apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απευθειας απο εισαγωγη θαναι τυπε?.ακομα εχω μια πληροφορια οτι σε λιγεσ μερεσ θα εμφανιστουν 2 ινδεσ ψηλεσ ωραια μουνια
απευθειας απο εισαγωγη θαναι τυπε?.ακομα εχω μια πληροφορια οτι σε λιγεσ μερεσ θα εμφανιστουν 2 ινδεσ ψηλεσ ωραια μουνια
τυπε τησ πετυχα στον πειραια και ετοιμαζονται να ανεβουν αθηνα.εισαγωγη απο σαλαμινα τυπε εκει δουλευαν απο οτι εμαθααπευθειας απο εισαγωγη θαναι τυπε?
θα ειναι με νεφρα ή τους τα εχουν βγαλει τυπε?τυπε τησ πετυχα στον πειραια και ετοιμαζονται να ανεβουν αθηνα.εισαγωγη απο σαλαμινα τυπε εκει δουλευαν απο οτι εμαθα
κομπλαν ειναι τυπε ολα τα ανταλακτικα τουσ τα εχουν επανω τουσ ..μαλον γλυτωσαν την εξαγωγηθα ειναι με νεφρα ή τους τα εχουν βγαλει τυπε?
τυχερες τυπεκομπλαν ειναι τυπε ολα τα ανταλακτικα τουσ τα εχουν επανω τουσ ..μαλον γλυτωσαν την εξαγωγη
Έχω χάσει εδώ και 6-8 μήνες το δίδυμο Ελένη-Μαργαριτα που αραζανε στο Απολλώνιο!
Η Ελένη μελαχρινή 50αρα αδύνατη με τζιν πανταλόνι και μπουφάν. Τελευταία είχε χτυπήσει και τατουάζ στην πλάτη πάνω από τον κώλο!
Η Μαργαρίτα λίγο μικρότερη φόραγε τακτικά φόρμα παραλλαγής! Ξανθιά στρουμπουλή!
Αλβανίας εισαγόμενες.
Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα?
τυπε τησ πετυχα στον πειραια και ετοιμαζονται να ανεβουν αθηνα.εισαγωγη απο σαλαμινα τυπε εκει δουλευαν απο οτι εμαθα
τυπε ναι το ξερω νεφρα και οτι αλλο μπορουν το αφαιρουν!θα ριξω σημα τυπε.αντε να χαμογελασουν τα χειλακια μασ γιατι μονο την χοντρη ινδη εβλεπα αλλα και αυτη δεν εμφανιζεται πια καθε μερατυχερες τυπε
γιατι ξερεις οτι στην ινδια ειναι εθνικο σπορ η αφαιρεση νεφρων
αν δεν τις παρω ειδηση ριξε σημα στο θρεντ δικε μου να παμε να δουμε τι παιζει
σαλαμινα τυπε δουλευαν σε κατι σπιτια οικιακεσ, αλλα η πιατσα εχει κονομα και αποφασισαν να κανουν το καλοΣτην Σαλαμίνα που ρε φίλε .Εγώ πάντως χθες βγήκα με το μαυράκι μου από την γνωστή πιάτσα Καποδιστρίου και Αριστοτέλους.Το πήγα βίλατζ,του πήρα ποπ-κορν με κόκα κόλα και μετά πήγαμε στο Χ-ΝΤΡΙΜ .Στο διάλλειμα πρώτου και δεύτερου γύρου,συναγωνιστής πήρε τηλέφωνο το τεμάχιο για να κανονίσει ραντεβού . Πέθανα στα γέλια με το σκηνικό .Φίλε δεν ήμουν ο άντρας της ούτε το μπος,απλά μαζί μου έχει έναν έρωτα το κορίστι .Μην παίρνετε τσάμπα τηλέφωνα γιατί αν δεν σε γνωρίσει δεν κλείνει ραντεβού.Α και μην λέτε από τον Κώστα γιατί χθες μου τα πρήξε μήπως έδωσα σε κανέναν το τηλέφωνό της
Μασ καυλοσεσ ρε αλανιαρη τυπε...η ρωσιδα τραβαει πιπα δυνατη και ακαποτη πολυ καλη
θα ειναι με νεφρα ή τους τα εχουν βγαλει τυπε?
Συναγωνιστές μόλις επέστρεψα από Αθήνα Καποδιστριου & Αριστοτέλους μόλις την είχαν πέσει μπάτσοι, έφυγα και πήγα στην αγορά εκεί βρήκα μόνο την Σονια 10€ πίπα ψυχρή η εν λόγω κορασίδα.
Συναγωνιστή φοβάμαι τα ακάποτα....δεν τις αφήνω να μου τον πάρουν ακάποτο ! Μερικές μάλιστα λαχταρούν να τον πάρουν ακάποτο και κάνουν πως ξεχνάνε να μου φορέσουν καπότα...εγώ όμως έχω πάντα δικές μου καπότες και τις υποχρεώνω να μου φορέσουν λάστιχο ! Κατόπιν γαμάω σκληρά στη στοματική κοιλότητα τις προκλητικές ιερόδουλες που θέλουν και ακάποτο ...!
Μήπως ήταν η Έλενα Ελληνίδα milf που κάνει μασάζ με κατσαρά μαλιά καστανά ; Με λιγο χοντρή-βαθιά φωνή;
Περιπου 22:20'Τι ώρα έγινε αυτό ρε φίλε . Καλά και στην Βαρβάκειο μόνο ένα μαυράκι .Πάλι ξεκίνησε τις ο αρχιδο-καμίνης