Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Επέστρεψε η Μαρία η Ρουμάνα, αδυνατισμενη. Με μαύρο στενό φορεμα και τις μπουταρες εξω. Φυσικά την Τιμησα. Πιπα μέχρι το στομαχι, μέχρι που πνιγοτανε. Τιμησα δεόντως το κωλαρακι της επίσης
Ξέρει κανείς αν αυτή είναι η γνωστή «Μαρία η φυλακόβια» από Μετάξι (Ι44) που επίσης έδινε κώλο;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ξέρει κανείς αν αυτή είναι η γνωστή «Μαρία η φυλακόβια» από Μετάξι (Ι44) που επίσης έδινε κώλο;
Όχι δεν είναι η ίδια.. Εκείνη έχει εξαφανιστεί νομίζω από την πρώτη καραντίνα. Ελπίζουμε να είναι καλά. :undecided:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Όχι δεν είναι η ίδια.. Εκείνη έχει εξαφανιστεί νομίζω από την πρώτη καραντίνα. Ελπίζουμε να είναι καλά. :undecided:
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ξέρει κανείς ώρες και το «ξενοδοχείο» της;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια μια τζεσικα που εχω διαβασει παιζει ακομη ? που την βρισκουμε και πως ειναι εμφανησιακα ? ευχαριστω!!

ΛΟΚΑΤΖΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, προς Πειραιά έχουμε τίποτα?
Ευχαριστώ!

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Χτες κατέβηκα στο τρίγωνο της παρακμής, και πήρα την ξανθιά Lucy (Ludmila το κανονικό) από Ουκρανία. Κρατιέται καλά για τα χρόνια της, λεπτή χωρίς πεσμένο στήθος, αλλά έχει παραξενιές. Ολο χασκογελάει και σε ξενερώνει, αλλά βιάζεται κι όλας να ξεμπερδεύει. Και το κουφό: δεν θέλει φιλιά και γλύψιμο, αλλά κάνει ξεσκούφωτο τρομπόνι και πήδημα!

• Ουάου
Αντιδράσεις: lesa.l

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Χτες κατέβηκα στο τρίγωνο της παρακμής, και πήρα την ξανθιά Lucy (Ludmila το κανονικό) από Ουκρανία. Κρατιέται καλά για τα χρόνια της, λεπτή χωρίς πεσμένο στήθος, αλλά έχει παραξενιές. Ολο χασκογελάει και σε ξενερώνει, αλλά βιάζεται κι όλας να ξεμπερδεύει. Και το κουφό: δεν θέλει φιλιά και γλύψιμο, αλλά κάνει ξεσκούφωτο τρομπόνι και πήδημα!
Καλο απογευμα Kolobaric.....περασα και εγω μια βολτα...5-6 ηταν....οι πιο πολλες ξανθιες...θυμαμαι την κοντουλα με κοκκινα μαλλια αν δεν κανω λαθος και την Ξανθια που φοραγε ενα ασπρο -μαυρο φορεμα...μαυρο πανω και κατω ασπρη φουστα.....μαλλακι με ψιλοφραντζα....

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Καλο απογευμα Kolobaric.....περασα και εγω μια βολτα...5-6 ηταν....οι πιο πολλες ξανθιες...θυμαμαι την κοντουλα με κοκκινα μαλλια αν δεν κανω λαθος και την Ξανθια που φοραγε ενα ασπρο -μαυρο φορεμα...μαυρο πανω και κατω ασπρη φουστα.....μαλλακι με ψιλοφραντζα....
Ναί, αυτή είναι, με εντελώς ξανθό μαλλί και ωραία μάτια. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν θεά.

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Ναί, αυτή είναι, με εντελώς ξανθό μαλλί και ωραία μάτια. Στα νιάτα της πρέπει να ήταν θεά.
Καλο απογευμα φιλε Kolobar....συμφωνω και επαυξανω.....στα νιατα της πρεπει να ειχε καψει πολλες καρδιες....αλλα κυττα.....ομορφη και να φτασει σε σημειο να κανει πιατσα....ποιος ξερει????anyway....την εχω σταμπαρει καποια στιγμη που θα με βρει η αδυναμια θα την "τιμησω''...καλα να περνας......

yiohan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος εδώ και από Λάρισα που δεν έχει τίποτα εδώ περιστέρι παίζει τίποτα ?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Μύστες, μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει με μια Σάρα κοντοπουτανο από Βουλγαρία κοκκινομάλλικο από την πλατεία Βάθη? :zfuck:Την έχω δει να μπαινοβγαίνει στο χοτελι Δωδώνη...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Σε ποια χοτελια εχει πιατσόβιες απο εξω?
Κατέβα στην πιάτσα και πες μας, κλωνε.:tn36:Δεν έχει περάσει μισή ώρα που γράφτηκες κι άρχισες να ζητάς, με μηδενική προσφορά στο φόρουμ...:angry:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.297
Πόντοι
1.106
Για πιάτσα λίγο πιο πριν την Μαρίνα Αλιμου γνωρίζουμε τίποτα. Όσες φορές έχω περάσει έχει 2-3 μαξ κοπέλες που φαίνονται αρκετά καλές οπτικά αλλά δεν τις έχω τιμήσει. Παίζει καρο η χοτελ;
Ρευμα;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Μύστες, μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει με μια Σάρα κοντοπουτανο από Βουλγαρία κοκκινομάλλικο από την πλατεία Βάθη? :zfuck:Την έχω δει να μπαινοβγαίνει στο χοτελι Δωδώνη...
Παιρνει οτι μαυρο υπαρχει στην γυρο περιοχη , και εχει δικο της δωματιο στο ΜΙΝΙΟΝ , δεν την λες και καθαρη !! και θελει 25 + 5 το ξενοδοχειο , απο μενα ΟΧΙ , (δεν την εχω παρει και ουτε εχω σκοπο μυριζει ολη ) .

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Παιρνει οτι μαυρο υπαρχει στην γυρο περιοχη , και εχει δικο της δωματιο στο ΜΙΝΙΟΝ , δεν την λες και καθαρη !! και θελει 25 + 5 το ξενοδοχειο , απο μενα ΟΧΙ , (δεν την εχω παρει και ουτε εχω σκοπο μυριζει ολη ) .
Σοβαρά μύστη? Σε γνωστό μου ζήτησε 20€ με το χοτελι μέσα στην τιμή. Αλλά επειδή την έπεσε πρωτύτερα σε Πακη, δεν την προτίμησε... Συν ότι έταξε φουλ με κώλο, κάτι που όμως φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Σοβαρά μύστη? Σε γνωστό μου ζήτησε 20€ με το χοτελι μέσα στην τιμή. Αλλά επειδή την έπεσε πρωτύτερα σε Πακη, δεν την προτίμησε... Συν ότι έταξε φουλ με κώλο, κάτι που όμως φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...
Φιλε μου ταζει και ζηταει οτι θελει αναλογα εαν εχει αποθεμα πρεζας , δεν εχει λογο η πολυ συζητηση για ενα κοντοπουτανο καχεκτικο μιζερο και που βρομαει απο τα 50 μετρα .

Elbabinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
242
Πόντοι
280
Που την πέτυχες Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους που βολτάρουν τα Σλάβικα grannies;

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Που την πέτυχες Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους που βολτάρουν τα Σλάβικα grannies;
Ναι, για την ακρίβεια εκείνη στέκεται προς την πάνω μεριά της Χαλκοκονδύλη, κοντά στη διασταύρωση με Γ' Σεπτ. Αποφεύγει τις Ρωσο/Λευκορωσογαγιάδες για ευνόητους λόγους

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όποιος γουστάρει να συμβάλει στην ενημέρωση, αν είναι εύκολο, αφού γράφουμε που γράφουμε, να λέμε και τι ώρα περίπου βολτάραμε και πετύχαμε τις κυρίες. Εγώ πάντα μεσημέρι βγαίνω και ό,τι δω το γράφω. Και τώρα που το είπα, έχω αρκετό καιρό να κατέβω κέντρο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom