apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα εσυ εισαι γνωστη ανωμαλαρα τυπεΕγω παντως θελω πιπινι φοιτητρια!!!
καλα εσυ εισαι γνωστη ανωμαλαρα τυπεΕγω παντως θελω πιπινι φοιτητρια!!!
Γεια σας μάγκες, μόλις γύρισα από τρίγωνο. Δύο μαυρούλες, η μία εκ των οποίων με έπρηξε να με ξεπετάξει με το στανιό κάθε φορά που πέρναγα με το αμάξι από τη γωνία Καπποδιστρίου και Αριστοτέλους. Είχε και κάτι φασόλες, απορώ ποιος τις πηδάει αυτές . Δεν είχε κάτι να με ενθουσιάσει, αλλά καθώς δεν ήθελα να καταλήξω πάλι στο κατουρημένο Μετάξι, επέλεξα την Τζοάνα, η οποία είναι κοντούλα, ξανθιά με μακριά μαλλιά με μπούκλες και αρκετά αδύνατη. Νύχτες δουλεύει, λέει. Ωραίο βυζάκι, μικρό και στητό, έκανε και ντουσάκι, πίπα λιγάκι χάλια και τρεις στάσεις μετά, όπου δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Παραπονιότανε μόνο που την τραβάνε οι μπάτσοι κάθε μέρα και την κρατάνε 3-4 ώρες κάθε φορά. Φιλότιμο είναι το κορίτσι, αν σε κάποιον αρέσει εμφανισιακά δεν θα κακοπέσει. Πάντως, το μετάνιωσα λιγάκι μετά, σκεπτόμενος ότι θα έπρεπε να προτιμήσω καμιά γυφτοπούλα, είχε δυο τρεις πιτσιρίκες, γιατί το τσιγγάνικο είναι άλλο πράμα.
ΥΓ. Την Παρασκευή το απόγευμα που περνούσα τυχαία είδα και τη Μίμα. Τι μουνί είναι αυτό, ρε μάγκες. Ακόμα 50 θέλει, ξέρει κανείς;
..Πολύ συμπαθητική η Τζοάννα φίλτατε.... συμφωνώ μαζί σου..
.... Η Μίμα μας δηλώνει "... ότι είναι η πιο όμορφη απ' όλες..." και θέλει 50 (προσφέρει όμως και κ*λο)... την συμπαθώ αλλά δεν ευχαριστιέμαι το σεξ μαζί της...
... σήμερα δοκίμασα την Ίριδα έξα από το "Ανδρονίκη" (20+5 το χοτέλι)
Της έδωσα άλλα 15 και ευχαριστήθηκα κ*λαράκι μετά κ*λοσκαμπίλων. Έχει καλύτερο σώμα και βυζί σε σχέση με τη Μίμα
... και τώρα δεν έχουν μείνει κάλά κομμάτια... Χάσαμε τη Λίλη, τη Μπέλα (στο Τρίγωνο), την Αλεξάνδρα και τη Λαβίνια (στη Γερανίου)... τι μας έμεινε ;;;;
Eπισεις γουσταρω να βλεπω στο τριγωνο γυναικα να την πεφτει σε γυναικα!!!καλα εσυ εισαι γνωστη ανωμαλαρα τυπε
σιγα μην παιζουν τετοια σκηνικα τυπεEπισεις γουσταρω να βλεπω στο τριγωνο γυναικα να την πεφτει σε γυναικα!!!
πολυ λιγοτερο απο οσο εμεις παντως αν εσυ φας φολα για 20 ευρω εγω θα φαω για 40... δεν ειναι κάθε μέρα Κυριακή ... έχουμε πληρώσει κι εμείς για φόλες...
Βυζί μπορεί, αλλά όχι και καλύτερο σώμα η Ίριδα απ' τη Μίμα... Δεν την έχω πάρει αλλά την έχω δει επανειλημμένως.
Τί μου θύμησες τώρα... Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα δει Αλεξάνδρα και Λαβίνια στη Γερανίου κι είχα πάθει κοκομπλόκο... Ήταν καλοκαίρι και φορούσαν τα μινάκια τους, μες την κάβλα...
..προφανώς φίλτατε, προτιμάς το σωματότυπο της Μίμας με μεγαλούτσικα βυζιά και κ*λο... ενώ εγώ προτιμώ πιο λεπτά κορίτσια με κορμί όπως αυτό της Ίριδος...
Σου προτείνω να τις δοκιμάσεις και τις δύο κα να μας πεις εντυπώσεις
Τέτοια μωράκια θέλω οργάζμο.................Eπισεις γουσταρω να βλεπω στο τριγωνο γυναικα να την πεφτει σε γυναικα!!!
Τέτοια μωράκια θέλω οργάζμο.................
Κλώνε θες να ακούσεις τίποτα πρωί-πρωί; Ποια κότα είσαι ρε ξεφτίλα........;αυτά σε θέλουνε ρε ντιγκιντάνγκα?
Κλώνε θες να ακούσεις τίποτα πρωί-πρωί; Ποια κότα είσαι ρε ξεφτίλα........;
Ρε τύπε εγώ την τελευταία φορά που είδα την Ίριδα (το περασμένο καλοκαίρι ή μήνα Σεπτέμβρη το πολύ) δεν ήταν αδύνατη, ήταν σίγουρα πιο παχιά απ' τη Μίμα... Εκτός αν αδυνάτισε τώρα!
Μπες με το κανονικό σου προφίλ,μωρή κότα......... Απειλείς ρε ξεφτίλα της κοινωνίας;ξεκωλιασμένε θες πολύ να μάθεις ποιός είμαι?
έλα να με βρείς στην πιάτσα, θα περάσεις καλά
...μάλλον πρόκειται για άλλη κοπέλα. Αυτή που λέω εγώ έχει πολύ ωραίο, αδύνατο και σφιχτό κορμί!
...τυποι η ιριδα εναι μια ξανθια ελληνηδα αδυνατη 45αρα που την πετυχαινεις συνηθως μεσημερια στη λαυριου...?Ρε τύπε εγώ την τελευταία φορά που είδα την Ίριδα (το περασμένο καλοκαίρι ή μήνα Σεπτέμβρη το πολύ) δεν ήταν αδύνατη, ήταν σίγουρα πιο παχιά απ' τη Μίμα... Εκτός αν αδυνάτισε τώρα!