Έχω πάει ένα σωρό φορές και όλο ξεχνάω να δω πώς λένε το ξενοδοχείο. Ζήνωνος με έναν άλλο πεζόδρομο γωνία, πήρα και σήμερα τη Λαβίνια (αδερφή της Ραμόνας, η οποία πλέον εργάζεται ως καμαριέρα στο ίδιο ξενοδοχείο). 30 ευρουλάκια, μαζί με το χοτέλ, και η Λαβίνια δεν κάνει τίποτα τρελά αλλά είναι φιλότιμη και όμορφη. Γύρω στα 23, με μάυρα μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα και απίθανο κώλο που δεν δίνει. Η ίδια λέει ότι είναι παρθένα. Πριν γίνει το ντιλ με τη Λαβίνια, είδα μια άλλη που κινεζόφερνε (όχι όμως Κινέζα), με μια τρελή κωλάρα. Με κοίταγε καλά καλά από την αρχή. Ήτανε μαζί με μια άλλη, πάω, πάμε της λέω στο ξενοδοχείο και με έγραψε! Αν είναι δυνατόν. Ή για πρεζάκι ή για μπάτσο θα με πέρασε, δεν εξηγείαι αλλιώς. Γενικώς, είχε καμιά 10αριά, μπάζα κατά κύριο λόγο...
Τελικά σήμερα με πήρε. Με είχε ξαναδεί στο μεταξύ κάνα δυο φορές. Θα έπαιρνα τη Λαβίνια, από τη μία έλεγα να πάρω καμιά άλλη για αλλαγή, από την άλλη ότι με τη Λαβίνια θα φύγω με το χαμόγελο στο στόμα. Μέχρι να παρκάρω είχα καταλήξει ότι θα ήταν καλύτερα να μην έβλεπα τη Λαβίνια, να είχε περίοδο ή να ήτανε στο δωμάτιο, για να κόζαρα με την ησυχία μου. Κι έτσι έγινε. Πήγα κατά τις 7 και μισή, κάτι τελειωμένα μπάζα είχε αλλά τσεκάρω και την άλλη που μου είχε ρίξει πόρτα. Τσιγγανάκι, γύρω στα 23, Ρουμάνα, αφρατούλα με βυζάρες τρελές και κωλάρα. Την προσπερνάω μια φορά, μου χαμογελάει, ξαναπερνάω, 30 ευρώ με το χοτέλ. Τρελές βυζάρες, είχε και κοιλίτσα βέβαια, αλλά τη γούσταρα. Έκανε και μπάνιο πριν και μετά. Τέλος πάντων, ξάπλωσε δίπλα μου για αγκαλιές και τέτοια, με τις βυζάρες στη μάπα, μην τα πολυλογώ, ψιλοκαλή πίπα, δύο στάσεις,
και
, κολοτρυπίδα μαύρη τσιγγάνικη (δεν ρώτησα αν τη δίνει) και τελείωσα με
χωρίς προφυλακτικό με τις
στη μάπα μου. Μαριμπέλα τη λένε, φιλότιμη, όμως δεν ξέρει αγγλικά. Όταν βγήκα, την είδα που στεκότανε με τη Λαβίνια, της αποχαιρέτησα και έφυγα σκεπτόμενος αφενός μεν ότι θα έχω δύο στανταράκια στο συγκκριμένο μέρος, αφετέρου μήπως πάρω την εόμενη φορά και τις 2 μαζί (20+20+50)