ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 3.656
οκ, δεν το γνώριζα. Εκεί όπου είσαι (μην πεις που είσαι) δεν υπάρχουν σκίνι σεξεργάτριες;Αδερφε εχω φυγει απο Αθηνα απο το 2016...
οκ, δεν το γνώριζα. Εκεί όπου είσαι (μην πεις που είσαι) δεν υπάρχουν σκίνι σεξεργάτριες;Αδερφε εχω φυγει απο Αθηνα απο το 2016...
Χαχαχα την κουρτίνα 2 φίλε…Ερωτικο ΜπουρνάζιΕρωτικός μετανάστης εννοείς πως άφησες την συμπρωτεύουσα για τις πουτάνες τύπε ή για Αθηναία;;;;
Οχι αδερφε...δυστυχως..οκ, δεν το γνώριζα. Εκεί όπου είσαι (μην πεις που είσαι) δεν υπάρχουν σκίνι σεξεργάτριες;
Γενικά είναι χρόνια στη πιάτσα, εγώ την πέτυχα κατά τύχη, δε ξέρω που συχνάζει, 50-60αρα είναι αλβανίδα λεπτή με ωραίο σώμα γενικά, δουλεύω κέντρο οπότε θα περάσω μια βόλτα αύριο και θα ενημερώσω αν αξίζει ή όχι.Φίλε 30αρι με κώλο? Δώσε ινφο? αξίζει?ειναι καλή?που την βρίσκουμε?
Μήπως εννοείς τη Σίσσυ; που πιατσάρει παρέα με μια γεματούλα Κινέζα λοξώς αριστερά από τον Ορφέα όπως κατεβαίνουμε την Χαλκοκονδύλη διασταύρωση με Μενάνδρου; αυτή που λέω έχει κάνει μπότοξ και το μέτωπό της είναι σαν μωρού και γυαλίζει. Γαμιέται από όλες τις τρύπες χωρίς μα μου. Αν μιλάμε για διαφορετικές Κινέζες, δώσε ακριβέστερη περιγραφή, που πιατσάρει αυτή που εννοείςΧθεσινή καταδρομή στο 3γωνο το απόγευμα.
1η στάση: Κινέζα Λίλη με βάση το «Βεργίνα». Λεπτή γύρω στο 1,65 και 45-50 ετών. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει θέμα υγείας γιατί είδα αραίωση στα μαλλιά. Πάντως καύλωσα μόλις την είδα γυμνή αλλά μόλις πήγα να μπω απογοητεύτηκα. Δεν με άφηνε να βάλω πάνω από τον μισό! ΠΩΣ να χύσω έτσι; Έφυγα. Εσείς είχατε καλύτερη τύχη; Σας άφηνε ή βρήκε εμένα καλό παιδί (δηλαδή μαλάκα);
2η στάση: Η τύχη μου χαμογέλασε. Βρήκα την Ανίτα - στανταράκι μου. Έχω ξαναγράψει για αυτή την μουναροΜΟΥΝΑΡΑ!
Έχει βάση στον «Ορφέα» και πέρασα πολύ ωραία!
Μήπως εννοούσε σύνολο μαζί με το χοτέλι;;;Μύστες έχει πάρει κανείς την Βιολέτα το τελευταίο διάστημα; Ζήτησε 30αρι και πόνεσε η ψυχή μου
Το καλοκαίρι μέχρι να πέσει ο ήλιος. Τώρα ίσως μέχρι τις 20.00, ίσως κι αργότεραΟι Κινέζες μέχρι τι ώρα δουλεύουν;
Έβαλε και κωλο στο μενού η Σίσσυ;;Μήπως εννοείς τη Σίσσυ; που πιατσάρει παρέα με μια γεματούλα Κινέζα λοξώς αριστερά από τον Ορφέα όπως κατεβαίνουμε την Χαλκοκονδύλη διασταύρωση με Μενάνδρου; αυτή που λέω έχει κάνει μπότοξ και το μέτωπό της είναι σαν μωρού και γυαλίζει. Γαμιέται από όλες τις τρύπες χωρίς μα μου. Αν μιλάμε για διαφορετικές Κινέζες, δώσε ακριβέστερη περιγραφή, που πιατσάρει αυτή που εννοείς
Έχω ξαναγράψει. ΜΟΥΝΑΡΑ (πρόσωπο ΚΑΙ σώμα) μέτριο ύψος Βουλγάρα με ξανθό (την έχω δει και με μαύρα- τα βάφει) μαλλί μέχρι τους ώμους και τατουάζ φίδι στην πλάτη. Αν θυμάμαι καλά μου είπε 30€+ και ώρες από 13:00 μέχρι 01:00.Ανίτα? δώσε ινφο,καλή ?τιμή? τι ώρες στο ορφέα την βρίσκω?
Λίλυ θυμάμαι - δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με λίγη αραίωση στην κορυφή.Μήπως εννοείς τη Σίσσυ; που πιατσάρει παρέα με μια γεματούλα Κινέζα λοξώς αριστερά από τον Ορφέα όπως κατεβαίνουμε την Χαλκοκονδύλη διασταύρωση με Μενάνδρου; αυτή που λέω έχει κάνει μπότοξ και το μέτωπό της είναι σαν μωρού και γυαλίζει. Γαμιέται από όλες τις τρύπες χωρίς μα μου. Αν μιλάμε για διαφορετικές Κινέζες, δώσε ακριβέστερη περιγραφή, που πιατσάρει αυτή που εννοείς
εμένα μου τον έδινεΈβαλε και κωλο στο μενού η Σίσσυ;;
σιγουρέψου για το όνομαΛίλυ θυμάμαι - δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με λίγη αραίωση στην κορυφή.
Την έκανα για 45-50. Λεπτό σώμα αν και με λίγη (λογική για την ηλικία) χαλάρωση.
Τοποθεσία όπως είπες αριστερά διαγώνια απέναντι από Ορφέα μπροστά από το "corner-shop".
Ήτανε μόνη της δεν θυμάμαι κάποια γεματούλα, οι άλλες λίγο ποιο πέρα είχανε ηλικία (και φάτσα) άνω των ορίων για τα γούστα μου αλλά γεματούλα δεν θυμάμαι να είδα. Σκοπεύω να ξανακατέβω σύντομα και αν την ξαναδώ θα γράψω σχετικά.
Χωρίς παρεξήγηση. Πραγματικά θεωρείς ότι 40€ για νορμάλ σε αμάξι, είναι καλή τιμή;στα κτελ τώρα στο πόστο τους Ζωή και Μίλκα, έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα
με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€ αφού δεν έχει και πολύ δουλειά εκεί όλοι πάνε στο στούντιο παραδίπλα
ανέφεραΧωρίς παρεξήγηση. Πραγματικά θεωρείς ότι 40€ για νορμάλ σε αμάξι, είναι καλή τιμή;
έγραψες ......έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικάανέφερα
πουθενά οτι έδωσα τα 40; ή ανέφερα κάπου οτι τα θεωρώ καλή τίμη; χωρίς παρεξήγηση
τα έχω και τα δίνω εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου απ τον κουμπαρά σου τα πήρα;έγραψες ......έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€.......
τι θέλεις να καταλάβουμε; αν έγραφες ότι ζήτησε αυτό το ποσό γι αυτές τις υπηρεσίες κι εσύ την κοπάνισες, δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση