Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειανι ωραιες τυπε??που αραζουνε και μετα απο τι ωρα?θελω επριγραφη σωματα και μαλλια
μετα τις 12 βγαινουν αυτες τυπε
αν βγουν νωριτερα θα προκαλεσουν φοβιες

1 μια ειναι γκρανυ πρεζου
η αλλη μια τα νυχια της εχουν περισσοτερο χωμα απτην ανασκαφη της αμφιπολης
ορμα δικε μου :rockon:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1

τρωγεται η γραννυ η πρεζου?ποσο εχει???και κατι αλλο ρε φιλε..μερικες λενε στο παρκινγκ πιπα με 5 ευρω..πως θα γινει??αμα μας πιασουνε οι μπατσοι τι θα γινει??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τρωγεται η γραννυ η πρεζου?ποσο εχει???και κατι αλλο ρε φιλε..μερικες λενε στο παρκινγκ πιπα με 5 ευρω..πως θα γινει??αμα μας πιασουνε οι μπατσοι τι θα γινει??
αν σαρεσουν τα θριλερ τρωγεται τυπε :grin:

και αν σε πιασουν τι θα σου κανουν ρε τυπε σιγα

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρε για δώστε λεπτομέρειες για τις ώρες που συχνάζουν τα κορίτσια σε αυτή την πιάτσα που αναφέρθηκε για σκαραμαγκά στα ξενοδοχεία

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

και μια αλλη πιτσιρικα απολυτε εχει χαθει τελευταια μηπως να εμφανισουμε φωτο για αναζητηση της :think:

lamogio1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Ένα παχουλό μικρο με όμορφη φάτσα και τατουάζ στις μπουτάρες της, κάθετε στην Γερανίου απέναντι από το ξενοδοχείο σε καρέκλα του εκεί καφενείου και παίζει συνήθως με ένα Tabblet.
Την έχει πάρει κάνεις;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Κατά τις 00:00 όλο το κέντρο γεμάτο ΖΗΤΑ,ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε.Εξαφανισμένες όλες :rockon: :rockon:.Στις 02:00 οι γνωστές μαύρες στην Καποδιστρίου,ένα ψιλό έκφυλο με κόκκινο φόρεμα και κόκκινο(νομίζω) κοντό μαλλί να μιλά με 2 τυπάδες σε παπί στην γωνία με Αριστοτέλους :sunglasses: :sunglasses:,έξω από το Ελύσιουμ τα μόνιμα βουλγαρο-ρουμανο γυφτάκια και το καλτ σκηνικό της ημέρας ταρίφας ξεφορτώνει μελαχρινό πρεζάκι στο ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ με μαύρα σκισμένα ρούχα(μπλούζα και σορτσάκι),αποχαιρετώντας το μ'ένα φιλάκι :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

τετοια γουσταρει ο χανιωτης δικε μου :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ένα παχουλό μικρο με όμορφη φάτσα και τατουάζ στις μπουτάρες της, κάθετε στην Γερανίου απέναντι από το ξενοδοχείο σε καρέκλα του εκεί καφενείου και παίζει συνήθως με ένα Tabblet.
Την έχει πάρει κάνεις;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τατουάζ στο αριστερό μπούτι της γαμεί :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κατά τις 00:00 όλο το κέντρο γεμάτο ΖΗΤΑ,ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε.Εξαφανισμένες όλες :rockon: :rockon:.Στις 02:00 οι γνωστές μαύρες στην Καποδιστρίου,ένα ψιλό έκφυλο με κόκκινο φόρεμα και κόκκινο(νομίζω) κοντό μαλλί να μιλά με 2 τυπάδες σε παπί στην γωνία με Αριστοτέλους :sunglasses: :sunglasses:,έξω από το Ελύσιουμ τα μόνιμα βουλγαρο-ρουμανο γυφτάκια και το καλτ σκηνικό της ημέρας ταρίφας ξεφορτώνει μελαχρινό πρεζάκι στο ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ με μαύρα σκισμένα ρούχα(μπλούζα και σορτσάκι),αποχαιρετώντας το μ'ένα φιλάκι :grin: :grin:
ξεροχυνω με επιστροφη(?) κοστακι27 :sunglasses:

Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνιστες..μολις πριν λιγο περασα απο Σολωνος οπου χαμηλα λιγο πριν το ικα ειχε ενα μικρο κουκλι ξανθο γυρω στα 23..σταματησα το ρωτησα και παιρνει 30 για σεξ στο αμαξι και 20 στοματικο(30 για ακαποτο) στο ξενοδοχειο θελει 40 η 50 αν τελειωνα στο στομα της..δεν την πηρα παρ ολο που  ειχα χρηματα και χρονο γιατι επεμενε να παμε σε δικο της ξενοδοχειο Λητω η Αττικη και παρ ολο που δεν εχω κανενα προβλημα μετα εν λογω οτελ,δεν παραβιαζω ποτε μια αρχη που εχω να μην πηγαινω οπου θελουν οι πορνες γιατι παλια ειχα μια πολυ αρνητικη εμπειρια οταν ειχα δεχτει επιθεση νταβατζη σε παρκιγκ(οπου επεμενε η πορνη να παμε) και γλυτωσα απο καθαρη τυχη  :- ..Υ.Γ μου ειπε οτι ειναι απο Πολωνια και τα χαρακτηριστικα της ειναι υψος 1.63 περιπου λεπτη 50-54 κιλα ξανθια πολυ ωραιο μουνακι θα ελεγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom