Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εξω απο ελουσιουμ πολλα τεμαχια με απουσια της μιμας

εξω απο το cafe van ξανθο κοντο με πουτανε φατσα αξιογαμητο :grin:

ποιο πανω εξω απο την τραπεζα ξανθο γεματουλα με φουστα

ξουθου στην γωνια στο πεζουλι πρεζου με τζην φουστα και ασπρη μπλουζα

ειδα την πουτανα που λενε οτι προσπαθει να βγαλει την καποτα οταν την γαμας εχει γινει μπαζο με κοιλιες

βεραντζερου η γιουκη ντυμενη με τιγρε ρουχα

σατωβριανδου στο φαναρι διπλα πολλα τεμαχια οροθετικες και τσιγγανες
η μιμα γενικως λειπει το τελευταιο διαστημα,οι πηγες μου λενε οτι ειναι βουλγαρια...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τα κονομησε και πηγε βουλγαρια να αγορασει κανενα σπιτι :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια καινουργια αφιξη τιποτα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε μεγάλε γενικά νέκρα παίζει,αλλά και ότι υπάρχει εκεί τρυγύρω είναι ακατάλληλο προς βάτευσιν...Ή κακάσχημες γύφτισες ή μετα βίας στεκούμενα πρεζάκια ή άκρως αποκρουστικές θειάδες ή συνδυασμοί των παραπάνω...

Πού είναι οι μουνάρες Αλβανίδες που πριν 4-5 χρόνια έκαναν πιάτσα στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου με Καποδιστρίου... Ααααααχ... Memories...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Πού είναι οι μουνάρες Αλβανίδες που πριν 4-5 χρόνια έκαναν πιάτσα στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου με Καποδιστρίου... Ααααααχ... Memories...
Αυτές ή θα κάνουν τίποτα κατ' οίκον επισκέψεις με τακτικούς πελάτες ή θα παντρεύτηκαν ή θα την έκαναν για επαρχία που υπάρχει μπόλικο ψωμί ή απλά θα τα παράτησαν.Πλέον μόνο γιαγιάδες παίζουν και μάλιστα πολύ άσχημες οι περισσότερες,όπως η γιαγιά Μαρία η ξανθιά μουτσούνα με το ταγιεράκι που κάθεται μόνομα έξω απο το JOY'S...Όσο για αυτή την Μίμα,πραγματικά δεν αξίζει για κανένα λόγο τα χρήματα που ζητάει,καθώς είναι ασθενής HPV,αφετέρου δε είναι ένα γυφτάκι που κάνει πιάτσα στην Ομόνοια...Όσο ωραία και να είναι 50άρικο δεν αξίζει...Άσε που και στην συμπεριφορά της δεν είναι και πολύ καλή...Μια φαρά την πλησίασα και μου την έσπασε το όλο στυλάκι της...Οπότε μαύρο στο βουλγαρογυφτάκι...Είπαμε πως κάνουμε τον μαλάκα καμία φορά,αλλά κάτι τέτοιες μας έχουν περάσει για την βασιλική οικογένεια του γένους του Αυνάν.Και όσοι τη τα δίνουν χαλάνε και την πιάτσα...Δεν μου λέτε δηλαδή,αν αύριο η Γιούκι ζητήσει 50άρικο θα της το δώσετε;Μάλλον όχι....Αν ζητήσει καμία άλλη θείτσα το ίδιο ποσό θα το πάρει;Όχι...Αλλά αν τα παίρνει μια θα τα ζητήσουν και άλλες και σε λίγο θα γαμάμε χούφτες...

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6
Αυτές ή θα κάνουν τίποτα κατ' οίκον επισκέψεις με τακτικούς πελάτες ή θα παντρεύτηκαν ή θα την έκαναν για επαρχία που υπάρχει μπόλικο ψωμί ή απλά θα τα παράτησαν.Πλέον μόνο γιαγιάδες παίζουν και μάλιστα πολύ άσχημες οι περισσότερες,όπως η γιαγιά Μαρία η ξανθιά μουτσούνα με το ταγιεράκι που κάθεται μόνομα έξω απο το JOY'S...Όσο για αυτή την Μίμα,πραγματικά δεν αξίζει για κανένα λόγο τα χρήματα που ζητάει,καθώς είναι ασθενής HPV,αφετέρου δε είναι ένα γυφτάκι που κάνει πιάτσα στην Ομόνοια...Όσο ωραία και να είναι 50άρικο δεν αξίζει...Άσε που και στην συμπεριφορά της δεν είναι και πολύ καλή...Μια φαρά την πλησίασα και μου την έσπασε το όλο στυλάκι της...Οπότε μαύρο στο βουλγαρογυφτάκι...Είπαμε πως κάνουμε τον μαλάκα καμία φορά,αλλά κάτι τέτοιες μας έχουν περάσει για την βασιλική οικογένεια του γένους του Αυνάν.Και όσοι τη τα δίνουν χαλάνε και την πιάτσα...Δεν μου λέτε δηλαδή,αν αύριο η Γιούκι ζητήσει 50άρικο θα της το δώσετε;Μάλλον όχι....Αν ζητήσει καμία άλλη θείτσα το ίδιο ποσό θα το πάρει;Όχι...Αλλά αν τα παίρνει μια θα τα ζητήσουν και άλλες και σε λίγο θα γαμάμε χούφτες...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Δώσε περισσότερες πληροφορίες, ρε συναγωνιστή...

Χαρακτηριστικη φατσα στο Joys. Φοραει συνηθως σορτσακι (καλοκαιρι) η κολαν(μολις κρυωσει λιγο ο καιρος). Αδυνατο κορμι γενικως, αλλα με καλες αναλογιες και κυριως πεταχτο κωλο. Μαυρα μαλλια ισια, λιγο πανω απο τους ωμους, με λεπτο προσωπο, ιδιαιτερα χλωμο (στα ορια της αναιμιας). Δυστυχως, αν δεν ανοιξουν τα σχολεια δεν βλεπω να επιστρεφει στο ποστο της.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Χαρακτηριστικη φατσα στο Joys. Φοραει συνηθως σορτσακι (καλοκαιρι) η κολαν(μολις κρυωσει λιγο ο καιρος). Αδυνατο κορμι γενικως, αλλα με καλες αναλογιες και κυριως πεταχτο κωλο. Μαυρα μαλλια ισια, λιγο πανω απο τους ωμους, με λεπτο προσωπο, ιδιαιτερα χλωμο (στα ορια της αναιμιας). Δυστυχως, αν δεν ανοιξουν τα σχολεια δεν βλεπω να επιστρεφει στο ποστο της.

Εννοούσα από υπηρεσίες. Σαν εμφάνιση την ξέρω.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

πρεζου :huh:

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
εχω δει και εγω μια κοπελα στο σχιστο στη γεφυρα η οποια εφευγε απο το ξενοδοχειο,μαυρομαλλα με ωραιο προσωπο καλο σωμα φορουσε μινι,πηγαινα πολυ αργα λογω κλειστης στροφης προς σχιστο και με κοιταζε καρφωτα στα ματια συνεχεια, δε σταματησα δυστυχως..

Γραφω εδώ κριτική γιατί δεν υπάρχει αλλού - αν δεν κάνω λάθος - χώρος για την συγκεκριμένη πιάτσα.
Για την συγκεκριμένη κοπελιά - μάλλον είναι αυτή - διότι εχω περάσει και εγω αρκετες φορές λόγω δουλειάς από εκεί μέσα στο Καλοκαίρι και μόνο μία φορά υπήρχαν δυο κορίτσια στην συγκεκριμένη στροφή , Εύα είναι το όνομα της και εκ Βουλγαρίας κατά δήλωσή της.
Η επικοινωνία μια χαρά - πρέπει να είναι χρόνια στην Ελλάδα  πολύ επικοινωνιακή και μέσα στην καύλα κυριολεκτικά.
Η αμοιβή είτε αυτοκίνητο είτε ξενοδοχείο είπε 50 €, και για την ακρίβεια υπάρχουν κανα δυό πολύ κοντά με το πιο φθηνό από τα δύο να έχει 23€ το δωμάτιο. Τελικά την φόρτωσα στο αυτοκίνητο - μαλακία μου - γιατί λυπήθηκα τα χρήματα τα έξτρα του ξενοδοχείου . Και λέω μαλακία μου διότι αυτό το μωρό αξίζει να το πάρεις σε ξενοδοχείο για να ευχαριστηθείς περισσότερο.
Hλικία δεν πρέπει να είναι πάνω από 24-25.
Από εμφάνιση τώρα γύρω στο 1,70 - βυζάρες - έχει κάποια παραπάνω κιλά αλλά για μένα είναι οκ.
Πάρα Πολύ καλή πίπα και γενικότερα συμμετοχή και σύμφωνα με τα λεγόμενά της τα κάνει όλα αν γουστάρει τον άλλον, δεν βιαζόταν , χαλάρη και ειλικρινά μέσα στην καύλααααα. 
Η γκόμενα είναι 100% V.F.M και θα την τιμήσω ξανά - αλλά όπως και προείπα σε hotel.
Aυτά νομίζω είναι όλα , αν δεν σας κάλυψα σε κάτι - sorry - αλλά είναι  η πρώτη μου κριτική

:rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Kαλο χειμωνα καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες....καλως σας βρηκα και παλι με υγεια κ πολυ προσοχη ,ημαστε ετοιμη και παλι με γεματες μπαταριες :cum: :cum: :cum:,
Σκοπος μας να μην μεινει ουτε μια πορνογαζελα εκφυλη και διψασμενη για σπερμα ατα'ιστη και παραπονεμενη..,
Τα σεβη μου στα μεγαλα μελη και φιλαρακια μου..  ;)

Συνημμένα

• ran006ASI_160814061.jpg
    ran006ASI_160814061.jpg
    274,1 KB · Εμφανίσεις: 45

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Kαλο χειμωνα καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες....καλως σας βρηκα και παλι με υγεια κ πολυ προσοχη ,ημαστε ετοιμη και παλι με γεματες μπαταριες :cum: :cum: :cum:,
Σκοπος μας να μην μεινει ουτε μια πορνογαζελα εκφυλη και διψασμενη για σπερμα ατα'ιστη και παραπονεμενη..,
Τα σεβη μου στα μεγαλα μελη και φιλαρακια μου..  ;)
γεια σου ρε σουκερα καλο χειμωνα  :rockon: :rockon: :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οταν δει κανεις τη κολαρα απο τα τζους ας αναφερει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σωκρατους και αρχες 3ης σεπτεμβριου εχει αρκετες μαυρουλες τωρα

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
προχθες το βραδυ περασα μετα απο καιρο απο τριγωνο.και οι μαυρες ακομα ελειπαν!!τι εγινε ρε μαγκες γιατι τοση ερημια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom