Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
τι ωρες περιπου εμφανιζονται στο παρκο το βραδυ? μετα τις 22:00 υποθεσω?Τιμησα μαυρακι το Σάββατο από πάρκο φιξ 10 ευρώ πιπα τιμιότητα!!
τι ωρες περιπου εμφανιζονται στο παρκο το βραδυ? μετα τις 22:00 υποθεσω?Τιμησα μαυρακι το Σάββατο από πάρκο φιξ 10 ευρώ πιπα τιμιότητα!!
Κάπου εκεί 11 και μετά να είσαι ποιό σίγουροςτι ωρες περιπου εμφανιζονται στο παρκο το βραδυ? μετα τις 22:00 υποθεσω?
Μετά τις 12 εμφανίζονται συνήθως!!αν δεν τις βρεις μπορει να είναι μέσα στο στενό απέναντι από το πάρκο!!τι ωρες περιπου εμφανιζονται στο παρκο το βραδυ? μετα τις 22:00 υποθεσω?
είχα πάρει το καλοκαίρι μια μαύρη από εκεί και πήγα ξενοδοχείο ζήτησε 50 σώμα πολύ καλό και στο σεξ μέτριαΜετά τις 12 εμφανίζονται συνήθως!!αν δεν τις βρεις μπορει να είναι μέσα στο στενό απέναντι από το πάρκο!!
Φιλε ωραια αυτα που εγραψες , !!! Υπαρχει και συνεχεια σαν ανεκδοτο αφου τα κανεις ολα αυτα ανοιγεις την πορτα και μπαινει ο αλλος ( αραπης ) και την γαμαει .!!!!!Φίλε πράξε αυτό βάλτην στο μπάνιο βάλε νερό οχι πολύ καυτό,αραίωσε σε μισόλιτρο λίγη χλωρίνη...με αφρόλουτρο,ξέπλυνετην καλά πρώτα,μετά άπλωσε το μείγμα πάνω της τρίψε την καλά με καλό σφουγγάρι,να φύγει όλη η βρώμα απο πάνω της,ξέπλυνε την καλά,σκούπισε την με καλή καθαρή πετσέτα.Έτοιμη για δράση εγγυημένο φίλος!
Μπορει και συγουρα αυτους που παιρνει η κοπελα ,γιατι κατι τετοιους μετην ιδια αμφιεση αρσενικους εχει σαν πελατες υποθετω !!!!!!!Αυτές με τις παραδοσιακές φορεσιές που πιατσάρουν πολύ βρώμα που να βγάλουν και το βρακί του θα βρωμίσει ολο το χοτέλι,μόνο για ήρωες αυτές!
Ακαπακο ???Τιμησα μαυρακι το Σάββατο από πάρκο φιξ 10 ευρώ πιπα τιμιότητα!!
Δεν θα πρεπει να εισαι normal για να πας να γαμησεις υπο αυτες τις συνθηκες (αναισθησιογονες μασκες και αυτες ενισχυμενες ) οχι !! ημαρτον !!!!!Μπά πάνε και έλληνες...μασκα ΡΒΧΠ, και πάλι η βρώμα διεπερνά τα ρουθούνια
Φιλε μου θα σε απογοητευσω δεν εχω παρει ποτε κοπελα απο το τριγωνο και ουτε προκειται , οτι ξερω το ξερω γιατι μια φορα στο τοσο τσερκαρω για την πλακα μου ρωτοντας τις διαφορες κανοντας τον πελατη τι που και ποσο και τιποτα αλλο , παντα μεσημερι ποτε βραδυ , αυτα . !!!!Φίλος εκανα την μαλακία και πήρα μια φορα μθα τέτοια....κόντεψα να πεθανω απο την βρώμα 10 συν 5 το χοτελι,ασχετο η αλβανιδοκωλάρα σουλατσάρει;και που;
Προς Αθήνα μετά τις 1:30-2Ρευμα;
Συστυνεται απο Ιταλια πεταει και κανα ιταλικο πανω στη φαση αλλα ξεκαθαρα εχει συμμετοχη στην 11αδα της Ρομα. 20€ ζηταει για πιπα επεσε με παζαρι στα 15. Η πιπα αρκετα τιμια στη περιπτωση μου αλλοι εχουν φαει φολα. Σε παει σε κατι καβατζες κανα λεπτο απ το σημειο που πιατσαρει (κατω απ τη γεφυρα στη Πετρου Ραλλη ,μες τον Αυγουστο εβγαινε πανω στη Πετρου Ραλλη και καθοταν σε μια σταση) Γινεται λιγο σπασαρχιδα στο τελος ειδικα αν ειναι στο τελος της βαρδιας (γυρισε με στη Μαρνης μη πληρωνω ταξι κλπ) οποτε ευκολα μπορει να φολιασει. Κωλαρακι ωραιο μικρο και σφιχτο που επιασα και ετσι φαινοταν και το στηθος της. Ωρες που πιατσαρει δηλωσε περιπου 8-11(χειμωνα δε ξερω αν το αλλαξει). Στην αρχη ηταν δυσκολα προσεγγισιμη αν σταματουσες τρια μετρα πιο περα δεν ερχοταν. Αυτα ξερωΓια την Β. αν μάθει κανεις τι παίζει ας μας κάνει ενα report να ξέρουμε τι μας γινεται. Μην πέσουμε σε καμια φόλα.
ενημέρωσέ μας τύπε, που ακριβώς, εκτός από Παραλιακή;Παιδιά υπάρχουν και αλλες πιάτσες στην Αθήνα.. με ξενοδοχείο μαζι
ερωτηση κανω αδερφε .... δικο μου λαθοςενημέρωσέ μας τύπε, που ακριβώς, εκτός από Παραλιακή;
Άσε τύπε μου, μυστική αστυνομικός είναι, εν ώρα υπηρεσίας!!! Αν σου έκανε νόημα, όχι, πάει να πει πως δε γουστάριζε το αμάξι σου!!! Από Hammer και πάνω μπαίνει αυτή!!!Χαιρετώ συνφορουμιτες. Δεν ήξερα που να το αναφέρω. Έχω πετύχει καστανόξανθο (προς ξανθό) μετρίου αναστήματος κορίτσι, ακριβώς στη γώνια του Ιντερκοντινένταλ στην ανοδο της Συγγρου. Πιατσαρει στο πεζοδρομιο στο σημειο που εχει και ταξιτζιδες (αναμονες του ξενοδοχειου). Την εχω πετυχει 3 φορες τις τελευταιες μερες ωρα δεν καλοθυμα. Σιγουρα μετα τις 22:00 με 22:30 ΑΛΛΑ δεν πλησιαζει και δεν ανταποκρινεται. Χαρακτηριστικό της είναι οτι μιλαει συνεχεια στο τηλ ( οχι με bluetooth αλλα στο τηλ) μια φορα που την πετυχα να μη μιλαει μου εκανε νοημα "οχι" και αμεσως επιασε και καλα ξανα το τηλεφωνο. Την 3η φορα που την πετυχα ηταν καλοντυμενη με ενα μαυρο παντελονι και ενα μαυρο μπλουζακι με στραςς στο στηθος. Δε φαινεται καθολου ξεκολε, αλλα τι στο καλο κανει εκει, αγνωστο. Ειχα πετυχει αλλη μια φορα πριν χρονια στο απεναντι πεζοδρομιο στην τραπεζα Πειραιως αλλη μια, αλλα δεν την ξαναειδα.