kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αντε να σας φτιαξω με θυμησες απο τον παλιο καλο καιρο
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
AAAAAAXXXX KAI BAAAXXXX
Αντε να σας φτιαξω με θυμησες απο τον παλιο καλο καιρο
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
φωτογραφια ???H γνωστή βυζαρού Μίμα δέν υπάρχει πλέον στην Ομόνοια ;) Ενα άλλο κοντοπούτανο βρίσκεται εκει με το ίδιο όνομα.
H γνωστή βυζαρού Μίμα δέν υπάρχει πλέον στην Ομόνοια ;) Ενα άλλο κοντοπούτανο βρίσκεται εκει με το ίδιο όνομα.
τυπε παντα θα υπαρχει μια μιμα στο τριγωνο
τυπε εμενα εδω και μηνες η αληθινη μιμα (πριν το 2014)μου ειπε οτι θα παει βουλγαρια.και πρεπει να ειναι αληθεια τυπε.εχει φυγει απο ελλαδα !Λόγια, λόγια αλλά στην ουσία δεν έχει απαντήσει κανείς σας... ΠΟΥ ΠΙΑΤΣΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΕΥΤΟ - ΜΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ;;;
τυπε εμενα εδω και μηνες η αληθινη μιμα (πριν το 2014)μου ειπε οτι θα παει βουλγαρια.και πρεπει να ειναι αληθεια τυπε.εχει φυγει απο ελλαδα !
Μου έδωσες μαχαιριά στην καρδιά :'( :'( :'( Κάποιοι είχαν πει ότι είχε μεταφερθεί στο Σχιστό για κάμποσο καιρό μετά την εξαφάνισή της απ' το τρίγωνο... Θα κάνω έρανο πενηντάρικων για να επιστρέψει η Μίμα στην Ελλάδα!!! Δεν μπορεί, αν δει ότι για πάρτη της κατάντησα πυρφόρος θα συγκινηθεί!!!
ποτε δεν ειχε παει στο σχιστο τυπε ! η μιμα εχει φυγει απο την ελλας εδω και πανω απο 4 μηνες !!!!! την ειχες παρει τελικα τυπε ?Μου έδωσες μαχαιριά στην καρδιά :'( :'( :'( Κάποιοι είχαν πει ότι είχε μεταφερθεί στο Σχιστό για κάμποσο καιρό μετά την εξαφάνισή της απ' το τρίγωνο... Θα κάνω έρανο πενηντάρικων για να επιστρέψει η Μίμα στην Ελλάδα!!! Δεν μπορεί, αν δει ότι για πάρτη της κατάντησα πυρφόρος θα συγκινηθεί!!!
το τριγωνο εχει νεκρωσει τελειως
ουτε τα τελειωμενα πρεζακια υπαρχουν πλεον
λες και μπαινεις σε dead zone ειναι :S
αντε να φυγει ο καραφλομασωνος μπας και ζωνταψει ξανα το τριγωνο τυπεΜέχρι τις εκλογές έτσι θα πάει...και χειρότερα....σύμφωνα με πληροφορίες...
αντε να φυγει ο καραφλομασωνος μπας και ζωνταψει ξανα το τριγωνο τυπε
απολυτε το τριγωνο θα νεκρωσει ακομα πιο πολυ μετα τις εκλογες !!!!αντε να φυγει ο καραφλομασωνος μπας και ζωνταψει ξανα το τριγωνο τυπε