Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Τα πρεζάκια είναι άτομα άρρωστα και εξαρτημένα. Δεν κρίνω κανέναν, πολύ θα το ήθελα αλλά μου πέρασε η καταγγελτική ηλικία. Αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε,
καλό είναι να τους αφήσουμε στην ησυχία τους!!!
Αν πάλι κάποιος θέλει και μπορεί, ας δώσει 5 ευρώ σε κάποια, έτσι, χωρίς αντάλλαγμα!!!
Δλδ,έτσι θα δίνουμε 5ευρα στα πρεζάκια;
Να πάνε στο φαταούλ και σε λοιπούς πρεζεμπορες να πάρουν χαρτζιλίκι..

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.277
Πόντοι
2.256
Δλδ,έτσι θα δίνουμε 5ευρα στα πρεζάκια;
Να πάνε στο φαταούλ και σε λοιπούς πρεζεμπορες να πάρουν χαρτζιλίκι..
Μη δίνεις τύπε μου!!! Αλήθεια ούτε εγώ δίνω!!! Αλλά δεν τις πηδάω κιόλας. :cry:

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Ούτε εγώ..
Ευπρόσδεκτος όποιος συναγωνιστής τις πηδάει αλλά είναι κασκαντέρ..
Μόνο κασκαντέρ είναι?... μιλάμε για καμικάζι αυτοκτονίας αλλά για κάποιους είναι μία περιπέτεια και γουστάρουν την φάση εκεί κάτω

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες…Πρόσφατα ερωτικός μετανάστης από συμπρωτεύουσα ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει την πιάτσα…Πέρα από το τρίγωνο,έχουμε πιάτσες και άλλου ?

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.123
Πόντοι
7.626
Καλησπέρα μύστες…Πρόσφατα ερωτικός μετανάστης από συμπρωτεύουσα ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει την πιάτσα…Πέρα από το τρίγωνο,έχουμε πιάτσες και άλλου ?
Παραλιακη από Μαρίνα Φλοίσβου οι τρεις πρώτες μετά αγγλικό νεκροταφείο πριν το Άλιμο άλλες πέντε και μετά κατεβαίνοντας προς Γλυφάδα έχουμε και άλλες διάσπαρτες

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
Καλησπερα σα νεος στο θεμα με τις πιατσες, θελω αν μπορει καποιος να μου στειλει επιγραματικα τις πιατσες με πουτανες αθηνα. Ευχαριστω πολυ
1) λεωφόρος κηφισού παράδρομος κοντά στα κτελ με κατεύθυνση προς Λαμία
2) τρίγωνο κέντρο αθήνας αριστοτέλους σωκράτους κλπ
3) παραλιακή με κατεύθυνση προς αθήνα στο ύψος του καλαμακίου , στη shell και σε ελληνικό, γλυφάδα από απέναντι
4) λεωφόρος αθηνών με κατεύθυνση προς μεταξουργείο κυρίως τραβέλια
5) πατησίων πάρκο φιξ μαυρούλες
6) σκαραμαγκάς κοντά στη νβ Κανελλόπουλος επίσης μαυρούλες
7) έχουν αναφερθεί κατά καιρούς πιάτσες σε σκλαβενίτη περάματος και ρέντη

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
1) λεωφόρος κηφισού παράδρομος κοντά στα κτελ με κατεύθυνση προς Λαμία
2) τρίγωνο κέντρο αθήνας αριστοτέλους σωκράτους κλπ
3) παραλιακή με κατεύθυνση προς αθήνα στο ύψος του καλαμακίου , στη shell και σε ελληνικό, γλυφάδα από απέναντι
4) λεωφόρος αθηνών με κατεύθυνση προς μεταξουργείο κυρίως τραβέλια
5) πατησίων πάρκο φιξ μαυρούλες
6) σκαραμαγκάς κοντά στη νβ Κανελλόπουλος επίσης μαυρούλες
7) έχουν αναφερθεί κατά καιρούς πιάτσες σε σκλαβενίτη περάματος και ρέντη
Τιμες? Εκτος απο τα τραβελια?

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Kαλημέρα παίδες
Σημερα το πρωι κατα τις 11 είδα στη γωνια Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη μια μαυρούλα, νεαρή σχετικά 25-30 χρονών θα έλεγα, χαρακτηριστικό μπλέ κολαν γυαλιστερό, γυρω στο 1.70 , ωραιο σωμα, ομορφούλα στο πρόσωπο, πιασμένο σγουρό μάλλι ανα θυμαμαι καλα.
Καθώς περνούσε το δρόμο προσπάθησα να τη προσεγγίσω αλλα έφυγε.
Σκέφτηκα οτι δε θα είναι της δουλείας και προχώρησα.
Μετα απο κανα τέταρτο βέβαια την είδα να πιατσαρει στη 3η Σεπτεμβρίου.
Ισως τη τρόμαξα ήμουνα και καλα ντυμένος λόγω δουλείας τι να πω...
Ξερει κανείς κάτι παραπάνω για αυτήν??

Κατα τα άλλα νέκρα η κρητικιά άφαντη, η κασσανδρα που τιμώ αφαντη, 2-3 τσιγγανοσαπίες στη γυρα, ψιλοζόφος το σκηνικό.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.277
Πόντοι
2.256
Kαλημέρα παίδες
Σημερα το πρωι κατα τις 11 είδα στη γωνια Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη μια μαυρούλα, νεαρή σχετικά 25-30 χρονών θα έλεγα, χαρακτηριστικό μπλέ κολαν γυαλιστερό, γυρω στο 1.70 , ωραιο σωμα, ομορφούλα στο πρόσωπο, πιασμένο σγουρό μάλλι ανα θυμαμαι καλα.
Καθώς περνούσε το δρόμο προσπάθησα να τη προσεγγίσω αλλα έφυγε.
Σκέφτηκα οτι δε θα είναι της δουλείας και προχώρησα.
Μετα απο κανα τέταρτο βέβαια την είδα να πιατσαρει στη 3η Σεπτεμβρίου.
Ισως τη τρόμαξα ήμουνα και καλα ντυμένος λόγω δουλείας τι να πω...
Ξερει κανείς κάτι παραπάνω για αυτήν??

Κατα τα άλλα νέκρα η κρητικιά άφαντη, η κασσανδρα που τιμώ αφαντη, 2-3 τσιγγανοσαπίες στη γυρα, ψιλοζόφος το σκηνικό.
Η Κασσάνδρα απόγευμα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Μεσημεριανή Καταδρομική στο Τρίγωνο, πριν την κραιπάλη. Πήρα μια Ελληνοαμερικάνα κατά δήλωσή της, μου έριχνε κάτι My God κλπ. Ιωάννα, μέσο ύψος, κοκκινωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καθαρή, πολύ στητό βυζί για την ηλικία της (δήλωσε 50χρονών), αξιοπρεπής πίπα, έδωσε κώλο, τίμια συνεύρεση για τα 15€ που πήρε. Τη ρώτησα αν θέλει να τη φωτογραφίσω για το νήμα μας και δέχτηκε, γι αυτό και δημοσιεύω τη φωτογραφία της, σε ποζα καλλιτεχνική. Ξέχασα να γράψω ότι πιατσάρει Σωκράτους απέναντι από Κριστιάννα από 12 το μεσημέρι μέχρι 12 το βράδυ
που ειναι αυτη η Ιωαννα;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Χτεσινή βραδινή καταδρομική στο τρίγωνο. Μαύρα χάλια, τουλάχιστον διασκέδασα λιγάκι. Πριν τη διασταύρωση Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη, αριστερά ανάμεσα στο προπατζίδικο και στο φανάρι όπως ανεβαίνουμε τη Αριστοτέλους, κοντοπούτανο αλλοδαπό γυφτάκι, με αδιάφορο πρόσωπο σχετικά καλό σώμα. Με ρώτησε το κλασσικό ...Πάμε;... την αντερώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, πόσα θέλει για πίπα μουνί, κώλο. ΑΠΑΝΤΗΣΕ 70€. Εφάρμοσα για άλλη μια φορά την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, την κοίταξα σοβαρά και επιδεικτικά από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, κι έσκασα στα γέλια. Γύρισα να φύγω και με κυνήγησε ...Πόσα δίνεις;...... ... Άντε φύγε μωρή,,,, της απάντησα και δεν της έριξα ούτε μια ματιά
εμενα οταν μου λενε κατι τετοια ποσα για κωλο τις ρωταω αν η κωλοτρυπιδα τους ειναι απο χρυσαφι

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Για κάνα μπουρδελάκι ήθελα να πάω, αλλά μιας και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είπα να ρίξω μια ματιά στην πιάτσα :confused:. Περνάω συχνά με το αμάξι, μιας και φεύγω από τη δουλειά προς τα εκεί, και είδα στον Ορφέα μία κοπέλα που δεν τη θυμάμαι να την έχω ξαναδεί, αν κι εκείνη μου είπε ότι εργάζεται εκεί.
Μαριάννα, μελαχρινή, Βουλγάρα, με αρκετά τατού, 25 δήλωσε, τι να σας πω, νεαρή ήταν πάντως. Είχε ψιλοπετάξει και τους βύζους και λέω ας δοκιμάσω, αφού πρώτα τη ρώτησα αν θα βγάλει τα ρούχα της (μην αρχίσει να ζητάει ταλιράκια για να βγάλει την μπλούζα κλπ)
Απλό πρόγραμμα, που σε γενικές γραμμές οκ ήτανε, ψιλοκαλή πίπα και μία στάση με εμένα από πάνω κι εκείνη κάτι να κάνει, να ψιλοχαϊδεύει δηλαδή, δεν ήταν ΙΚΕΑ. Στα θετικά, η θετική της διάθεση, η μεγάλη σκούρα της μουνάρα, η επίσης σκούρα, μεγάλη και ζαρωμένη της ρόγα και η κατάμαυρη κωλοτρυπίδα της. Στα αρνητικά, έπεσε άκυρο για γλωσσόφιλο, δεν έβγαλε κάλτσες, ενώ έχει μια πολύ μεγάλη χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς, που και 10 παιδιά να έχει κάνει, απορώ πώς χαλάρωσε τόσο :think:.
Τεσπά, δεν με βλέπω για επαναληπτική :badair:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.185
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές καλησπέρα. Περνώντας εχθές απο την πλατεία Λαυρίου, για κάποιες εξωτερικές δουλειές και υποχρεώσεις, μου πετάχτηκε μια τύπισσα 60 χρονών με σπασμένη μουρη, Μαύρα μακριά μαλλιά με ένα περίεργο παλιομοδίτικο κότσο, μεγάλο κώλο και γυαλιά οράσεως, μάλλον αλβανέζα απο το σουλούπι και μου λέει
"πάμε ρε μαλάκα;"
"άντε γαμήσου μωρή" και απλά έφυγα

Ξέρετε ποιά είναι η τύπισσα αυτή; Είναι γνωστή φυσιογνωμία εκεί περίξ.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Δυστυχώς μάγκες εχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι καλές εποχές ( προ 2012 ) οπου υπήρχαν εξω ωραίες μούνες και έτοιμες να κανουν τα πάντα.(στη κυριολεξία)....Η τελετυταία καλή στιγμή που έζησα στο τρίγωνο ειχε ημερομηνία 2014......μετά μονο φόλες και γυφτυσες...πλέον δεν περνάω καν .....Ασε την επικινδυνότητα που έτσι κι αλλιως πάντα υπήρχε..... Το τρίγωνο ακολουθησε με παράλληλη πορεία την πορεία της χώρας....Οσο ειχαν λεφτά οι συνταξιούχοι ακμαζε το τρίγωνο......Με τα μνημόνια παρήκμασε το τρίγωνο και όλες οι πιάτσες γενικότερα..........
και τι να λέγαμε προ 2004.. αλβανάκια 18άρικα, μαύρες.. Αλλά και τα ξενοδοχεία που έπαιζαν έχουν όλα κλείσει. Σαβόγια, Ελλάς, Ετουάλ, Αφαία, Πίνδαρος, Κισσός.. Τώρα μόνο γριές και πρεζάκια. Έχει περιθωριοποιηθεί το πεζοδρόμιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom