Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Μεσημεριανή Καταδρομική στο Τρίγωνο, πριν την κραιπάλη. Πήρα μια Ελληνοαμερικάνα κατά δήλωσή της, μου έριχνε κάτι My God κλπ. Ιωάννα, μέσο ύψος, κοκκινωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καθαρή, πολύ στητό βυζί για την ηλικία της (δήλωσε 50χρονών), αξιοπρεπής πίπα, έδωσε κώλο, τίμια συνεύρεση για τα 15€ που πήρε. Τη ρώτησα αν θέλει να τη φωτογραφίσω για το νήμα μας και δέχτηκε, γι αυτό και δημοσιεύω τη φωτογραφία της, σε ποζα καλλιτεχνική. Ξέχασα να γράψω ότι πιατσάρει Σωκράτους απέναντι από Κριστιάννα από 12 το μεσημέρι μέχρι 12 το βράδυ
Ρε αδερφε ανεβασε καμθα φλατ κοιλίτσα να χαζεψω και εγω...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• 27072014_003b.jpg
    27072014_003b.jpg
    334,1 KB · Εμφανίσεις: 148

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
339
Πόντοι
20
Καλησπέρα μύστες μου επειδή είμαι καινούργιος στην φάση με τις πιάτσες θέλω λίγο τα φώτα σας αν μπορείτε να με βοηθήσετε πέρασα προ ολίγου με το αμαξι στο δρόμο που είναι τα ΚΤΕΛ στη εθνική οδό και λίγο πιο κάτω είδα τρεις πιτσιρίκες μου φάνηκαν να κάνουν πιάτσα με αυτές ξέρετε πως πάει δηλαδή τις παίρνεις με το αμαξι και πας πιο κάτω και τελευταίο αν ξέρετε τι τιμές παίζουν ευχαριστώ εκ των προτέρων

bilpap64

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Είπα να πάρω λίγο κώλο και εγκαινίασα την καινούργια μου σφήνα τούνελ.
Οπότε έριξα fws sto tounel με την Μαρία στο Easy Access Hotel την παρασκευή το βράδυ που μας πέρασε.
Τι ωρες την βρισκουμε αδελφε?

xxppaadd

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2015
Like
88
Πόντοι
0
Μάγκες θελω6να σας επισυνάψω την προσοχή... Το τελευταίο 5 μηνό φόρτωσα για πιπα στο αυτοκίνητο πουτανακι που πιατσαρει μετα6τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό.. Η μία φορά ήταν χθες και η άλλη νομίζω τέλη Απριλίου... Και τις δύο φορές όταν άφησα την πουτανα στην θέση της με πήρε στο κυνήγι με το αυτοκίνητο της τραβελι.. Προφανώς τις έχουν κάνει ζημιά στην δουλειά και κυνηγάει τους πελάτες.. Και τις δύο φορές οδηγούσε επικίνδυνα με έκλεινε στον δρόμο και να σας πω την αλήθεια τα χρειάστηκα... Με έβριζε με το παράθυρο της ανοιχτό και οδηγούσε... Μάλιστα την μια φόρα σταμάτησε μπροστά στην Δίας αλλά δεν μάσησε και έβρισε και τους μπάτσους.. Με απείλησε ότι θα με ακολουθήσει και θα έρθει στο σπίτι μου και θα ξυπνήσει όλη την γειτονιά να της πει ότι γαμαω πουτανες γυφτισες... Εχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο?? Εμένα μου έτυχε δύο στα δύο... Γλίτωσα με ελιγμούς στρίβωντας σε στενό εκεί που δεν το περίμενε
Μάγκες παραθέτω το από Σεπτέμβριου ποστ μου... Πέρασα χθες από την πιάτσα στον Κηφισό... Είχε ένα πορνιδιο αλλά δεν το φόρτωσα... Προχώρησα για να δω αντίδραση του τραβελου που με είχε κυνηγήσει... Ήταν εκεί στην γωνία πριν την λενορμαν.. Τον κοίταξα λίγο και έστριψα Δεξιά από εκεί που πάνε οι πουτανες να πηδηχτουν..μόνος μου εγώ.. Βλέπω από τον καθρέφτη ότι με ακολουθεί.. Στρίβω σε διάφορα στενά, στρίβει και ο τραβελος.. Βγαίνω σε αδιέξοδο.. Παίρνω επιτόπια.. Ερχόμαι μούρη με μούρη με τον τραβελο.. Σχεδόν μου κλείνει τον δρόμο... Έλα να την βρούμε μου λέει.. Κάνω πως δεν τον βλέπω.. Και προσπερνάω.. Ίσα που χώραγα.. Βγαίνω εθνική και παίρνω επιτόπια για Πειραιά.. Κάθομαι στο απέναντι ρεύμα.. Σε 3 λεπτά ο τραβελος πήγε στο πόστο του...
Τα γράφω όλα αυτά γιατί τον θεωρω επικικινδυνο.. Την προηγούμενη φορα τα είχα δει όλα.. Προφανώς οι πουτανες του έχουν πάρει την πελατεία και αυτός εκφοβιζει για να διώξει τους πελάτες από τις πουτανες ή κάνει πέσιμο που λες τώρα θα με γαμησουν..
Υ. Γ είναι και άσχημος τραβελος.. Μου θύμισε τον κουλή καραταιδη με ξανθιά περούκα...

Αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο στην πιάτσα των ΚΤΕΛ Κηφισού ας το γράψει

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Μάγκες παραθέτω το από Σεπτέμβριου ποστ μου... Πέρασα χθες από την πιάτσα στον Κηφισό... Είχε ένα πορνιδιο αλλά δεν το φόρτωσα... Προχώρησα για να δω αντίδραση του τραβελου που με είχε κυνηγήσει... Ήταν εκεί στην γωνία πριν την λενορμαν.. Τον κοίταξα λίγο και έστριψα Δεξιά από εκεί που πάνε οι πουτανες να πηδηχτουν..μόνος μου εγώ.. Βλέπω από τον καθρέφτη ότι με ακολουθεί.. Στρίβω σε διάφορα στενά, στρίβει και ο τραβελος.. Βγαίνω σε αδιέξοδο.. Παίρνω επιτόπια.. Ερχόμαι μούρη με μούρη με τον τραβελο.. Σχεδόν μου κλείνει τον δρόμο... Έλα να την βρούμε μου λέει.. Κάνω πως δεν τον βλέπω.. Και προσπερνάω.. Ίσα που χώραγα.. Βγαίνω εθνική και παίρνω επιτόπια για Πειραιά.. Κάθομαι στο απέναντι ρεύμα.. Σε 3 λεπτά ο τραβελος πήγε στο πόστο του...
Τα γράφω όλα αυτά γιατί τον θεωρω επικικινδυνο.. Την προηγούμενη φορα τα είχα δει όλα.. Προφανώς οι πουτανες του έχουν πάρει την πελατεία και αυτός εκφοβιζει για να διώξει τους πελάτες από τις πουτανες ή κάνει πέσιμο που λες τώρα θα με γαμησουν..
Υ. Γ είναι και άσχημος τραβελος.. Μου θύμισε τον κουλή καραταιδη με ξανθιά περούκα...

Αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο στην πιάτσα των ΚΤΕΛ Κηφισού ας το γράψει
Πάλι καλά που δε έμοιαζε με τον Ξηρό λίγο πριν τον πιάσουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656

ευχαριστούμε για την ενημέρωση, ελπίζω όλα τα μέλη να ειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.471
Πόντοι
201
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Άλλη μια τρελή ιστορία από τον καταδρομέα Μποκόλη με το βιονικό μάτι. Μετά την διπλή απόπειρα κλοπής πώς και ενέδωσες τελικά Ιωάννη;;;
ενέδωσα για δύο λόγους
1. επειδή η Κρητικιά με τα κόκκινα μαλλιά παίρνει 20€ χωρίς κώλο
2. Αφού της διάνοιξα την πίσω πόρτα όσο περισσότερο μπορούσα, μόλις τελείωσα της έκανα ένα περιποιημένο φίστινγκ που βόγκηξε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Οι αγάπες και το ενδιαφέρον σε αυτές τις καταραμμένες γειτονιές πρέπει να σε προιδεάζουν. Κανένας δεν αγαπάει εδώ πέρα. Κάτι θέλουν από εσένα. Ακραίο όμως, αν έκανε κίνηση να με σουφρώσει κάποιος θα έπεφτε φάπα και θα έφευγα. :badair::badair::badair:
κι είναι πολύ πιθανόν στην άλλη γωνία να περίμενε ο Νταβάς της με μαχαίρι. Προτίμησα να της ανοίξω την κωλοτρυπίδα σε σημείο να μην μπορεί να καθίσει

• Like
Αντιδράσεις: f21
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Φίλτατοι μύστες του μπου.
Προχθές μετά απο μπύρες στα εξάρχεια μου ήρθε η ιδέα για βρώμικο απο ομόνοια.Κατηφορίζοντας για ομόνοια απο σωκράτους περνόντας από 5 6 πρεζάκια και 2 3 τραβέλια προς αρχει την αρχεί της αριστοτέλους συνάντησα 2 πρεζάκια που έκανα πιάτσα.Μπορώ να πω οτι περνόντας απο δίπλα τους εξεπλάγην μιας και δεν εζεχναν και μάλιστα η μια ειχε 10αρι κώλο... Όποιος εχει να παραθέσει τις εμπειριες του για τιμή,καθαριότητα και σεξ θα το εκτιμούσα.

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
IMG_20231120_114843.jpg

Σύντομο πέρασμα από Τρίγωνο όπου δυστυχώς ενημερώθηκα από την υποδοχή του χοτελ "Αρτεμίσιον" ότι η Μαρία η Ρουμάνα έχει φύγει εδώ και 15-20 μέρες. Η Αλβανιδοκωλαρα είναι στο πόστο της αλλά για μένα τρώει άκυρο επειδή δεν δίνει πια λοκω!
Μια πιο ακριβώς διαθεσημη και ώρα που βρησκομς αυτό το κοριτσάκι

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
420
Πόντοι
21
ενέδωσα για δύο λόγους
1. επειδή η Κρητικιά με τα κόκκινα μαλλιά παίρνει 20€ χωρίς κώλο
2. Αφού της διάνοιξα την πίσω πόρτα όσο περισσότερο μπορούσα, μόλις τελείωσα της έκανα ένα περιποιημένο φίστινγκ που βόγκηξε
Την Κρήτικια που την βρίσκουμε ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656
Την Κρήτικια που την βρίσκουμε ?
Είναι μια κοπέλα σχετικά νέα, συνήθως φοράει κοντή φούστα και φοράει γυαλιά. Λίγα κιλά παραπάνω, αλλά όμορφα τακτοποιημένα πάνω στο σώμα της. Πιατσάρει στο Κριστιάνα, όπου έχει δικό της δωμάτιο την καθαριότητα του οποίου επιμελείται η ίδια. Η πιο καθαρή σεξεργάτρια που έχω πάρει, μύριζε καρύδα. Μέτριο σεξ, μέτρια συμμετοχή. Την τελευταία βδομάδα όμως δεν την είδα

Τελευταία τροποποίηση:

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
420
Πόντοι
21
Είναι μια κοπέλα σχετικά νέα, συνήθως φοράει κοντή φούστα και φοράει γυαλιά. Λίγα κιλά παραπάνω, αλλά όμορφα τακτοποιημένα πάνω στο σώμα της. Πιατσάρει στο Κριστιάνα, όπου έχει δικό της δωμάτιο την καθαριότητα του οποίου επιμελείται η ίδια. Η πιο καθαρή σεξεργάτρια που έχω πάρει, μύριζε καρύδα. Μέτριο σεξ, μέτρια συμμετοχή. Την τελευταία βδομάδα όμως δεν την είδα
Πόσα λεφτά περνει και τι προσφέρει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.769
Πόντοι
3.656

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλησπερα σα νεος στο θεμα με τις πιατσες, θελω αν μπορει καποιος να μου στειλει επιγραματικα τις πιατσες με πουτανες αθηνα. Ευχαριστω πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom