Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αν θες να τα δεις όλα τύπε θα σου έλεγα να πιάσεις δωμάτιο στο Zenith στην Ξούθου. Άνετο με οικογενειακό περιβάλον.

:tits: :tits:

Εν τω μεταξύ ούτε που έχουν τολμήσει να ανεβάσουν στο site φωτογραφίες απ' τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, δε ρετουσάρονται καν...

ολα τα λεφτα ειναι οι κριτικες απο κατω τυπε :2funny:

DanishStudent

The hotel was nothing like the pictures in the ad' showed. The room had a bed and a toilet that was at least clean, but the neighbourghood was the worst ever! I was so afraid to go home every night, and hadn't my boyfriend convinced me that we couldn't afford anything else, I would never have stayed there! There were prostitutes at the hotel, creepy guys all around the block, and totally dark in the small alleyway - it wasn't even a street!!! It smelled like urin all over the "street", beggars hung all over you, and the taxidriver even warned us that it was dangerous to walk around in that neighbourghood!!! Don't ever go there!!!!!!

karlmados

My young daughter and I had booked this "hotel" thru a website while we were travelling thru europe in June 2009.
The taxi driver from Athens airport did not know this "hotel" or the address in which it was situated, he made a phone call to the reception to get details of where it was and was abused by the receptionist!! When we finally found the hotel i was also abused by the "receptionist"..in greek, so had no idea what the problem was. Turns out he did not have our reservation and continued to hand out room keys to men and their "dates" while receiving cash for the room for a "short stay". I soon realised this was not a hotel , but a brothel (at nite anyway). so quickly left! Very bad experience late at nite with a child!

kiki77
kiki77.jpg

At first, even the taxi driver didn't find the hotel. It was in a strange neighbourhood with drug addicts at night. The owner of the hotel only spoke Greek, the cleaning lady had to translate. Room was very little. TV didn't work. Will never go back there...

Εντάξει έχω λιώσει στο γέλιο... Εν τω μεταξύ αυτή τη μυρωδιά ούρων που περιγράφει είναι λες και την έχω στη μύτη μου τόσες φορές που έχω πάει στην περιοχή :grin:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Και αυτοί,όχι μόνο δεν ήξεραν,αλλά και δεν ρώτησαν...Και είναι κρίμα να έχεις έρθει απο την άλλη άκρη του κόσμου,να έχεις πληρώσει κάμποσα και όταν φτάσεις στο ξενοδοχείο να δείς απ' όξω πρεζάκηδες,πουτάνες και εν γένει παρακμή...Όσο για το μέσα,γάματα ρε φίλε γάματα με κεφαλαία γράμματα...Κρίμα...Πάντως πάλι καλά που ανεβάζουν τις κριτικές για να μαθαίνει ο κόσμος και να μην πατάνε εκεί!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Παλαιότερα τα ξενοδοχεία αυτά είχαν δικό τους site. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 τσίμπησαν αρκετά φράγκα για υποτυπώδης ανακαινήσεις. Το ίδιο έκαναν βέβαια και τα πεντάστερα που σήμερα έχουν βάλει λουκέτο. Πχ ξενοδοχεία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Ομόνοια και στα πέριξ.  Έτσι ξεγελούσαν τον κόσμο και τους τουρίστες από το εξωτερικό.
Αλλά και σήμερα ορισμένοι ιδιοκτήτες το ίδιο κάνουν;
Πόσοι τουρίστες από το εξωτερικό θα την πάθουν βλέποντας την παρακάτω ιστοσελίδα;

ενώ η παραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Συνημμένα

• 1_1_~1.JPG
    1_1_~1.JPG
    282,1 KB · Εμφανίσεις: 17

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλαιότερα τα ξενοδοχεία αυτά είχαν δικό τους site. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 τσίμπησαν αρκετά φράγκα για υποτυπώδης ανακαινήσεις. Το ίδιο έκαναν βέβαια και τα πεντάστερα που σήμερα έχουν βάλει λουκέτο. Πχ ξενοδοχεία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Ομόνοια και στα πέριξ.  Έτσι ξεγελούσαν τον κόσμο και τους τουρίστες από το εξωτερικό.
Αλλά και σήμερα ορισμένοι ιδιοκτήτες το ίδιο κάνουν;
Πόσοι τουρίστες από το εξωτερικό θα την πάθουν βλέποντας την παρακάτω ιστοσελίδα;

ενώ η παραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.
στα http://[URL unfurl="true"]www.hotel-cosmopolit.com/portals/0/Axiotheata/sightseeing_left_banner_gr2.png[/img[/URL]]

εχουν βαλει και το σινεμα τυπε? ;D

Επισκέπτης
μαγκες παρατηρηστε την απαντηση που μου εδωσε ο ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ(σελ 788) στο σχολιο που εκανα για το οτι δεν παω ποτε εκει που θελουν οι πορνες..το οτι ειναι ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ  το καταλαβαινουμε πανευκολα..1.μιλαει για μαχαιρωμα στην πλατη οπως χτυπανε συνηθως αυτα θρασυδειλα ανθρωποειδη που οχι μονο δεν παλευουν ποτε με τα χερια αλλα χρησιμοποιουν μαχαιρια αλλα ακομα και τοτε χτυπανε πισωπλατα(ειπε επρεπε να σε μαχαιρωσει στην πλατη) γιατι ειναι κοτες λυρατες κλανιαρομπες και χεστες..επισης φαινεται οτι ειναι νταβαντζης απο το γεγονος οτι ανοιξε λογαριασμο ειδικα για να απαντησει και δεν ηξερε ουτε καν πως γινεται η παραθεση..φυσικα και δεν ειχα πειραξει την κοπελα η επιθεση ειχε σκοπο την ΛΗΣΤΕΙΑ..προσεξτε παιδια μην πηγαινετε σε παρκινγκ ουτε καν σε ξενοδοχεια που θελουν ντε και καλα οι πουτανες διοτι μπορει να πεσετε σε παγιδα οπως επεσα εγω..η κοπελα πουχα τοτε στο αυτοκινητο μου ειπε οτι τον φοβαται και αυτη και πριν απο μενα ειχε ληστεψει και χτυπησει και αλλον...το γεγονος ειχα λαβει χωρα σε παρκιγκ κοντα στην οδο Σολωνος(πολυ επικινδυνη πιατσα με ναρκομανεις κλπ)..σκεφτειτε οτι ακομα και αν το καταγγειλετε οτι σας χτυπησαν η σας ληστεψαν μπορει η κοπελα να ισχυριστει ψευδως οτι της επιτεθηκατε και αυτο προκαλεσε την αντιδραση του νταβατζη και αντε να βρειτε ακρη..γι αυτο συναγωνιστες ποτε μην πατε σε παρκινγκ η οτελ που οι πουτανες απαιτουν να πατε!1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ολα τα λεφτα ειναι οι κριτικες απο κατω τυπε :2funny:

DanishStudent

The hotel was nothing like the pictures in the ad' showed. The room had a bed and a toilet that was at least clean, but the neighbourghood was the worst ever! I was so afraid to go home every night, and hadn't my boyfriend convinced me that we couldn't afford anything else, I would never have stayed there! There were prostitutes at the hotel, creepy guys all around the block, and totally dark in the small alleyway - it wasn't even a street!!! It smelled like urin all over the "street", beggars hung all over you, and the taxidriver even warned us that it was dangerous to walk around in that neighbourghood!!! Don't ever go there!!!!!!

karlmados

My young daughter and I had booked this "hotel" thru a website while we were travelling thru europe in June 2009.
The taxi driver from Athens airport did not know this "hotel" or the address in which it was situated, he made a phone call to the reception to get details of where it was and was abused by the receptionist!! When we finally found the hotel i was also abused by the "receptionist"..in greek, so had no idea what the problem was. Turns out he did not have our reservation and continued to hand out room keys to men and their "dates" while receiving cash for the room for a "short stay". I soon realised this was not a hotel , but a brothel (at nite anyway). so quickly left! Very bad experience late at nite with a child!

kiki77
kiki77.jpg

At first, even the taxi driver didn't find the hotel. It was in a strange neighbourhood with drug addicts at night. The owner of the hotel only spoke Greek, the cleaning lady had to translate. Room was very little. TV didn't work. Will never go back there...
“Don't ever go there!! (Except you're a prostitute...)”
“More like a hostel for prostitutes!”
ολα τα λεφτα ! πεθαινω στα γελια !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
μαγκες παρατηρηστε την απαντηση που μου εδωσε ο ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ(σελ 788) στο σχολιο που εκανα για το οτι δεν παω ποτε εκει που θελουν οι πορνες..το οτι ειναι ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ  το καταλαβαινουμε πανευκολα..1.μιλαει για μαχαιρωμα στην πλατη οπως χτυπανε συνηθως αυτα θρασυδειλα ανθρωποειδη που οχι μονο δεν παλευουν ποτε με τα χερια αλλα χρησιμοποιουν μαχαιρια αλλα ακομα και τοτε χτυπανε πισωπλατα(ειπε επρεπε να σε μαχαιρωσει στην πλατη) γιατι ειναι κοτες λυρατες κλανιαρομπες και χεστες..επισης φαινεται οτι ειναι νταβαντζης απο το γεγονος οτι ανοιξε λογαριασμο ειδικα για να απαντησει και δεν ηξερε ουτε καν πως γινεται η παραθεση..φυσικα και δεν ειχα πειραξει την κοπελα η επιθεση ειχε σκοπο την ΛΗΣΤΕΙΑ..προσεξτε παιδια μην πηγαινετε σε παρκινγκ ουτε καν σε ξενοδοχεια που θελουν ντε και καλα οι πουτανες διοτι μπορει να πεσετε σε παγιδα οπως επεσα εγω..η κοπελα πουχα τοτε στο αυτοκινητο μου ειπε οτι τον φοβαται και αυτη και πριν απο μενα ειχε ληστεψει και χτυπησει και αλλον...το γεγονος ειχα λαβει χωρα σε παρκιγκ κοντα στην οδο Σολωνος(πολυ επικινδυνη πιατσα με ναρκομανεις κλπ)..σκεφτειτε οτι ακομα και αν το καταγγειλετε οτι σας χτυπησαν η σας ληστεψαν μπορει η κοπελα να ισχυριστει ψευδως οτι της επιτεθηκατε και αυτο προκαλεσε την αντιδραση του νταβατζη και αντε να βρειτε ακρη..γι αυτο συναγωνιστες ποτε μην πατε σε παρκινγκ η οτελ που οι πουτανες απαιτουν να πατε!1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τον τυπο ποντικι λες δικε μου? :think:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Καλά,με δαύτους ποτέ δεν βρίσκεις άκρη.Απο την άλλη όμως υπάρχουν και τρόποι αντιμετώπισης παραβατικής συμπεριφοράς ή ψευδούς δήλωσης.Αν πεί το πουτανί ή ο "προστάτης" ότι και καλά της επιτέθηκες και αποφάσισε να επέμβει,προφασίζεσαι ότι δεν ήξερες ότι είναι πόρνη,αλλά και ότι αυτή με την βοήθεια του νταβά σου αφαίρεσαν ένα σημαντικό ποσό και τον κατηγορείς και άμεσα για μαστρωπεία.Και σε αυτές τι περιπτώσεις είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό τους.Και σε τελική τους κατηγορείς για κλοπή,παράνομη πορνεία και μαστρωπεία.Θα δείς ότι αν έχουν κάνει κάποια καταγγελία,μήνυση,διάβημα στον ΟΗΕ κτλ κτλ κτλ,θα τα αποσύρουν όλα.Βέβαια καλό είναι να μην ακολουθούμε τις χωροταξικές οδηγίες της κάθε πουτάνας,καθώς πλέον είναι πολλές οι περιπτώσεις εγκληματικών συμπεριφορών.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καμία πιάτσα με ακαποτα παίζει? ψάχνει ενα φιλαρακι μου μέρες τώρα.ευχαριστω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινο βραδυνο περασμα νεκρα κατω

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καλά,με δαύτους ποτέ δεν βρίσκεις άκρη.Απο την άλλη όμως υπάρχουν και τρόποι αντιμετώπισης παραβατικής συμπεριφοράς ή ψευδούς δήλωσης.Αν πεί το πουτανί ή ο "προστάτης" ότι και καλά της επιτέθηκες και αποφάσισε να επέμβει,προφασίζεσαι ότι δεν ήξερες ότι είναι πόρνη,αλλά και ότι αυτή με την βοήθεια του νταβά σου αφαίρεσαν ένα σημαντικό ποσό και τον κατηγορείς και άμεσα για μαστρωπεία.Και σε αυτές τι περιπτώσεις είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό τους.Και σε τελική τους κατηγορείς για κλοπή,παράνομη πορνεία και μαστρωπεία.Θα δείς ότι αν έχουν κάνει κάποια καταγγελία,μήνυση,διάβημα στον ΟΗΕ κτλ κτλ κτλ,θα τα αποσύρουν όλα.Βέβαια καλό είναι να μην ακολουθούμε τις χωροταξικές οδηγίες της κάθε πουτάνας,καθώς πλέον είναι πολλές οι περιπτώσεις εγκληματικών συμπεριφορών.
όλα αυτά βέβαια , προυποθέτουν ότι αν σου τύχει τέτοια στραβή , δεν θα πας στο νοσοκομείο ή στο νεκροταφείο...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Tο 8υμαμε αυτο το σχολιο...κια καταλαβ ακια εγω οτι 8αναι νταβας...αλλα δεν εδωσα βαση μετα..εισαι γατα τυπε μου παντος.ρε συ αυτες ειναι μονο για δεκαρικο και πιπα σε παρκο ...τις βγαζεις κια τα βυζια εξω και ως εκει..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
εξω απο ελουσιουμ πολλα τεμαχια με απουσια της μιμας

εξω απο το cafe van ξανθο κοντο με πουτανε φατσα αξιογαμητο :grin:

ποιο πανω εξω απο την τραπεζα ξανθο γεματουλα με φουστα

ξουθου στην γωνια στο πεζουλι πρεζου με τζην φουστα και ασπρη μπλουζα

ειδα την πουτανα που λενε οτι προσπαθει να βγαλει την καποτα οταν την γαμας εχει γινει μπαζο με κοιλιες

βεραντζερου η γιουκη ντυμενη με τιγρε ρουχα

σατωβριανδου στο φαναρι διπλα πολλα τεμαχια οροθετικες και τσιγγανες

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
όλα αυτά βέβαια , προυποθέτουν ότι αν σου τύχει τέτοια στραβή , δεν θα πας στο νοσοκομείο ή στο νεκροταφείο...
Δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα,γιατί είναι χέστηδες.Βασικό προσόν για αυτή τη δουλειά είναι να έχεις σκατόφατσα και φαινομενικό τσαμπουκά,μπας και ψαρώσει το "θύμα".Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει,αλλά αυτοί που θα βάλουν το χέρι τους στην μηχανή του κιμά για 50 ευρά και ενδεχομένως να μπούν ψειρού ή μα ζωή να είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι ελαχιστότατοι.Τώρα θα μου πείς ποιά ασστυνομία;;;;Και έχεις δίκαιο.Αλλά οι πιο πολλοί πλέον δεν είναι σεσημασμένοι για μαστρωπεία,καθώς κατά τη διάταξη του αρ. 349 παρ. 3 εδ. α του Ποινικού Κώδικα,όποιος κατ' επάγγελμα ή από
κερδοσκοπία, προάγει στην πορνεία γυναίκες(πλέον και προβλέπεται η λέξη άτομα,καθώς προάγουν άνδρες και τρανσέξουαλ),τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον
δέκα οκτώ μηνών και με χρηματική ποινή,ποινή η οποία δεν προβλέπει κανενός είδους έφεση.Και μαστρωπεία ορίζεται μόνο η "προστασία",αλλά ακόμα και η παροχή καταλύμματος,η εύρεση ερωτικών συντρόφων,η άσκηση ψυχολογικής βίας κτλ κτλ κτλ κτλ.Ακόμα και ο εργολάβος του κτηρίου διώκεται αν ο εισαγγελέας θέλει να το τραβήξει,πράγμα σπάνιο,αλλά και ξενοδοχεία που θεωρητικά δεν παίρνουν μπαχτσίσι για αυτές τις δουλειές,παρά μόνο το "κόμιστρο" του πορνοδωματίου,χωρίς απόδειξη.Οπότε θα έβαζε το κεφάλι του στον τορβά για 50 ευρώ τη στιγμή που ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω ή όχι;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινο περασμα απο λαυριου τιποτα νεκρα ουτε η μελαχρινη κολαρα που την αραζει στα τζους ηταν εκει

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
σημερινο περασμα απο λαυριου τιποτα νεκρα ουτε η μελαχρινη κολαρα που την αραζει στα τζους ηταν εκει
Ρε μεγάλε γενικά νέκρα παίζει,αλλά και ότι υπάρχει εκεί τρυγύρω είναι ακατάλληλο προς βάτευσιν...Ή κακάσχημες γύφτισες ή μετα βίας στεκούμενα πρεζάκια ή άκρως αποκρουστικές θειάδες ή συνδυασμοί των παραπάνω.Αυτή η μελαχροινή που λές την έχω πάρει και γαμιέται πολύ καλά,αλλά πλέον δεν κάνει συχνές εμφανίσεις...Κάτι τα μπατσόνια,κάτι η ζέστη,κάτι οι διακοπές,κάτι οι αφραγκίες...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειχε φυγει διακοπες αντε να περιμενουμε λιγο ακομα

Stories

Νέο!

Stories