Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Sxsite,  :birdman: ειδες τι εκανες????  :tickedoff:  γαυριεται σιγα-σιγα το πουτανοthread μας!!                         
Α, ρε Θρυλέοντα ζημιά. Τώρα σφυρίζουν απ' όλες τις τρύπες τα βαζελάκια.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Οσο για σενα νεαρε για προσεξε μη σου ξανακολησουν τα window$ γιατι δε θα σου ξαναπω, τιποτα!!  :grin:  Επι του θεματος πουτανοπιατσες, τωρα, καταθεσε αποψη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω κέφια απόψε. οπότε κάνε ότι σου λέω ;)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Sxsite,  :birdman: ειδες τι εκανες????  :tickedoff:  γαυριεται σιγα-σιγα το πουτανοthread μας!!                            Οσο για σενα νεαρε για προσεξε μη σου ξανακολησουν τα window$ γιατι δε θα σου ξαναπω, τιποτα!!  :grin:  Επι του θεματος πουτανοπιατσες, τωρα, καταθεσε αποψη!!!   :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ηντάνε τουτανά που γράφεις μωρέ σύντεκνε??????? :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
-Για την ιστορια τα ονοματα τους Κατερινα & Μαρια, πεντακαθαρες & οχι ζακια η οτιδηποτε σχετικο!-.....

....αυτες οι δυο ειναι αυτες που λενε πως ειναι ρωδισες ?
..ειχα παρει δυο μ αυτα τα ονοματα και πανω στο μπλα μπλα μου ειπαν οτι ειναι ρωσιδες.. και μολις τους μιλησα ρωσικα δεν καταλαβαν τιποτα....

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
....αυτες οι δυο ειναι αυτες που λενε πως ειναι ρωδισες ?
..ειχα παρει δυο μ αυτα τα ονοματα και πανω στο μπλα μπλα μου ειπαν οτι ειναι ρωσιδες.. και μολις τους μιλησα ρωσικα δεν καταλαβαν τιποτα....
Βουλγαρες, που μιλαγανε πολυ καλα Ελληνικα, η μια ειχε & ενα στρασακι στη μυτη, ψιλοκοντουλικα & καλοντυμενα!!

rofolos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στην πιάτσα του ΟΚΑΝΑ είχα παρει ένα απίστευτο μωράκι την Γιάννα.
22 με το ζόρι 23, πεντακάθαρο και απίστευτο. Ξανθό με tatoo στο βυζάκι και τη μεσούλα. Φίφα στο αυτοκίνητο σε παρκινγκ.
Είχα πάρει και τηλέφωνο αλλά τις 8 στις 10 το σήκωνε μια άλλη και μου έλεγε να μην ξαναπάρω τηλέφωνο και τις 2 που μιλαγα με την ιδια δεν προλάβαινε και τέτοια...
Κόβω βόλτες μήπως το πετύχω ξανα αλλά δεν...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κακοτυχια κ πουτανοπιατσες μερος 2ο :Την Κυριακη 14/8 το βραδυ ειχα βγει σε ενα μπαρ στην Αιγινα κ γνωρισα μια ελληνοσουηδεζα σαν τα κρυα τα νερα. Αφου γνωριστηκαμε καλα κ συζητουσαμε κανα 2ωρο αποφασισαμε να κλεισουμε ραντεβου για την επομενη μερα για να γνωριστουμε καλυτερα! Απο οτι φανηκε πρεπει να γουσταρε γιατι με κοιτουσε στα ματια συνεχεια κ χαμογελουσε στις ωραιες ατακες που τις ελεγα. Την επομενη μερα πηγα την ωρα που ειχαμε κανονισει κ δεν ηταν ! Περιμενα μια ωρα κ 20 λεπτα κ αφου δεν ειχε φανει ηπια στα γρηγορα τα ποτα μου κ την εκανα. Εκανα μια βολτα τριγυρω κ ξαναγυρισα στο μπαρ που ημουν μηπως ειχε ερθει. Τιποτα.. Μετα απο ενα λεπτο την εκανα απο το μπαρ κ καθως ανεβαινα τον κεντρικο δρομο με τα μπαρ την ειδα μαζι με 2 αλβανους !!! Εμεινα κοκκαλο ! (Το προηγουμενο βραδυ μου ειχε πει στην κουβεντα που ειχαμε οτι συχαινεται τους αλβανους !!!) Το τσιγαρο που καπνιζα επεσε απο το στομα μου απο την φρικεζι αυτη εκπληξη κ επισης κ το κινητο μου απο τα χερια μου... Με κοιταξε κ μου ειπε γεια ! της ειπα γεια κ εφυγα....

Εντελως λιωμα ψυχολογικα εκατσα κανα μισαωρο σε κατι σκαλακια στην πλατεια κ αφου συνειδητοποιησα καλα την μεγαλειωδη ηττα που
εφαγα ειπα να κανω ενα νεο crusing. Σε ενα αλλο μπαρ ποιο κατω ειδα 2 ωραια κοριτσακια 20χρονα κ ειπα να κανω κινηση. Εκατσα στο διπλα τραπεζι κ προτου καλα καλα τις δω πληρωσανε κ εφυγαν !!! Δεν προλαβα να κανω τιποτα ! Ολα εξελιχθηκαν σε δευτερολεπτα ! Εντελως χωμα ψυχολογικα μετα απο την 2η ηττα αποφασισα να γυρισω σπιτι. Παω να παρω ταξι τιποτα ... Δεν με επαιρναν λογω οτι πηγαιναν σε αλλα μερη... Τελικως με τα πολλα καταφερνω κ βρισκω εναν κ τι μου λεει ρε παιδια !!! "Ασε τωρα που να σε παω ... Εχω πιει 4 κρασια κ δεν μπορω να οδηγησω....." Παντελως εξουθενωμενος ψυχολογικα κ σωματικα αποφασιζω να γυρισω με τα ποδια !!! Σε 2,5 ωρες εφτασα σπιτι κατακοπος, λιωμα κ απελπισμενος σε απιστευτο βαθμο.... Η πιο φρικτη μερα των τελευταιων ετων....

Και μετά αποθεώνουμε τον οίστρο των αδερφών Γκριμ και του Μινχαουζεν....αμα έχεις φαντασία τελικά,ε1;;

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ αν διαβάσεις μερικές σελίδες ακόμα θα δείς πόστ που εκανα σε αυτο το θρεντ για την μοναδική πιάτσα στο κέντρο της αθήνας....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
νομιζω οτι πρεπει να τελειωνει η φαγωμαρα να γλυτωσει και το θρεντ.
ειναι καθαρη παρεξηγηση και δεν αξιζει....
δυο κοριτσια που μιλανε ελληνικα λενε οτι ειναι ρωσσιδες,ενας αγωνιστης λεει ειναι βουλγαρες.
εταιρος αγωνιστης λεει οτι δεν ξερουν ρωσσικα (και υπονοει)οτι ειναι αλβανεζες.
ολοι πιστευω ξερουμε οτι οι βουλγαρες καταλαβαινουν ρωσσικα εεε????
αν το ξαναδιαβασετε θα συμφωνησετε οτι φαινεται η σειρα των ποστς να δειχνει οτι μιλαμε ρωσσικα σε βουλγαρες που κανουν τις ρωσσιδες και αυτες δεν καταλαβαινουν γρι!
αν προκειται για αλβανεζες ολα οκ.
τσαμπα μανουρα, παω για καφε στα joys!!!!

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λαγαρε να παμε παρεούλα όλα τα παιδια εδω μέσα? να τισ πάρουμε όλεσ απο την πιάτσα και να πάμε σε ένα σπιτι για μιά ολόκληρη μέρα? ετσι θα επέλθει σίγουρα συμφιλίωση.

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια μικρή διαφωνία αν λέμε την Αντζελα την κοντοθλα και λιγάκι γεματούλα, θα ελεγα οτι ειναι πρωτη στις πιπες...αν και νομιζω οτι ειναι απο αλβανια...βουρ παλληκαρι μου

cosni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια παιζει τιποτα καλο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
..στην πιατσα της γ'σεπτεμβριου και καποδιστριου πριν μιση ωρα περιπου, μετρησα στις τεσσερις γωνιες τουλαχιστον 11 τεμαχια..
..τα 4 τουλαχιστον απ αυτα δεν τα εχω ξαναδει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom