Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Η γνωστή στην πιάτσα του τριγώνου Μαρία από τη Ρουμανία, εθεάθη πρόσφατα εμφανώς αδυνατισμένη. Είχε ξεκινήσει από καιρό τη δίαιτα αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει εντυπωσιακά.
Τα βυζιά της δεν έχουν συρρικνωθεί ιδιαίτερα κι αυτό είναι το θετικό. Κατά τα άλλα η PSE συμπεριφορά της στο κρεβάτι ίδια με πριν και το κωλάντερο το δουλεύει εντατικά.
Κάνει και παρτούζες απότι μου έλεγε με την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, η οποία έχει κόψει το πρωκτικό (μάλλον από αιμορροίδες!). Η διαμάχη της με την άλλη τη Ρουμάνα τη Ζανίνα συνεχίζεται αμείωτη και δεν μιλιούνται πια.

• Like
Αντιδράσεις: spor48

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Η κασανδρα η μαύρη ξέρουμε αν δουλεύει βράδυ αργά ;

nikosvl21

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Μάγκες ξέρετε πόσο πάει το μαλλί για γαμησακι στο πάρκο Φιξ με μαυρουλα;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Μεγάλη ξεραΐλα το μεσημέρι στο τρίγωνο!!! Κανένα αξιογάμητο τεμάχιο!!!
Οι γκιλφ απίστευτες!!! Καμία κάτω από 70 χρονών!!! Έξω από Liberty η γνωστή χοντροκώλα που ζητάει 30 νομίζω, έξω από το πορτοκάλι η Ελληνίδα Νατάσα, μαλακία που δεν την πήρα αλλά τα έχουμε ξαναπεί, βαριέμαι εύκολα!!! Έξω από Ορφέα σκούρα αλλοδαπή χοντρή τσίμπισε έναν αλλοδαπό από αυτούς που έχουν μούσι μόνο από κάτω από το σαγόνι. Μια Ινδή με ύφος "κάποια είμαι"!!! Απέναντι, έξω από το τσαντάδικο 2 κινέζες που δεν παίρνονται με τίποτα!!! Με δελέασε η καύλα και πήρα Μαριαλενα Ελληνίδα, ψηλή αδύνατη, γνωστή εκεί στη Χαλκοκονδύλη. Την έχω δει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν έκανα κίνηση. Σήμερα τυφλώθηκα!! 20 ευρώ + 5 Ορφέας. Πίπα με καπότα αλλά δε με άφηνε να πιάνω, Ανέβηκε από πάνω για αρχή και ενώ είχε κάνει μπάνιο και μάλιστα αρκετή ώρα, μόλις τη γύρισα για να μπω μέσα ιεραποστολικά, μου ήρθε μυρωδιά από το μουνί!!! Η τέλεια ξενέρα!!! Μπήκα αλλά η μυρωδιά ερχόταν!! Δεν μπορούσα με τίποτα!!! Μου έπεσε και δε γινόταν τίποτα!!! Σταμάτησα!!! Μου τον έπαιξε κλπ κι έλεγε τα δικά της αλλά δεν μπορούσα με την ιδέα και μόνο!!! Νόμιζα πως μύριζε όλο το δωμάτιο!!! Τη σταμάτησα ευγενικά και ακόμα πιο ευγενικά της είπα πως είμαστε εντάξει και να φύγει.
Στον κουβά το 20άρικο και όλες οι παροιμίες σωστές!!!
1)Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι!!!
2) μην αφήνεις το κάτω κεφάλι να αποφασίζει

Χαχαχαχα
Vamos alania!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οι γκιλφ απίστευτες!!! Καμία κάτω από 70 χρονών!!! Έξω από Liberty η γνωστή χοντροκώλα που ζητάει 30 νομίζω, έξω από το πορτοκάλι η Ελληνίδα Νατάσα, μαλακία που δεν την πήρα αλλά τα έχουμε ξαναπεί, βαριέμαι εύκολα!!! Έξω από Ορφέα σκούρα αλλοδαπή χοντρή τσίμπισε έναν αλλοδαπό από αυτούς που έχουν μούσι μόνο από κάτω από το σαγόνι. Μια Ινδή με ύφος "κάποια είμαι"!!! Απέναντι, έξω από το τσαντάδικο 2 κινέζες που δεν παίρνονται με τίποτα!!! Με δελέασε η καύλα και πήρα Μαριαλενα Ελληνίδα, ψηλή αδύνατη, γνωστή εκεί στη Χαλκοκονδύλη. Την έχω δει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν έκανα κίνηση. Σήμερα τυφλώθηκα!! 20 ευρώ + 5 Ορφέας. Πίπα με καπότα αλλά δε με άφηνε να πιάνω, Ανέβηκε από πάνω για αρχή και ενώ είχε κάνει μπάνιο και μάλιστα αρκετή ώρα, μόλις τη γύρισα για να μπω μέσα ιεραποστολικά, μου ήρθε μυρωδιά από το μουνί!!! Η τέλεια ξενέρα!!! Μπήκα αλλά η μυρωδιά ερχόταν!! Δεν μπορούσα με τίποτα!!! Μου έπεσε και δε γινόταν τίποτα!!! Σταμάτησα!!! Μου τον έπαιξε κλπ κι έλεγε τα δικά της αλλά δεν μπορούσα με την ιδέα και μόνο!!! Νόμιζα πως μύριζε όλο το δωμάτιο!!! Τη σταμάτησα ευγενικά και ακόμα πιο ευγενικά της είπα πως είμαστε εντάξει και να φύγει.

Χαχαχαχα
Vamos alania!!!!
δώσε πληροφορίες για Ελληνίδα Νατάσσα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686

Χαχαχαχα
Vamos alania!!!!
Πλυμενη και μύριζε το μουνι της??????
Αν δεν είχε κάνει μπάνιο δηλ μπορεί να σε βρίσκανε αναισθητο.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
δώσε πληροφορίες για Ελληνίδα Νατάσσα
50άρα μέση Ελληνίδα με κανονικά κιλά, μαλλί μέτριο, κατσαρό που αλλάζει χρώματα τώρα είναι ξανθιά.
Απλό πρόγραμμα (χωρίς κώλο), όλες τις στάσεις. Τίμια περίπτωση. Όχι κάτι super wow!!! Μέχρι πριν ένα χρόνο μου έπαιρνε 20 ευρώ + hotel για μια πιστολιά!!! Για παραπάνω ώρα ζητάει τσοντάρισμα. Με 30 την έχω πάρει 45' στο liberty.
Πιατσάρει στη Χαλκοκονδύλη έξω από το καφέ πορτοκάλι συνήθως, από τις 10-11 το πρωί και μέχρι το μεσημέρι.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Κοντή,ξανθιά πουτανίτσα με κωλάρα άπαιχτη στην Σατοβριάνδου το '14...Γιώτα το ονομα της...τρελό σκίσιμο στο ξενοδοχειο αλλα απο τοτε εξαφανιστηκε...ξέρει κανεις που μπορει να συχνάζει τωρα???

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Κοντή,ξανθιά πουτανίτσα με κωλάρα άπαιχτη στην Σατοβριάνδου το '14...Γιώτα το ονομα της...τρελό σκίσιμο στο ξενοδοχειο αλλα απο τοτε εξαφανιστηκε...ξέρει κανεις που μπορει να συχνάζει τωρα???
Τύπε είσαι απίστευτος. Ρωτάς αν γνωρίζουμε τι κάνει κάποια που πήδηξες πριν 8 χρόνια; Στο θεό σου, πως το έχει τακτοποιήσει μέσα στο κεφάλι σου και θεωρείς ότι έχεις την παραμικρή πιθανότητα να πάρεις απάντηση;

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.492
Πόντοι
456
Τύπε είσαι απίστευτος. Ρωτάς αν γνωρίζουμε τι κάνει κάποια που πήδηξες πριν 8 χρόνια; Στο θεό σου, πως το έχει τακτοποιήσει μέσα στο κεφάλι σου και θεωρείς ότι έχεις την παραμικρή πιθανότητα να πάρεις απάντηση;
Δεν ειμαι ο μονος που την πήδηξε...την εχουν πηδήξει πολλοί και πιθανων να συνεχίζουν να την πηδάνε κάπου αλλου...τόσο απλό τύπε!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δεν ειμαι ο μονος που την πήδηξε...την εχουν πηδήξει πολλοί και πιθανων να συνεχίζουν να την πηδάνε κάπου αλλου...τόσο απλό τύπε!!!!
παραδίνομαι τύπε. Σίγουρα θα σου απαντήσουν λοιπόν

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
παιδιά μήπως γνωρίζετε κανένα μέρος να βγεί μια κρος μαζί με μια τρανς εγχειρισμένη αλλά σχετικά ασφαλές (μακρυά από κυκλώματα) υπάρχει?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Tην Καλημερα μου....Κυριοι...Παρασκευη κατεβαινα την Χαλκοκονδυλη και ακουσα συζητηση πελατη με grannaki.....O Τριμαλακας ζητουσε απο την εργαζομενη να πανε χωρις προφυλακτικο....της ελεγε"δεν μπορω με καποτα δεν γινεται χωρις???".....η εργαζομενη αρνιοτανε προς τιμης της....."δεν γινεται του ελεγε...."δεν ξερω αν τελικα πραγματοποιηθηκε η συναντηση γιατι εφευγα....Προσοχη...!!!κυκλοφορανε και Μαλακες.....
Καλα να περνατε.....

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Tην Καλημερα μου....Κυριοι...Παρασκευη κατεβαινα την Χαλκοκονδυλη και ακουσα συζητηση πελατη με grannaki.....O Τριμαλακας ζητουσε απο την εργαζομενη να πανε χωρις προφυλακτικο....της ελεγε"δεν μπορω με καποτα δεν γινεται χωρις???".....η εργαζομενη αρνιοτανε προς τιμης της....."δεν γινεται του ελεγε...."δεν ξερω αν τελικα πραγματοποιηθηκε η συναντηση γιατι εφευγα....Προσοχη...!!!κυκλοφορανε και Μαλακες.....
Καλα να περνατε.....
Δυστυχώς κάποιες από τις γιαγιάδες εκεί υποκύπτουν!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Οι μάυρες στο πάρκο Κλωναρίδη- Φίξ είναι ακόμα και πιατσάρουν?
Όποιος γνωρίζει,ευχαριστώ.

b0urdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα. Τα φωτα σας οποιος μπορει. Ειμαι Αθηνα για λιγες μερες αλλα οντας μη Αθηναιος (οπως ειναι ξεκαθαρο αλλωστε) δεν ξερω που να βρω μαυρη να γαμησω. Αν καποιος ξερει να με κατευθυνει να στειλει ενα μηνυμα παρακαλω. Ευχαριστω!
Έχει Μεταξουργείο μαύρες, αν ψάξεις θα βρεις
Πήγαινε στο ημερήσια ενημέρωση για μπουρδελα και όλο και κάποιος θα ξέρει ακριβώς που θα πας

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
παιδιά μήπως γνωρίζετε κανένα μέρος να βγεί μια κρος μαζί με μια τρανς εγχειρισμένη αλλά σχετικά ασφαλές (μακρυά από κυκλώματα) υπάρχει?

Δίχως προστασία στις μέρες μας παντού είναι επικίνδυνα...
Απ'το να σε κλέψουν, χαρακώσουν έως να βρεθείς στ' αζήτητα...
Καλύτερα να έχετε δικό σας χώρο & πελατολόγιο.. έτσι δουλεύουν λίγο πολύ σήμερον ημέρα...
:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

Roditis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
437
Πόντοι
21

Stories