θα εξιστορησω την σημερινη μου εξορμηση περι μαυρης..σοκολατας μιας και οι ορεξεις μου ειχαν..μαυρες κατευθυνσεις..
παω στην Φ65α στην μπιουτι.καθως εμπαινα ετυχε να μπει και μια ασχετη παρεα απο δυο αντρες .περιμεναμε να βγει η μπιουτι λοιπον.βγαινει το μαυρο τουμπανο μας χαιρεταει εναν εναν και παει στον εναν αντρα απο την παρεα που ετυχε να μπει μαζι μου και παει να τον φιλησει.μηηηηη της λεει αυτος!! κορωνοιος! χαααα. φρικαρει η μπιουτι και αρχιζε να φωναζει και να ωρυεται λεγοντας τους οτι τι ηρθατε να κανετε στο μπουρδελο αν φοβαστε! ενα δικιο το ειχε ομολογω. ομως πηρε η μπαλα και εμενα μαζι νομιζοντας οτι ημουν μαζι με την ασχετη παρεα και μας πεταξε ολους εξω φωναζοντας!!εγω ηθελα να μπω αλλα μετα απο τοσα νευρα που ειχε η μαυρη ξενερωσα.λεω ασε θα κανω μια μπουρδελοτσαρκα και μεχρι να τελειωσω θα εχει ηρεμησει η μπιουτι.αμ ελα ντε που δεν ηρεμησε.ξαναπαω μετα απο μια ωρα μπαινω μεσα και ηδη ηταν μεσα και περιμεναν 4 αντρες.μπαινω και εγω λοιπον ο ασχετος μονος βγαινει η μπιουτι και μολις με βλεπει ξαναφρικαρει λεγοντας μου οτι ειχα περασει παλι πριν καμια ωρα και φωναζοντας μου λεει φυγεεεεεε και βγαινω εξω και χτυπαει και την πορτα πισω μου πριν προλαβω να εξηγησω το παραμικρο!! εν τω μεταξυ η τσατσα ειχε μεινει αφωνη,ντρεποταν και να μιλησει με οσα εβλεπε και ακουγε.
τελικα πηγα
μεταξουργειο και τιμησα τη ΝΑΟΜΙ. μαυρουλα ψηλη με κορμαρα χιουμορ,χαμογελαστη ,γλυκεια,χαλαρη χωρις αγχη και κουκλα!!α και τιμη στα 10 ευρω. η αλλη η αρκουδα οπως την χαρακτηρισε καποιος αλλος που βγηκε μετα απο εμενα λογω των νευρων που ειχε ζητουσε το κλασικο 20αρι.
τα συμπερασματα δικα σας.