Μια γυφτοπούλα,χόρευε δίπλα στο περίπτερο.........ποιότητα,ε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Και πιο περα ηταν το DATSUN με τις πατατες!!!Μια γυφτοπούλα,χόρευε δίπλα στο περίπτερο.........
Και πιο περα ηταν το DATSUN με τις πατατες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/03/datsun-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Με τον BMW ήμουν.....γελάσαμε....... :2funny: :2funny: :2funny:
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
΄Το απογευμα στο τριγωνο ηταν αυτη!!!Σημερα το απογευμα 4:30 νεκρα μεγαλη στο τριγωνο
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ωραιο μωρο που ηταν μπασ και την ξαναβρω???΄Το απογευμα στο τριγωνο ηταν αυτη!!!
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
στην ξουθου ποιο πανω στο φαναρι αραζουνε τραβελακια
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Την συγκεκριμενη θελω με την τριχα στην μασχαλη.........στην ξουθου ποιο πανω στο φαναρι αραζουνε τραβελακια
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Χτες περι ωρας 01 το βραδυ περιπου περασα απο καπποδιστριου τυχαια γτ ηθελα να βγω λεωφ.Αθηνων κ ειδα συναγωνιστη να παιρνει την καρμεν κ αλλο ενα ψιλο ξανθο εκφυλο αδυνατο με ενα τζινακι σορτσακι τα χε ολα εξω και να εισερχονται εντος ξενοδοχειου LITO ,ομολογω πως ειχα μερες να περασω απο τριγωνο,ξερει κανεις αυτη η ξανθια που λεω τι παιζει?εαν καταλαβε κανεις κ περασε κ την ειδε χτες,μιλαμε για πολυ καυλι
Έλα ρε,είναι αυτή που είχα πάρει εγώ και ζήταγε 30+10€....(της έδωσα 20+10) και την γαμούσα 15 λεπτά...με αποτέλεσμα να σαλτάρει και με το που έχυσα να φύγει τρέχοντας! Είχε φάει σκληρό γαμήσι από τον billy13......Χτες περι ωρας 01 το βραδυ περιπου περασα απο καπποδιστριου τυχαια γτ ηθελα να βγω λεωφ.Αθηνων κ ειδα συναγωνιστη να παιρνει την καρμεν κ αλλο ενα ψιλο ξανθο εκφυλο αδυνατο με ενα τζινακι σορτσακι τα χε ολα εξω και να εισερχονται εντος ξενοδοχειου LITO ,ομολογω πως ειχα μερες να περασω απο τριγωνο,ξερει κανεις αυτη η ξανθια που λεω τι παιζει?εαν καταλαβε κανεις κ περασε κ την ειδε χτες,μιλαμε για πολυ καυλι
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ετσι μπραβο καλα το εκανες το εκφυλο,ε για να κανει παρεα με καρμεν τι θα ητανεΈλα ρε,είναι αυτή που είχα πάρει εγώ και ζήταγε 30+10€....(της έδωσα 20+10) και την γαμούσα 15 λεπτά...με αποτέλεσμα να σαλτάρει και με το που έχυσα να φύγει τρέχοντας! Είχε φάει σκληρό γαμήσι από τον billy13......
Αλλάζει δρόμο όταν με βλέπει......ετσι μπραβο καλα το εκανες το εκφυλο,ε για να κανει παρεα με καρμεν τι θα ητανε
Γεια σας μάγκες, μόλις γύρισα από τρίγωνο. Δύο μαυρούλες, η μία εκ των οποίων με έπρηξε να με ξεπετάξει με το στανιό κάθε φορά που πέρναγα με το αμάξι από τη γωνία Καπποδιστρίου και Αριστοτέλους. Είχε και κάτι φασόλες, απορώ ποιος τις πηδάει αυτές . Δεν είχε κάτι να με ενθουσιάσει, αλλά καθώς δεν ήθελα να καταλήξω πάλι στο κατουρημένο Μετάξι, επέλεξα την Τζοάνα, η οποία είναι κοντούλα, ξανθιά με μακριά μαλλιά με μπούκλες και αρκετά αδύνατη. Νύχτες δουλεύει, λέει. Ωραίο βυζάκι, μικρό και στητό, έκανε και ντουσάκι, πίπα λιγάκι χάλια και τρεις στάσεις μετά, όπου δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Παραπονιότανε μόνο που την τραβάνε οι μπάτσοι κάθε μέρα και την κρατάνε 3-4 ώρες κάθε φορά. Φιλότιμο είναι το κορίτσι, αν σε κάποιον αρέσει εμφανισιακά δεν θα κακοπέσει. Πάντως, το μετάνιωσα λιγάκι μετά, σκεπτόμενος ότι θα έπρεπε να προτιμήσω καμιά γυφτοπούλα, είχε δυο τρεις πιτσιρίκες, γιατί το τσιγγάνικο είναι άλλο πράμα.
ΥΓ. Την Παρασκευή το απόγευμα που περνούσα τυχαία είδα και τη Μίμα. Τι μουνί είναι αυτό, ρε μάγκες. Ακόμα 50 θέλει, ξέρει κανείς;
ΥΓ. Την Παρασκευή το απόγευμα που περνούσα τυχαία είδα και τη Μίμα. Τι μουνί είναι αυτό, ρε μάγκες. Ακόμα 50 θέλει, ξέρει κανείς;
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Εγω παντως θελω πιπινι φοιτητρια!!!
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
..Πολύ συμπαθητική η Τζοάννα φίλτατε.... συμφωνώ μαζί σου..Γεια σας μάγκες, ......επέλεξα την Τζοάνα, η οποία είναι κοντούλα, ξανθιά με μακριά μαλλιά με μπούκλες και αρκετά αδύνατη. Νύχτες δουλεύει, λέει. Ωραίο βυζάκι, μικρό και στητό, έκανε και ντουσάκι, πίπα λιγάκι χάλια και τρεις στάσεις μετά, όπου δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Παραπονιότανε μόνο που την τραβάνε οι μπάτσοι κάθε μέρα και την κρατάνε 3-4 ώρες κάθε φορά. Φιλότιμο είναι το κορίτσι, αν σε κάποιον αρέσει εμφανισιακά δεν θα κακοπέσει. Πάντως, το μετάνιωσα λιγάκι μετά, σκεπτόμενος ότι θα έπρεπε να προτιμήσω καμιά γυφτοπούλα, είχε δυο τρεις πιτσιρίκες, γιατί το τσιγγάνικο είναι άλλο πράμα.
.... Η Μίμα μας δηλώνει "... ότι είναι η πιο όμορφη απ' όλες..." και θέλει 50 (προσφέρει όμως και κ*λο)... την συμπαθώ αλλά δεν ευχαριστιέμαι το σεξ μαζί της...
... σήμερα δοκίμασα την Ίριδα έξα από το "Ανδρονίκη" (20+5 το χοτέλι)
Της έδωσα άλλα 15 και ευχαριστήθηκα κ*λαράκι μετά κ*λοσκαμπίλων. Έχει καλύτερο σώμα και βυζί σε σχέση με τη Μίμα
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
[quote author=mpozanis link=topic=35.msg4333191#msg4333191 date=1359927703]
τυχερη εκει στιν αθηνα ειστε ρε πουστη μου εσεις γαματε με 30 ευρω κολο και ειμεις δηνουμαι 30 για ξεπετες τσιμπουκη και πισοκολητο μονο
[/quote]
... δεν ειναι κάθε μέρα Κυριακή ... έχουμε πληρώσει κι εμείς για φόλες...
τυχερη εκει στιν αθηνα ειστε ρε πουστη μου εσεις γαματε με 30 ευρω κολο και ειμεις δηνουμαι 30 για ξεπετες τσιμπουκη και πισοκολητο μονο
[/quote]
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
... και τώρα δεν έχουν μείνει κάλά κομμάτια... Χάσαμε τη Λίλη, τη Μπέλα (στο Τρίγωνο), την Αλεξάνδρακαι τη Λαβίνια (στη Γερανίου)... τι μας έμεινε ;;;;
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ουουου εχουμε πεταξει στο δρομο λεφτα ουκ ολιγες φορες... δεν ειναι κάθε μέρα Κυριακή ... έχουμε πληρώσει κι εμείς για φόλες...
Συνημμένα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
[quote author=mpozanis link=topic=35.msg4333191#msg4333191 date=1359927703]
[/quote]Να μετακομισεις τυπε μου.
[/quote]Να μετακομισεις τυπε μου.
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ουουου εχουμε πεταξει στο δρομο λεφτα ουκ ολιγες φορες
"...ὁδηγουμένοι εἰς οἰκονομικὴν καταστροφὴν εὐχαρίστως" όπως σοφά έχει πει ο φίλτατος μπακάλης
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495