το αφαιρέσει με επιδέξιο τρόποΓνωρίζω ακριβώς τι είναι η φέρμα και πώς χρησιμοποιούμε τη λέξη και μεταφορικά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συναγωνιστής όμως. Μήπως ο κορέκτορας επενέβη;;;
Όπως έγραψε άλλος: «Ο» Σαμοέλα ΔΕΝ είναι κοπέλα.Πριν λίγο στο πόστο τους Σάρα στη γωνία στο φανάρι και Σαμοέλα στον Ορφέα απ έξω με 15ποντα παπούτσια που την έκαναν όρθιο χιλιόμετρο
Μία από τα ίδια χθες το απόγευμα όπως εσύ ακριβώς με την ιδια παρεμπιπτόντως σε αυτό το δωμάτιο δεν μπαίνει ούτε σκύλος.Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους
Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα
Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας
Ο Ορφέας που είναι;Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους
Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα
Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας
ο Γούγλης είναι φίλος σου. ΓκουγκλάρισεΟ Ορφέας που είναι;
Τι ώρα την βρήκες; Όνομα; Τιμή; Υπηρεσίες; Εμφάνιση;... Το τελευταίο 5 μηνό φόρτωσα για πιπα στο αυτοκίνητο πουτανακι που πιατσαρει μετα6τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό.. Η μία φορά ήταν χθες και η άλλη νομίζω τέλη Απριλίου...
Με απείλησε ότι θα με ακολουθήσει και θα έρθει στο σπίτι μου και θα ξυπνήσει όλη την γειτονιά να της πει ότι γαμαω πουτανες γυφτισες...
Τα έχω πει δυο-τρια ποστ πιο πριν.... Και τις δύο φορές όταν άφησα την πουτανα στην θέση της με πήρε στο κυνήγι με το αυτοκίνητο της τραβελι..
Όνομα; Περιγραφή; Τιμή;Καλησπέρα παιδιά. Είπα σήμερα να πάρω λίγο κωλο. 41 ετών το κορίτσι αποτι μου είπε , η συνεδρίαση έγινε στον Ορφέα πριν λίγο.
Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνι.
Ναι στην αρχή πουτσα στο μουνι και το durex το λιπαντικό στον κωλο με προφυλακτικό το λιπαντικό και μετά και τα δύο μαζί στον κωλο. Τιμή 15 και 5 το hotel Μαρία την λένε την κοπέλα με μαύρο μαλλι και μερικές λευκές τούφες.Όνομα; Περιγραφή; Τιμή;
Της έβαλες και τίποτε άλλο παράλληλα με τον πούτσο στον κώλο; Η φωτογραφία τα δείχνει λίγο περίεργα...
Τη φαρδυκώλιασες συναγωνιστή. Πάντα άξιος!Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνι.
Θα φοράει μπεμπιλινο απο εδώ και πέρα..Τη φαρδυκώλιασες συναγωνιστή. Πάντα άξιος!
Καθότανε απέναντι από το ορφαια στην γωνία μια κοντουλα με μαύρη φούστα αυτή λες αδερφέΝαι στην αρχή πουτσα στο μουνι και το durex το λιπαντικό στον κωλο με προφυλακτικό το λιπαντικό και μετά και τα δύο μαζί στον κωλο. Τιμή 15 και 5 το hotel Μαρία την λένε την κοπέλα με μαύρο μαλλι και μερικές λευκές τούφες.
Κοντουλα με κανονικό σώμα. Δεν έχει κάποια στάνταρ ώρα στην πιάτσα.
Καλησπέρα φίλε μου. Αυτή που λέω αρχικά δεν έχει στάνταρ σημείο που πιατσαρει πάει πάνω κάτω από το κριστιανα μέχρι τον Ορφέα όπως επίσης δεν έχει στάνταρ ώρα. Χθες φορούσε ένα print animal Λευκό με μαύρο σαν φούστα και γαλάζιο σορτσάκι από κάτω. Κοντούλα είναι μαυριδερο δέρμα. Δεν ξέρω αν είδες την ίδια. Δεν την πέτυχα στον ορφεα απλος εκεί πήγαμε.Καθότανε απέναντι από το ορφαια στην γωνία μια κοντουλα με μαύρη φούστα αυτή λες αδερφέ
Σιγά στις τσόντες πως παίρνουν 2 πουτσες στον κώλο. Δεν το είχε ξανακάνει και τις άρεσε όλη η φάση αλλά πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις και να έχεις και τα κατάλληλα σύνεργα. Ο κώλος ανοίγει αν ξέρεις να το χειριστείς σωστά.Θα φοράει μπεμπιλινο απο εδώ και πέρα..