Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
zombie hunting τυπε ;)

9f07f0f48b5a7f94_zombies2.jpg

:think:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από λίγο, πήρα την Λίνα την Βουλγάρα που βολτάρει στην έξοδο της Εθνικής (από Κηφισό προς Κηφισιά) για Γαλάτσι, στις 3 Γέφυρες.

Είναι μια κοντούλα, νοστιμούλα, ναζιάρα, κοντούλα, μαυρο-μακρο-μαλλούσα.
Προφέρει εκτόνωση στο αμάξι για 30€, καθώς και ξενοδοχείο για 50€.

Επειδή δεν είμαι παιδί της Φύσης, διάλεξα το ξενοδοχείο, καθώς επίσης κάτι μηχανόβιοι μπάτσοι ήρθαν και την έστησαν εκεί κοντά, οπότε είχαμε "παρενοχλήσεις".

Καλή, καθαρή, φιλικη, χαμογελαστή κοπελίτσα.
Αν και πολλά για μία του "δρόμου", δεν τα έκλαψα.

Από σωματάκι: αδύνατο, σφριγηλό, μελαμψούλικο, με λίγες ανεπαίσθητες ραγάδες στο πωπάκι, αλλά πεσμένο στήθος, καθώς και ουλή καισαρικής, όπως και μια άσχημη οριζόντια ουλή στην δεξιά της πλευρά. . . . . .

Δεν έδωσα σημασία, ήμουν κύριος, δεν ρώτησα (δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση), περάσαμε όμορφα και βλέπουμε στο μέλλον.

Αυτά.

Ααααα........
Ώρες λειτουργίας πιάτσας: 21:30 με 01:30.

Αυτά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τυπε τωρα κυκλοφορει και ο ιος του δ.νειλου
θελει προσοχη :S

Μην ανησυχείς απόλυτε ο Μαρής δουλεύει ήδη στα κινέζικα εργαστήρια πυρετωδώς για να βρει το αντίδοτο ΚΑΙ γι' αυτόν τον ιό...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγα μην ανεβουμε και λαμια  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
υνάδελφοι, σήμερα ώρα 16.00 κατέβηκα στο τρίγωνο. Πρώτα πέρασα από τον πεζόδρομο της Γερανίου, έξω από το γνωστό καφενεδάκι ήταν η κάπως χοντρούλα με το πολύ ωραίο πρόσωπο, ένας αξιοθρήνητος τράβελος και μια ανατολικού μπλοκ, μελαχροινή, λευκόδερμη, πολύ ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα. Ρώτησα τι κάνει στο κρεβάτι, απάντησε φυσιολογικό (μάλλον όχι κώλο) πόσα θέλει, απάντησε 25 € με ξενοδοχείο. Όταν τη ρώτησα πόση ώρα κάθεται, με κοίταξε απόλυτα απαξιωτικά και μου απάντησε πόση ώρα θές με 25 €? 20 λεπτά. Δεν μου την έσπασε η εξήγησή της, αλλά με τσάντισε ο τρόπος που τα είπε. Την έκανα λοιπόν προς τη Σωκράτους όπου υπήρχαν πολλές μεν, άθλιες δε. Έξω από το Christiana βιδωμένη η γνωστή ανατολίτισσα, για την οποία έχει ειπωθεί ότι ίσως έχει AIDS επειδή κάνει ακάποτα. Από περιέργεια ρώτησα και μου είπε 15 € για την πάρτυ της, χωρίς κώλο. Επειδή όμως είχα δει τη Γιούκι, κατέβηκα στο σημείο που πιατσάριζε. Συνέχεια της περιγραφής για όποιον ενδιαφέρεται στις Ασσιάτισες.

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Κατεβηκα Αθηνα και περασα απο το τριγωνο τα πραγματα φαινοντουσαν απογοητευτικά.Κανοντας μια δευτερη βολτα με τα ποδια και αφου μου εκοψε να ρωτησω καποιον γνωστο στην περιοχη,ο οποιος ελειπε και τον ειχε αντικαταστησει αλλος,δεν πηρα απαντηση στο που ειναι οι κοπελες που εργαζονται στην περιοχη.Εκατσα λιγο εξω και τσουπ η πρωτη μαυρουλα εμφανιστηκε.Οταν την ειδα της επιασα την κουβεντα και μετα απο λιγο εμφανιστηκαν και αλλες 2-3 μαυρουλες.Τα κοριτσια επειδη προφανως ειχαν περασει αστυνομικοι ειχαν κρυφτει .Πηρα αυτη που ηθελα και πηγα σε γνωστο ξενοδοχειο επι της Αριστοτελους.Αφου εκανα οτι εκανα με την μαυρουλα της αρεσκειας μου  :fuck1:  (20 + 10 μου στοιχισε) κατεβαινοντας ειδα και μια εκ της λευκης φυλης.Αυτα κατα της 2 παρα.   

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Ξεχασα να αναφερω πως υπηρχαν 2 γριες σε μια σταση επι της 3ης Σεπτεμβριου στην διασταυρωση με Χαλκοκονδυλη (την μια την βλεπω καθε φορα που κατεβαινω στο τριγωνο),καθως και ενα πρεζακι-γυναικα(ο Θεος να την κανει) στην διασταυρωση Μαρνης με Καματερου κατι μου ελεγε για πιπες,αλλα μην τον ειδατε τον Παναη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξεχασα να αναφερω πως υπηρχαν 2 γριες σε μια σταση επι της 3ης Σεπτεμβριου στην διασταυρωση με Χαλκοκονδυλη (την μια την βλεπω καθε φορα που κατεβαινω στο τριγωνο),καθως και ενα πρεζακι-γυναικα(ο Θεος να την κανει) στην διασταυρωση Μαρνης με Καματερου κατι μου ελεγε για πιπες,αλλα μην τον ειδατε τον Παναη.
αυτες ειναι μονιμα εκει τυπε
παντα μετα τις 12 το βραδυ
νομιζω πρεπει να ειναι φαντασματα/καλικατζαροι :S

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Το τριγωνο πρεπει να χαρακτηριστει σαν ελευθερη-ειδικη οικονομικη ζωνη για σεξομεταναστριες και να αποτελεσει ενα αξιοθεατο,πολο ελξης και σταση ξεναγησης για αλλους τουριστες,να κατεβαινουν να πινουν μια πορτοκαλαδα να ριχνουν και ενα πουτσο και μετα,να συνεχιζουν ανανεωμενοι και καταευχαριστημενοι.Μετα να δεις πως ξαναρχονται και πως μας διαφημιζουν στο εξωτερικο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Βόλτα με το αμάξι γύρω στις 4:00 το πρωί απ' τη γνωστή διαδρομή. Σόλωνος μια χοντρούλα στη διασταύρωση Σόλωνος με Ασκληπιού που βαριόταν τη ζωή της. Λίγο παρακάτω στο Χημείο μια ξανθιά ώριμη ίσως τραβέλι, δεν πρόσεξα καλά γιατί είχε γυρισμένο το πρόσωπο την ώρα που πέρασα. Στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου - Καποδιστρίου χαμός από μαυρούλες, γύρω στις 6-7 κι άλλη μία παρακάτω στην απέναντι γωνία απ' τον Ο.ΚΑ.ΝΑ., καμιά τους δε μου φάνηκε αξιόλογη. Άλλες δύο στο φανάρι Καποδιστρίου - Αριστοτέλους. Έξω απ' το Elyssium ένα ζάκι, ένα μπάζο και μια μελαχροινή με τις μπουτάρες έξω την οποία δεν μπόρεσα να τσεκάρω γιατί την ώρα που πέρασα έμπαινε στο ξενοδοχείο (όχι με πελάτη). Παραπάνω στη Σόλωνος ένας τράβελος μόλις έβλεπε αμάξι στεκόταν καταμεσής στο δρόμο για να αναγκαστεί να κόψει ταχύτητα οπότε του έκανε νεύμα. Άλλη μία παρουσία μαζί της ίσως κι αυτή τράβελος δεν πρόσεξα καλά.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ενα καριολάκι που η φωτό της ειχε ανέβει εδώ απο την πλατεία λαυρίου και ακούστηκαν διάφορα ότι βγάζει την καπότα επίτηδες κυκλοφορεί ακόμα :huh:

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Ενα καριολάκι που η φωτό της ειχε ανέβει εδώ απο την πλατεία λαυρίου και ακούστηκαν διάφορα ότι βγάζει την καπότα επίτηδες κυκλοφορεί ακόμα :huh:
αν λεσ μια που γελαει συνεχεια εκει ειναι ακομα

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
τι εννοει ρε αδερφε πως βγαζει την καποτα και γελαει??

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
αυτες ειναι μονιμα εκει τυπε
παντα μετα τις 12 το βραδυ
νομιζω πρεπει να ειναι φαντασματα/καλικατζαροι :S
ειανι ωραιες τυπε??που αραζουνε και μετα απο τι ωρα?θελω επριγραφη σωματα και μαλλια

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
:lheel:
τι εννοει ρε αδερφε πως βγαζει την καποτα και γελαει??
φιλαρακι σου τραβαει την καποτα να την βγαλει και πανω στην καυλα αν δεν εισαι και λιγο προσεκτικος μπορει να τον βαλει ετσι μεσα της

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
γιατι τιν τραβαει ομως??τρελη ειναι ρε?

Stories

Νέο!

Stories