Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.683
Πόντοι
3.656
Την βλέπω περί τα δύο χρόνια στο κουρμπέτι. Εμφανίζεται πάντα βράδυ. Καμιά επιπλέον πληροφορία για τις υπηρεσίες της μπορείς να μας αναφέρεις;
πίπα μέτρια, άφησε χάδια, πιασίματα, χάιδεμα κλειτορίδας, μπρος και πίσω τρύπα αρκετά σφιχτές για το επάγγελμα που κάνει. Έδειξε ότι το φχαριστιότανε, βόγγαγε κλπ παραμύθια, αλλά ήτανε αρκετά πειστική, πολύ πιο πειστική από τη Γιούκι ας πούμε. Γι αυτό είπα ότι ήταν αξιοπρεπής παρουσία για το 20ρικο που πήρε.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πίπα μέτρια, άφησε χάδια, πιασίματα, χάιδεμα κλειτορίδας, μπρος και πίσω τρύπα αρκετά σφιχτές για το επάγγελμα που κάνει. Έδειξε ότι το φχαριστιότανε, βόγγαγε κλπ παραμύθια, αλλά ήτανε αρκετά πειστική, πολύ πιο πειστική από τη Γιούκι ας πούμε. Γι αυτό είπα ότι ήταν αξιοπρεπής παρουσία για το 20ρικο που πήρε.
για ποια λες τυπε???

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
λεω να κατεβω ετσι μια βολτουλα,αμα βρω πιτσιρικη αδυνατο μαυρακι...θα του βαλω το πουλακι μου μεσα στο βρωμομουνακι της :fuck1: :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΏΡΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΣΟΛΩΝΟς ΚΑΙ ΤΡΊΓΩΝΟ.ΝΕΚΡΑ..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ναι ειδικα τα βραδυα που ειναι εκεινα τα επικα βραδυα με την σφικτολα εξω απο το γερμανο το κοντοπουτανο...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στην γωνία σατωβριάνδου με σωκράτους εκδίδεται μία γκόμενα με όνομα βούλα ελληνίδα  φοράει συνήθως άσπρο η κόκκινο κολλάν και έχει μία τσάντα στην πλάτη..τήν έχει πάρει κανείς? :zfuck:

η ειναι για :s&m_1:
δεν την εχω πετυχει

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τιποτα τελικως χτες,,περασα κατα 1 κ μιση  αλλα δεν ειχε ουτε μαυρη αφρικανικη μυγα....,πηγα σε κολαδικο και πλακωθηκα στα ουισκακια....στο γυρισμα...κατα τις 4μιση...παλι νεκρα :S το μονο που πετυχα ειναι 3 μαυρες μετριες...,εμενα δεν μου αρεσαν στη Σωκρατους πισω απο το παλιο δημαρχειο(περιεργο)απο κει ειχαν εξαφανιστει εντελως...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
πριν λίγο πέρασμα απο ellysioum.Ηταν η μιμα με κοντο μαυρο μπλουζακι που αφηνε εξω τις βυζάρες της και ένα κοντο σορτσακι.Μουναρος πραγματικα!αν δεν είχα  διαβάσει κριτικε΄ς για κονδυλώματα κτλ θα είχα ανέβει σιγουρα!!!Είσης ένα πρεζακι ακριβως έξω απο ellysioum.δυστυχως τελευταια τα πρεζακια ολο και ποιο συχνά την στηνουν έξω απο το ιστορικο ξενοδοχειο...!Μηπως να αρχισουμε να τις ρωταμε για υγειονομικες εξετάσεις?Αν το κάνουμε αρκετοι πιστεύω πολλες θα αναγκαστουν να έχουν τα χαρτιά μαζί τους και εμεις το κατω κεφαλι μας ήσυχο..!

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως καποιος συναθλητης ξερει κατι για το πανεμορφο σκινυ γυφτοειδες μοντελο (1 70+), με τα πανεμορφα ματια, που αραζει στη λαυριου στο φαναρι ???

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
μηπως καποιος συναθλητης ξερει κατι για το πανεμορφο σκινυ γυφτοειδες μοντελο (1 70+), με τα πανεμορφα ματια, που αραζει στη λαυριου στο φαναρι ???
φιλε το εχω παρατηρησει και εγω γιατι ειμαι λατρης των skinny ομως φοβαμαι μηπως είναι πρεζάκι!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
πριν λίγο πέρασμα απο ellysioum.Ηταν η μιμα με κοντο μαυρο μπλουζακι που αφηνε εξω τις βυζάρες της και ένα κοντο σορτσακι.Μουναρος πραγματικα!αν δεν είχα  διαβάσει κριτικε΄ς για κονδυλώματα κτλ θα είχα ανέβει σιγουρα!!!Είσης ένα πρεζακι ακριβως έξω απο ellysioum.δυστυχως τελευταια τα πρεζακια ολο και ποιο συχνά την στηνουν έξω απο το ιστορικο ξενοδοχειο...!Μηπως να αρχισουμε να τις ρωταμε για υγειονομικες εξετάσεις?Αν το κάνουμε αρκετοι πιστεύω πολλες θα αναγκαστουν να έχουν τα χαρτιά μαζί τους και εμεις το κατω κεφαλι μας ήσυχο..!

Εδω ρε τυπε οι κανονικές δεν εχουν σωστα χαρτιά, θα χουν οι πιατσόβιες;;;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:rockon: νααι ναι...ειδικα να την γαμας σε ιεροαποστολικη φαση   και να την ακους να ρουφαει την μυτη της συνεχεια :dancing: :headbang:
γεια σου bull κασκαντεριτζη :2funny: προσεχε ομως γιατι τα τραπε-ζακια ειναι πτυχιουχα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.683
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
Κατέβηκα το Σάββατο γύρω στις 23.00 στο τρίγωνο και είχε πέσει μάλλον σκούπα. Οι γνωστές αραπίνες, ντροπή της μαύρης φυλής στην Καποδιστρίου. Μία αλλοδαπή που κάτι έλεγε πιατσάριζε στη Σωκράτους ανάμεσα Καποδιστρίου και Χαλκοκονδύλη με μπουστάκι και κοιλιά έξω, ρώτησα υπηρεσία και τιμές και ζήτησε το γνωστό 20ρικο για την ίδια και 10 για το ξενοδοχείο, πίπα και νορμάλ σεξ, δηλ. χωρίς κώλο. Τα μπροστινά της δόντια ήταν σάπια και σπάστηκα. Στη διασταύρωση Βερανζέρου και Σωκράτους η πρεζογυφτοπούλα Χριστίνα ζήταγε 10 € για απλό πρόγραμμα και 20 € με κώλο. Και ενώ είχα απελπιστεί, η Θεά Αφροδίτη αντάμειψε την ευσέβειά  μου και μου έστειλε τη Νατάσσα, στη διασταύρωση  Σατωβριάνδου και Σωκράτους. Ζήτησε 15 € για απλό πρόγραμμα, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν η μοναδική επιλογή. Ρωσίδα από τη Μόσχα, κατά δήλωσή της, γύρω στα 35 χρονών, με όλα τα θετικά της Ρώσικης φυλής. Στήθος λίγο πεσμένο, δέρμα εξαίσιο, πίπα μέτρια, χάδια κλπ προσπάθειες να με αφήσει ικανοποιημένο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Ακομη και με την σκουπα ο κοσμος ριχνει κανενα γαμησι , φτανει να μην μπει και ο Δενδιας στο bou και μπαγλαρωσουν και αυτες και μεινουμε με το πουλι στο χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom