Καλησπέρα μάγκες! Για κάνα μπουρδελάκι ήθελα να πάω, αλλά μιας και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είπα να ρίξω μια ματιά στην πιάτσα
. Περνάω συχνά με το αμάξι, μιας και φεύγω από τη δουλειά προς τα εκεί, και είδα στον Ορφέα μία κοπέλα που δεν τη θυμάμαι να την έχω ξαναδεί, αν κι εκείνη μου είπε ότι εργάζεται εκεί.
Μαριάννα, μελαχρινή, Βουλγάρα, με αρκετά τατού, 25 δήλωσε, τι να σας πω, νεαρή ήταν πάντως. Είχε ψιλοπετάξει και τους βύζους και λέω ας δοκιμάσω, αφού πρώτα τη ρώτησα αν θα βγάλει τα ρούχα της (μην αρχίσει να ζητάει ταλιράκια για να βγάλει την μπλούζα κλπ)
Απλό πρόγραμμα, που σε γενικές γραμμές οκ ήτανε, ψιλοκαλή πίπα και μία στάση με εμένα από πάνω κι εκείνη κάτι να κάνει, να ψιλοχαϊδεύει δηλαδή, δεν ήταν ΙΚΕΑ. Στα θετικά, η θετική της διάθεση, η μεγάλη σκούρα της μουνάρα, η επίσης σκούρα, μεγάλη και ζαρωμένη της ρόγα και η κατάμαυρη κωλοτρυπίδα της. Στα αρνητικά, έπεσε άκυρο για γλωσσόφιλο, δεν έβγαλε κάλτσες, ενώ έχει μια πολύ μεγάλη χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς, που και 10 παιδιά να έχει κάνει, απορώ πώς χαλάρωσε τόσο
.
Τεσπά, δεν με βλέπω για επαναληπτική