Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (13 μέλη και 34 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
και εγω εχω περασει δυο φορες αδερφε τις τελευταιες μερες αλλα δεν ειδα τις γνωστες γαζελες,πιθανον να τις μαζεψανε
Μάλλον με το κλείσιμο του hot spot Σκαραμαγκά έφυγαν κι αυτές!!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Τα κινεζάκια βρίσκοντα στην Χαλκοκονδύλη έξω απο τον Ορφέα??? Ξέρουμε μέχρι τι ώρα. Ευχαριστώ.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Πέρασμα απο τρίγωνο για να ξεφορτώσω την κούραση σε καμιά τρύπα αλλά δεν έκατσα διότι ζητάνε 30+10. Ρώτησα 5 κοπέλες και όλες το ίδιο.
Τα λέμε.

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Μάλλον με το κλείσιμο του hot spot Σκαραμαγκά έφυγαν κι αυτές!!!

και εγω εχω περασει δυο φορες αδερφε τις τελευταιες μερες αλλα δεν ειδα τις γνωστες γαζελες,πιθανον να τις μαζεψανε

Να περνατε καθε μερα ετσι ωστε πιο πολυ βεζινα θα καψετε στα χρεπια που οδηγατε παρα να γαμησετε, μη μηνετε κιολας πουθενα και σας φανε οι λυκοι
α ρε τσιπιδες με το πουλι στο χερι

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Πατησίων ψηλά σε ένα πάρκο είχε φουλ μαύρες χτες. Οι οποίες παίζει να ήταν και πολύ μικρές. Όσο περνούσα από δίπλα τους είχαν περάσει σε δευτερόλεπτα άπειροι αυτιστικοί και τις φώναζαν και τις έλεγαν μαγκιες. Το κράτος τι κάνει να προστατέψει πιθανόν ανήλικα κορίτσια; Γαμημενη Ελλάδα.
και μονο που το λες θα τρέξουν ολοι οι διεστραμμένοι παιδεραστες που εχει μεσα το σαιτ να πανε
ασε το κρατος τι κανεις και ας βαλουμε καποια στιγμη μυαλο

Εγγρ.
13 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Πατησίων ψηλά σε ένα πάρκο είχε φουλ μαύρες χτες. Οι οποίες παίζει να ήταν και πολύ μικρές. Όσο περνούσα από δίπλα τους είχαν περάσει σε δευτερόλεπτα άπειροι αυτιστικοί και τις φώναζαν και τις έλεγαν μαγκιες. Το κράτος τι κάνει να προστατέψει πιθανόν ανήλικα κορίτσια; Γαμημενη Ελλάδα.
Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες για μέρος και ώρα; Ευχαριστώ. ( Εκτός αν δέν επρόκειτο για πιάτσα) .

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Πατησίων, και ψηλά, σε "πάρκο"... αν το "ψηλά" είναι στο ύψος της Γαλατσίου, τότε, αν θυμάμαι καλά, είναι πιάτσα... αν και, αν μιλάμε για οριακά ανήλικες, ή κανονικά ανήλικες, τότε θα πάω πάσο.
Αν πάλι μιλάμε για ένα παρκάκι, μεταξύ πλατείας Αμερικής και Κολιάτσου, τότε δε νομίζω να είναι πιάτσα, απ'όσο ξέρω το είχαν κάνει αυτοδιαχειριζόμενο εδώ και μερικά χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η όλη φάση βρωμάει "μπλέξιμο"

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Να περνατε καθε μερα ετσι ωστε πιο πολυ βεζινα θα καψετε στα χρεπια που οδηγατε παρα να γαμησετε, μη μηνετε κιολας πουθενα και σας φανε οι λυκοι
Εσύ φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα? Το πως θα κάψουμε την βενζίνη και τι οδηγάει ο καθένας δεν νομίζω να σε νοιάζει... Και επίσης για πες λίγο, σου ζήτησε κανείς λεφτά για βενζίνες?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εχθες το βραδυ πριν το φαναρι της λενορμαν πιατσαρε μια ξανθια με περιεργο σωμα.30 πιπα-σεξ οπως ειπε σε παρκινγκ και 100 για μια ωρα σε ξενοδοχειο.δε ρωτησα σερβις,αφησα 100 ευρω λαστιχα στο δρομο απο την τρεχαλα.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
κανε μας καμια καλυτερη τιμη να πιπωσουμε εσενα αδερφε,λογικα θα μενεις πιο κοντα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Το είναι προς τα 'κει η δουλειά μας ας πούμε, ούτε που σου πέρασε από το μυαλό! Τραβήξου αλλού ρε κουβαρντά κι άσε λοιπόν τους τσίπηδες με το πουλί στο χέρι :jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εχθες το βραδυ πριν το φαναρι της λενορμαν πιατσαρε μια ξανθια με περιεργο σωμα.30 πιπα-σεξ οπως ειπε σε παρκινγκ και 100 για μια ωρα σε ξενοδοχειο.δε ρωτησα σερβις,αφησα 100 ευρω λαστιχα στο δρομο απο την τρεχαλα.
Για φαντάσου σε τι σημείο θράσους έχουν φτάσει. Να κάνουν πεζοδρόμια και να ζητάνε 100€ για μια ώρα, όταν σχεδόν με τα ίδια λεφτά, μπορείς να πάρεις Έσκορτ με εμφάνιση Μοντέλου

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Δεν το κάνω συχνά αλλά ορισμένοι το ζητάτε!!!!Το ότι θα έβαζα και νταβα στα έξοδα μου και ότι το αμάξι μου θα έπρεπε να είναι και Ferrari γιατί η Alfa 159 για τα γούστα σου η για το δικό σου level είναι χρεπι....με ξεπερνάει...εγώ κακομοίρη georgemou αντέχω και μπορώ να έχω και καλό αυτοκίνητο και να βάλω βενζίνη και να πληρώσω την κορασίδα που θα βρω στο δρόμο η από το γραφείο και σε γαμάτο ξενοδοχείο να την φέρω γιατί γουστάρω και μπορώ....εσύ για να βγάζεις τόσο χολή πρέπει λογικά να σε έχουν φάει τα μπουρδέλα του δεκαρικου και τα λεωφορεία που και σε αυτά μάλλον τσάμπα μπαίνεις όχι γιατί δεν γουστάρεις να πληρώσεις εισητηριο γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιως....ουστ από εδώ κακομοίρη άνεργε τεμπέλη ...κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου ξεκηνοντας από το σεβασμό (κοίτα Μπαμπινιώτη σίγουρα άγνωστη λέξη για εσένα) και κατέληξε στην κοινωνικοποίηση...το να βρίζεις και να προβάλεις άγνωστους δεν οφείλει πουθενά πάλι μικροτσ....... Θα είσαι... ΒΛΆΚΑ!!!!

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Δεν το κάνω συχνά αλλά ορισμένοι το ζητάτε!!!!Το ότι θα έβαζα και νταβα στα έξοδα μου και ότι το αμάξι μου θα έπρεπε να είναι και Ferrari γιατί η Alfa 159 για τα γούστα σου η για το δικό σου level είναι χρεπι....με ξεπερνάει...εγώ κακομοίρη georgemou αντέχω και μπορώ να έχω και καλό αυτοκίνητο και να βάλω βενζίνη και να πληρώσω την κορασίδα που θα βρω στο δρόμο η από το γραφείο και σε γαμάτο ξενοδοχείο να την φέρω γιατί γουστάρω και μπορώ....εσύ για να βγάζεις τόσο χολή πρέπει λογικά να σε έχουν φάει τα μπουρδέλα του δεκαρικου και τα λεωφορεία που και σε αυτά μάλλον τσάμπα μπαίνεις όχι γιατί δεν γουστάρεις να πληρώσεις εισητηριο γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιως....ουστ από εδώ κακομοίρη άνεργε τεμπέλη ...κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου ξεκηνοντας από το σεβασμό (κοίτα Μπαμπινιώτη σίγουρα άγνωστη λέξη για εσένα) και κατέληξε στην κοινωνικοποίηση...το να βρίζεις και να προβάλεις άγνωστους δεν οφείλει πουθενά πάλι μικροτσ....... Θα είσαι... ΒΛΆΚΑ!!!!
ναι οπως τα λες ειναι ,ειμαι ενας κακοποληρωμενος σεκιουριτας οχι ανεργος που δουλευει εκει κοντα και εχω βαρεθει να βλεπω αυτους που ειπα πιο πανω, αμαξι δεν εχω αλλα μπαινω στο λεωφορεια μονο τσαμπα και μια δυο φορες το μηνα που μπαινει η πληρωμη παω στο μεταξι μονο στα 10ευρα και μενω σε μια φτωχογειτονιά τον κολωνο αλλα μη μου λες τωρα να σεβαστω το καθε πικραμενο εδω μεσα που ψαχνει απεγνωσμενα να τον χωσει οπου βρει και δε σεβετε το γυναικειο φυλο ,εσυ κανε οτι γουσταρεις φαει τα λεφτα σου και καλο δρομο αν νομιζεις οτι μετρανε τα γαματα ξενοδοχεια και τα φεραρι βουτυροχλεχλεμπουρα στο μελλον να κρατας ομως και καποια λεφτα μη κωλύσεις και τιποτα ΣΜΝ τοσο πηδιαρης που εισαι ,αμα θες σε προκαλω να πηδιξεις τη γυναικαμου που ειναι αχορταγη στο σεξ και να την ικανοποιήσεις

Τελευταία τροποποίηση:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
ναι οπως τα λες ειναι ,ειμαι ενας κακοποληρωμενος σεκιουριτας οχι ανεργος που δουλευει εκει κοντα και εχω βαρεθει να βλεπω αυτους που ειπα πιο πανω, αμαξι δεν εχω αλλα μπαινω στο λεωφορεια μονο τσαμπα και μια δυο φορες το μηνα που μπαινει η πληρωμη παω στο μεταξι μονο στα 10ευρα και μενω σε μια φτωχογειτονιά τον κολωνο αλλα μη μου λες τωρα να σεβαστω το καθε πικραμενο εδω μεσα που ψαχνει απεγνωσμενα να τον χωσει οπου βρει και δε σεβετε το γυναικειο φυλο ,εσυ κανε οτι γουσταρεις φαει τα λεφτα σου και καλο δρομο αν νομιζεις οτι μετρανε τα γαματα ξενοδοχεια και τα φεραρι βουτυροχλεχλεμπουρα στο μελλον να κρατας ομως και καποια λεφτα μη κωλύσεις και τιποτα ΣΜΝ τοσο πηδιαρης που εισαι ,αμα θες σε προκαλω να πηδιξεις τη γυναικαμου που ειναι αχορταγη στο σεξ και να την ικανοποιήσεις
Άρα εκτός από κομπλεξικος νεοέλληνας που πάντα σου φταίνε οι άλλοι για τις κακές επιλογές σου δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι κακοπληρωμένο φυλακα (θα μπορούσες να βγάλεις ένα ναυτικό φυλλάδιο και να ταξιδέψεις) αλλά εκεί πρέπει να δουλέψεις σκληρά....όσο για το αν είμαι βουτιροχλεμπουρας άστο να το ξέρω καλύτερα εγώ ... Απλά για την ιστορία από τα 16 ζω μόνος χωρίς βοήθεια από ΚΑΝΈΝΑΝ και είμαι καλά λόγο δουλειάς και επίπονων επιλογών...η πλούσια γειτονιά της Νίκαιας που μεγάλωσα με έμαθε να μην λέω άσχημα για τους άλλους αλλά να κοιτάξω να κάνω κάτι καλύτερο για εμένα με παράδειγμα τους άλλους που είναι καλύτερα από εμένα... Ασφαλώς χωρίς να βλάψω ΚΑΝΈΝΑ... Τέλος μιλάς για σεβασμό σε γυναίκες... που κανένας δεν νομίζω να σου είπε ότι κακοποίησα καμία ....και λες να σου γαμισω την δικιά σου;;;; Αν είναι όμορφη οκ μέσα !!!αλλά δεν σε καταλαβαίνω για τον χαρακτηρισμό σου...τέλος αν δεν έβγαζες τόσο χολή για ανθρώπους που δεν έχεις καμία επαφή μαζί τους δεν θα ερχόμουν σε ρίξη μαζί σου.... νομίζω ότι είσαι άδικος με τους άλλους αν σου τα έφερε ανάποδα η ζωή δεν φταίει κανένας από εμάς για αυτό απλά κοίτα αν μπορείς να αλλάξεις εσύ την ίσως κακή καθημερινότητα...ο καθένας κάνει τα γούστα του όπως και όταν μπορεί.... ανάλογα με το πόσο αντέχει να ανοίξει τα φτερά του ... Αν θες και εσύ να κάνεις κάτι καλύτερο για εσένα μην βρίζεις την τύχη σου μην ζηλεύεις τους άλλους άσε την μιζέρια και κοίτα μπροστά!!!

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Φιλε μην λες πολλα για ΣΜΝ και τρεχα στου Συγγρου μετα το γλειψιμο που εκανες στην Ελενη Διδυμου , γιατι σε βλεπω με παρασημα πολλα !!!!!!!

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Φιλε μην λες πολλα για ΣΜΝ και τρεχα στου Συγγρου μετα το γλειψιμο που εκανες στην Ελενη Διδυμου , γιατι σε βλεπω με παρασημα πολλα !!!!!!!
πηγα σημερα και περιμενω αυριο αποτελεσμα τα αλλα μεχρι τοτε μεσα στο αγχως ειμαι γιατι και πριν απο μια εβδομαδα ειχα κανει πλαυ 69 με τη γιαγια Ελενη απο το Ιασ 43 και μετα σκεφτικα οτι θα εχει κανει ακαπ φουλ πριν απο εμενα γιατι πηγα βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom