Συναγωνιστές, επέστρεψα
Άφιξη Λαυρίου κατά τις 9 και όλο γύρω - γύρω με το αμάξι σε φάση που ζαλίστηκα *P
Απέναντι από τη Λαυρίου, στα λεωφορεία είδα κάνα δυό, αλλά με το αυτοκίνητο όπως ήμουν δεν κατάλαβα. Αριστοτέλους και Χαλκοκονδυλη, στο περίπτερο, χαμός. Και απέναντι, γενικά είχε πάρα πολλές. Τελικά αποφασίζω να παρκάρω και να κάνω βολτα με τα πόδια για να βλέπω και καλύτερα. Με βλέπει ένας λίγδης που κοιτούσα μία, "έλα να σου πω" μου λέει, προχωράω εγώ, και στην επιστροφή πάλι τα ίδια, αλλά πιο επιτακτικά, με είχε πάρει από πίσω ο λακαμάς, άσε με ρε του λέω, δεν ενδιαφέρομαι, και κούναγε το κεφάλι του
Κι εκεί που είχα σταμπάρει ένα γυφτόνι πιτσιρίκι, βλέπω ένα άλλο πιτσιρίκι, 22 μου είπε, παρακάτω την κάνεις παραπάνω όχι. Καμια σχέση με τις άλλες, τζινάκι στενό, τύπου σταράκια, άπταιστα ελληνικά, αλβανιδάκι μεγαλωμένο στην Ελλάδα. 30 μου λέει μαζί με το χοτέλ. Σε όποιους αρέσουν οι μικροκαμωμένες να σπεύσουν. Γύρω στο 1,58, με μακρύ σχετικά μαλλί μαυρο, αδυνατούλα και άβυζη. Πάνω ήτανε πολύ χαλαρή, μετά την πίπα αυτή από πάνω και μετά εγώ και μετά που της είπα για πισωκολλητό μου λέει δεν μπορώ με 20 ευρώ να κάνω όλες τις στάσεις και μου πρότεινε να έρθει ξανά εκείνη από πάνω. Τότε, έκανα το μεγάλο ντιλ. Της είπα να της δώσω άλλα 10 ευρώ και να μου τον
έχοντας και το ένα της πόδι στη μούρη μου
, όπως και έγινε
. Ολοκλήρωσα λοιπόν έχοντας τα δάχτυλά της να μου γαργαλάνε το μάγουλο και το χέρι μου να της γαργαλάει τον κώλο. Όπως μου είπε η Χριστίνα πηγαίνει για δουλειά κατά τις 9 το βράδυ. Την καληνύχτισα κι έφυγα, ενώ έξω λες και στο τέταρτο που μεσολάβησε έπεσε περονόσπορος, μέχρι και ο λίγδης είχε γίνει άφαντος.