nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.185
- Πόντοι
- 1.106
ειναι διπλα απο το αλκατραζ είχα παει σε μια βαπτιση προσφάτως και ξερω
Σαν περίεργα μας τα λες ... Πανε στο Αλκατραζ και για βάφτιση; Μπράβο εξέλιξη...
ειναι διπλα απο το αλκατραζ είχα παει σε μια βαπτιση προσφάτως και ξερω
Απο ποτε έγινε πιάτσα εκεί; Χθες ήταν ένα μελαχροινο κ ένα ξανθο, με το πρώτο να ειναι πολύ δυνατό τουλάχιστον εμφανισιακα!!!!!!νομιζω πως στον αγιο σωστη εχει πιατσα
ηθελα να δω το βλεμα της οταν της ειπες να σου δειξει εξετασειςΗ ΤΡΙΤΗ MIA APOLYTA SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα και έφυγα με ακομη
SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα
Οτι στην παραλιακη παιζουν φοιτητριες η ραδιο αρβυλα? :
kapota kai ola μεσα που ακριβως την πετυχες?σε τι κατασταση ηταν?Η ΤΡΙΤΗ MIA APOLYTA SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα και έφυγα με ακομη μεγαλυτερη καυλα!!!
?σε τι κατασταση ηταν?
τελικα σταδια δεν ηταν σιγουρα!τελικα σταδια δηλαδη ε? :S
μεγαλε αν ξεκιναγαμε και ρωταγαμε αρκετοι τις πουτανες για χαρτια να σαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εκαναν εξετασεις!πριν κανα δυο χρονια όταν ξεκίνησε το θεμα με τα ζακια που κυκλοφορουσαν με aids γαμουσα μια πρωην πρεζου ΝΙΝΑ το ονομα αδυνατη αρκετα.Οταν την ρώτησα αν έχει εξετασεις μου εδειξε τις εξετασεις της και μου είπε πως αρκετοι πελάτες ρωτουσαν γι αυτα απο τοτε που εγινε το σκανδαλο και βγηκε το θέμα στην T.V!γιατι τοτε το ειχε πάνω της?Απλα είμαστε μαλακες και δεν ρωταμε γιατι αν το κάναμε θα τις εξαναγκαζαμε (τις καθαρες βέβαια)να τα έχουν πάνω τους και να πηγαίνουν για αυτα σε γιατρο και έμεις απο την αλλη να κινδυνουμε ΛΙΓΟΤΕΡΟ...
τι ειπε ο ανθρωπας
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακιααντε twra na sinenithis me kamia afrikani an exi xartia
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια
ΦΙΛΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΣΚΙΝΝΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ELLYSIOUM!ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια