Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...η καποτα ομως τρυπαει κι απο κακο τσιμπουκι ,ειδικα αν η πουτανα εχει κοφτερα δοντια...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες !!! σχεδον καθε ημερα 2-3 φορες περναω απο σωκρατους-αριστοτελους ! και εχω παρατηρησει οπως θα ξερετε και πολλοι απο σας οτι εχει σχεδον 24 ωρες το 24ωρο πιατσα εκει στην αριστοτελους στο τριγωνο στην γωνια με το περιπτερο κοντα στο μπουρδελοξενοδοχειο ελισιουμ.μπορεις να βρεις πουτανα απο το πρωι 8 η ωρα μεχρι και τις 4 το πρωι της επομενης ημερας !!! η καθεμια με την βαρδια της και τις δικες της ωρες.στην αριστοτελους καθε βραδυ μαζευονται 3-4 μαυρακια νηγιαρινης προελευσης και ψαχνονται αθωα και ησυχα για πελατες.επισης στην αριστοτελους υπαρχουν και 1-2 κινεζες ''μουτρομενες'' πανω απο τα 40 που πεζει συνεχως το ματι τους.στην χαλκοκονδυλη πεζουν και μερικα πρεζακια οπως και στην σωκρατους αλλα ειναι ολα πολυ αδυνατα και ασχημα. στην αριστοελους στην γωνια με το περιπτερο πεζουν 4-5 κορασιδες κυριως απο την βουλγαρια.
η μια απο αυτες πρεπει να ειναι γυφτισσα ( βουλγαρογυφτισσα ) και ειναι καβλα.εχει σοκολατι χρωμα και καστανοξανθα μαλλια.την πλησιασα και μου ειπε οτι περνει 60 ευρω μαζι με το χοτελι και την 1 ωρα 100 ευρω μαζι με το χοτελι.εχωντας δουλεια και υποχρεωσεις εφυγα και μην εχωντας ορεξη για σεξ μερα μεσημερι ! την εχει παρει κανεις αυτη ??? σοκολατι χρωμα με καστανοξανθα μαλλια.εαν την εχει παρει κανεις ας πει εντυπωσεις και υπηρεσιες και εαν ειναι value for money γιατι σκεφτομαι σοβαρα να την παρω στις προσεχεις ημερες. ειναι καβλα και το ξερει,εξαλου αυτο μου ειπε και η ιδια !!!  :headbang:
να τονισω οτι η τελευταια που αναφερα δουλευειε μονο πρωινες-απογευματινες ωρες. απο το μεσημερι κυριως μεχρι τις 5-6 ωρα το απογευμα !

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
σου ζητάει 60 για μισάωρο  :huh:

πολλά έιναι γιά πουτάνα τής ομόνοιας 20 το πολύ και 5-10 για το ξενοδοχείο :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
σου ζητάει 60 για μισάωρο  :huh:

πολλά έιναι γιά πουτάνα τής ομόνοιας 20 το πολύ και 5-10 για το ξενοδοχείο :grin:
αυτο σκεφτηκα και εγω ρε φιλε.πως γινετε και ζηταει 60 ευρω συνολο μαζι με χοτελι ??? μας δουλευει ??? μηπως προσφερει ελευθερο στοματικο και χισιμο στην μαπα/στομα ??
δεν μπορω να καταλαβω αλλιως γιατι ζηταει τοσο πολλα......κατι δεν παει καλα........δεν ειναι μαλλον τυχαιο που καθεται 5-6 ωρες καθε ημερα και σκοτονει μυγες στο περιπτερο....εαν καποιος καταλαβε για ποια λεω ας μας διαφωτισει.ισως τα πρεζακια και οι μαυρες να παιρνουν 20. αυτες που ειναι στο ξενοδοχειο ελισιουμ να περνουν 50αρικο.......δεν ξερω ,διαφορες αποψεις λεω.....

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αυτο σκεφτηκα και εγω ρε φιλε.πως γινετε και ζηταει 60 ευρω συνολο μαζι με χοτελι ??? μας δουλευει ??? μηπως προσφερει ελευθερο στοματικο και χισιμο στην μαπα/στομα ??
δεν μπορω να καταλαβω αλλιως γιατι ζηταει τοσο πολλα......κατι δεν παει καλα........δεν ειναι μαλλον τυχαιο που καθεται 5-6 ωρες καθε ημερα και σκοτονει μυγες στο περιπτερο....εαν καποιος καταλαβε για ποια λεω ας μας διαφωτισει.ισως τα πρεζακια και οι μαυρες να παιρνουν 20. αυτες που ειναι στο ξενοδοχειο ελισιουμ να περνουν 50αρικο.......δεν ξερω ,διαφορες αποψεις λεω.....

φίλε μου μήπως αυτή πού λές σου συστήθηκε με το όνομα ΜΙΜΑ :huh:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
φίλε μου μήπως αυτή πού λές σου συστήθηκε με το όνομα ΜΙΜΑ :huh:
οχι φυλε δεν ζητησα ονομα.απλα μου ειπε να παμε να πηδηχτουμε και μου ειπε τιμες και μου ειπε οτι αυτη ειναι καβλα ! το βραδυ δεν δουλευει.μονο μεσημεριανες ωρες μεχρι τις 5-6 το απογευμα. ειναι βουλγαρα. εχει σοκολατιν δερμα και καστανοξανθα μαλλια. απο την περιγραφη πιστευω σε βοηθαω να καταλαβεις εαν ειναι οντως αυτη η μιμα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
μάλλον για την μίμα μιλάμε και έχουν πει  άτομα ότι έχει κονδυλώματα έιναι άρρωστη πρόσεχε :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
πω ρε πουστη και φανταζομουν να κανω τρελα γαμισια με δαφτη ! την εχεις παρει εσυ τυπε αυτη ???

δέν τήν έχω πάρει..κουβεδιάζουμε μόνο εκεί αλλά 50ρικο δέν δίνω  :birdman:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
δέν τήν έχω πάρει..κουβεδιάζουμε μόνο εκεί αλλά 50ρικο δέν δίνω  :birdman:
εννοεις κουβεντιαζεις μαζι της 2-3 λεπτα και φευγεις ??? γιατι θελει τοσα πολλα τυπε , τι στο πουτσο ειναι ??? ευτυχως που με ενημερωσες που εχει κονδυλωματα

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια :2funny: πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια :cum: :fuck1: :cum:

γεια σου φιλε σουκερα με τις γαζελες σου...........

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια :2funny: πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια :cum: :fuck1: :cum:
soukera mou aresi pou ttrellenese gia arapines eisi statheros :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: respect

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Γεια σου τραπε-Ζακια bull11,,,,που οτι σερνετε  :zombie: το  :fuck1:  :2funny: :2funny:

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου φιλε σουκερα με τις αραπινες μας........και το sos club..... ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom