You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Δουλεύει ακόμα το κορίτσι;;τύπε έχω κάποιες.
για πεοκρουσίες τις θέλεις;
Petros123z
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2017
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ???
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.074
- Πόντοι
- 3.656
Οποιος φιλος γνωριζει κατι για την Ατζελα ας γραψει εδω
Έστω ότι κάποιος σου λέει ότι σίγουρα δουλεύει στο πόστο της 10 π.μ. με 7 μ.μ. Τι θα κάνεις; θα στείλεις μήνυμα με κωδικό για γυμναστική και θα τριγυρνάς μήπως και την πετύχεις; Ρωτάω γιατί θέλω κι εγώ να κάνω το ίδιο με άλλο στανταράκι μου
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Κάτι φίλοι μου από το Badoo μου σφυρίξαν μια ευκαιριάρα!! Πρόκειται για 39χρονη καλοφτιαγμενη ελληνίδα ονόματι Θεανώ ή οποία δινει το τηλ της παντου και είναι στη Δαφνη Λ.Βουλιαγμενης 180 και η οπία αν την πάρεις τηλ και της πεις "από Badoo γνωριστηκαμε" μπορεί να μη σε χρεωσει καν! Αλλος δεν πληρωσε τίποτα και άλλος μόνο ενα 50ρικο για 3 ωρες. Δινει με ανεση όλες τις τρυπες, δεχεται και 2 αντρες ταυτοχρονα. Εγω εκλεισα ραντεβου για αυριο! Το τηλ ειναι 69******09
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.[/color]
[/quote]μπορώ να 3χω τηλ???
Κάτι φίλοι μου από το Badoo μου σφυρίξαν μια ευκαιριάρα!! Πρόκειται για 39χρονη καλοφτιαγμενη ελληνίδα ονόματι Θεανώ ή οποία δινει το τηλ της παντου και είναι στη Δαφνη Λ.Βουλιαγμενης 180 και η οπία αν την πάρεις τηλ και της πεις "από Badoo γνωριστηκαμε" μπορεί να μη σε χρεωσει καν! Αλλος δεν πληρωσε τίποτα και άλλος μόνο ενα 50ρικο για 3 ωρες. Δινει με ανεση όλες τις τρυπες, δεχεται και 2 αντρες ταυτοχρονα. Εγω εκλεισα ραντεβου για αυριο! Το τηλ ειναι 69******09
Θα μπορω εχω τον αριθμο της συναγωνιστη;;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.624
- Πόντοι
- 456
Θερμα παρακαλω μπορω να εχω το τηλεφωνο της ,ευχατιστω πολυ.Κάτι φίλοι μου από το Badoo μου σφυρίξαν μια ευκαιριάρα!! Πρόκειται για 39χρονη καλοφτιαγμενη ελληνίδα ονόματι Θεανώ ή οποία δινει το τηλ της παντου και είναι στη Δαφνη Λ.Βουλιαγμενης 180 και η οπία αν την πάρεις τηλ και της πεις "από Badoo γνωριστηκαμε" μπορεί να μη σε χρεωσει καν! Αλλος δεν πληρωσε τίποτα και άλλος μόνο ενα 50ρικο για 3 ωρες. Δινει με ανεση όλες τις τρυπες, δεχεται και 2 αντρες ταυτοχρονα. Εγω εκλεισα ραντεβου για αυριο! Το τηλ ειναι 69******09
Θα μπορω εχω τον αριθμο της συναγωνιστη;;
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Έστω ότι κάποιος σου λέει ότι σίγουρα δουλεύει στο πόστο της 10 π.μ. με 7 μ.μ. Τι θα κάνεις; θα στείλεις μήνυμα με κωδικό για γυμναστική και θα τριγυρνάς μήπως και την πετύχεις; Ρωτάω γιατί θέλω κι εγώ να κάνω το ίδιο με άλλο στανταράκι μου
Όχι, ρώτησα όργανο της απολυταρχικής δομής του κράτους εξευτελισμού που ζούμε, συμπληρώνεις την επιλογή παροχής βοήθειας σε άτομο που χρήζει ανάγκης, αφού θα πληρώσεις, δε θα πληρώσεις;
Τα χοτέλια που δούλευαν με λαθραίους έκλεισαν ή μετατράπηκαν σε πολυκατοικίες; Γιατί δεν ήταν κάτοικοι των δυο και τριών ημερών. Έμεναν με τον μήνα μέσα.
Αν έκλεισαν που πήγαν όλοι αυτοί;
ανοιχτά είναι φίλε.
Και μου φαίνεται ότι κάνουν και την άλλη δουλειά.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.023
- Πόντοι
- 3.886
Παίζει τίποτα αυτη την περίοδο η έχουν κρυφτεί ολες?
που να ξέρουμε; σάμπως κυκλοφορούμε;Μήπως κάποιος γνωρίζει τελικά αν η άντζελα είναι στο πόστο της πλατεία λαυρίου και τι χαρακτήρας ειναι σαν κοπέλα? Καμιά πληροφορια?
λογικά δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα και να υπήρχε θα το μαζεύανεΠαίζει τίποτα αυτη την περίοδο η έχουν κρυφτεί ολες?
μεγάλη αρρώστια ο κωλος της, έχω καταθέσει εκεί μέσα άπειρες ποσότητεςτύπε έχω κάποιες.
για πεοκρουσίες τις θέλεις;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις