ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ωρες να αναφερεται..
απο το πρωι εως και αργα το βραδυ ;)
ωρες να αναφερεται..
ΑΡΙΣΤΑ συναγωνιστη ;), κανενα καλο μαυρακι ειδες?Συνάδελφοι,
σήμερα στις 22.00 μετά από πολύ καιρό υπήρχαν ενναλακτικές επιλογές στο τρίγωνο, 6 - 7 κοπέλλες. Στη διασταύρωση Καματερού και Χαλκοκοδύλη, εκεί που έχει parking για μηχανάκια, πιατσάριζε ο γνωστός βουλγαροτράβελος με 2 - 3 νεαρά βουλγαράκια, μάλλον φρέσκα, γιατί δεν ήξεραν γρι ελληνικά. Φόρτωσα ένα ξανθοβαμμένο στρογγυλοπρόσωπο που δήλωσε ότι τα κάνει όλα με 20 €. Τη μετάφραση την έκανε ο βουλγαροτράβελος. Το βουλγαράκι δήλωσε Αντώνια, είχε αρκετά καλό σώμα, αλλά πεσμένο βυζί, έκανε μπάνιο πριν και μετά και δούλεψε φιλότιμα τα λεφτά του. Ελπίζω να έρθουν κι άλλες συμετοχές.
την εχω πετυχει αργα το βρραδυ εγω...πρεπει να ητανε αν θυμαμαι καλα γυρω στις 1...ωρες να αναφερεται..
Την βλέπω περί τα δύο χρόνια στο κουρμπέτι. Εμφανίζεται πάντα βράδυ. Καμιά επιπλέον πληροφορία για τις υπηρεσίες της μπορείς να μας αναφέρεις;Συνάδελφοι,
Φόρτωσα ένα ξανθοβαμμένο στρογγυλοπρόσωπο που δήλωσε ότι τα κάνει όλα με 20 €. Τη μετάφραση την έκανε ο βουλγαροτράβελος. Το βουλγαράκι δήλωσε Αντώνια, είχε αρκετά καλό σώμα, αλλά πεσμένο βυζί, έκανε μπάνιο πριν και μετά και δούλεψε φιλότιμα τα λεφτά του. Ελπίζω να έρθουν κι άλλες συμετοχές.
γιατι ετσι τυπε???παιδες πάρτε το απόφαση το τρίγωνο τελείωσε!Πριν κανα δυωρο μόνο πρεζακια έξω από ellysioum..
Για υτο το λόγο πιστεύω ότι τελείωσε το τρίγωνο...!Γιανα αφηνουν τα ζακια έξω απο το στεκι τους σημαινει ότι μάλλον το παρατησανπρεζουδες στο ellysioum και πως το επετρεψαν οι βουλγαρουμανες αυτο
γιατι πριν τι ειχε ρε τυπε?παιδες πάρτε το απόφαση το τρίγωνο τελείωσε!Πριν κανα δυωρο μόνο πρεζακια έξω από ellysioum..
αυτες οι 2 κατηγοριες δεν μας ενδιαφερουν τυπεΓια υτο το λόγο πιστεύω ότι τελείωσε το τρίγωνο...!Γιανα αφηνουν τα ζακια έξω απο το στεκι τους σημαινει ότι μάλλον το παρατησαν
μαζι με τα ζάκια φιλε ητανε και ένα γρανι στον τηλεφωνικο θάλαμο εξω απο το ξενοδοχειο!καπου τηλεφωνουσε για αρκετη ώρα.αλλα πολυ γκρανι τύπε...!ο χαρος την είχε σε στενη επιτηρηση πως τις γαματε αυτες ρε παιδια?αυτες οι 2 κατηγοριες δεν μας ενδιαφερουν τυπε
πρεζακια και γυφτορουμανες
τα γκρανια να μην φυγουν μονο
τυπε επρεπε να χωθεις,τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να τις χανειςμαζι με τα ζάκια φιλε ητανε και ένα γρανι στον τηλεφωνικο θάλαμο εξω απο το ξενοδοχειο!καπου τηλεφωνουσε για αρκετη ώρα.αλλα πολυ γκρανι τύπε...!ο χαρος την είχε σε στενη επιτηρηση πως τις γαματε αυτες ρε παιδια?
τυπε επρεπε να χωθεις,τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να τις χανεις
γιατι ρε τυπε?
και τι να γαμαμε?τιποτα νεαρες?
τι ειμαστε?ανωμαλοι? :S
ολοι το ιδιο λενε αλλα μολις τους κανουν φαφουτικο στοματικο δεν ξαναγυρνανε σε γκομενα με δοντια τυπε
Δυστυχώς, αυτά που ήξερα για τις γαζέλες τα ξέχασα με τη βία. Υπάρχουν λίγα μαυράκια, πολύ χαμηλής ποιότητας από εμφάνιση, το γαμίσι που κάνουν είναι κάτω του μετρίου και κάνουνε και κόνξες, στυλ δεν βγάζουν σουτιέν, μην μου αγγίζεις τα βυζιά κλπ. Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω μαύρη, εκτός κι αν έρθει νέα παραλαβή.ΑΡΙΣΤΑ συναγωνιστη ;), κανενα καλο μαυρακι ειδες?
Τα σεβη μου.