Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pathitikos_poustis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Μύστες έχει πάρει κανείς την Βιολέτα το τελευταίο διάστημα; Ζήτησε 30αρι και πόνεσε η ψυχή μου

Pathitikos_poustis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Φίλε 30αρι με κώλο? Δώσε ινφο? αξίζει?ειναι καλή?που την βρίσκουμε?
Γενικά είναι χρόνια στη πιάτσα, εγώ την πέτυχα κατά τύχη, δε ξέρω που συχνάζει, 50-60αρα είναι αλβανίδα λεπτή με ωραίο σώμα γενικά, δουλεύω κέντρο οπότε θα περάσω μια βόλτα αύριο και θα ενημερώσω αν αξίζει ή όχι.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Χθεσινή καταδρομή στο 3γωνο το απόγευμα.
1η στάση: Κινέζα Λίλη με βάση το «Βεργίνα». Λεπτή γύρω στο 1,65 και 45-50 ετών. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει θέμα υγείας γιατί είδα αραίωση στα μαλλιά. Πάντως καύλωσα μόλις την είδα γυμνή αλλά μόλις πήγα να μπω απογοητεύτηκα. Δεν με άφηνε να βάλω πάνω από τον μισό! ΠΩΣ να χύσω έτσι; Έφυγα. Εσείς είχατε καλύτερη τύχη; Σας άφηνε ή βρήκε εμένα καλό παιδί (δηλαδή μαλάκα);
2η στάση: Η τύχη μου χαμογέλασε. Βρήκα την Ανίτα - στανταράκι μου. Έχω ξαναγράψει για αυτή την μουναροΜΟΥΝΑΡΑ!
Έχει βάση στον «Ορφέα» και πέρασα πολύ ωραία!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Χθεσινή καταδρομή στο 3γωνο το απόγευμα.
1η στάση: Κινέζα Λίλη με βάση το «Βεργίνα». Λεπτή γύρω στο 1,65 και 45-50 ετών. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει θέμα υγείας γιατί είδα αραίωση στα μαλλιά. Πάντως καύλωσα μόλις την είδα γυμνή αλλά μόλις πήγα να μπω απογοητεύτηκα. Δεν με άφηνε να βάλω πάνω από τον μισό! ΠΩΣ να χύσω έτσι; Έφυγα. Εσείς είχατε καλύτερη τύχη; Σας άφηνε ή βρήκε εμένα καλό παιδί (δηλαδή μαλάκα);
2η στάση: Η τύχη μου χαμογέλασε. Βρήκα την Ανίτα - στανταράκι μου. Έχω ξαναγράψει για αυτή την μουναροΜΟΥΝΑΡΑ!
Έχει βάση στον «Ορφέα» και πέρασα πολύ ωραία!
Μήπως εννοείς τη Σίσσυ; που πιατσάρει παρέα με μια γεματούλα Κινέζα λοξώς αριστερά από τον Ορφέα όπως κατεβαίνουμε την Χαλκοκονδύλη διασταύρωση με Μενάνδρου; αυτή που λέω έχει κάνει μπότοξ και το μέτωπό της είναι σαν μωρού και γυαλίζει. Γαμιέται από όλες τις τρύπες χωρίς μα μου. Αν μιλάμε για διαφορετικές Κινέζες, δώσε ακριβέστερη περιγραφή, που πιατσάρει αυτή που εννοείς

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Μήπως εννοείς τη Σίσσυ; που πιατσάρει παρέα με μια γεματούλα Κινέζα λοξώς αριστερά από τον Ορφέα όπως κατεβαίνουμε την Χαλκοκονδύλη διασταύρωση με Μενάνδρου; αυτή που λέω έχει κάνει μπότοξ και το μέτωπό της είναι σαν μωρού και γυαλίζει. Γαμιέται από όλες τις τρύπες χωρίς μα μου. Αν μιλάμε για διαφορετικές Κινέζες, δώσε ακριβέστερη περιγραφή, που πιατσάρει αυτή που εννοείς
Έβαλε και κωλο στο μενού η Σίσσυ;;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Ανίτα? δώσε ινφο,καλή ?τιμή? τι ώρες στο ορφέα την βρίσκω?
Έχω ξαναγράψει. ΜΟΥΝΑΡΑ (πρόσωπο ΚΑΙ σώμα) μέτριο ύψος Βουλγάρα με ξανθό (την έχω δει και με μαύρα- τα βάφει) μαλλί μέχρι τους ώμους και τατουάζ φίδι στην πλάτη. Αν θυμάμαι καλά μου είπε 30€+ και ώρες από 13:00 μέχρι 01:00.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Λίλυ θυμάμαι - δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με λίγη αραίωση στην κορυφή.
Την έκανα για 45-50. Λεπτό σώμα αν και με λίγη (λογική για την ηλικία) χαλάρωση.
Τοποθεσία όπως είπες αριστερά διαγώνια απέναντι από Ορφέα μπροστά από το "corner-shop".
Ήτανε μόνη της δεν θυμάμαι κάποια γεματούλα, οι άλλες λίγο ποιο πέρα είχανε ηλικία (και φάτσα) άνω των ορίων για τα γούστα μου αλλά γεματούλα δεν θυμάμαι να είδα. Σκοπεύω να ξανακατέβω σύντομα και αν την ξαναδώ θα γράψω σχετικά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Λίλυ θυμάμαι - δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έχει ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με λίγη αραίωση στην κορυφή.
Την έκανα για 45-50. Λεπτό σώμα αν και με λίγη (λογική για την ηλικία) χαλάρωση.
Τοποθεσία όπως είπες αριστερά διαγώνια απέναντι από Ορφέα μπροστά από το "corner-shop".
Ήτανε μόνη της δεν θυμάμαι κάποια γεματούλα, οι άλλες λίγο ποιο πέρα είχανε ηλικία (και φάτσα) άνω των ορίων για τα γούστα μου αλλά γεματούλα δεν θυμάμαι να είδα. Σκοπεύω να ξανακατέβω σύντομα και αν την ξαναδώ θα γράψω σχετικά.
σιγουρέψου για το όνομα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
στα κτελ τώρα στο πόστο τους Ζωή και Μίλκα, έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα
με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€ αφού δεν έχει και πολύ δουλειά εκεί όλοι πάνε στο στούντιο παραδίπλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
στα κτελ τώρα στο πόστο τους Ζωή και Μίλκα, έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα
με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€ αφού δεν έχει και πολύ δουλειά εκεί όλοι πάνε στο στούντιο παραδίπλα
Χωρίς παρεξήγηση. Πραγματικά θεωρείς ότι 40€ για νορμάλ σε αμάξι, είναι καλή τιμή;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
ανέφερα
πουθενά οτι έδωσα τα 40; ή ανέφερα κάπου οτι τα θεωρώ καλή τίμη; χωρίς παρεξήγηση
έγραψες ......έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€.......
τι θέλεις να καταλάβουμε; αν έγραφες ότι ζήτησε αυτό το ποσό γι αυτές τις υπηρεσίες κι εσύ την κοπάνισες, δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.719
Πόντοι
3.246
έγραψες ......έχω δοκιμάσει με Μίλκα σε πάει σε ένα πάρκινγκ που έχει θεοσκόταδο και δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου γενικά
μέτρια πράγματα ζητάει 40€ για νορμάλ αλλα με λίγη πίεση πέφτει εύκολα στα 30€.......
τι θέλεις να καταλάβουμε; αν έγραφες ότι ζήτησε αυτό το ποσό γι αυτές τις υπηρεσίες κι εσύ την κοπάνισες, δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση
τα έχω και τα δίνω εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου απ τον κουμπαρά σου τα πήρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom