Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
IMG_20220425_142236.jpg

Σήμερα στο τρίγωνο ήταν η Αλεξάνδρα η Πωλονεζα ντυμένη καύλα! Με κόκκινο νύχι στο πόδι ήταν ότι έπρεπε για Πασχαλινό γαμησι. Δυστυχώς δεν δίνει κωλο, οπότε προσπέρασα...
Ναι όντως καυλα ήταν.
Ήρθε το καλοκαίρι και τα πέταξαν έξω .αν έδινε και κωλο δεν θα προλάβαινε..παντως ηταν νέκρα γενικα σημερα .
Χτες είδα αλβανιδοκωλαρα με συναγωνιστή και τις είχε προσφέρει τριαντάφυλλο και πηγενα χεράκι χεράκι σαν ζευγαράκι στον Ορφέα :grin:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Ναι όντως καυλα ήταν.
Ήρθε το καλοκαίρι και τα πέταξαν έξω .αν έδινε και κωλο δεν θα προλάβαινε..παντως ηταν νέκρα γενικα σημερα .
Χτες είδα αλβανιδοκωλαρα με συναγωνιστή και τις είχε προσφέρει τριαντάφυλλο και πηγενα χεράκι χεράκι σαν ζευγαράκι στον Ορφέα :grin:
Φαντάζομαι κανένα ξεμωραμενο ραμολι της το προσέφερε... Πάντως χτες και σήμερα είδα την Ελένη τη Αλβανίδα με το φουλ πρόγραμμα με κάτι Αλβανούς σε σχετικά κυριλέ καφετέρια στο κέντρο, όπου το έπαιζε κυρία...:jerking::2funny:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
IMG_20220425_142236.jpg

Σήμερα στο τρίγωνο ήταν η Αλεξάνδρα η Πωλονεζα ντυμένη καύλα! Με κόκκινο νύχι στο πόδι ήταν ότι έπρεπε για Πασχαλινό γαμησι. Δυστυχώς δεν δίνει κωλο, οπότε προσπέρασα...
Επειδή δεν είμαι παλιός σε αυτά τα κόλπα, μπορείς να μου πεις πού είναι;;; Δεν μπορώ να αναγνωρίσω από τη φώτο.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Επειδή δεν είμαι παλιός σε αυτά τα κόλπα, μπορείς να μου πεις πού είναι;;; Δεν μπορώ να αναγνωρίσω από τη φώτο.
Όπως μπαίνεις από ομόνοια γ Σεπτεμβρίου από το δεύτερο μέχρι το τρίτο φανάρι κάθετε θα δεις ένα σούπερ μάρκετ στα δεξιά σου γαλαξίας

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Παλιότερα σίγουρα το έδινε το κολαρακι μέ εξτρά +20€ τώρα ίσως το άλλαξε το έργο.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Την ξέρω πολλά χρονια δεν θυμαμαι να το έδινε. Αλλά για να το λες..οκ
Τήν ξέρω από παλιά... το έχω τιμήσει το κολαρακι τής για αυτό το λέω, τώρα αν το έδινε επιλεκτικά εκεί που ήθελε αυτό δέν το ξέρω.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Με πόσα το φουλ...;
Θυμάμαι ήταν 50€ για μία φορά φουλ καί 70€ για μισάωρο δύο φορές πάλι φουλ, αλλά δέν βιαζόταν ούτε κοίταγε ρολόι, μιλάω σε τι είδα καί πήρα εγώ μην παρεξηγηθώ φίλε μου.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Στις υπόλοιπες υπηρεσίες είναι ΟΚ;;; Προτεινόμενη;;;
Καλό σωματακι λεπτό, την φώτο πού ανέβασε ο φίλος έτσι είναι ότι βλέπεις, καθαρή κάνει το μπάνιο τής πριν καί μετά, ωραίο βυζακι δυάρι περίπου αλλά στήν θέση του, πιπα κάνει μόνο μέ σκούφο βάζει καί λίγο δόντι... Φιλιά κλπ δέν δίνει, Όπως είπα και στον φίλο ποίο πάνω για μην παρεξηγηθώ λέω ότι είδα καί πήρα από υπηρεσίες, αυτό πριν ένα χρόνο στο περίπου.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
270
Πόντοι
20
Χθες το πρωί 11 παρά πέρασα από Μενάνδρου και Χαλκοκονδύλη είδα μια ψιλοσκουρα μάλλον ξένη τσιγγανοκατασταση έξω από τον Ορφέα, καθώς και δύο Κινέζες στην γωνία. Από περιγραφές φίλων διάλεξα την ποιό αδύνατη την Λούλου. 20+ 5 το ξενοδοχείο, δεν δίνει Κόλο αλλά κάνει ωραία πίπα, τον εξαφανίζει, χωρίς καπότα , δέχεται δάχτυλο παντού και λίγο ξύλο στα αδύνατα κολομερια πιστεύω μία χαρά για την δουλειά που την θέλουμε

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Καλό σωματακι λεπτό, την φώτο πού ανέβασε ο φίλος έτσι είναι ότι βλέπεις, καθαρή κάνει το μπάνιο τής πριν καί μετά, ωραίο βυζακι δυάρι περίπου αλλά στήν θέση του, πιπα κάνει μόνο μέ σκούφο βάζει καί λίγο δόντι... Φιλιά κλπ δέν δίνει, Όπως είπα και στον φίλο ποίο πάνω για μην παρεξηγηθώ λέω ότι είδα καί πήρα από υπηρεσίες, αυτό πριν ένα χρόνο στο περίπου.
Να συμφωνήσω κι εγω με τον φίλο. Καθαρή, ωραίο κωλαρακι μικρό στητο βυζι. Λιγο υπερβολική στα ξεφωνητα αλλα οκ. Κωλο δεν δίνει σε εμένα τουλάχιστον.

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Για Βραδυνή εξόρμηση μετά τις 1:00 που να πάω?

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Έχει πάει κανείς με τις κοπέλες που βρίσκονται στην γέφυρα Κηφισού/ Λένορμαν? Στα Μακ κοντά και αν ναι ας πει μια γνώμη. Πέρασα μια βόλτα πολύ κρύες μου φάνηκαν δεν ξέρω.
Πριν τα Μακ παράλληλα στον Κηφισό στο πάρκινγκ φόρτωσα ένα μελαχρινό ωραίο σώμα, Βουλγαρίας. Καλή κοπέλα πρόθυμη, και φιλότιμη στα κλασικά. 30 ευρώ παίρνει και λέει αν θες να της δώσεις κάτι παραπάνω.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Να συμφωνήσω κι εγω με τον φίλο. Καθαρή, ωραίο κωλαρακι μικρό στητο βυζι. Λιγο υπερβολική στα ξεφωνητα αλλα οκ. Κωλο δεν δίνει σε εμένα τουλάχιστον.
Δίκιο έχεις με τά ξεφωνητα σωστός :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πριν από λίγο γύρισα από το τρίγωνο. Για άλλη μια φορά χάλια μαύρα. Καμιά δεκαριά νεαρές αλλοδαπές μη γαμεύσιμες. Να είναι καλά η Ευγενία από την Ουκρανία. Δεν δίνει κώλο, αλλά τα 20€ που ζητάει μαζί με το Ξενοδοχείο τα αξίζει

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Χθες το πρωί 11 παρά πέρασα από Μενάνδρου και Χαλκοκονδύλη είδα μια ψιλοσκουρα μάλλον ξένη τσιγγανοκατασταση έξω από τον Ορφέα, καθώς και δύο Κινέζες στην γωνία. Από περιγραφές φίλων διάλεξα την ποιό αδύνατη την Λούλου. 20+ 5 το ξενοδοχείο, δεν δίνει Κόλο αλλά κάνει ωραία πίπα, τον εξαφανίζει, χωρίς καπότα , δέχεται δάχτυλο παντού και λίγο ξύλο στα αδύνατα κολομερια πιστεύω μία χαρά για την δουλειά που την θέλουμε
Καλησπέρα φίλε μ, πιον Ορφέα λες για να εντοπίσω το σημείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom