Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
να ερχονται στο αμαξι αυτα η μονο στο μπαζοξενοδοχειο
Λογικά σε ξενοδοχείο...
να ερχονται στο αμαξι αυτα η μονο στο μπαζοξενοδοχειο
χθεσ το βραδυ 3σεπτ.και σολομου ειδα ενα μαυρακι καινουργιο με ενα ωραιο φουξια η ροζ φορεματακι πολυ ομορφη στο προσοπο με κοντο μαλι ξερει κανενασ τι πεζειΛογικά σε ξενοδοχείο...
χθεσ το βραδυ 3σεπτ.και σολομου ειδα ενα μαυρακι καινουργιο με ενα ωραιο φουξια η ροζ φορεματακι πολυ ομορφη στο προσοπο με κοντο μαλι ξερει κανενασ τι πεζει
ρε φιλε θα σου πω κατι καθε μερα ερχοντε στο μαγαζι μου και ψωνιζουν.δηλ. τισ βλεπο καθε μερα αλλα επειδη ειμαι παντρεμενοσ φοβαμαιασε που μυριζουν κιολασ. αλλα εχουνε κορμαρεσ οι πουτανεσΑν φοβάσαι το aids ,
μακρυά από μαύρες.
Ό,τι πιο επικίνδυνο ...
ρε φιλε θα σου πω κατι καθε μερα ερχοντε στο μαγαζι μου και ψωνιζουν.δηλ. τισ βλεπο καθε μερα αλλα επειδη ειμαι παντρεμενοσ φοβαμαιασε που μυριζουν κιολασ. αλλα εχουνε κορμαρεσ οι πουτανεσ
παει μουρλαθηκε αυτη.που θελει και 60χτες εκανα μια βολτα απο το κεντρο κατα τις 4 το προι. δεν ειχε πολλα πραγματα...λιγα στη σολωνος.στο τελος της ειχε τα γνωστα αλμπανια τις οποιες τις ψωνιζαν αβερτα. μετα μαυρες και ζακια στο φουλ....
Εντομεταξυ βρηκα μια καινουργια στην βουκουρεστιου πετσι και κοκαλο (ποιος ξερει το τι παρασημο θα ειχε πανω της) και της λεω ποσο? και μου λεει 60 στοματικο και 100 για ξενοδοχειο!!
φιλε μου πετυχενω μια στην χαλκοκονδυλη βραδυ αργα. ισως να εχει και καμια στην καποδιστριου....κατι αλο δε ξερω.
ειχα πηδηξει ενα βραδυ στο Φωκαιας 19 μια ασιατισα Μιμη με ρωγα καγκελο κ μου ειχε πει οτι δουλευε σε ενα κομμωτηριο.χτες στο γνωστό πλέον τυροπιτάδικο στην αρχή της Αχαρνών η ασιάτισα Μιμί με την κινέζα φίλη της με μίνι καλσόν μπότες αμφότερες σουλατσάριζαν επί ματαίω. χαμός από δελτάδες, πολλά μπορντέλλα έκλειναν κακήν κακώς και μια επιχείρηση σκούπα βρισκόταν εν εξελίξει. οι κινέζες από εκεί που το έπαιζαν κινέζες τόσες φορές που προσπαθούσα να πάρω τη μιμί λόγω αναδουλειάς ήταν όλο βλέματα και γελάκια. αλλά επειδή έχω στραβώσει δεν πήρα. όχι όποτε θέλετε εσείς μανδάμ...
εχει κανεις πληροφοριες για το ξανθο αλβανακι που ηταν στην μαρνης στη γωνια στο φαναρι? το κινητο που ειχα εχει κλεισει.. εχει κανενας νεα? το απελασαν..?
παρτε και μια μαυρη φιλη π....ανα 3σε και καποδιστριουΣ' ευχαριστώ. Ναι εκεί είναι οι πιάτσες τους αλλά τώρα τελευταία όποτε έχω περάσει από γωνία 3ης Σεπτεμβρίου & Καποδιστρίου δε βλέπω καμία ενώ παλιά ήταν όλες μαζεμένες...
εχο μαλακια κινητοπαρτε και μια μαυρη φιλη π....ανα 3σε και καποδιστριου
εκανε περμαναντ σε πουτσοτριχες τυπε?ειχα πηδηξει ενα βραδυ στο Φωκαιας 19 μια ασιατισα Μιμη με ρωγα καγκελο κ μου ειχε πει οτι δουλευε σε ενα κομμωτηριο.
μπενιν ΝΙΓΗΡΙΑ ΤΟ90 ΤΟΙΣ 100Μυρίζουν ... θάνατο.
Μείνε μακρυά ...
Ή τέλος πάντων αν θες να ασχοληθείς ,
μάθε πρώτα από ποιές χώρες προέρχονται οι μαύρες που έρχονται στην Ελλάδα
και ψάξε ποσοστά AIDS στις χώρες αυτές.
Δεν θα το ξανασκεφτείς.
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣεχει κανεις πληροφοριες για το ξανθο αλβανακι που ηταν στην μαρνης στη γωνια στο φαναρι? το κινητο που ειχα εχει κλεισει.. εχει κανενας νεα? το απελασαν..?