Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

karavas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Like
13
Πόντοι
0
τι ωρες περιπου εμφανιζονται στο παρκο το βραδυ? μετα τις 22:00 υποθεσω?
Μετά τις 12 εμφανίζονται συνήθως!!αν δεν τις βρεις μπορει να είναι μέσα στο στενό απέναντι από το πάρκο!!

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Μετά τις 12 εμφανίζονται συνήθως!!αν δεν τις βρεις μπορει να είναι μέσα στο στενό απέναντι από το πάρκο!!
είχα πάρει το καλοκαίρι μια μαύρη από εκεί και πήγα ξενοδοχείο ζήτησε 50 σώμα πολύ καλό και στο σεξ μέτρια

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.508
Πόντοι
456
Φίλε πράξε αυτό βάλτην στο μπάνιο βάλε νερό οχι πολύ καυτό,αραίωσε σε μισόλιτρο λίγη χλωρίνη...με αφρόλουτρο,ξέπλυνετην καλά πρώτα,μετά άπλωσε το μείγμα πάνω της τρίψε την καλά με καλό σφουγγάρι,να φύγει όλη η βρώμα απο πάνω της,ξέπλυνε την καλά,σκούπισε την με καλή καθαρή πετσέτα.Έτοιμη για δράση εγγυημένο φίλος!
Φιλε ωραια αυτα που εγραψες , !!! Υπαρχει και συνεχεια σαν ανεκδοτο αφου τα κανεις ολα αυτα ανοιγεις την πορτα και μπαινει ο αλλος ( αραπης ) και την γαμαει .!!!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.508
Πόντοι
456
Αυτές με τις παραδοσιακές φορεσιές που πιατσάρουν πολύ βρώμα που να βγάλουν και το βρακί του θα βρωμίσει ολο το χοτέλι,μόνο για ήρωες αυτές!
Μπορει και συγουρα αυτους που παιρνει η κοπελα ,γιατι κατι τετοιους μετην ιδια αμφιεση αρσενικους εχει σαν πελατες υποθετω !!!!!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.508
Πόντοι
456
Μπά πάνε και έλληνες...μασκα ΡΒΧΠ, και πάλι η βρώμα διεπερνά τα ρουθούνια
Δεν θα πρεπει να εισαι normal για να πας να γαμησεις υπο αυτες τις συνθηκες (αναισθησιογονες μασκες και αυτες ενισχυμενες ) οχι !! ημαρτον !!!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.508
Πόντοι
456
Φίλος εκανα την μαλακία και πήρα μια φορα μθα τέτοια....κόντεψα να πεθανω απο την βρώμα 10 συν 5 το χοτελι,ασχετο η αλβανιδοκωλάρα σουλατσάρει;και που;
Φιλε μου θα σε απογοητευσω δεν εχω παρει ποτε κοπελα απο το τριγωνο και ουτε προκειται , οτι ξερω το ξερω γιατι μια φορα στο τοσο τσερκαρω για την πλακα μου ρωτοντας τις διαφορες κανοντας τον πελατη τι που και ποσο και τιποτα αλλο , παντα μεσημερι ποτε βραδυ , αυτα . !!!!

Will-o-wisp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Για την Β. αν μάθει κανεις τι παίζει ας μας κάνει ενα report να ξέρουμε τι μας γινεται. Μην πέσουμε σε καμια φόλα.
Συστυνεται απο Ιταλια πεταει και κανα ιταλικο πανω στη φαση αλλα ξεκαθαρα εχει συμμετοχη στην 11αδα της Ρομα. 20€ ζηταει για πιπα επεσε με παζαρι στα 15. Η πιπα αρκετα τιμια στη περιπτωση μου αλλοι εχουν φαει φολα. Σε παει σε κατι καβατζες κανα λεπτο απ το σημειο που πιατσαρει (κατω απ τη γεφυρα στη Πετρου Ραλλη ,μες τον Αυγουστο εβγαινε πανω στη Πετρου Ραλλη και καθοταν σε μια σταση) Γινεται λιγο σπασαρχιδα στο τελος ειδικα αν ειναι στο τελος της βαρδιας (γυρισε με στη Μαρνης μη πληρωνω ταξι κλπ) οποτε ευκολα μπορει να φολιασει. Κωλαρακι ωραιο μικρο και σφιχτο που επιασα και ετσι φαινοταν και το στηθος της. Ωρες που πιατσαρει δηλωσε περιπου 8-11(χειμωνα δε ξερω αν το αλλαξει). Στην αρχη ηταν δυσκολα προσεγγισιμη αν σταματουσες τρια μετρα πιο περα δεν ερχοταν. Αυτα ξερω

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.692
Πόντοι
456
Παιδιά υπάρχουν και αλλες πιάτσες στην Αθήνα.. με ξενοδοχείο μαζι

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πριν από καμμιά 20αριά χρόνια οι κοπέλλες από το Μπαγκλαντές, ήταν κάτι το καινούργιο και εξωτικό στο τρίγωνο. Αρκετές από αυτές ήταν και όμορφες. Τα χρόνια πέρασαν, πολλές από αυτές παρέμειναν και δεν ανανεώθηκαν και η πιάτσα τους έπεσε σε παρακμή.
Το πιατσάρισμά τους συνεχίστηκε στην ίδια περιοχή (Σατωβριάνδου, έξω από το ξενοδοχείο Easy Access - εκεί που παλιά ήταν το γνωστό bar Άνεμος).
Πελατεία πλέον τα πάκια του κέντρου που μπορούν να αντέξουν τη βρώμα της περιοχής και των περισσοτέρων από αυτές. Μια από αυτές η λεγόμενη Σαπνά. Πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά το σώμα όσο πέρναγε ο καιρός χάλαγε και περισσότερο. Ήταν από τις σίγουρες επιλογές μου την εποχη που έκανα κασκαντεριλίκια
Για μεγάλο διάστημα είχε εξαφανιστεί αλλά πρόσφατα την πέτυχα εντελώς τυχαία στην ίδια περιοχή.
Ήταν "περαστική" όπως μου είπε καθότι ζει πλέον στη Γαλλία (Παρίσι). Το σώμα πλέον είχε αποκτήσει το διπλάσιο μέγεθος, μόνο ο κώλος της ευτυχώς είχε διατηρήσει τη στρογγυλότητά του.
Δεν συνιστάται πλέον, όπως και καμμία άλλη από την συγκεκριμένη πιάτσα.

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Μετά τις 2 την νύχτα εκτός από ΦΙΞ και τρίγωνο, ξέρει κανείς αν παίζει τπτ άλλο?

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Προχτές μεσημέρι (περίπου) πήρα την Δήμητρα την Βουλγάρα.
Πιατσάρει στην 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Βερανζέρου και Χαλκοκονδύλη. Η «βάση» της είναι το «Αρτεμίσιον».
Είναι κοντό μελαχρινό μιλφογκίλφ με μακριά μαλλιά, σπασμένο πρόσωπο και πεσμένα βυζιά, αλλά με τράβηξε ο κώλος της.
Την πάτησα σα μαλάκας τελικά - αυτά γίνονται όταν σκέφτεσαι με το καβλί σου!
Η γυναίκα είναι καρακλέφτρα: Έξω λέει σε όλα ναι και στο δωμάτιο τα γυρίζει.
Δεν έχει σημασία το ότι θα τα έχεις ξεκαθαρίσει. Πάλι θα σου την φέρει.
Αν είναι για να γαμήσω να χρειάζεται να πληρώσω και Βούλγαρο δικηγόρο για να φτιάξει συμβόλαια, την στέλνω στο διάολο και μαύρο από εμένα!

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σημερα Τριτη 11.00 το πρωι 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη γωνια εξω απο τη MITSUBISHI στεκοταν μια μελαχρινη μετριου αναστηματος. Φοραγε εφαρμοστο λευκο παντελονι και κοκκινη μπλουζα. Ωραιος κωλος. Μονοκοματο ωραιο σωμα. Ουτε πολυ αδυνατη ουτε φυσικα χοντρη. Προσωπο μετριο. Δεν σταθηκε πολυ εκει. Αναψε νευρικη τσιγαρο και βολταρισε μεχρι την αλλη γωνια Καποδιστριου εξω απο το σουπερ μαρκετ.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Χαιρετώ συνφορουμιτες. Δεν ήξερα που να το αναφέρω. Έχω πετύχει καστανόξανθο (προς ξανθό) μετρίου αναστήματος κορίτσι, ακριβώς στη γώνια του Ιντερκοντινένταλ στην ανοδο της Συγγρου. Πιατσαρει στο πεζοδρομιο στο σημειο που εχει και ταξιτζιδες (αναμονες του ξενοδοχειου). Την εχω πετυχει 3 φορες τις τελευταιες μερες ωρα δεν καλοθυμα. Σιγουρα μετα τις 22:00 με 22:30 ΑΛΛΑ δεν πλησιαζει και δεν ανταποκρινεται. Χαρακτηριστικό της είναι οτι μιλαει συνεχεια στο τηλ ( οχι με bluetooth αλλα στο τηλ) μια φορα που την πετυχα να μη μιλαει μου εκανε νοημα "οχι" και αμεσως επιασε και καλα ξανα το τηλεφωνο. Την 3η φορα που την πετυχα ηταν καλοντυμενη με ενα μαυρο παντελονι και ενα μαυρο μπλουζακι με στραςς στο στηθος. Δε φαινεται καθολου ξεκολε, αλλα τι στο καλο κανει εκει, αγνωστο. Ειχα πετυχει αλλη μια φορα πριν χρονια στο απεναντι πεζοδρομιο στην τραπεζα Πειραιως αλλη μια, αλλα δεν την ξαναειδα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Χαιρετώ συνφορουμιτες. Δεν ήξερα που να το αναφέρω. Έχω πετύχει καστανόξανθο (προς ξανθό) μετρίου αναστήματος κορίτσι, ακριβώς στη γώνια του Ιντερκοντινένταλ στην ανοδο της Συγγρου. Πιατσαρει στο πεζοδρομιο στο σημειο που εχει και ταξιτζιδες (αναμονες του ξενοδοχειου). Την εχω πετυχει 3 φορες τις τελευταιες μερες ωρα δεν καλοθυμα. Σιγουρα μετα τις 22:00 με 22:30 ΑΛΛΑ δεν πλησιαζει και δεν ανταποκρινεται. Χαρακτηριστικό της είναι οτι μιλαει συνεχεια στο τηλ ( οχι με bluetooth αλλα στο τηλ) μια φορα που την πετυχα να μη μιλαει μου εκανε νοημα "οχι" και αμεσως επιασε και καλα ξανα το τηλεφωνο. Την 3η φορα που την πετυχα ηταν καλοντυμενη με ενα μαυρο παντελονι και ενα μαυρο μπλουζακι με στραςς στο στηθος. Δε φαινεται καθολου ξεκολε, αλλα τι στο καλο κανει εκει, αγνωστο. Ειχα πετυχει αλλη μια φορα πριν χρονια στο απεναντι πεζοδρομιο στην τραπεζα Πειραιως αλλη μια, αλλα δεν την ξαναειδα.
Άσε τύπε μου, μυστική αστυνομικός είναι, εν ώρα υπηρεσίας!!! :cheesy::cheesy::cheesy:Αν σου έκανε νόημα, όχι, πάει να πει πως δε γουστάριζε το αμάξι σου!!! Από Hammer και πάνω μπαίνει αυτή!!!:wink:
Πλάκα κάνω, εννοείται, ούτε που ξέρω για τι πράγμα μιλάμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom