καλησπερα συναγωνιστες !!! σχεδον καθε ημερα 2-3 φορες περναω απο σωκρατους-αριστοτελους ! και εχω παρατηρησει οπως θα ξερετε και πολλοι απο σας οτι εχει σχεδον 24 ωρες το 24ωρο πιατσα εκει στην αριστοτελους στο τριγωνο στην γωνια με το περιπτερο κοντα στο μπουρδελοξενοδοχειο ελισιουμ.μπορεις να βρεις πουτανα απο το πρωι 8 η ωρα μεχρι και τις 4 το πρωι της επομενης ημερας !!! η καθεμια με την βαρδια της και τις δικες της ωρες.στην αριστοτελους καθε βραδυ μαζευονται 3-4 μαυρακια νηγιαρινης προελευσης και ψαχνονται αθωα και ησυχα για πελατες.επισης στην αριστοτελους υπαρχουν και 1-2 κινεζες ''μουτρομενες'' πανω απο τα 40 που πεζει συνεχως το ματι τους.στην χαλκοκονδυλη πεζουν και μερικα πρεζακια οπως και στην σωκρατους αλλα ειναι ολα πολυ αδυνατα και ασχημα. στην αριστοελους στην γωνια με το περιπτερο πεζουν 4-5 κορασιδες κυριως απο την βουλγαρια.
η μια απο αυτες πρεπει να ειναι γυφτισσα ( βουλγαρογυφτισσα ) και ειναι καβλα.εχει σοκολατι χρωμα και καστανοξανθα μαλλια.την πλησιασα και μου ειπε οτι περνει 60 ευρω μαζι με το χοτελι και την 1 ωρα 100 ευρω μαζι με το χοτελι.εχωντας δουλεια και υποχρεωσεις εφυγα και μην εχωντας ορεξη για σεξ μερα μεσημερι ! την εχει παρει κανεις αυτη ??? σοκολατι χρωμα με καστανοξανθα μαλλια.εαν την εχει παρει κανεις ας πει εντυπωσεις και υπηρεσιες και εαν ειναι value for money γιατι σκεφτομαι σοβαρα να την παρω στις προσεχεις ημερες. ειναι καβλα και το ξερει,εξαλου αυτο μου ειπε και η ιδια !!!
να τονισω οτι η τελευταια που αναφερα δουλευειε μονο πρωινες-απογευματινες ωρες. απο το μεσημερι κυριως μεχρι τις 5-6 ωρα το απογευμα !