Τι ηλικία και τι πρόγραμμα κάνει; Σε ευχαριστώ πολύΜόλις επέστρεψα από το τρίγωνο. Ευτυχώς βρήκα τη Δέσποινα, είχα να τη δω πολύ καιρό, και με εξυπηρέτησε. Έχει σπάσει πολύ στο πρόσωπο όμως, τέλος πάντων δεν είχα και άλλη επιλογή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
ξανθιά, τσιμπουκόχειλα, τατουάζ από Ταιλάνδη στα πόδια, αν ξέρεις να τη χειριστείς και σε εμπιστευτεί κάνει Squirting, σίγουρα πρεζού, πολύ λεπτή, εξαιρετική πίπα, δίνει και κώλο, 20€, συνήθως βραδινές ώρεςΤι ηλικία και τι πρόγραμμα κάνει; Σε ευχαριστώ πολύ
Pitsicoco88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2019
- Like
- 330
- Πόντοι
- 20
Γειά σας κύριοι. Περνάω από τη πλατεία Λαυρίου κάθε μέρα τα τελευταία 6 χρονια. Με τα πολλά που βλέπουν τα μάτια μου, βλέπουν και 2 μιλφαρες μελαχρινες κάπως νταρντανολεβέντισες. Διαβάζοντας λίγο το τόπικ διαπίστωσα ότι είναι αυτές οι Ρουμάνες που αναφέρεστε (έπαιρνα όρκο ότι ήταν Ρίτες από Γαλλια).
Επίσης αναφέρεστε με πολύ καλά λόγια για τα κορίτσια.
Το πρόβλημα μου είναι ότι εκεί κοντά δουλεύω και δε θέλω να λένε για μένα τα νέα του ψαροτουφεκου.... καταλαβαίνετε)
Και αυτές με έχουν δει πολλές φορές κάθε πρωί περνάω.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν μπορούσα να είχα τους αριθμούς τους. Δε θα πάρω τα κορίτσια τηλ από το σπίτι μου, απέναντι στο φανάρι της σωλονος θα είμαι να με βλέπουν.
Σας ευχαριστώ καλό υπόλοιπο εβδομάδας.
Επίσης αναφέρεστε με πολύ καλά λόγια για τα κορίτσια.
Το πρόβλημα μου είναι ότι εκεί κοντά δουλεύω και δε θέλω να λένε για μένα τα νέα του ψαροτουφεκου.... καταλαβαίνετε)
Και αυτές με έχουν δει πολλές φορές κάθε πρωί περνάω.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν μπορούσα να είχα τους αριθμούς τους. Δε θα πάρω τα κορίτσια τηλ από το σπίτι μου, απέναντι στο φανάρι της σωλονος θα είμαι να με βλέπουν.
Σας ευχαριστώ καλό υπόλοιπο εβδομάδας.
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
Παίζει καμιά φωτό της?Απο κοιλλιτσα τι λέει?Ειναο φλατ??ξανθιά, τσιμπουκόχειλα, τατουάζ από Ταιλάνδη στα πόδια, αν ξέρεις να τη χειριστείς και σε εμπιστευτεί κάνει Squirting, σίγουρα πρεζού, πολύ λεπτή, εξαιρετική πίπα, δίνει και κώλο, 20€, συνήθως βραδινές ώρες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, η κοιλιά της είναι πλάκα, φωτογραφία δεν μπορώ να δημοσιεύσω δεν έχω την έγκρισή τηςΠαίζει καμιά φωτό της?Απο κοιλλιτσα τι λέει?Ειναο φλατ??
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.311
- Πόντοι
- 1.346
Mπορεί να είναι κλώνοι τύπεΝα ρε @gamawmetiskaltses υπάρχει και δεύτερος που γαμαει με τις κάλτσες
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
Ναι, η κοιλιά της είναι πλάκα, φωτογραφία δεν μπορώ να δημοσιεύσω δεν έχω την έγκρισή τη
Πλακα???Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα κατ τετοιες δεν τις εχανα παλιότερα!Αν σου δωσει την αδεια ανεβασε μια να ζαζεψουμε και εμεις οι ετεροδημότεςΝαι, η κοιλιά της είναι πλάκα, φωτογραφία δεν μπορώ να δημοσιεύσω δεν έχω την έγκρισή της
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.255
- Πόντοι
- 2.256
Μεσημέρι στο τρίγωνο. Όχι πολλές επιλογές!
3ης Σεπτεμβρίου πάνω μεριά κοντά στην τράπεζα Πειραιώς, κοντούλικο Αλβανάκι (Πολωνία λέει αυτή) με μεγάλο κούτελο, Αλεξάνδρα μου είπε, πίπα, μουνάκι 20 ευρώ αλλά το ύφος της πιο ξινό κι από λεμόνι. Στη γωνία Καποδιστρίου, κοντά στο Lito,μία με μαύρο μαλλί με κωλάρα, φορούσε μίνι φούστα, μάλλον φορτώθηκε όσο μιλούσα με την άλλη.
Κατηφορίζω και κάνω αριστερά στην Αριστοτέλους και έξω από τον Τσακιριάν στέκεται γνωστή χοντρούλα που έχει χάσει κιλά αλλά ακόμα χοντρούλα είναι. Αν δεν κάνω λάθος Άντζελα.Απέναντι, στο ΠΡΟΠΟ, η γνωστή Μαριλένα με βαμμένο πιο σκούρο μαλλί, στραβή μύτη και δόντια, φόρτωσε έναν ηλικιωμένο με εγκεφαλικό (μπράβο παππού) με μπαστούνι και στραβωμένο στόμα και τον πήγε στο liberty. Ελπίζω ο παππούς συναγωνιστής να τη χύσει στο στόμα τη βρωμομούνα!!!! Στη Χαλκοκονδύλη 4-5 γκράννι, όλες γνωστές φάτσες αλλά καμία αξιογάμητη. Στο πέρασμα που έκανα από Σατωβριάνδου, στα σκαμπό του Λευτέρη πολλές γυναικείες παρουσίες!!! Πάνε οι ηλίθιες και τρώνε κρεμμύδι και μετά συνεχίζουν την πιάτσα!!! Έξω από Ορφέα τίποτα!!! Απέναντι στο τσαντάδικο η μια Κινέζα μόνο, η γεματούλα.
Τελικά με εξυπηρέτησε η Νατάσσα, Ελληνίδα μιλφ που έχω πάει αρκετές φορές μαζί της και το νέο είναι ότι έβαλε ξανά τον κώλο στο μενού!!! Φεύγοντας, δίπλα από Ορφέα στεκόταν η Φαν φαν, η Κινέζα με τα γυαλιά και τη μάσκα της.
3ης Σεπτεμβρίου πάνω μεριά κοντά στην τράπεζα Πειραιώς, κοντούλικο Αλβανάκι (Πολωνία λέει αυτή) με μεγάλο κούτελο, Αλεξάνδρα μου είπε, πίπα, μουνάκι 20 ευρώ αλλά το ύφος της πιο ξινό κι από λεμόνι. Στη γωνία Καποδιστρίου, κοντά στο Lito,μία με μαύρο μαλλί με κωλάρα, φορούσε μίνι φούστα, μάλλον φορτώθηκε όσο μιλούσα με την άλλη.
Κατηφορίζω και κάνω αριστερά στην Αριστοτέλους και έξω από τον Τσακιριάν στέκεται γνωστή χοντρούλα που έχει χάσει κιλά αλλά ακόμα χοντρούλα είναι. Αν δεν κάνω λάθος Άντζελα.Απέναντι, στο ΠΡΟΠΟ, η γνωστή Μαριλένα με βαμμένο πιο σκούρο μαλλί, στραβή μύτη και δόντια, φόρτωσε έναν ηλικιωμένο με εγκεφαλικό (μπράβο παππού) με μπαστούνι και στραβωμένο στόμα και τον πήγε στο liberty. Ελπίζω ο παππούς συναγωνιστής να τη χύσει στο στόμα τη βρωμομούνα!!!! Στη Χαλκοκονδύλη 4-5 γκράννι, όλες γνωστές φάτσες αλλά καμία αξιογάμητη. Στο πέρασμα που έκανα από Σατωβριάνδου, στα σκαμπό του Λευτέρη πολλές γυναικείες παρουσίες!!! Πάνε οι ηλίθιες και τρώνε κρεμμύδι και μετά συνεχίζουν την πιάτσα!!! Έξω από Ορφέα τίποτα!!! Απέναντι στο τσαντάδικο η μια Κινέζα μόνο, η γεματούλα.
Τελικά με εξυπηρέτησε η Νατάσσα, Ελληνίδα μιλφ που έχω πάει αρκετές φορές μαζί της και το νέο είναι ότι έβαλε ξανά τον κώλο στο μενού!!! Φεύγοντας, δίπλα από Ορφέα στεκόταν η Φαν φαν, η Κινέζα με τα γυαλιά και τη μάσκα της.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Από Πολωνία ή Αλεξάνδρα.Μεσημέρι στο τρίγωνο. Όχι πολλές επιλογές!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.255
- Πόντοι
- 2.256
Αλήθεια είναι λοιπόν;;; Οκ, δεν είμαι ειδικός απλά το παρουσιαστικό της μου έκανε Αλβανία.Από Πολωνία ή Αλεξάνδρα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Πολωνία σίγουρα καί χρόνια στο κουρμπετι ή Αλεξάνδρα.Αλήθεια είναι λοιπόν;;; Οκ, δεν είμαι ειδικός απλά το παρουσιαστικό της μου έκανε Αλβανία.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.255
- Πόντοι
- 2.256
Από πρόγραμμα;;; Τα λέει;;; το ύφος της με χάλασε, διαφορετικά είναι γαμεύσιμη!!!Πολωνία σίγουρα καί χρόνια στο κουρμπετι ή Αλεξάνδρα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Για άλλου ξεκίνησε καί στό τρίγωνο κατέληξε, κάποτε πήγαινε σέ, Bill κλπ.... τέλος πάντων. Από παλιά ήταν έτσι με τό ύφος τής.Από πρόγραμμα;;; Τα λέει;;; το ύφος της με χάλασε, διαφορετικά είναι γαμεύσιμη!!!
Έχω να την δω πολύ καιρό, από σώμα κοντουλα αδύνατη καλό στήθος στην θέση του με ωραία ρώγα. Πρόγραμμα απλό όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα με σκούφο,cim, κλπ δεν είχε.
Στα 50€ χωρίς παζάρια κάθονταν μισή ώρα άνετα με δύο καψουλια σύν 10€ τό lito.
Αν έδινες καί κάνα 20αρι επιπλέον έπαιρνες καί πίσω πόρτα αν σέ είχε δεί μία δύο φορές.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.255
- Πόντοι
- 2.256
Η Φανφαν μέχρι 16:00 οι άλλες δεν ξέρω.Η κινέζα μέχρι τι ώρα έχει υπηρεσία; Ορφέα αράζει ;
Ενημερωμένος σε όλα βλέπω κύριε καθηγητά.Για άλλου ξεκίνησε καί στό τρίγωνο κατέληξε, κάποτε πήγαινε σέ, Bill κλπ.... τέλος πάντων. Από παλιά ήταν έτσι με τό ύφος τής.
Έχω να την δω πολύ καιρό, από σώμα κοντουλα αδύνατη καλό στήθος στην θέση του με ωραία ρώγα. Πρόγραμμα απλό όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα με σκούφο,cim, κλπ δεν είχε.
Στα 50€ χωρίς παζάρια κάθονταν μισή ώρα άνετα με δύο καψουλια σύν 10€ τό lito.
Αν έδινες καί κάνα 20αρι επιπλέον έπαιρνες καί πίσω πόρτα αν σέ είχε δεί μία δύο φορές.
Έχει γενικά Κινέζες στον Ορφέα; έχω χρόνια να την περπατήσω την περιοχήΗ Φανφαν μέχρι 16:00 οι άλλες δεν ξέρω.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Ότι μπορούμε φίλε μου, ενημερώνουμε σέ όσους αξίζουν.Ενημερωμένος σε όλα βλέπω κύριε καθηγητά.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.255
- Πόντοι
- 2.256
Κλασική Κινεζα περασμένα 50, τι εννοείς ;;;;Η φαν φαν πως ειναι εμφανισιακα?υψος κιλα?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495