λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όπα! Όντως πείτε ρε συναγωνιστές όποιος γνωρίζει!!!
εσυ το εκοψες το Πορνομεγαρο??
Όπα! Όντως πείτε ρε συναγωνιστές όποιος γνωρίζει!!!
εσυ το εκοψες το Πορνομεγαρο??
Ενημέρωση για σήμερα κατά Βάθης μεριά! Κατά τις 7 το απόγευμα, Καματερού & Αριστοτέλους, τίγκα στα τσιγγανάκια!
Η ξανθούλα που σας έλεγα (που μοιάζει για ανήλικο) είναι άφαντη μέρες τώρα!
Πάω και πέρνω μια τσιγγανοβουλγάρα, όνομα Χριστίνα, 25 ετών, κοκκαλίαρα (στο στυλ που μ'αρέσει δηλαδή), 30 μαζί με το χοτέλι!
Elysium, πολύ καθαρό, στην πόρτα πέτυχα και μια από αυτές τις κινέζες που περιφέροντε εκει...
Και τώρα τα άσχημα νέα....
Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, η κοπέλα φιλική, βάζει την καπότα και μου παίρνει πίπα... Όταν ήρθε η ώρα να την γαμήσω, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΟΤΑ
Το μαύρο σκυλί της κολάσεως, Χριστίνα δηλαδή, με τράβηξε στον πάτο! Πφφφ... Και μέρες πριν έλεγα πως από Βάθης ούτε πρέζα δε θα ψώνιζα!
Λοιπόν, θα εκτιμήσω ιδιαίτερα αν μου στείλετε κανά τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τον κλίβανο του Συγγρού!
Και σας το λέω... Αν την γλυτώσω, ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!
Η διάθεσή μου είναι ..σκατά!
Τον κόβω τώρα και τον πετάω στον κήπο! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
αδερφέ εντάξει μην φρικάρεις όσο εύκολο ακούγεται αλλο τόσο δύσκολο είναι να συνέβει κάτι πολύ κακό.Ενημέρωση για σήμερα κατά Βάθης μεριά! Κατά τις 7 το απόγευμα, Καματερού & Αριστοτέλους, τίγκα στα τσιγγανάκια!
Η ξανθούλα που σας έλεγα (που μοιάζει για ανήλικο) είναι άφαντη μέρες τώρα!
Πάω και πέρνω μια τσιγγανοβουλγάρα, όνομα Χριστίνα, 25 ετών, κοκκαλίαρα (στο στυλ που μ'αρέσει δηλαδή), 30 μαζί με το χοτέλι!
Elysium, πολύ καθαρό, στην πόρτα πέτυχα και μια από αυτές τις κινέζες που περιφέροντε εκει...
Και τώρα τα άσχημα νέα....
Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, η κοπέλα φιλική, βάζει την καπότα και μου παίρνει πίπα... Όταν ήρθε η ώρα να την γαμήσω, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΟΤΑ
Το μαύρο σκυλί της κολάσεως, Χριστίνα δηλαδή, με τράβηξε στον πάτο! Πφφφ... Και μέρες πριν έλεγα πως από Βάθης ούτε πρέζα δε θα ψώνιζα!
Λοιπόν, θα εκτιμήσω ιδιαίτερα αν μου στείλετε κανά τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τον κλίβανο του Συγγρού!
Και σας το λέω... Αν την γλυτώσω, ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!
Η διάθεσή μου είναι ..σκατά!
αδερφέ εντάξει μην φρικάρεις όσο εύκολο ακούγεται αλλο τόσο δύσκολο είναι να συνέβει κάτι πολύ κακό.
τώρα κανένα παράσημο παίζει να το κονόμησες αλλά μέχρι εκεί
προσωπικά έχω κολίσει('κολίσει' αυτό πως το γράφουν σωστά?)μια φορά μύκητες και μία ψώρα, λοιπόν και τις δύο ήταν από γκόμενα και όχι από πόρνη ;)
το τσιγγανοπουτανάκι γενικά πως το είδες από υγεία?
εντάξει το είπα γιατί αλλιώς είναι το γκομενάκι να ήταν ασθενικό, καχεκτικό, με μάτια φωτιά και μαύρισμένα και αλλιώς να μοιάζει χαριτωμένο με φούλ ενέργεια κλπ. σωστά δεν σκέφτομαι?νταξει, όσο και αν θέλουμε να παρηγορήσουμε το φίλο, σορρυ αλλά τι σχέση έχει η εμφάνιση, το πως φαίνεται...μη λέμε ρε παιδιά τέτοια πράγματα?
όσοι έχουν κολλήσει κάτι το έκαναν με κάποια που φαινόταν???
ωχ αυτό με την μύτη βρωμάει η δουλειά για πρεζάκι..Ή κρυωμένη ήταν ή κάτι άλλο θα είχε γιατί ψιλοέβηχε και τις έτρεχε και η μύτη λίγο.......... Μαλακισμένα κωλοπούτανα! Μη σας τύχει μόνο... Όταν το μουνί είναι στεγνό, η καπότα σπάει εύκολα!
εντάξει το είπα γιατί αλλιώς είναι το γκομενάκι να ήταν ασθενικό, καχεκτικό, με μάτια φωτιά και μαύρισμένα και αλλιώς να μοιάζει χαριτωμένο με φούλ ενέργεια κλπ. σωστά δεν σκέφτομαι?
υπάρχουν.. πάρε τα μάτια τους και δέστες ;)ναι σωστά σκέφτεσαι, αλλά δεν μπορρω να πιστέψω ότι υπάρχουν άντρες που θα παρουν γκομενάκι ασθενικό, καχεκτικό, με μάτια φωτιά και μαυρισμένα...αν ναι μάλλον
αδερφέ εντάξει μην φρικάρεις όσο εύκολο ακούγεται αλλο τόσο δύσκολο είναι να συνέβει κάτι πολύ κακό.
τώρα κανένα παράσημο παίζει να το κονόμησες αλλά μέχρι εκεί
προσωπικά έχω κολίσει('κολίσει' αυτό πως το γράφουν σωστά?)μια φορά μύκητες και μία ψώρα, λοιπόν και τις δύο ήταν από γκόμενα και όχι από πόρνη ;)
το τσιγγανοπουτανάκι γενικά πως το είδες από υγεία?
ωχ αυτό με την μύτη βρωμάει η δουλειά για πρεζάκι..
σάβας πονηρίδης αθάνατος!
τυπε εσυ περιγραφεις πτωμαεντάξει το είπα γιατί αλλιώς είναι το γκομενάκι να ήταν ασθενικό, καχεκτικό, με μάτια φωτιά και μαύρισμένα και αλλιώς να μοιάζει χαριτωμένο με φούλ ενέργεια κλπ. σωστά δεν σκέφτομαι?