soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι αυτη?καλημερα και απο εμενα
πριν περιπου 3 ημερες...
ποια ειναι αυτη?καλημερα και απο εμενα
πριν περιπου 3 ημερες...
Πολυ καλο το κωλαρακικαλημερα και απο εμενα
πριν περιπου 3 ημερες...
Επαναλαμβάνω κάποτε τον έδινε aka
το εκανε ομως τυπε σε οσους τους ηξερε καλα..Επαναλαμβάνω κάποτε τον έδινε aka
Περιλαμβανονται και Ελληνιδες στις πιο πανω? (γιατι αυτη ηταν η αρχικη μου ερωτηση)
Παντως χτες βραδυ παραλιακη ειχε 5-6 (οχι ελληνιδες-τουλαχιστον οι 2 που μιλησα) αλλα σε αποστασεις μεταξυ τους και ολες στο ρευμα προς Αθηνα.
καλησπερα, εχει παρει κανεις την ξανθια καουμποισα με τα ασπρα και την πολλα υποσχόμενη κολάρα απο το elysium? την βλέπω κάθε μέρα και βλέπω να ορμάω
καλησπερα, εχει παρει κανεις την ξανθια καουμποισα με τα ασπρα και την πολλα υποσχόμενη κολάρα απο το elysium? την βλέπω κάθε μέρα και βλέπω να ορμάω
την εχω τσεκαρει και γω,πιο συγκεκριμενα παρασκευη απο τις 9 και μιση ειναι στανταρ εκει την εχω δει 3 βδομαδες συνεχομενα, αλλα δυστυχως δεν ξερω τι παιζει απο τιμες και καθαροτητα,αν ξερει καποις εδω ειμαστε.....πρίν λίγο πέρασα απο καβάλας μετα το δαφνι 50 μετρα ποιο κατω απο χοτελ μαρκο για να φορτώσω μια αδυνατη ρουμούνα που είχα δει πριν κανα δυο εβδομάδες αλλα δυστυχώς ήταν μόμο μια μπαμπατσικη γύρω στα 25 που καθόταν δηθεν στο τραπεζάκι της παρακείμενης καφετεριας...πάντος θεωρω πως το σημείο είναι καλο για νέα πιάτσα καθόσον έχει και ερημια με πευκα απο πίσω αλλα και το χοτελι για οσους γουστάρουν!
30 αν θυμάμαι η αδύνατη στο αμάξι!δεν την έχω πάρει απλως ρώτησα.πιστευω με παζάρια μπορεί να πάει στο 20την εχω τσεκαρει και γω,πιο συγκεκριμενα παρασκευη απο τις 9 και μιση ειναι στανταρ εκει την εχω δει 3 βδομαδες συνεχομενα, αλλα δυστυχως δεν ξερω τι παιζει απο τιμες και καθαροτητα,αν ξερει καποις εδω ειμαστε.....
σε ποια σπεριοχή λές?καλησπέρα θυμαται κανεις μια αλβανεζα που συχναζε εξω από το παλιο γερμανο μου διαφευγει το ονομα της στην αρχη ηταν ξανθια και μετα μελαχρινη μιλαω για τουλάχιστον 3 με 4 χρονια βραδυνες ωρες κυριως μετα της 11 το βραδυ ευγενε μου διαφευγει το ονομα της αξέχαστες εποχές ειχε μια κολαρα
ε λογικα με λιγο ψησιμο ;)30 αν θυμάμαι η αδύνατη στο αμάξι!δεν την έχω πάρει απλως ρώτησα.πιστευω με παζάρια μπορεί να πάει στο 20
καλησπέρα θυμαται κανεις μια αλβανεζα που συχναζε εξω από το παλιο γερμανο μου διαφευγει το ονομα της στην αρχη ηταν ξανθια και μετα μελαχρινη μιλαω για τουλάχιστον 3 με 4 χρονια βραδυνες ωρες κυριως μετα της 11 το βραδυ ευγενε μου διαφευγει το ονομα της αξέχαστες εποχές ειχε μια κολαρα
πρίν λίγο πέρασα απο καβάλας μετα το δαφνι 50 μετρα ποιο κατω απο χοτελ μαρκο για να φορτώσω μια αδυνατη ρουμούνα που είχα δει πριν κανα δυο εβδομάδες αλλα δυστυχώς ήταν μόμο μια μπαμπατσικη γύρω στα 25 που καθόταν δηθεν στο τραπεζάκι της παρακείμενης καφετεριας...πάντος θεωρω πως το σημείο είναι καλο για νέα πιάτσα καθόσον έχει και ερημια με πευκα απο πίσω αλλα και το χοτελι για οσους γουστάρουν!
επειδή μένω κοντα πιστευω θα την πετυχω(γιατην αδυνατη μιλαω) και θα ΣΟΥ ΠΩ!σωστα,οπως ειπες δηθεν,αν λεμε την ιδια εγω την βλεπω με περιφερεια και κρεμαστο κωλο αλλά εσυ μπαμπατσικη.
δεν θα τα χαλασουμ γι αυτο,ειναι κοιμισμενη τελειως αυτη και αχρηστη αφου ολο φοβαται τον ισκιο της.
η αλλη η αδυνατη ρουμανα που λες ξια ξαναθμισου γιατι 30 μου φαινονται πολλα για αμαξι.εχει ωραια ρωγα
και πολυ πιο καλοσχιματισμενο κορμι απο την φασολα πουρεκλο με τον κρεμαστο.
για ισαβελλα που ειπατε δεν ξερω που ειναι αλλα και να ξερα δεν θα ελεγα για να της μειωσω την τυχη.
οταν ζητα 50 εστω με τον κωλο κι εχει λαο οποτε στην μουναρα της την γραφω κι εγω στην πουτσαρα μου.
φιλος που την πηρε δυο φορες παλια την μια καλη την αλλη πατατα,μεγαλη διαφορα ετσι;