You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
παλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλιΤερμα Σολωνος κυκλοφορει ενα βουλγαρακι λιγο μελαμψο βυζακι 2αρι ψηλοκαπουλο 20χρονο
εχει κανα μηνα εναμιση στην αγορα παρτε το με ενα 50αρι κανει θαυματα και παει στις στροφες οπως το πας
/
παλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλι
/
Ουτε καληνυχτα δεν ξερει να πει,και ψηλοχανεται δεν ειναι μονιμο
μονο προσεχε αγωνιστη να ειναι 20 χρονο γιατι εχει 5 τεμαχια που ειναι 14 εωσ 16 .εχω δει φαση στην σωκρατουσ 2 μπατσινεσ μαγκωσαν εναν τυπο με ενα βουλγαρακι την ωρα που το ψωνιζε εκει ηταν καρφωτη αλλα......αντε να καθαρισεισ μετα και τι να πεισπαλιο ειναι και 50 για 20 χρονο δεν λεει! να ηταν 50+ χαλαλι
/
Ουτε καληνυχτα δεν ξερει να πει,και ψηλοχανεται δεν ειναι μονιμο
Απο 18"00 μεχρι............εμφανειστηκε ξανθο μωρο απο σκοπια πολυ ωραιο στο γνωστο περιπτερο ωρες 18¨00
η
Απο ........ μεχρι 18"00 ???
ποιο ειναι το γνωστο αδερφε??εμφανειστηκε ξανθο μωρο απο σκοπια πολυ ωραιο στο γνωστο περιπτερο ωρες 18¨00
Απέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίληποιο ειναι το γνωστο αδερφε??
ψηλη με ξανθα κοντα μαλια?αν λεμε την ιδιαΑπέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίλη
Απέναντι απο τα γυφτακια, εκει που ηταν η Λίλη
ΠΟΥ ΡΕ παιδια ειναι τα γυφτακια, το γνωστο σημειο η περιπτερο???
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
... αχ... Λίλη...
. . . . αχ . . . Λίλη . . . . το καλύτερο κορίτσι της πιάτσας. . . . . ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ . . ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Ερωτηξης:που σκατα ειναι ηθοδωρα απο το σχολειο απεναντι απο το οστρια ξερει κανεις;
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Την Πέμπτη 5/1 είχα κατέβει για δουλειές στην Αθήνα και κατά τις 6πμ είπα να περάσω από τις πιάτσες για κανένα . Ήταν αρκετά άδεια - - περισσότερα στρουμφάκια, από κοπέλες έβλεπες στο κέντρο, είδα όμως την Χριστίνα από Βουλγαρία, που στεκόταν απέναντι από το κλασσικό χοτέλι . . . Καλό σώμα, καυλιάρικο πρόσωπο. . . την ρώτησα για full πρόγραμμα μετά κουλουριού, και συμφωνήσαμε στα 30 + 10.
Ανεβήκαμε πάνω και άρχισε κουβέντα για τα κορίτσια και τις αναδουλειές. . . της λέω να ξεκινήσουμε το παιχνίδι . . . . αλλά την βλέπω να φοράει το σουτιεν και μια μικρή μπλουζίτσα. Της ζήτησα να τα βγάλει, αλλά > αρνήθηκε, διότι δεν θέλει να παίζουμε με τα μικρά βυζάκια της - - - πονάει. . . Της λέω για κουλούρι, αλλά έφαγα 2ο άκυρο .
Είχα φοβερές καύλες, και της έσκισα το μουνί της κυριολεκτικά, σε σημείο που η καπότα (made in China - Το DUREX δεν το γνωρίζουν) έσπασε. . . ευτυχώς το πήραμε γρήγορα πρέφα, και τον έβγαλα. . . Της ζήτησα 2ρη καπότα, αλλά εδώ έφαγα το 3ρο άκυρο . . .
Πως θα τελειώσω. . . . με μου είπε . . . . Τι να κάνω. . . . ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά θα έκλεγα πλήρως το 40ρι που έδωσα. . .
Αυτά έγιναν με εμένα. . . σίγουρα έχει φάει άκυρο από εμένα . . . από την Ελλάδα μέχρι την Βουλγαρία. . . και ίσως παραπέρα.
Η φάση είναι ότι μου είπε ότι είναι 26 χρονών, αλλά έδειχνε για τουλάχιστον 36. . . .
Αχ! Λίλη γύρνα πίσω . . . :-
Την Πέμπτη 5/1 είχα κατέβει για δουλειές στην Αθήνα και κατά τις 6πμ είπα να περάσω από τις πιάτσες για κανένα . Ήταν αρκετά άδεια - - περισσότερα στρουμφάκια, από κοπέλες έβλεπες στο κέντρο, είδα όμως την Χριστίνα από Βουλγαρία, που στεκόταν απέναντι από το κλασσικό χοτέλι . . . Καλό σώμα, καυλιάρικο πρόσωπο. . . την ρώτησα για full πρόγραμμα μετά κουλουριού, και συμφωνήσαμε στα 30 + 10.
Ανεβήκαμε πάνω και άρχισε κουβέντα για τα κορίτσια και τις αναδουλειές. . . της λέω να ξεκινήσουμε το παιχνίδι . . . . αλλά την βλέπω να φοράει το σουτιεν και μια μικρή μπλουζίτσα. Της ζήτησα να τα βγάλει, αλλά > αρνήθηκε, διότι δεν θέλει να παίζουμε με τα μικρά βυζάκια της - - - πονάει. . . Της λέω για κουλούρι, αλλά έφαγα 2ο άκυρο .
Είχα φοβερές καύλες, και της έσκισα το μουνί της κυριολεκτικά, σε σημείο που η καπότα (made in China - Το DUREX δεν το γνωρίζουν) έσπασε. . . ευτυχώς το πήραμε γρήγορα πρέφα, και τον έβγαλα. . . Της ζήτησα 2ρη καπότα, αλλά εδώ έφαγα το 3ρο άκυρο . . .
Πως θα τελειώσω. . . . με μου είπε . . . . Τι να κάνω. . . . ήθελα να σηκωθώ να φύγω, αλλά θα έκλεγα πλήρως το 40ρι που έδωσα. . .
Αυτά έγιναν με εμένα. . . σίγουρα έχει φάει άκυρο από εμένα . . . από την Ελλάδα μέχρι την Βουλγαρία. . . και ίσως παραπέρα.
Η φάση είναι ότι μου είπε ότι είναι 26 χρονών, αλλά έδειχνε για τουλάχιστον 36. . . .
Αχ! Λίλη γύρνα πίσω . . . :-
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
. . . . αχ . . . Λίλη . . . . το καλύτερο κορίτσι της πιάτσας. . . . . ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ . . ΤΩΡΑ ΞΕΡΩΝ' ΑΓΑΠΗΣΩ. ΚΡΙΜΑ!!!! Νομίζω ότι πρέπει να βγει προκήρυξη: LILY WANTED KAYLOMENH AND ALIVE
...κάτι πρέπει να κάνουμε ρε Θαν... δε μπορεί να το χάσαμε έτσι το κορίτσι...
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...κάτι πρέπει να κάνουμε ρε Θαν... δε μπορεί να το χάσαμε έτσι το κορίτσι...
Δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε kazana. . όλα τα κορίτσια μου είπαν ότι παντρεύτηκε, αλλά δεν το πιστεύω. . . Επειδή είμαι φίλος της πιάτσας, και έχω τιμήσει αρκετά κορίτσια στο τρίγωνο, έχω προσέξει ότι μαζί με τη Λίλη έχει φύγει και η στενή της παρέα (όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν η Μίμα) - - 2-3 τριγγάνες (Μαρία κτλ). Ίσως κάτι να έχει γίνει με τα στρουμφάκια, ή/και με τους προαγωγού της. . . Την είχαν πάει πολλές φορές στο τμήμα στο παρελθόν, ίσως να την απέλασαν για μερικούς μήνες. . .
Τι πρέπει να κάνουμε???? Ίσως υπομονή, και ελπίζω να βρεθεί καμιά που να μπορέσει να την αντικαταστήσει επάξια. . . . ίσως γυρίσει μετά από μερικούς μήνες, άλλωστε είναι μόλις 19 χρονών και μερικών μηνών. . . SAVE US - - - LILY - - - - PLEASE - Come back for
Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε συνομιλία που έχω μέσω διαδικτύου με γνωστή κοπέλα από την πιάτσα στην Χαλκοκονδύλι μου είπε πως πολλές κοπέλες έχουν απελαθεί και μάλιστα υπάρχει πρόβλημα με το διαβατήριο τους.
Φίλε Fidebora, μου φαίνεται αρκετά λογικό αυτό . . . η Λίλη έγγραφε τα στρουφάκια στα
Από ότι ξέρω, η Λίλη και αρκετές άλλες κοπέλες είχαν μαζέψει αρκετά δικαστήρια. . . και έπρεπε να πληρώσει πρόστιμα . . μήπως κάποιος ειδήμων συναγωνιστής μπορεί να μας δόσει πιο πολλές πληροφορίες??
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σε συνομιλία που έχω μέσω διαδικτύου με γνωστή κοπέλα από την πιάτσα στην Χαλκοκονδύλι μου είπε πως πολλές κοπέλες έχουν απελαθεί και μάλιστα υπάρχει πρόβλημα με το διαβατήριο τους.
τι πρέπει να κάνουμε φίλοι φιδέμπορα και Θαν ;;;
... μήπως να της κολλήσουμε ένσημα (της Λίλης) ... ώστε να μην έχει πρόβλημα απέλασης;;
και ποιος θα πάει Βουλγαρία να τη φέρει πίσω...
.... αχ ... Λίλη ...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις