Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
βολτα χθες προς αναζηση λεπτης και SKINNY σαρκος.Πρωτα περασα απο μεταξι να ριξω τα πολλα και ηρθα αντιμέτωπος με την απολυτη απογοητευση!Μονο ΧΟΝΤΡΕΣ!!!μετα πέρασμα απο ΚΤΕΛ κηφισσου μηπως και πετυχω την λεπτουλα ΓΚΑΛΙΝΑ αλλα τιποτα και πάλι!απο τρίγωνο τρια μωρα η μια η καστανη που κανει πιατσα απογευμα συνηθως η αλλη μελαχρινη ωραιο κοματι(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΙΝΝΥ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ)ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ MIA APOLYTA SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα και έφυγα με ακομη μεγαλυτερη καυλα!!!μετα παραλιακη τιποτα το ιδιαιτερο οποτε κατεληξα να παρω την skinny ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΣΟΛΩΝΟΣπαροτι ξερω οτι ήταν μαπα!!!LITO ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ πολυ ψυχρη και δεν δεχεται ούτε φιλια στο σωμα!!1ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!@!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η ΤΡΙΤΗ MIA APOLYTA SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα και έφυγα με ακομη
ηθελα να δω το βλεμα της οταν της ειπες να σου δειξει εξετασεις :2funny:
θα στειλουμε τον bull11 τον ατρομητο :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ανθρωπας  :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οτι στην παραλιακη παιζουν φοιτητριες η ραδιο αρβυλα? :

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Η ΤΡΙΤΗ MIA APOLYTA SKINNY ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ φορεματακι.Σταματαω την φωναζω αλλα μόλις πλησιασε διαπίστωσα πως ήταν ΖΑΚΙπαρολλα αυτα καυλα!Την ρωτησα μηπως τυχον εχει εξετασεις γιατρου πανω της αλλα που τετοιο πραγμα και έφυγα με ακομη μεγαλυτερη καυλα!!!
:humpleg: kapota kai ola μεσα :rockon: που ακριβως την πετυχες?σε τι κατασταση ηταν?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
τελικα σταδια δηλαδη ε? :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ανθρωπας  :2funny: :2funny: :2funny:
μεγαλε αν ξεκιναγαμε και ρωταγαμε αρκετοι τις πουτανες για χαρτια να σαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εκαναν εξετασεις!πριν κανα δυο χρονια όταν ξεκίνησε το θεμα με τα ζακια που κυκλοφορουσαν με aids γαμουσα μια πρωην πρεζου ΝΙΝΑ το ονομα αδυνατη αρκετα.Οταν την ρώτησα αν έχει εξετασεις μου εδειξε τις εξετασεις της και μου είπε πως αρκετοι πελάτες ρωτουσαν γι αυτα απο τοτε που εγινε το σκανδαλο και βγηκε το θέμα στην T.V!γιατι τοτε το ειχε πάνω της?Απλα είμαστε μαλακες και δεν ρωταμε γιατι αν το κάναμε θα τις εξαναγκαζαμε (τις καθαρες βέβαια)να  τα έχουν πάνω τους και να πηγαίνουν για αυτα σε γιατρο και έμεις απο την αλλη να κινδυνουμε ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
μία πουτάνα πού εκδίδεται στον δρόμο και aids να έχει δέν υπάρχει τιμωρία απο την δικαιοσύνη καθώς την ευθήνη τήν έχει ο πελάτης και όχι αυτή.

η συμπεριφορά τους δεν συνιστά αρχή εκτελέσεως βαριάς σωματικής βλάβης έστω και αν είχαν όντως προχωρήσει σε ερωτική επαφή με κάποιον πελάτη, η πράξη τους θα αποτελούσε όχι βαριά σωματική βλάβη αλλά μη τιμωρητή συμμετοχή σε αυτοδιακινδύνευση άλλου

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
αντε twra na sinenithis me kamia afrikani an exi xartia :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αντε twra na sinenithis me kamia afrikani an exi xartia :2funny:
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια :2funny: πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια :cum: :fuck1: :cum:

Συνημμένα

• eb.jpg
    eb.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 39
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ας ειναι κανα τετοιο μαιμουδακι μαυρακι..και θα δεις αν θα κατσω να ζητησω χαρτια :2funny: πριν προλαβει να την φωναξω θα την εχω ανεβασει στο Λιτο και θα του χυνω τα μπουτακια :cum: :fuck1: :cum:

:bigdick:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ΦΙΛΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΣΚΙΝΝΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ELLYSIOUM!ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
προσοχη να περνετε να φερεται δικες καποτες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
προφανως μαγκες...δικες σας καποτες παντα...και κατα προτιμηση για αντοχη παρα πολυ καλη σε σχεση με αλλες...χωρις να κανω διαφημηση ''again'' για τριγωνο,μιλαμε για αντοχη τωρα οχι αστεια .,,,και επισης και ''durex extra safe'' τιποτα αλλο αυτες τις δυο...,και βαρατε ;) :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom