Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αντε να σας φτιαξω με θυμησες απο τον παλιο καλο καιρο

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Snap4.png

Snap5.png

Snap6.png

snap1v.png

snap2m.png

AAAAAAXXXX  KAI  BAAAXXXX

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σου λόβερ ο κατάσκοπος είσαι; :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
H γνωστή βυζαρού Μίμα δέν υπάρχει πλέον στην Ομόνοια ;) Ενα άλλο κοντοπούτανο βρίσκεται εκει με το ίδιο όνομα.

τυπε παντα θα υπαρχει μια μιμα στο τριγωνο :grin:

Λόγια, λόγια αλλά στην ουσία δεν έχει απαντήσει κανείς σας... ΠΟΥ ΠΙΑΤΣΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΕΥΤΟ - ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ;;;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Λόγια, λόγια αλλά στην ουσία δεν έχει απαντήσει κανείς σας... ΠΟΥ ΠΙΑΤΣΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΕΥΤΟ - ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ;;;
τυπε εμενα εδω και μηνες η αληθινη μιμα (πριν το 2014)μου ειπε οτι θα παει βουλγαρια.και πρεπει να ειναι αληθεια τυπε.εχει φυγει απο ελλαδα ! :rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
τυπε εμενα εδω και μηνες η αληθινη μιμα (πριν το 2014)μου ειπε οτι θα παει βουλγαρια.και πρεπει να ειναι αληθεια τυπε.εχει φυγει απο ελλαδα ! :rockon: :rockon: :rockon:

Μου έδωσες μαχαιριά στην καρδιά :'( :'( :'( Κάποιοι είχαν πει ότι είχε μεταφερθεί στο Σχιστό για κάμποσο καιρό μετά την εξαφάνισή της απ' το τρίγωνο... Θα κάνω έρανο πενηντάρικων για να επιστρέψει η Μίμα στην Ελλάδα!!! Δεν μπορεί, αν δει ότι για πάρτη της κατάντησα πυρφόρος θα συγκινηθεί!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μου έδωσες μαχαιριά στην καρδιά :'( :'( :'( Κάποιοι είχαν πει ότι είχε μεταφερθεί στο Σχιστό για κάμποσο καιρό μετά την εξαφάνισή της απ' το τρίγωνο... Θα κάνω έρανο πενηντάρικων για να επιστρέψει η Μίμα στην Ελλάδα!!! Δεν μπορεί, αν δει ότι για πάρτη της κατάντησα πυρφόρος θα συγκινηθεί!!!

:grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρεεεε SU Lover φωτιά μου άναψες αδερφέ ήθελα τόσο πολύ να την τραβήξω βίντεο τη νεαρά και δεν πρόλαβα. Με διαφορά έκανε το καλύτερο σεξ.

Ποια μίμα και μαλακίες όσοι έχουν πάει με Λίλη θα θυμούνται

αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ  :pipa1:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι ωραιο πιπινακι ειναι αυτο τυπε ;; Εργαζετε στην πιατσα;;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ποτε δεν ειχε παει στο σχιστο τυπε ! η μιμα εχει φυγει απο την ελλας εδω και πανω απο 4 μηνες !!!!!  την ειχες παρει τελικα τυπε ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παντως η νεα μιμα την προηγουμενη εβδομαδα που την ειδα ειναι αρκετα γαμευσιμη κοντουλα με μαυρα μαλλια φορουσε κολλαν μαυρο και ασπρο μπλουζακι και εχει μεγαλες βυζαρες :tits:

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Μετα τα κτελ του Κηφισού δεξιά πριν το φανάρι που στρίβεις για περιστέρι και Μετάξι είδα 3 στην σειρά. Ξέρει κανείς τίποτα. Δεν πρόσεξα περισσότερο γιατί μέσα είχα γυναίκα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το τριγωνο εχει νεκρωσει τελειως
ουτε τα τελειωμενα πρεζακια υπαρχουν πλεον
λες και μπαινεις σε dead zone ειναι :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το τριγωνο εχει νεκρωσει τελειως
ουτε τα τελειωμενα πρεζακια υπαρχουν πλεον
λες και μπαινεις σε dead zone ειναι :S

Μέχρι τις εκλογές έτσι θα πάει...και χειρότερα....σύμφωνα με πληροφορίες... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Stories

Νέο!