Γιατί βγήκα για να διασκεδάσω όχι για να κάνω μανούρες και να τσακώνομαι με τον υπόκοσμο. Άλλωστε μια πίπα την πήρε. Θα μου πεις την πλήρωσα χρυσή, αλλά το βλέπω σαν εμπειρία προς αξιοποίηση για να αποφεύγω ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον. Γι αυτό και δεν "κλάφτηκα", απλά το ανέλυσα να μην την πατήσει και κάποιος άλλος.
Άλλωστε έχω να συζητάω με φίλους και να γελάμε με τις μαλακίες που κάνουμε.
Φίλτατε,
Δεν έχω σκοπό να το παίξω έξυπνος, ούτε αλάνθαστος. Απλά για καλό όλων μας πρέπει να είμαστε λιγότερο ελαστικοί σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η εν λόγω κοπελιά, έγινε 40 ευρό πλουσιότερη & αν το κάνει αυτό κάθε μέρα & βρίσκει έναν, μόνο έναν, μπορεί να βγάζει το μήνα περισσότερα από πολλούς εδώ μέσα.
Γιατί? Γιατί κάποιοι δεν της έτριξαν τα δόντια όταν έπρεπε.
Απλά & παθητικά, γυρνάς σπίτι σου απογοητευμένος & άπραγος & μας το αναφέρεις το γεγονός σε εμάς.
Ωραία! Πόσες πιθανότητες έχουμε να μην πάρουμε την εν λόγω κοπέλα & οι υπόλοιποι? Φωτό της κοπέλας δεν έχουμε, άρα μια απλή περιγραφή της, δεν βοηθάει & πολύ. Άσε, που υπήρχαν, υπάρχουν & θα υπάρχουν τέτοιου είδους αρπαχτές. Σήμερα αυτή, αύριο μια άλλη.
Και πόσοι το διάβασαν αυτή την "προειδοποίηση"? Το πολύ μερικές δεκάδες. Οι οποίοι απλά γίνανε λίγο πιο υποψιασμένοι. (Γιατί όλοι την πατάμε σε αυτό το άθλημα).
Αν όμως την ξέχεζες κανονικά, την πήγαινες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα & της έλεγες: ή τα λεφτά μου ή πάμε να δούμε ποιό παλικάρι είναι υπηρεσία σήμερα & σφύγγανε λίγο οι κώλλοι, θα έσωνες & τα χρηματάκια σου & άλλους εκατοντάδες ανυποψίαστους.
Γιατί η κοπελιά θα καταλάβαινε ότι δεν υπάρχουν πλέον μαλάκες & ότι έχουμε τα @@ να το τραβήξουμε στα άκρα.
Αυτά για να τα ακούνε όλοι.
Ο "αχ αδελφισμός" θα μας φάει (σε όλους τους τομείς).